Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 часов назад, Zheny@ сказал:

БАД-и. Вітаміни і т.п.

Вони не являються лікарськими засобами (ліками ,якщо хочеш)  в переважній більшості через те, що не пройшли сертифікацію.  Бо це коштує овердофіга!

Але вони носять лікувальний ефект

якщо бади і вітаміни носять лікувальний ефект, тоді бухло точно ліки, бо бадам і вітамінам ще срати і срати до лікувального ефекту горилякі зранку після будуна :0016: І сертифікацію вони не проходять не тому, що це коштує овердофіга, а тому, що туди можна пхати всяку срань і не нести ніякої за це відповідальності

• Ха-ха 3
  • +1 2
Опубліковано
On 08.06.2021 at 00:02, yucore сказано:

На нас і так ніколи особливо не зважають 

On 08.06.2021 at 00:14, Zheny@ сказано:

Тут не скажи.  Приклад - сусідня Польща.

Частина їхньої економіки тримається на середньому бізнесі. Який в свою чергу - тримається на українських заробітчанах . Це факт.  І якщо заборонити їм в'їжджати за відсутності отого паспорта вакцинації - то провал в економіці таки буде.

15 хвилин тому, turbo сказано:

@yucore якось невдобно вийшло, нє ?

• Збентежений 1
Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

Наше МЗС має обовязково якось відреагувати на це. Може вислати польського дипломата з України?

хєрово тролиш

• +1 2
Опубліковано
41 хвилин тому, weldermaster сказано:

І до речі. Сьогодні проскочила інфа. Одна наша тьотка з лабораторії зберігала зразки пташиного грипу в себе в холодильнику. Стирила з роботи. Вот так. 

48 хвилин тому, weldermaster сказано:

Завтра бабки на лавочках начнуть поговорювати

Фейспалм.

Спойлер

@weldermaster  ти мені краще стіл для ПК зроби дитині на замовлення. Розміри  + - намалюю.

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
4 hours ago, Zheny@ said:

@yucore якось невдобно вийшло, нє ?

Ти читати вмієш? Чи вмієш читати тільки те шо тобі хочеться? Ше раз перечитай, про шо ми говорили, і ше раз перечитай моє повідомлення, а не видьоргуй з нього одне речення :)

Опубліковано
On 6/7/2021 at 1:13 PM, Zheny@ said:

А що ЄС виставив вимоги? Вперше чую.

їм головне негативний  ПЛР

On 6/7/2021 at 5:13 PM, Zheny@ said:

Коли і якщо.

Все це ще пісями по воді вилано.

за рік-два саме зникне, як казав хтось вище в темі. І згадувати будемо як страшний сон.

https://www.dw.com/en/germany-introduces-digital-covid-19-pass/a-57840431 - раз

https://www.voanews.com/covid-19-pandemic/eu-parliament-approves-digital-covid-19-travel-certificate - два

4 hours ago, Zheny@ said:

якось невдобно вийшло, нє ?

Опубліковано

При розробці інших потенційних вакцин використовуються нові підходи: йдеться про так звані вакцини на основі матричної РНК, вони ж — мРНК-вакцини. Замість того щоб вводити антигени (речовини, які змушують нашу імунну систему виробляти антитіла), РНК та ДНК-вакцини дають нашому організму необхідний генетичний код, і наша імунна система виробляє антигени сама.

Опубліковано
4 годин тому, Zelensky сказано:

У ВООЗ попередили, що Європі загрожує небезпечний "індійський" коронавірус, яким можуть хворіти навіть з імунітетом.

кому боятись

- тим, в кого імунітет після перенесеної ковідьки?

- тим, в кого імунітет після "традиційних" коронавірусів, які були виявлені і зареєстровані до ковідьки?

- тим, в кого "імунітет" після т.зв. "генетичних вакцин" /пФайзер і т.п./

- тим, в кого "імунітет" після інактивованих вакцин /КоронаВак і т.п./

- тим, в кого "імунітет" після векторних вакцин /Гам-ковид-вак, АстраЗенека і т.д./

- тим, в кого "імунітет" після рекомбінантних вакцин

- ???

п.с. от не вірю, що на поточний момент ВООЗ використовує дискримінаційні словосполучення на кшталт "країнний вірус", тепер в тренді - штами з дельтами, лямбдами та іншими зондами літерами

Опубліковано (змінено)

Я как-то не пойму, вакцинация только началась, а болеть перестали...

Меньше 1%провакцинировали.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано

Минулого року схоже було. Тільки тоді ще не так поширився світом.

З осені - нова хвиля.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Біл Гейтс на літо відключив зараження коронавірусом через вишки мобільного звязку.

або когось на*ли з літом (і не тільки), або перекажи своїм, що забули виключити в ЮнайтедКінктом і Португал (ну і про Рашу не забудьте):

image.thumb.png.dae2c8cb930b022dac799144baa3b5ed.png

тепер можна співставити з рівнем вакцинації:

image.thumb.png.0ce154706a8401095d44569b834bf1bd.png

... цікаво, на що це хотів Шльома натякнути???

14 годин тому, Zelensky сказано:

Маю великі сумніви щодо необхідності вакцинуватись.

Фактів поки не маю.

• -1 1
Опубліковано
3 часа назад, romanc сказал:

Я как-то не пойму, вакцинация только началась, а болеть перестали...

Меньше 1%провакцинировали.

літо почалось.

Опубліковано

Хвилинка ч"темного" гумору...

Спойлер

"Одного разу була ситуація: у мене було спілкування і з'ясувалося, що ця людина була інфікована і захворіла. Потім, наступного дня, коли зателефонувала і сказала мені про це, то моє обличчя б прикрасило будь-які поминки. Я вже відчуваю, що всі симптоми в мене зібралися в одну секунду. Я відчуваю - все болить. Починаю перевіряти, десять разів перевірив - все добре, все нормально. Але в підсумку, як зараз пам'ятаю, це було 7 березня, я здав ПЛР і тест показав позитивний результат. Ну я вже відчуваю, що все, температура. А до цього симптомів не було. Наступного дня знову здаю - знову позитивний. Ну все, думаю, в мене позитивний тест. Починаю міряти сатурацію: раз міряєш - там одне показує, другий - друге показує, третій - третє показує. В мене 3 чи 4 різні прилади на кожному пальці - і сидиш цілодобово міряєш. В результаті за великим рахунком, нічого немає.

Думаю, може в легкій формі щось проходить. Потім минуло днів 4-5, думаю: дай-но здам ПЛР, здав - все нормально, негативний. Ну, думаю, щось не так, тепер не знаєш, чому вірити. І щодня я почав здавати ПЛР протягом 10-15 днів. Весь час - негативний. Тобто я відбувся легким переляком. Але я хочу сказати, що стан дуже неприємний, коли тобі сказали "позитивний" і ти йдеш, я як зараз пам'ятаю, ось тут ребро закололо, а я думаю: "Ух ти, ти дивись, як працює, як працює! Ребра виламує", - розповів Ахметов.

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
On 18.06.2021 at 14:35, rrid сказано:

Хвилинка ч"темного" гумору...

Показати прихований контент

"Одного разу була ситуація: у мене було спілкування і з'ясувалося, що ця людина була інфікована і захворіла. Потім, наступного дня, коли зателефонувала і сказала мені про це, то моє обличчя б прикрасило будь-які поминки. Я вже відчуваю, що всі симптоми в мене зібралися в одну секунду. Я відчуваю - все болить. Починаю перевіряти, десять разів перевірив - все добре, все нормально. Але в підсумку, як зараз пам'ятаю, це було 7 березня, я здав ПЛР і тест показав позитивний результат. Ну я вже відчуваю, що все, температура. А до цього симптомів не було. Наступного дня знову здаю - знову позитивний. Ну все, думаю, в мене позитивний тест. Починаю міряти сатурацію: раз міряєш - там одне показує, другий - друге показує, третій - третє показує. В мене 3 чи 4 різні прилади на кожному пальці - і сидиш цілодобово міряєш. В результаті за великим рахунком, нічого немає.

Думаю, може в легкій формі щось проходить. Потім минуло днів 4-5, думаю: дай-но здам ПЛР, здав - все нормально, негативний. Ну, думаю, щось не так, тепер не знаєш, чому вірити. І щодня я почав здавати ПЛР протягом 10-15 днів. Весь час - негативний. Тобто я відбувся легким переляком. Але я хочу сказати, що стан дуже неприємний, коли тобі сказали "позитивний" і ти йдеш, я як зараз пам'ятаю, ось тут ребро закололо, а я думаю: "Ух ти, ти дивись, як працює, як працює! Ребра виламує", - розповів Ахметов.

Дві хвилинки.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Пора владі вживати заходів по недопущенню нового штаму коронавірусу Сьогодні в Індії місцеве МОЗ застерегло про появу нового штаму - Дельта плюс. Україні потрібно вводити тест на коронавірус для приїжджих і 14 денну самоізоляцію. Інакше знов все спочатку буде.

• -1 1
Опубліковано

Credit Suisse: За рік пандемії у світі стало більше на 5 мільйонів мільйонерів

Середа, 23 червня 2021, 05:09

На кінець 2020 року в світі налічувалося 56,1 млн мільйонерів - на 5,2 млн більше, ніж роком раніше.

Джерело: звіт Credit Suisse Global Wealth Report

Деталі: Лише Штати додали третину від загального числа мільйонерів в світі - 1,7 млн нових мільйонерів.

Зазначається, що приблизно 1% дорослих в світі - доларові мільйонери. Мільйонери - рідкість в Індії, Індонезії або  Росії: приблизно кожен тисячний дорослий. Мільйонери становлять 3% дорослого населення Італії та Іспанії. Перспективи зустріти мільйонера збільшуються у напрямку Франції, Австрії або Німеччини (близько 4%), і ще більше покращуються в напрямку Бельгії, Нідерландів, Данії або Швеції (близько 6%). Ще вища щільність мільйонерів в США або Гонконгу (більше 8%), Австралії (9%), а найбільше – в Швейцарії (15%).

Як зазначається у звіті, наслідки пандемії COVID-19 призвели до повсюдного зростання нерівності в добробуті в 2020 році.

Опубліковано
21 годин тому, Zelensky сказано:

Україні потрібно вводити тест на коронавірус для приїжджих і 14 денну самоізоляцію.

Ото тебе плющить! Зупинися трохи.

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, bormotuha сказано:

Зупинися трохи.

Дійсно чому ЗеКоманда досі не заборонила в'їзд кацапам в Україну?

Там виявили новий коронавірус з Індії.

Тепер той коронавірус вже попав в Україну.

А казали ж люди з досвідом, що треба робити.

Партия Порошенко требует прекратить пассажирское сообщение с Россией

• -1 3
Опубліковано
7 годин тому, Cherman сказано:

Ти смішний панікьор. Коронавірусу боїшся ...

Я попереджаю. Ваше право знати.

Я попереджав в 2014 р.

В 2020 р.

І зараз.

Бункер треба тим хто дуже жити хоче.

У випадку з глобальним катаклізмом краще з першими бути як з останніми.

• -1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...