rrid Опубліковано 6 Травня, 2020 в 13:12 #4326 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 13:12 On 05.05.2020 at 14:58, nickel сказано: Швеція з 2800 померлими вже перестала бути взірцем боротьби з пандемією? Про Британію навіть питати не буду з їхніми >28 000 померлими. Якщо в нас статистику спотворюють, то що вже говорити Білорусь з останнім диктатором Європи. Якщо щось піде не так, є ще одна країна, на яку ти завжди зможеш посилатися, як на взірцевого борцуна з КВ - Північна Корея. оскільки Нокіан в нас філософ у своєму світі, то за нього дозволю собі підкинути пару цифр... з таблички процитованої @sergkots, у Швеції - 291 померлий з/від ковід на мільйон населення https://www.worldometers.info/coronavirus/ у Іспанії - 553, в Італії з її найжорсткішими можливо карантинами - 458, а в Бельгії, де також було заборонено КаБаРе (кафе та ресторани, перукарні та салони краси, ринки, а також магазини, які не продають критично важливої продукції (такої як продукти харчування, медичні засоби) - тадаммм... - 720 в таблиці, Швеція на 10-му місці за рівнем смертності, а Штати з їхнім перевзуванням на ходу - на 14-му з цифрою 218 15.04 Данія відкрила дитячі садочки та початкові школи після місячного карантину через коронавірус, ставши першою країною в Європі, яка пішла на такий крок. по таблиці - 87 померлих на мільйон населення. в німців - 83, але це вже питання до методології наповнення таблиці. бо в Південній Кореї - 5, Сингапурі - 3, Китаї - 3. ще раз, для порівняння. спочатку цитати: Цитувати Нідерланди від початку підпали під критику країн-сусідів та частини власних політиків і пересічних громадян через обраний урядом "м'який" підхід до боротьби з коронавірусом. Без жорстких заборон. Без розірваного транспортного сполучення зі світом. Свої кроки уряд Нідерландів здійснює, відштовхуючись від концепції групового імунітету. Мовляв, усе одно перехворіють майже всі – але дорогою треба не "вбити" економіку держави. Незважаючи на те, що Бельгія і Нідерланди – дві сусідні країни, що часто розмовляють однією мовою, а громадяни країн ходять один до одного на каву через кордон, їхні підходи до протидії епідемії коронавірусу дуже різні: і концептуально, і організаційно. В той час як Нідерланди від початку керувалися концепцією групового імунітету і поступово, крок за кроком, посилювали власні заходи, в Бельгії від моменту першого зараженого було розроблено план дій на час епідемії, з передбаченими фазами, умовами, за яких буде відбуватися перехід до наступної фази, та набором дій на кожному етапі. Чи виправдав себе такий підхід? тепер цифри станом 6.05.20. Нідерланди - 304, Бельгія - 720. ну, і як родзинка: https://www.weforum.org/agenda/2020/04/29-april-who-briefing-trust-sweden/
rrid Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:18 #4327 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:18 On 05.05.2020 at 15:32, nickel сказано: хворих лікарів більше ніж пишуть, хворіють і медики і пацієнти. ще на другій сторінки теми Нокіан написав, що вірус був страшний 50 років тому кільканадцять (чи кількадесят) сторінок перед цією я порахував прикинув, що офіційна статистика в десятки (якщо не в сотні) разів занижена на днях СанСет закинув посилання на твердження про те, що тільки 2.5% інфікованих мають симптоми, і губрнатор нью-йорка припустив, що 2.7млн. жителів штату інфіковані, але ти все не вірив, поки тобі кума про це ж саме не сказала Цитувати Більшість швидких тестів на коронавірус, які Іспанія та Чехія закупили в Китаї, показують хибні результати. Про це пише National Review. “До 80% зі 150 тис. портативних наборів для швидкого тестування на коронавірус, які Китай надіслав Чеській республіці цього місяця, - браковані”, - повідомляє видання. -- Іспанський уряд намагається повернути гроші, які він заплатив за 640 тисяч тестів на антиген коронавірусу SARS-CoV-2, що були куплені через іспанського дистриб'ютора в китайській компанії Bioeasy, повідомляє El Pais. Як і в перший раз, новоприбулі тести теж не мають достатньої чутливості, необхідної для виявлення вірусу. Це означає високу ймовірність того, що вони не виявлять коронавірус у інфікованої людини. -- Індія скасувала замовлення на близько пів мільйона швидких тестів на виявлення коронавірусу з Китаю після того, як вони виявилися "бракованими". Придбані набори мали точність лише у п'ять відсотків та показували негативні результати у пацієнтів, що вже мали підтверджене зараження, пише BBC. "точність у 5%" - це новина за 28.04.2020! 2
MANJAK11 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:34 #4328 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:34 15 минут назад, rrid сказал: кільканадцять (чи кількадесят) сторінок перед цією я порахував прикинув, що офіційна статистика в десятки (якщо не в сотні) разів занижена на днях СанСет закинув посилання на твердження про те, що тільки 2.5% інфікованих мають симптоми, і губрнатор нью-йорка припустив, що 2.7млн. жителів штату інфіковані, але ти все не вірив, поки тобі кума про це ж саме не сказала можна цитату, де він це заперечував ? 1 1
yu2007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:41 #4329 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:41 1 hour ago, rrid said: тепер цифри станом 6.05.20. Нідерланди - 304, Бельгія - 720. В сан марино взагалі жах: 1208 «померлих» на «мільйон» жителів. Так до чого ти ведеш? Весь світ, крім шведів і білорусів, потрапив в оману?
romanc Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:48 #4330 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:48 Молдавия почти сняла карантин. 1
Volyniaka Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:57 #4331 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:57 Щодо білорусів - велике питання : По данным на 6 мая. 19255 случаев коронавируса, 112 человек умерли. По информации Минздрава, за сутки было выявлено 905 новых случаев заражения (накануне было 861) , и на пять смертей больше.
rrid Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:57 #4332 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 14:57 20 годин тому, yu2007 сказано: )))))))) Хвилинка грамотності для пана Віктора. Вірус взагалі то цей називається SARS-CoV-2. А хвороба, яку він викликає, називається скорочено COVID-19 і розшифровується як Coronavirus disease. Disease українською - це хвороба або захворювання, тому правильно було б казати КОВІХ чи КОВІЗ (за налогією з HIV AIDS - ВІЛ СНІД). інформація секретна, мушу сховати під хайд Спойлер ото не так давно вітав колишнього шефа зі святом. давно не говорили, то "зачепились" і за вірус. він (не вірус, а колишній шеф) мені розказав, що знайшов відео на ютубах, де цілий майор (чи полковник?) КаГеБе розказував, що спочатку, в минулому році були секретні навчання в РФ, потім русскі вояки поїхали на навчання до китайських побратимів десь до Вуханя, і там вони навмисно залишили "сюрприз", щоб розпочати цю диверсію не зі своєї території, а щоб можна було типу сказати що це Штати наїхали на Чіну... того й КОронаВирусДиагностированньій19 а якщо серйозно - то наш відмінник з мікробіології якраз і мав на увазі, що захворювання, яке викликає вірус, ідентифікований минулого року як САРС-КоВ-2, назвали (ідентифікували) саме тому COVID-19 тепер не секретно. як там макаронники, знайшли вже офіційне пояснення, чому офіційно і внізапно опублікована статистика смертності за перший квартал цього року (і за попередні роки чомусь також чітко за перший квартал) - у два рази вища за офіційно заявлену смертність від коронавірусу, по окремих регіонах? і до чого тут легіонела, та як допомагає карантин коллапсу в будинках перестарілих? ти підводив мене до думки, що я - рукожоп, і не можу знайти те, що лежить на поверхні, коли вивалив мені цифри, схожі на ті, що я шукав, які я легко зміг підтвердити на оф.сайті... але ... Цитувати Журналіст Радіо Свобода Григорій Жигалов наводить офіційні джерела інформації і реальні дані: «Ось офіційна статистика по смертності у 2017 році в Ломбардії, яка найбільше страждає від вірусу – приблизно 270 людей на день. Статистика по коронавірусу за 21 березня в Ломбардії – 546», – пише журналіст. Це дані з сайту Інституту статистики Італії (найсвіжіші на 2017 рік). Там можна обрати регіон країни (Ломбардію) і подивитися на підсумкові цифри. Григорій з Радіосвобода також станом на 23.3.20 не зміг добитись від ІтСтату з відкритих джерел даних за 2018, 2019рр. ... значить, він такий же рукожоп, якія?
romanc Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:04 #4333 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:04 Молдавия почти сняла карантин.
nickel Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:08 #4334 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:08 27 минут назад, MANJAK11 сказал: можна цитату, де він це заперечував ? Та я цей брєд навіть коментувати не збирався, мовчки вліпив мінуса і пішов далі. В них на пару з Нокіаном вірус, який з'явився в 2019 році, був не страшний ще 50 років тому. Звичайно, як може бути страшним те чого немає. Козаки фашистів не боялися зовсім, просто безстрашні вояки були. А про куму - це взагалі пізд*ц. При чому тут губернатор нью-йорка і безсимптомні хворі, якщо в куми всі характерні симптоми були. В нього якась обіда на мене ще з теми про Луцьк туристичний, тому він цитує мене, але при цьому пише чомусь про Нокіана. Намагається розтролити. Ви б його не кормили чи що. 1 1
rrid Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:11 #4335 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:11 32 хвилин тому, MANJAK11 сказано: можна цитату, де він це заперечував ? якщо можна судити про позицію з певного питання через кількість мінусів під постами юзера, який має протилежну позицію, то пруфів не буде. хочеш - сам порахуй, скільки мінусів він вліпив під постами Нокіана про те, що ковід-19 нічим не відрізняється від звичайного грипу. аналогічно, саме так я й сприйняв реакцію більшості борди на пост Нікеля про куму. можливо, я помиляюсь, реакція була виключно на куму від знайомих куми, але щось я сумніваюсь, що тут помиляюсь 1 3
Galanim Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:16 #4336 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:16 Щойно, romanc сказано: Молдавия почти сняла карантин. В Ізраїлі також вже майже снято карантин.. Все відкривається, навіть садки дитячі та школи.. Торгові центри вже працюють, але без якихось розваг.. Навіть пляжі вже відкриті, люди можуть спокійно купатися в морі! Всі країни потроху виходять с цього становища, та тільки ми все продовжуємо сидіти вдома... 1 2
yu2007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:30 #4337 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:30 12 minutes ago, rrid said: інформація секретна, мушу сховати під хайд ... Смертність в ломбардії в 2017 через коронавірус?... Якщо пам’ять мені не зраджує :), ти запитав, де б то взяти статистику смертності по регіонам в найбільш уражених країнах. Я дав лінк. Він тобі не сподобався, бо типу ресурс на відкритій платформі і взагалі невідомо, звідки дані. Тоді я навів екселівські таблиці з сайту Італстату, в яких цифри збігалися з даними за першим посиланням (принаймні в тих комунах, які я подивися). Там же можна було й порівняти з минулими роками. Чи правдиві ці дані - ХЗ, але їх наводить італійська держустанова. Ти ніби як погодився з офіційністю джерела, лише мав претензію, чому дані тільки до 4 квітня. Про що твій сьогоднішній пост - я так і не зрозумів. А про рукожопість ти щось собі дофантазував)) 1 1
nickel Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:36 #4338 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:36 Це феєрично. Визначати позицію нікеля по чужим плюсікам під його постами. Ребята, не плюсуйте мене, бо ви спотворюєте мою позицію. 2 1 1
yu2007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:43 #4339 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:43 28 minutes ago, rrid said: аналогічно, саме так я й сприйняв реакцію більшості борди на пост Нікеля про куму. можливо, я помиляюсь, реакція була виключно на куму від знайомих куми, але щось я сумніваюсь, що тут помиляюсь Зізнавайся, щось сьогодні святкував? 1 1
MANJAK11 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:45 #4340 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:45 32 минуты назад, rrid сказал: якщо можна судити про позицію з певного питання через кількість мінусів під постами юзера, який має протилежну позицію, то пруфів не буде. хочеш - сам порахуй, скільки мінусів він вліпив під постами Нокіана про те, що ковід-19 нічим не відрізняється від звичайного грипу. а він дійсно не відрізняєтся від звичайного грипу ? о_О чи хтось сумнівався, що реальна статистика дико занижаєтся ?
bublik007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:51 #4341 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 15:51 (змінено) 15 хвилин тому, nickel сказано: Це феєрично. Визначати позицію нікеля по чужим плюсікам під його постами. Ребята, не плюсуйте мене, бо ви спотворюєте мою позицію. Народ, міняємо тактику, люто мінусуємо Нікеля))))) Змінено 6 Травня, 2020 в 15:52 користувачем bublik007 3
Nokian Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:06 Автор #4342 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:06 Тільки що читав малюкам прецікаву книжку, дитячу. Дітей забрали,то ж встиг прочитати лише першу сторінку та коли була надрукована. 3 1 3
yu2007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:28 #4343 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:28 14 minutes ago, Nokian said: Тільки що читав малюкам прецікаву книжку, дитячу. Кляті рєптілоїди добралися вже й до українських діток Повним ходом готують до чіпізації населення. Та вони не врахували одного: серед нас є люди, в яких п’ятірка з мікробіології, і які з легкістю викриють усі їхні підступні плани... 1 6
bublik007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:39 #4344 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:39 29 хвилин тому, Nokian сказано: Тільки що читав малюкам прецікаву книжку, дитячу. Дітей забрали,то ж встиг прочитати лише першу сторінку та коли була надрукована. Вітя, а про :Казка у доповненій реальності для смартфонів і планшетів-випадковий вибір?))) Та дай ти вже спокій тому вірусу)) Вже все, карантин слабшає, нарід заспокоївся, в основі своїй забив на то все 3
Galanim Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:56 #4345 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 16:56 Багато лікарів казали, що це майже те саме, що і грип звичайний, просто трохи складніше, наче пневманія)) і кажуть, що реальна статистика смертності не відрізняється від статистики минулих років.. Взагалі читала багато постів, де розповідали про фейкові діагнози корони в різних країнах, щоб лікарня отримала більше коштів... 5
MANJAK11 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:00 #4346 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:00 49 минут назад, Nokian сказал: Тільки що читав малюкам прецікаву книжку, дитячу. Дітей забрали,то ж встиг прочитати лише першу сторінку та коли була надрукована. перше речення ніяк не вьяжется з другим, бо якщо ти встиг прочитати лише те, що на фото, то явно ти дітям її не читав. Чи ти дійсно їм прочитав, те що сфоткав ? Ну й саме головне, що ти хотів цим сказати ? ну то й цю ще почитай, гірше вже не буде 6 1
MANJAK11 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:02 #4347 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:02 5 минут назад, Galanim сказал: Багато лікарів казали, що це майже те саме, що і грип звичайний, просто трохи складніше, наче пневманія)) і кажуть, що реальна статистика смертності не відрізняється від статистики минулих років.. Взагалі читала багато постів, де розповідали про фейкові діагнози корони в різних країнах, щоб лікарня отримала більше коштів... вам походу сюди )) https://international-iq-test.com/ru/ 4
bublik007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:03 #4348 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:03 5 хвилин тому, Galanim сказано: Взагалі читала багато постів, де розповідали про фейкові діагнози корони в різних країнах, щоб лікарня отримала більше коштів Перефразую класика; не читайте багато постів)))
bublik007 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:06 #4349 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:06 4 хвилин тому, MANJAK11 сказано: вам походу сюди )) Ой, певно, не тільки їй))) 2
YVitaliy Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:41 #4350 Опубліковано 6 Травня, 2020 в 17:41 37 хвилин тому, MANJAK11 сказано: вам походу сюди )) https://international-iq-test.com/ru/ Він, срака, платний. Видно, основна перевірка на iq - це хто за нього заплатить... 7
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти