Перейти до змісту

Натішились "еко"транспортом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 минут назад, Zheny@ сказал:

Про автобуси і автомобілі не чув.

Пан Господарик, той що Преміум сервіс, писав, що є.

• Відповідей 214
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Пан Господарик, той що Преміум сервіс, писав, що є.

вони там ще ті знавці)))

Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

Ad Blue використовують в основному вантажні автомобілі.

Про автобуси і автомобілі не чув.

Або просто не знаю.

Так автобусы построены на грузовом шасси.

Опубліковано
3 годин тому, Werwolf777 сказано:

точно відомо, що продали? як на мене, то тих МАНів менше не стало

був, дійсно, проміжок, що деякі з них замінювалися тими білими, які Кромберг возили, але уже ніби норм

я читав статтю  розслідування. Як там з продажами їх і чи точно продали хз. Хочеш - можеш пошукати статті в неті, і нам розкажеш, в чому там схєма була

Опубліковано
5 хвилин тому, Dima4s сказано:

я читав статтю  розслідування. Як там з продажами їх і чи точно продали хз. Хочеш - можеш пошукати статті в неті, і нам розкажеш, в чому там схєма була

тих текстів вони можуть багато понаписувати

думаю, що усе це - необгрунтований "висер" і все

Опубліковано
Щойно, Werwolf777 сказано:

тих текстів вони можуть багато понаписувати

думаю, що усе це - необгрунтований "висер" і все

Все можливо. Мені лінь шукати, толку з того мало. Владу вже вибрано. І підсвинок Палиці з командою, з нами надовго.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, Dima4s сказано:

Хочеш - можеш пошукати статті в неті

ех, якби стаття в інтернеті мала наслідки - хоча б в 10% випадків.... З іншої сторони, ЯКБИ ТАК БУЛО, це вже як в "газєту правда" написати, тобто - посадять 100% :D

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
23 хвилин тому, Dima4s сказано:

І підсвинок Палиці з командою, з нами надовго.

Вже @paksivatova - казала, чому він тут, але - кого це цікавить?

Ще через трохи часу - можна сміливо робити прогнози - як пройдуть наступні вибори ;)

Кого обрали - того і маємо, власне, я не за нього голосував - а проти Шиби...

"А вот Шльома" - взагалі ігнорить вибори, саме через таких як він  така жопа не все гаразд ;)

• +1 2
Опубліковано
26 минут назад, Bliksss сказал:

Ще через трохи часу - можна сміливо робити прогнози - як пройдуть наступні вибори ;)

Та як пройдуть? По харківському сценарію.поРадник з нами надовго.

• +1 1
Опубліковано
26 minutes ago, Bliksss said:

Вже @paksivatova - казала, чому він тут, але - кого це цікавить?

Кого обрали - того і маємо, власне, я не за нього голосував - а проти Шиби...

"А вот Шльома" - взагалі ігнорить вибори, саме через таких як він  така жопа не все гаразд ;)

Мене цікавить. Бо я переконаний, що при владі ті, хто зараз, не через тих, хто не ходить на вибори, а саме через тих, хто ходить і обирає менше зло/гівно з двох запропонованих, чи, як ти пишеш, голосує на за когось, а типу "проти" ;)  

• Дякую! 1
  • -1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, yu2007 сказано:

Бо я переконаний, що при владі ті, хто зараз, не через тих, хто не ходить на вибори, а саме через тих, хто ходить і обирає менше зло/гівно з двох запропонованих, чи, як ти пишеш, голосує на за когось, а типу "проти"

це твої переконання, навіть якби ти ходив голосувати проти того, за кого голосував я - це твій вибір.

23 хвилин тому, volks сказано:

Та як пройдуть? По харківському сценарію.поРадник з нами надовго.

поки - да, а далі - хз.

Опубліковано
32 хвилин тому, yu2007 сказано:

Бо я переконаний, що при владі ті, хто зараз, не через тих, хто не ходить на вибори,

от і я - переконаний, що ті хто не ходить на вибори, тим - по*уй... тобто, які вони потім можуть мати претензії? з моральної точки зору... я маю на увазі тих, хто міг сходити на вибори, але махнув рукою і сказав - пох...

Опубліковано
20 minutes ago, Bliksss said:

от і я - переконаний, що ті хто не ходить на вибори, тим - по*уй... тобто, які вони потім можуть мати претензії? з моральної точки зору... я маю на увазі тих, хто міг сходити на вибори, але махнув рукою і сказав - пох...

Якщо на вибір дають полішука і шибу, але переконня не дозволяють мені віддати голос ні за одного, ні за іншого, тому я ігнорую цей цирк (в якому ти сам радо береш участь)  - це значить, що мені пох? Ну Ок тоді))

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано (змінено)
14 хвилин тому, yu2007 сказано:

Якщо на вибір дають полішука і шибу

крім них - були ще кандидати, принаймні в першому турі... також переконання не дозволили за когось з них віддати голос?

право голосу - є, ти ним не скористався...

• Збентежений 1
  • +1 4
Опубліковано
41 minutes ago, Bliksss said:

крім них - були ще кандидати, принаймні в першому турі... також переконання не дозволили за когось з них віддати голос?

право голосу - є, ти ним не скористався...

Також переконання. 
Варто просто додати пункт «не підтримую жодного», і я, швидше за все, буду завжди реалізовувати своє право голосу. Бо це і є справжнє «проти», а не типу за Поліщука, бо проти Шиби.

Вже певно з десяток разів писав тут: головне завдання влади для своєї легітимації - щоб виборці просто прийшли на вибори і проголосували за будь-кого, чи навіть намалювали дулю на бюлетені. Головне, щоб прийшли, далі справа техніки. Ти можете голосувати як хочеш, однак я не хочу брати участь в такому цирку. І при цьому маю повне право критикувати обраних до влади тобою клоунів.

• Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Також переконання. 
Варто просто додати пункт «не підтримую жодного», і я, швидше за все, буду завжди реалізовувати своє право голосу. Бо це і є справжнє «проти», а не типу за Поліщука, бо проти Шиби.

Я також топлю за повернення цього пункту в бюлетені.

1 час назад, yu2007 сказал:

І при цьому маю повне право критикувати обраних до влади тобою клоунів.

Критикувати маєш право, але і маєш розуміти, що це результат твоєї бездіяльності. Не хочеш щоб твій голос дістався комусь, піди і проголосуй за непрохідного. Принаймні у них не буд чистого бланку і вільного голосу, а 147% виборців не проканає. Це і буде твоє - проти всіх в сьогоденних реаліях, де в нас забрали право показати їм свій середній палець. Зеленський став таким "противсіхом". Може дійде їм нарешті.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Бо це і є справжнє «проти», а не типу за Поліщука, бо проти Шиби.

та йух з ними, але, в першому турі було варіантів більше - ніж "два"? Були, не підходять...що робити?

я проти варіанту - "бери що дають", але, всім не догодиш... зауважу - ні за кого не агітую/не агітував і не буду.

Опубліковано
В 15.12.2021 в 15:56, romanc сказал:

При цене 36грн за куб выгодней на дизеле.

Сейчас дизель даже выгодней пропана.

А перевозки -это бизнес.

А обіцяна екологія???

Опубліковано
В 15.12.2021 в 16:42, Bliksss сказал:

а можна - детальніше про "весну, слизько і тролейбуси"?

Думай Вася.Думай.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
В 15.12.2021 в 17:23, Dima4s сказал:

Десь читав що комерційна фірма, яка близька до поліщука, привозить автобуси, 

Не тільки привозять , а й забрали в тролейбусному 2 га землі і паркують їх там.Поліщукова "фірма" бере бабло , а тролейбусникам -дулю.

Змінено користувачем toj_tu
Опубліковано
20 часов назад, Vadimm сказал:

Но куда теперь деть конъюктурную пи_деж Полищука про экологические автобусы? Запахло жаренным - похер на экологию? А слабо с бюджета компенсировать перевозу разницу между дизелем и газом? Ну или на эту сумму компенсации насадить деревьев в городе?

А хто дасть відкати за бруківку?

Опубліковано
1 hour ago, nickel said:

Критикувати маєш право, але і маєш розуміти, що це результат твоєї бездіяльності. Не хочеш щоб твій голос дістався комусь, піди і проголосуй за непрохідного. Принаймні у них не буд чистого бланку і вільного голосу, а 147% виборців не проканає. Це і буде твоє - проти всіх в сьогоденних реаліях, де в нас забрали право показати їм свій середній палець. Зеленський став таким "противсіхом". Може дійде їм нарешті.

Не погоджусь. Прийшовши на виборчу дільницю і проголосувавши за непрохідного чи зіпсувавши бюлетень, я даю їм можливість говорити: вибори легітимні, прийшло хх%, ми отримали більшість голосів, а отже наступні 4-5 років ми виконуватимемо волю цієї «більшості» лучан. 
Я вважаю, що в цю гру не можна грати.

• +1 2
Опубліковано
14 минут назад, toj_tu сказал:

А обіцяна екологія???

Ядреная энергия? Или Тэц на угле, с небольшим КПД и потерями при транспортировке электрики. 

Разве что "зеленое" элетричество от 5грн  + доставка.

Опубліковано
17 хвилин тому, toj_tu сказано:

А хто дасть відкати за бруківку?

ти - "в долі"?  Чи про що взагалі? 

24 хвилин тому, toj_tu сказано:

Думай Вася.Думай.

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, yu2007 сказано:

Не погоджусь. Прийшовши на виборчу дільницю і проголосувавши за непрохідного чи зіпсувавши бюлетень, я даю їм можливість говорити: вибори легітимні, прийшло хх%, ми отримали більшість голосів, а отже наступні 4-5 років ми виконуватимемо волю цієї «більшості» лучан. 
Я вважаю, що в цю гру не можна грати.

Частково, ти правий, але "зіпсувати бюлетень" - не можна, можуть сказати як на одного, так і на іншого, я вже не кажу про кримінал за псування бюлетенів.

про не прийти, в другому турі - хто більше, той і виграв.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...