Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

38 minutes ago, Nokian said:

Просто ЛИШЕ ЗАРАЗ його навчилися вирізняти з  поміж інших ГРВІ вірусів.

КОВІД 19 ,розшифровується КОрона Вірус ІДентифікований у 2919 році.

Із звичайного ,трохи сильнішого ,природнього вірусу,роздули світову істерію.

В цьому пості безцінно просто все :)

Ну от як після цього твої пости можна сприймати хоч якось адекватно?

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, yu2007 сказано:

))))))))

Хвилинка грамотності для пана Віктора.

Вірус взагалі то цей називається SARS-CoV-2. А хвороба, яку він викликає, називається скорочено COVID-19 і розшифровується як Coronavirus disease. 

Disease українською - це хвороба або захворювання, тому правильно було б казати КОВІХ чи КОВІЗ (за налогією з HIV AIDS - ВІЛ СНІД).

Ну це офіційне розшифрування ,для широких мас,як і оголошення пандемії ,траляля.

15 хвилин тому, Zheny@ сказано:

так, Вікторе, ми про це говорили, що коронавірусів (Як вид) існує близько 4-х десятків.

Саме цей тип (генотип) відкритий у 2019 році.

мімо касси..

Трохи ніфіга не звичайний, і ЗНАЧНО сильніший.

До "іспанки" також віднеслися спочатку. Та.. подумаєш..  тільки на фіналі понад 550млн захворіло, і від 17 до 50 (чи навіть 100) МЛН, Карл, померло! (за не повних 2 роки)  Це більше, ніж загинуло за 6 років 2-ї світової війни!

Якби не карантин і обмеження - то хворих було б в тисячі разів більше, як і померлих.

Бо я заколупався тобі пояснювати, що цей твій "звичайний ГРВІ", викликає тяжкі наслідки, збуджує приховані хвороби, і погіршує наслідки існуючих!

Коли до тебе це дійде? ...

Так, тут ти правий, і без того не обійшлося. Але Вітя, не без причин! Просто зіграли на ситуації. Скористалися моментом.

Те,що він відкритий лише в 2019 ніяк не означає,що ним не хворіли раніше,

Досвід Білорусі показує,що і без карантину в нас було би 80 тисяч хворих максимум,а померло б стільки ж ,як і зараз.

А НАДМІРНЕ СКОРИСТАННЯ циклічним спалахом грипу і ж в назві моєї теми,і саме його я хотів виділити.

33 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

:0016:

ні, а нафіга ? :D Мене все влаштовує, в мене перша нормальна (відносно) відпустка за 23 роки (якщо тиждень в минулому році не рахувати) . Сам би я собі такого дозволити не зміг би ніколи, конкуренти зьїдять. Єдине, що якби то всьо було липень серпень, то я б з рибалок і дачі взагалі не вилазив би, а так, погода трохи не тойво :D Ну і базарних продуктів овочів не вистачає, де я сам собі виберу, що хочу. 

ЗІ і виходь вже на двір торгувати ))) Я останній раз на респіраторне захворювання (на рахуючи насморка) хворів ......................... не помню :D 

Мене теж все влаштовує,по тих самих причинах.

А в тебе,я думав ,почуття колективізму сильніше(.

• +1 1
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 minutes ago, Nokian said:

Ну це офіційне розшифрування ,для широких мас,як і оголошення пандемії ,траляля.

Жесть, ти і тут намагаєшся викрутитися

Те,що він відкритий лише в 2019 ніяк не означає,що ним не хворіли раніше

По аналогії: Погодься, те, що ти схожий ззовні на homo sapiens, аж ніяк не означає, що в тебе є чим думати. 

Коли ми розглядаємо віруси з доволі високим коеф. репродуктивності - саме те і означає, що ним не хворіли раніше. Зрозумієш ти нарешті? І якщо й існує ймовірність, що ним раніше хворіли, то хіба в лабораторних умовах і без виносу назовні

• Дякую! 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, Nokian said:

А так і не скажеш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Nokian сказал:

А в тебе,я думав ,почуття колективізму сильніше(.

якби ти був трохи уважніший, то ти б побачив би підпис під моїм ніком, він точно характеризує мене :D 

ЗІ і дуже жаль, що ти так і не подивився відео того розумного (як мінімум на мій погляд) чоловіка. Але  то тобі з тією сранью в голові жити :)

14 минут назад, Nokian сказал:

ну а те, що ти брехун, міг лишній раз і не підтверджувати

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Nokian сказал:

Ця новина означає,що вірус існував значно раніше.

Перший хворий в Китаї визначений 1 грудня. До 27 грудня не один француз встиг би злітати в Китай і повернутися. Ця новина означає лише що епідемія у Франції почалася на місяць раніше ніж думали.

Цитата

Просто ЛИШЕ ЗАРАЗ його навчилися вирізняти з  поміж інших ГРВІ вірусів.

Коронавіруси навчилися вирізняти ще в далекому 1965 році. Навіть кількість видів відома. А SARS-CoV-2 з'явився у 2019 році. Точнішу дату хай науковці встановлюють, але раніше його не було.

Цитата

КОВІД 19 ,розшифровується КОрона Вірус ІДентифікований у 2919 році.

Вже інші прокоментували, мені залишається лише обнять и плакать. Шкода тих свиней, які даремно постраждали за ту п'ятірку з мікробіології. :) 

Цитата

Із звичайного ,трохи сильнішого ,природнього вірусу,роздули світову істерію.

Кожна країна,точніше влада кожної країни роздувала її у своїх вузькополітичних цілях,використовуючи  один з базових людських страхів,страх перед заразою.

Цю шиту білими нитками справу було ясно ще два місяці тому,коли померлих журналізди чомусь враз почали називати загиблими.

Карантин зробив свою справу,карантин може йти.

приєднуюсь до Маньяка

1 час назад, MANJAK11 сказал:

ЗІ і дуже жаль, що ти так і не подивився відео того розумного (як мінімум на мій погляд) чоловіка. Але  то тобі з тією сранью в голові жити :)

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Черговий раз переконався,що для декого головне розказати мені ,який я,при цьому одні мої слова недочувши,а інші перекрутивши.

А всі інші і так вже давно все  зррзуміли.

Тема себе майже вичерпала 

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Nokian сказано:

Тема себе майже вичерпала 

у нас тільки зростає захворюваність 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фіксую кількість тестів на 1 млн населення:

Спойлер

1061096462_2020-05-0610-44-54.thumb.png.3150ae271f24e5ad97ee61fc67fa98c2.png

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, MANJAK11 сказано:

якби ти був трохи уважніший, то ти б побачив би підпис під моїм ніком, він точно характеризує мене :D 

ну а те, що ти брехун, міг лишній раз і не підтверджувати

Людина є те ,що вона робить.

Не говорить,не пише,не відосики знімає,а саме робить.Це і є її суть.

Ну то таке,більшість підприємців теж по домам сиділа .А нафіга .

А по темі ,майже відсутні оригінальні ,нестандартні думки, та й тверезі,практичні теж .

Одні бідкання.

Колись на форумі можна було щось організувати,тепер лише нензання одне та фиркання 

Нецікаво 

• +1 3
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 minutes ago, Nokian said:

А по темі ,майже відсутні оригінальні ,нестандартні думки, та й тверезі,практичні теж .

Одні бідкання.

Колись на форумі можна було щось організувати,тепер лише нензання одне та фиркання 

Нецікаво

Вікторе, перестаньте тут, на форумі, бідкатись, нензати і фиркати. Як вам така оригінальна і практична думка?))

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, Nokian сказано:

колись були юзери молодші, а зараз це вже старі пердуни, так що це для них нормально.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, yu2007 сказано:

Вікторе, перестаньте тут, на форумі, бідкатись, нензати і фиркати. Як вам така оригінальна і практична думка?))

По перше я якраз і не бідкаюсь,і не вважаю,що мені хтось щось винен( крім  виконання обіцянок владою,бо за що ми податки платимо),

По друге,я вже майже перестав писати і так.

Як і деякі люди давно.

Дізель,Кудром,Олсад,Діфото...

Не скажеш з якої причини?

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз навіть молоді юзери фиркають, не тільки старі пердуни. І можна зрозуміти! Така ситуація в світі взагалі не надає приводів для радощі або чогось хорошого.. Усі плани та думки взагалі перекреслилися з цим карантином, все пішло наперекосяк.. Це ж неможливо! Дуже тяжко морально, просто дууже..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Nokian сказал:

Як і деякі люди давно.

То шо пропаде Діфото я був впевнений.По цій причині:D

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По перше я якраз і не бідкаюсь,і не вважаю,що мені хтось щось винен( крім  виконання обіцянок владою,бо за що ми податки платимо),

Як і деякі люди давно.

1.Бідкаєшся періодично. Наприклад, ти постив про те, скільки людей помре з голоду через карантин.

2.Як ти податки платиш, так влада й виконує обіцянки. Прямопропорційно ))

3.Точно не скажу. Чув, що більшість перебралась на мордокнигу, але я там не зареєстрований, тому не можу в цьому переконатися.

• Дякую! 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, case_l сказал:

у нас тільки зростає захворюваність 

такими темпами через месяц будет 40000подтвержденных на 37млн.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, romanc сказано:

доволі оптимістичний прогноз 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина є те ,що вона робить.

Не говорить,не пише,не відосики знімає,а саме робить.Це і є її суть.

я не знаю, що зробив у своєму житті ТИ, а та людина зробила і для себе і для інших в ДЕСЯТКИ раз більше ніж ти, я в цьому ВПЕВНЕНИЙ. Тому ти вчергове, обісрався, бо навіть не спробував про ту людину більше взнати, а зразу зробив тупі і пафосні (бо тіпа глубокомислєнні і загадочні) висновки

практичні думки давно розжовані, а оригінальні, нестандартні ( он воно що, як ти про себе думаєш :0016: ) в темі про хворобу, виглядатимуть як мінімум дивно, тим більше, коли в 99% нема пьятірок з мікробіології :D

Нецікаво

то то я девлюсь, що ти був регулярним відвідувачем усіх публічних заходів в минулі роки, не то що я :0016: Думаєш, на двох трьох бордовках засвітився, піпєц тусовщіком - організатором став ?

Одні бідкання.

цитати в студію про бідкання, інакше будеш ........................... бля, ти ж і так пі*дабол. Ким же ти тоді будеш ?:_34:

Нецікаво

:0016: ну так в ФБ чи в інших сєтях таких піздаболів нестандартно і оригінально мислячих значно більше :D Що в принципі, є однією з причин, чому я там не сиджу :) 

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

Як і деякі люди давно.

Я скажу, вони переїхали у ФБ. Там контингент більш освічений, не те що тут неуки, із 5-тіркою по мікробіології!

Там є з ким поговорити і посперечатися. Багато людей реально розумних, і не лише з Луцька. А тут? З ким? з безкінечними клонами Карамби, який так і норовить нарватися на неприємності, ображаючи опонентів, бо розуму на дискусію не вистачає!

Борда вже давно стала таким собі болотом, звідки деякі жаби, типу мене, і ще кількох старожилів, ніяк вибратися не можуть.

А може нам тут зручно. Як дома, практично.

25 хвилин тому, case_l сказано:

доволі оптимістичний прогноз 

+1

1 година тому, romanc сказано:

Ніфіга!  Реальних хворих в рази більше! Читав пост @nickel -я про його куму? (сторінкою двома раніше), от тепер подумай!

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

Як і деякі люди давно.

якщо ти себе рівняєш з цими людьми, то дарма :0016: Ну і в кожного свій шлях, свої причини, своє життя. Комусь форум потрібен, комусь ні. Комусь важливо знаходитись в комфортному емоціональному серидовищі (когнітивне спотворення - поляризація думок і селективне сприйняття) , а комусь всерівно. Ти ще la20 та rl72 згадай :0016: Ну і соц сєті, як писалось вище, ніхто не відміняв, тому виживають в основному вузькоспеціалізовані форуми (типу 4pda та обьєднані однією справою ( типу власників якоїсь марки авто), але ж в тебе своя оригінальна і несстандартна думка :0016: по цьому поводу

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

Ніфіга!  Реальних хворих в рази більше! Читав пост @nickel -я про його куму? (сторінкою двома раніше), от тепер подумай!

я написал "подтвержденных" , а не заболевших.

итого карантином больше людей спасли от дтп, криминала, заражения другими заразами, даже утопленников меньше было на майские. вот только какой ценой..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 часа назад, nickel сказал:

Кума захворіла. Всі симтоми коронавірусу (температура, сухий кашель, задихалася, аж до відсутності запахів і смаку). Звернулася до лікарів, лікарі вперто відмовляються робити тести, кажуть пневмонія, але лікар в "скафандрі". Кума, то зніміть захист я вас обніму на радощах, що в мене пневмонія, а не коронавірус, не захотів. З сварками погодилися зробити тест. Тест позитивний. З такими ж сварками тиждень добивалася щоб тест зробили дітям. Старший виявився хворий, менший - ні. Старший також температурив, втратив смак і нюх.

Кума - медсестра в обласній, в декретній відпустці, але спілкується з колегами. Каже хворих лікарів більше ніж пишуть, хворіють і медики і пацієнти. Але, напевно прийшло цу чи з верхів лікарні чи взагалі з Києва, тести намагаються не робити.

На ГПЗ в третьому гуртожитку тиждень-два тому було 8 підтверджених хворих, як зараз не знаю.

Выздоровления им. предполагает где подхватила? её в статистику медиков или гражданских? 

мы тоже выпрашивали, чтоб малому сделали ПЛР после экспресс теста, негативны оба.

Змінено користувачем romanc
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, romanc сказал:

Выздоровления им. предполагает где подхватила? её в статистику медиков или гражданских? 

мы тоже выпрашивали, чтоб малому сделали ПЛР после экспресс теста, негативны оба.

До цивільних. Де роздавали таку "радість" не знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОЗ повідомляє: 

В Україні зафіксовано 13184 випадки коронавірусної хвороби COVID-19 

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 6 травня в Україні 13184 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 327 летальних, 2097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Вінницька область — 472 випадки;
Волинська область — 359 випадків;
Дніпропетровська область — 568 випадків; 
Донецька область — 85 випадків;
Житомирська область — 456 випадків;
Закарпатська область — 572 випадки;
Запорізька область — 298 випадків;
Івано-Франківська область — 1037 випадків;
Кіровоградська область — 402 випадки;
м. Київ — 1651 випадок;
Київська область — 891 випадок;
Львівська область — 553 випадки; 
Луганська область — 42 випадки;
Миколаївська область — 165 випадків;
Одеська область — 505 випадків;
Полтавська область — 232 випадки;
Рівненська область — 787 випадків;
Сумська область — 130 випадків;
Тернопільська область — 935 випадків;
Харківська область — 403 випадки;
Херсонська область — 143 випадки;
Хмельницька область — 134 випадки;
Чернівецька область — 1985 випадків;
Черкаська область — 314 випадків;
Чернігівська область — 65 випадків.

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 6 травня 2020 року до Центру надійшло 1411 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 34722 повідомлення про підозру на COVID-19.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...