Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

On 05.05.2020 at 14:58, nickel сказано:

Швеція з 2800 померлими вже перестала бути взірцем боротьби з пандемією? Про Британію навіть питати не буду з їхніми >28 000 померлими.

Якщо в нас статистику спотворюють, то що вже говорити Білорусь з останнім диктатором Європи. Якщо щось піде не так, є ще одна країна, на яку ти завжди зможеш посилатися, як на взірцевого борцуна з КВ - Північна Корея.

оскільки Нокіан в нас філософ у своєму світі, то за нього дозволю собі підкинути пару цифр...

з таблички процитованої @sergkots, у Швеції - 291 померлий з/від ковід на мільйон населення https://www.worldometers.info/coronavirus/

у Іспанії - 553, в Італії з її найжорсткішими можливо карантинами - 458, а в Бельгії, де також було заборонено КаБаРе (кафе та ресторани, перукарні та салони краси, ринки, а також магазини, які не продають критично важливої продукції (такої як продукти харчування, медичні засоби) - тадаммм... - 720 :(

в таблиці, Швеція на 10-му місці за рівнем смертності, а Штати з їхнім перевзуванням на ходу - на 14-му з цифрою 218

15.04 Данія відкрила дитячі садочки та початкові школи після місячного карантину через коронавірус, ставши першою країною в Європі, яка пішла на такий крок. по таблиці - 87 померлих на мільйон населення.

в німців - 83, але це вже питання до методології наповнення таблиці.

бо в Південній Кореї - 5, Сингапурі - 3, Китаї - 3.

ще раз, для порівняння.

спочатку цитати:

Цитувати

Нідерланди від початку підпали під критику країн-сусідів та частини власних політиків і пересічних громадян через обраний урядом "м'який" підхід до боротьби з коронавірусом. Без жорстких заборон. Без розірваного транспортного сполучення зі світом.

Свої кроки уряд Нідерландів здійснює, відштовхуючись від концепції групового імунітету. Мовляв, усе одно перехворіють майже всі – але дорогою треба не "вбити" економіку держави.

Незважаючи на те, що Бельгія і Нідерланди – дві сусідні країни, що часто розмовляють однією мовою, а громадяни країн ходять один до одного на каву через кордон, їхні підходи до протидії епідемії коронавірусу дуже різні: і концептуально, і організаційно.

В той час як Нідерланди від початку керувалися концепцією групового імунітету і поступово, крок за кроком, посилювали власні заходи, в Бельгії від моменту першого зараженого було розроблено план дій на час епідемії, з передбаченими фазами, умовами, за яких буде відбуватися перехід до наступної фази, та набором дій на кожному етапі.

Чи виправдав себе такий підхід?

тепер цифри станом 6.05.20. Нідерланди - 304, Бельгія - 720.

ну, і як родзинка: https://www.weforum.org/agenda/2020/04/29-april-who-briefing-trust-sweden/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 05.05.2020 at 15:32, nickel сказано:

хворих лікарів більше ніж пишуть, хворіють і медики і пацієнти.

ще на другій сторінки теми Нокіан написав, що вірус був страшний 50 років тому :)

кільканадцять (чи кількадесят) сторінок перед цією я порахував прикинув, що офіційна статистика в десятки (якщо не в сотні) разів занижена :)

на днях СанСет закинув посилання на твердження про те, що тільки 2.5% інфікованих мають симптоми, і губрнатор нью-йорка припустив, що 2.7млн. жителів штату інфіковані, але ти все не вірив, поки тобі кума про це ж саме не сказала :)

Цитувати
Більшість швидких тестів на коронавірус, які Іспанія та Чехія закупили в Китаї, показують хибні результати.

Про це пише National Review.

“До 80% зі 150 тис. портативних наборів для швидкого тестування на коронавірус, які Китай надіслав Чеській республіці цього місяця, - браковані”, - повідомляє видання.

--

Іспанський уряд намагається повернути гроші, які він заплатив за 640 тисяч тестів на антиген коронавірусу SARS-CoV-2, що були куплені через іспанського дистриб'ютора в китайській компанії Bioeasy, повідомляє El Pais.

Як і в перший раз, новоприбулі тести теж не мають достатньої чутливості, необхідної для виявлення вірусу. Це означає високу ймовірність того, що вони не виявлять коронавірус у інфікованої людини.

--

Індія скасувала замовлення на близько пів мільйона швидких тестів на виявлення коронавірусу з Китаю після того, як вони виявилися "бракованими". Придбані набори мали точність лише у п'ять відсотків та показували негативні результати у пацієнтів, що вже мали підтверджене зараження, пише BBC.

"точність у 5%" - це новина за 28.04.2020!

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, rrid сказал:

кільканадцять (чи кількадесят) сторінок перед цією я порахував прикинув, що офіційна статистика в десятки (якщо не в сотні) разів занижена :)

на днях СанСет закинув посилання на твердження про те, що тільки 2.5% інфікованих мають симптоми, і губрнатор нью-йорка припустив, що 2.7млн. жителів штату інфіковані, але ти все не вірив, поки тобі кума про це ж саме не сказала :)

можна цитату, де він це заперечував ?

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, rrid said:

тепер цифри станом 6.05.20. Нідерланди - 304, Бельгія - 720.

В сан марино взагалі жах: 1208 «померлих» на «мільйон» жителів.

Так до чого ти ведеш? Весь світ, крім шведів і білорусів, потрапив в оману?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молдавия почти сняла карантин.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, yu2007 сказано:

))))))))

Хвилинка грамотності для пана Віктора.

Вірус взагалі то цей називається SARS-CoV-2. А хвороба, яку він викликає, називається скорочено COVID-19 і розшифровується як Coronavirus disease. 

Disease українською - це хвороба або захворювання, тому правильно було б казати КОВІХ чи КОВІЗ (за налогією з HIV AIDS - ВІЛ СНІД).

інформація секретна, мушу сховати під хайд

Спойлер

ото не так давно вітав колишнього шефа зі святом.

давно не говорили, то "зачепились" і за вірус.

він (не вірус, а колишній шеф) мені розказав, що знайшов відео на ютубах, де цілий майор (чи полковник?) КаГеБе розказував, що спочатку, в минулому році були секретні навчання в РФ, потім русскі вояки поїхали на навчання до китайських побратимів десь до Вуханя, і там вони навмисно залишили "сюрприз", щоб розпочати цю диверсію не зі своєї території, а щоб можна було типу сказати що це Штати наїхали на Чіну... :( того й КОронаВирусДиагностированньій19

а якщо серйозно - то наш відмінник з мікробіології якраз і мав на увазі, що захворювання, яке викликає вірус, ідентифікований минулого року як САРС-КоВ-2, назвали (ідентифікували) саме тому COVID-19

тепер не секретно. як там макаронники, знайшли вже офіційне пояснення, чому офіційно і внізапно опублікована статистика смертності за перший квартал цього року (і за попередні роки чомусь також чітко за перший квартал) - у два рази вища за офіційно заявлену смертність від коронавірусу, по окремих регіонах? і до чого тут легіонела, та як допомагає карантин коллапсу в будинках перестарілих?

ти підводив мене до думки, що я - рукожоп, і не можу знайти те, що лежить на поверхні, коли вивалив мені цифри, схожі на ті, що я шукав, які я легко зміг підтвердити на оф.сайті... але ...

Цитувати

Журналіст Радіо Свобода Григорій Жигалов наводить офіційні джерела інформації і реальні дані:

«Ось офіційна статистика по смертності у 2017 році в Ломбардії, яка найбільше страждає від вірусу – приблизно 270 людей на день. Статистика по коронавірусу за 21 березня в Ломбардії – 546», – пише журналіст.

Це дані з сайту Інституту статистики Італії (найсвіжіші на 2017 рік). Там можна обрати регіон країни (Ломбардію) і подивитися на підсумкові цифри.

Григорій з Радіосвобода також станом на 23.3.20 не зміг добитись від ІтСтату з відкритих джерел даних за 2018, 2019рр.

... значить, він такий же рукожоп, якія? :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, MANJAK11 сказал:

Та я цей брєд навіть коментувати не збирався, мовчки вліпив мінуса і пішов далі. В них на пару з Нокіаном вірус, який з'явився в 2019 році, був не страшний ще 50 років тому. Звичайно, як може бути страшним те чого немає. Козаки фашистів не боялися зовсім, просто безстрашні вояки були.

А про куму - це взагалі пізд*ц. При чому тут губернатор нью-йорка і безсимптомні хворі, якщо в куми всі характерні симптоми були.

В нього якась обіда на мене ще з теми про Луцьк туристичний, тому він цитує мене, але при цьому пише чомусь про Нокіана. Намагається розтролити. Ви б його не кормили чи що. :)

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

якщо можна судити про позицію з певного питання через кількість мінусів під постами юзера, який має протилежну позицію, то пруфів не буде. хочеш - сам порахуй, скільки мінусів він вліпив під постами Нокіана про те, що ковід-19 нічим не відрізняється від звичайного грипу.

аналогічно, саме так я й сприйняв реакцію більшості борди на пост Нікеля про куму. можливо, я помиляюсь, реакція була виключно на куму від знайомих куми, але щось я сумніваюсь, що тут помиляюсь :)

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, romanc сказано:

В Ізраїлі також вже майже снято карантин.. Все відкривається, навіть садки дитячі та школи.. Торгові центри вже працюють, але без якихось розваг.. Навіть пляжі вже відкриті, люди можуть спокійно купатися в морі! Всі країни потроху виходять с цього становища, та тільки ми все продовжуємо сидіти вдома...

• Збентежений 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, rrid said:

інформація секретна, мушу сховати під хайд
...

Смертність в ломбардії в 2017 через коронавірус?...

Якщо пам’ять мені не зраджує :), ти запитав, де б то взяти статистику смертності по регіонам в найбільш уражених країнах. Я дав лінк. Він тобі не сподобався, бо типу ресурс на відкритій платформі і взагалі невідомо, звідки дані. Тоді я навів екселівські таблиці з сайту Італстату, в яких цифри збігалися з даними за першим посиланням (принаймні в тих комунах, які я подивися). Там же можна було й порівняти з минулими роками. Чи правдиві ці дані - ХЗ, але їх наводить італійська держустанова. Ти ніби як погодився з офіційністю джерела, лише мав претензію, чому дані тільки до 4 квітня.

Про що твій сьогоднішній пост - я так і не зрозумів. А про рукожопість ти щось собі дофантазував))

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це феєрично. Визначати позицію нікеля по чужим плюсікам під його постами. Ребята, не плюсуйте мене, бо ви спотворюєте мою позицію. 

• Ха-ха 2
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 minutes ago, rrid said:

аналогічно, саме так я й сприйняв реакцію більшості борди на пост Нікеля про куму. можливо, я помиляюсь, реакція була виключно на куму від знайомих куми, але щось я сумніваюсь, що тут помиляюсь :)

Зізнавайся, щось сьогодні святкував? :) 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, rrid сказал:

якщо можна судити про позицію з певного питання через кількість мінусів під постами юзера, який має протилежну позицію, то пруфів не буде. хочеш - сам порахуй, скільки мінусів він вліпив під постами Нокіана про те, що ковід-19 нічим не відрізняється від звичайного грипу.

а він дійсно не відрізняєтся від звичайного грипу ? о_О  чи хтось сумнівався, що реальна статистика дико занижаєтся ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, nickel сказано:

Це феєрично. Визначати позицію нікеля по чужим плюсікам під його постами. Ребята, не плюсуйте мене, бо ви спотворюєте мою позицію. 

Народ, міняємо тактику, люто мінусуємо Нікеля)))))

Змінено користувачем bublik007
  • Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки що читав малюкам прецікаву книжку, дитячу.

Дітей забрали,то ж встиг прочитати лише першу сторінку та коли була надрукована.

IMG_20200506_175520.jpg

IMG_20200506_175644.jpg

• Ха-ха 3
  • +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 minutes ago, Nokian said:

Кляті рєптілоїди добралися вже й до українських діток :( 

Повним ходом готують до чіпізації населення.
Та вони не врахували одного: серед нас є люди, в яких п’ятірка з мікробіології, і які з легкістю викриють усі їхні підступні плани...

• Дякую! 1
  • Ха-ха 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, Nokian сказано:

Дітей забрали,то ж встиг прочитати лише першу сторінку та коли була надрукована.

Вітя, а про :Казка у доповненій реальності для смартфонів і планшетів-випадковий вибір?)))

Та дай ти вже спокій тому вірусу)) Вже все, карантин слабшає,  нарід заспокоївся, в основі своїй забив на то все

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато лікарів казали, що це майже те саме, що і грип звичайний, просто трохи складніше, наче пневманія)) і кажуть, що реальна статистика смертності не відрізняється від статистики минулих років.. Взагалі читала багато постів, де розповідали про фейкові діагнози корони в різних країнах, щоб лікарня отримала більше коштів...

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, Nokian сказал:

перше речення ніяк не вьяжется з другим, бо якщо ти встиг прочитати лише те, що на фото, то явно ти дітям її не читав. Чи ти дійсно їм прочитав, те що сфоткав ? :0016: 

Ну й саме головне, що ти хотів цим сказати ?

ну то й цю ще почитай, гірше вже не буде :0016:

spacer.png

• Ха-ха 6
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Galanim сказал:

Багато лікарів казали, що це майже те саме, що і грип звичайний, просто трохи складніше, наче пневманія)) і кажуть, що реальна статистика смертності не відрізняється від статистики минулих років.. Взагалі читала багато постів, де розповідали про фейкові діагнози корони в різних країнах, щоб лікарня отримала більше коштів...

вам походу сюди )) https://international-iq-test.com/ru/

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Galanim сказано:

Взагалі читала багато постів, де розповідали про фейкові діагнози корони в різних країнах, щоб лікарня отримала більше коштів

Перефразую класика; не читайте багато постів)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

вам походу сюди ))

Ой, певно, не тільки їй)))

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

вам походу сюди )) https://international-iq-test.com/ru/

Він, срака, платний. Видно, основна перевірка на iq - це хто за нього заплатить...

• Ха-ха 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...