Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
49 хвилин тому, sasha2008lk сказано:

Спасе колективний імунітет

Заява одного з розробників вакцини проти ковіду AstraZeneca, директора Oxford Vaccine Group Ендрю Полларда про те, що колективного імунітету людству досягти не вдасться, стала чи не найобговорюванішою ковід-новиною. Він назвав досягнення колективного імунітету «міфічним» – через підступний штам «Дельта», який «пробиває» імунний захист.

Опубліковано

Фейсбук - ще той розплідник (не заходив багато часу, але якось випала вільна хвилина).

Є табір "знавці Конституції", є ті, хто порівнюють з худобою.. Жах

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
19 годин тому, weldermaster сказано:

Робив 3 листопада. Сьогодні вже підтягнулася в ДІЯ. 

Появилася побочка від пфайзера. На наступний день почалися сильні болі в сердці. Ще не хватало промлем з сердцем. В понеділок буду говорити з сімейником.

Вакцинувався ще в липні, перша пройшла взагалі не помітив, а друга такі да. Серце боліло, нило, симптоми міокардита один в один. Слабкість була просто жуть, я такого ще не відчував, тяжко було навіть ходити по вулиці, не кажучи що на 5 поверх піднятись без ліфта. Пройшло десь за 4-5 днів. А у всіх моїх, і батьків і сестра з сім'єю і моя дружина все ок (вакцинувались в один період), взагалі нічого не відчули, ну крім руки. Якщо буде ревакцинація, то задумався, може не Пфайзером вже буду, а Короноваком.

• +1 2
Опубліковано

Сьогодні колега був в епіцентрі, каже без чіпізациї не пускають. Жовтий сертифікат з дії не канає, треба зелений.

Опубліковано
31 хвилин тому, Slavco сказано:

Заберу/куплю обраний вами товар, документи і тд в будь-якому магазині, ТРЦ, поштовій службі. Перевезу сікретно в іншу область на  комфортному авто.Серт зеленого кольору, низькі ціни, лояльне ставлення до антиваксів! :)

От чіпанусь другий раз і стану твоїм конкурєнтом)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, halmer сказал:

Сьогодні колега був в епіцентрі, каже без чіпізациї не пускають. Жовтий сертифікат з дії не канає, треба зелений.

От халепа.

А Нокіан казав будуть пускати. Бо там "Великі гроші і "великі" люди за епіцентром стоять")))

І як після цього йому вірити. Пора інформаторів міняти

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, Dima4s сказано:

найкраща вакцина то спірт. зранку провакцинувався і не хворію.

обов'язково чистий, чи можна хоч до 70 розбавити?

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
21 хвилин тому, Bliksss сказано:

обов'язково чистий, чи можна хоч до 70 розбавити?

я б запитав... але людина явно була в "провакцинованому стані" і я не мав бажання продовжувати цю високоінтелектуальну філософську бесіду)

• Ха-ха 1
Опубліковано

У двох гієн у Денверському зоопарку в штаті Колорадо, США, виявили COVID-19, перед цим коронавірусом захворіли тигри та леви.

Джерело: повідомлення зоопарку Денвера у Facebook

Деталі: 6 листопада працівники зоопарку отримали підтвердження, що дві гієни заразилися ковідом.

Тести робили ветеринарно-діагностична лабораторія штату Колорадо, а також Національна лабораторія ветеринарного господарства США.

Вважається, що хворі тварини наразі перші гієни в світі з офіційним діагнозом COVID-19.

В обох гієн спостерігаються слабо виражені симптоми, зокрема легка млявість, невеликі виділення з носа та кашель. Загалом гієни є витривалими тваринами, майже нечутливими до сибірки, сказу і чуми. Працівники парку очікують, що вони повністю одужають.

Перед гієнами у цьому ж зоопарку коронавірусом заразилися два тигри та десяток левів.

Дослівно: "Тим часом інші тварини в зоопарку, які отримали позитивний тест на ковід протягом останніх тижнів, або вже одужали, або стали на шлях до повного одужання. Наші два тигри повернулися до нормального здоров'я, а 11 заражених левів або повністю одужали, або показують зниження рівня інфекції.

Тепер ми знаємо, що для багатьох видів коронавірус може бути заразним".

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, paksivatova сказал:

Укрпошта,Нова пошта-сертифікат пред'явити не просили

У нас даже маски их работники не одевают

• +1 1
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, romanc сказал:

У нас даже маски их работники не одевают

я от тільки повернулася з Кракова 

значить що мене здивувало 

прилетіли, вже прогулюючись в сторону Старого міста зайшли в магазинчик Жабка,це типу нашого 24/7

дівчина на касі розраховується за покупки,вона без маски

заходять в цей же магазинчик 2 поліцейських ,в формі - вони щось там собі дивилися і на цю покупця без маски абсолютно ніяким чином не реагували

просили маску вдягати наполегливо в Зарі і один раз в музеї Чарторийських

скажу так досить таки лояльно до масок там відносяться,точніше до їх відсутності

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 2
Опубліковано
Только что, paksivatova сказал:

я от тільки повернулася з Кракова 

значить що мене здивувало 

прилетіли, вже прогулюючись в сторону Старого міста зайшли в магазинчик Жабка,це типу нашого 24/7

дівчина на касі розраховується за покупки,вона без маски

заходять в цей же магазинчик 2 поліцейських ,в формі - вони щось там собі дивилися і на цю покупця без маски абсолютно ніяким чином не реагували

просили маску вдягати наполегливо в Зарі і один раз в музеї Чарторийських

Мне говорят, что мадяры при въезде тех, кто в маске спрашивают "вы больны?" Если нет, снимите маску. Карантинных ограничений нет.  Хотя сейчас смотрю статистику, уже больше 4000 в день выявленых на 9.5 млн. Вроде самая вакцинированая страна в Европе

Опубліковано
2 годин тому, WebTraveller сказано:

От халепа.

А Нокіан казав будуть пускати. Бо там "Великі гроші і "великі" люди за епіцентром стоять")))

Відкрию вам таємницю, за бігфармою ще більші гроші стоять.

Опубліковано
56 хвилин тому, dogbees сказано:

У двох гієн у Денверському зоопарку в штаті Колорадо, США, виявили COVID-19, перед цим коронавірусом захворіли тигри та леви.

...

Тепер ми знаємо, що для багатьох видів коронавірус може бути заразним".

Колективний імунітет: 70% тварин в природі треба відловити і вакцинувати :(

Опубліковано
1 хвилина тому, Zelensky сказано:

Нєфіг, ібо примус, в масках хай ходять :D

Опубліковано (змінено)
17 минут назад, Zelensky сказал:

+ котів і собак без ковід сертифіката до мусорних баків не пускати ! Відповідальними за дотриманням порядку призначити муніципалів.

Змінено користувачем weldermaster
  • Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...