Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@Zelensky, можеш навіть не напружуватись. І Шотвел, і сам Маск заявляли, що компанія стане публічною не раніше, ніж вона досягне регулярних польотів на Марс. То ж не бачити тобі 1000 грн від Вейвера в найближчі роки)))

• Cумний 1
Опубліковано
2 часа назад, yu2007 сказал:

@Zelensky, можеш навіть не напружуватись. І Шотвел, і сам Маск заявляли, що компанія стане публічною не раніше, ніж вона досягне регулярних польотів на Марс. То ж не бачити тобі 1000 грн від Вейвера в найближчі роки)))

Зеля, не вір йому. Це конкурент. Кидай ту Борду і сиди на сайті СпейсХ. Борда Бордою, а 1000 грн, то є 1000 грн.

3 часа назад, Waver сказал:

Для цього мені потрібно 2 - 3 людини, і хто зробить це першим, тобто першим мене повідомить, для цього залишу свій вайбер - той і заробить.  

• Ха-ха 3
Опубліковано
8 годин тому, Waver сказано:

Всього-навсього потрібно в перші хвилини мене повідомити -  коли найбільший аферист в світі випустить на ринок у вільний продаж акції своєї компанії SpaceX...

Вам треба програміст, який напише скрипт для моніторнгу.

Опубліковано
7 часов назад, yu2007 сказал:

Судя по динамике курса гривны к доллару 1000грн на тот момент будут огромными деньгами)))))

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 годин тому, yu2007 сказано:

Тобто коли вам сказали «або вакцинуєшся, або твій бутік з вівторка не відчиняється» - це і є «не те і не інше»?)))

З чого це так заявляти,що мені хтось щось сказав?

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Zelensky сказал:

Вам треба програміст, який напише скрипт для моніторнгу.

Я думаю это будет во всех новостях задолго до начала выхода, чтоб цены повысить на старте. А на догекоине сколько поднял?

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Я думаю это будет во всех новостях задолго до начала выхода, чтоб цены повысить на старте. А на догекоине сколько поднял?

Саме так і вигідно робити.Ілону Маску.

А на те,що має дуже сильно подорожчати в перспективі,він в найпершу чергу скаже своїм друзям .

І ще до виходу акцій.

Були тут теми вже давно.Хто заробляє на форекс ,Хто заробляє на біткойні.

Щось не видно,аби хтось із тутешніх заробив.

• Ха-ха 1
Опубліковано

https://glavcom.ua/world/observe/bill-geyts-poperediv-lyudstvo-pro-novu-nebezpeku-796399.html 

По моєму найбільша небезпека на сьогодні виходить саме від Гейтса з Соросом.

А найбільші терористи на сьогг  це їхні уряди.

• Ха-ха 1
Опубліковано
29 minutes ago, Nokian said:

А на те,що має дуже сильно подорожчати в перспективі,він в найпершу чергу скаже своїм друзям .

І ще до виходу акцій.

Про вихід на ipo будуть знати всі, задовго до того :) про друзів, ти хоч знаєш як працює ринок?))

12 minutes ago, Nokian said:

А найбільші терористи на сьогг  це їхні уряди.

14119718706039.jpg.0d4e00c8ad8dc33afb6ee217d6e945d7.jpg

Опубліковано

Ну не я ж шукаю людину,що Найпершою взнає про вихід акцій.

Розкажи про ринок Вайверу..

А мені розкажи ,хто на Твою думку поставив у нас чіполіно Арахамію?

Опубліковано
2 часа назад, Slavco сказал:

Ну що, докашлялись?

Волинська область перейде в "червону" зону карантину вже в понеділок, - Ляшко

Ну і добре. Хоч відпочинемо. Скільки можна вже на ту роботу ходити. Якщо буде хороша погода, то можна буде в Турцію зганяти.

Опубліковано
10 hours ago, Nokian said:

З чого це так заявляти,що мені хтось щось сказав?

У "червоних" зонах поширення коронавірусу забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо.
Обмеження не діятимуть, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані.

Ювант працюватиме?

Опубліковано
47 хвилин тому, Waver сказано:

е Pfizer закинув новину що їхні експериментальні пігулки від ковіду зменшують ризик госпіталізації та смерті,

На 80% !

Тобто, якщо хтось умовний захворіє (перші симптоми) і одразу почне приймати пігулки, то ризик важкого перенесення та смерті від  Ковід зменшується до 80%!

Це афігєнний показник!

Опубліковано
12 минут назад, Zheny@ сказал:

На 80% !

Тобто, якщо хтось умовний захворіє (перші симптоми) і одразу почне приймати пігулки, то ризик важкого перенесення та смерті від  Ковід зменшується до 80%!

Це афігєнний показник!

Це ж не віагра. Як вони перевірили ефективність?

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
51 хвилин тому, weldermaster сказано:

Як вони перевірили ефективність?

Фокус група.

У людей беруть аналізи, спостерігають, досліджують і т.д.

Опубліковано
14 хвилин тому, Terrable сказано:

Хто вакцинувався в епіцентрі, коли підтягнувся в дію сертифікат після першої прививки?

Після вакцинації провірили чи є сертифікат в Дії на 3 день, то вже був.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...