Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, nickel сказано:

Кожен раз коли є спалах небезпечної хвороби, моментально відбувається спалах бажаючих зробити щеплення від цієї хвороби.

Я  вже в темі відписався про вакцинацію.  Мовчать....

Чекають вакцину, певно.

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьмемо таку правильну  та дисципліновану країну ,як Австрія.

Ніхто не заперечить ,що виконання карантину там на вищому рівні,медицина на вищому рівні.

Карантин ввела однією з перших.

І що?

Число хворих 15 тис,приблизно як в  нас ,але на душу населення в них виходить в рази більше.

То ефективний карантин?Взагалі?.

А число померлих в них в рази більше від нас.

То погана наша медицина?

Отож.

• Ха-ха 2
  • +1 2
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Nokian сказано:

Ніхто не заперечить ,що виконання карантину там на вищому рівні,медицина на вищому рівні.

І що?

Число хворих 15 тис,приблизно як в  нас ,але на душу населення в них виходить в рази більше.

То погана наша медицина?

Отож.

Віктор, балотуйся в депутати))))От клянусь останньою коровою, проголосую за тебе і родину свою намовлю на цеє діло, бо депутатом ти був би шикарним: довів би владу до сказу, і вони б, таки, дослухались до тебе))) Ну ніяк не ти не заспокоїшся з тим карантином))) Все вже добре: базари відкривають( поки тільки відносно продуктів сільхозп), телефонами торгувати можна, салони краси теж відкривають, магазини з більшою площею, вроді, теж. Та і народ, як я зрозумів з поста Наталкі, теж, в середньому, забив на той карантин)) А медицина наша не погана.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Nokian сказал:

Софізм.

Цитата

І що?

Вони на карантин пішли на місяць пізніше нас. Жителі країни об'єдналися і подають в суд на уряд, через запізніле рішення про карантин, яке й призвело до великої кількості смертей. Велика чисельність хворих і померлих в Австрії - найкращий доказ, що ранній карантин у нас - це дуже і дуже вдале рішення нашої влади.

Цитата

То погана наша медицина?

Отож.

Третина хворих на Волиніі - медики. А це і є рівень нашої медицини, і рівень забезпечення і рівень освіти.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
  • +1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, Nokian сказал:

І що?

То погана наша медицина?

Отож.

Вітя, давай так, ти потратиш всього 20хв свого дорогоцінного життя, подивишся відео далеко не глупої людини й перестанеш їбати моск собі і людям

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На доказ своїх слів про ранній і пізній карантин

image

Эта теоретическая модель показывает разные сообщества: одно не принимает мер по социальной изоляции, другое принимает их в день N вспышки вируса, третье — в день N+1. Все числа здесь полностью вымышлены (они выбраны так, чтобы приблизительно напоминать произошее в Хубэе, с ≈6000 новых заболеваний ежедневно в худшем случае). Это просто иллюстрация того, насколько важным может быть всего один день, когда что-то растет в геометрической прогрессии.

image

Но что насчёт суммарного количества заболеваний?

В этой теоретической модели, отдалённо напоминающей Хубэй, ожидание всего одного дня создает на 40% больше случаев! Возможно, если бы власти Хубэя объявили карантин 22 января вместо 23 января, они смогли бы уменьшить количество заболеваний на ошеломляющие 20 000.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Австрія ввела карантин 15 БЕРЕЗНЯ.

Україна -11 березня,до речі з порушенням закону.

https://www.pravda.com.ua/news/2020/04/14/7247914/index.amp

9 годин тому, bublik007 сказано:

Віктор, балотуйся в депутати))))От клянусь останньою коровою, проголосую за тебе і родину свою намовлю на цеє діло, бо депутатом ти був би шикарним: довів би владу до сказу, і вони б, таки, дослухались до тебе))) Ну ніяк не ти не заспокоїшся з тим карантином))) Все вже добре: базари відкривають( поки тільки відносно продуктів сільхозп), телефонами торгувати можна, салони краси теж відкривають, магазини з більшою площею, вроді, теж. Та і народ, як я зрозумів з поста Наталкі, теж, в середньому, забив на той карантин)) А медицина наша не погана.

Я давно стверджував ,що наша медицина нормальна та доступніша за буржуйські.

По цінам.

Та і відношенню теж.

А ,що ви про ситуацію надворі робите висновок з чужих слів?

Не буваєте на вулиці,в магазинах,в компаніях?

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Nokian сказано:

А ,що ви про ситуацію надворі робите висновок з чужих слів?

Чого ж, не тільки з чужих, і з власних спостережень))) Просто живу не в центрі, і не маю можливості, спостерігати весь процес "дотримання" карантину)))

1 година тому, Nokian сказано:

Не буваєте на вулиці,в магазинах,в компаніях?

Ви знаєте-буваю( на вулиці, часом в магазині) Але це ж не центр, повторюю, в магазинах ( вул Ковельська) народ правил дотримується. 

По вулиці-хто як.. Хтось носить маску, хтось ні... Тому, на жаль, загальну картину, "бачу тільки" частково, чи з дописів в ТиРнЕтІ,  ТБ не дивлюсь))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Nokian сказал:

...Я давно стверджував ,що наша медицина нормальна та доступніша за буржуйські.

По цінам.

Та і відношенню теж.

Серйозно?

Доступніша для кого? Для тих хто проживає на ПМЖ за кордоном і прилітає сюди імпланти вставити чи для пересічного українського пенсіонера з пенсією в 2 тис.грн/місяць що має за операцію на серці заплатити близько 100 тис.грн?

Віктор, а коли Ви останній раз лежали в лікарні чи хтось з Ваших близьких серйозно лікувався?

І доречі, тема ж про КВ, тому я ще скину посилання на статтю лікаря, який повернувся з Італії (памятаєте пару тижні назад вони літали типу "допомагати"), він написав цей пост  фейсбуці ще перебуваючи там. 

В нього на сторінці багато ще цікавої інформації.

Змінено користувачем natalka)
  • +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, natalka) said:

Віктор, а коли Ви останній раз лежали в лікарні чи хтось з Ваших близьких серйозно лікувався?

Віктор - дипломований лікар, автор унікальної методики лікування СНІДу загартуванням, тому йому краще знати, де медицина доступніша...

• Дякую! 2
  • Ха-ха 4
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто знаю,скільки часу і коштів зайняло би зробити наприклад банальну апендектомію а США наприклад,або продукувати там же ГРВІ.

Спитайте у Вейвера,прозрієте.

Звісно я стикався у різних напрямках у нас за життя.

І в радянські часи і зараз.

Є з чим порівняти.

Як би не було в нас медицина ще в більшій мірі допомога

А в капіталістів у більшій мірі бізнес.

• Ха-ха 1
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Nokian сказал:

Австрія ввела карантин 15 БЕРЕЗНЯ.

Тільки в окремих туристичних регіонах, які стали розсадниками КВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти про медицину в "буржуїв" і "капіталістів" звідки знаєш? Пробував сам, чи робиш

11 hours ago, Nokian said:

висновок з чужих слів?

Я от можу порівняти медицину в декількох країнах Європи з нашою, як державною так і приватною. І висновок один - рівень нашої держ. медицини не тільки не нормальний, він нижче плінтуса. В приватних клініках все краще, але треба точно знати куди йти. Про яку медицину ти говориш і шо ти куриш? Але відповідь на питання на початку мого поста я таки чекаю, бо якщо ти таки робиш

11 hours ago, Nokian said:

висновок з чужих слів?

, тоді не 3.14зди :)

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто в нас треба знати куди і до кого йти.

Ну це довга та розлога тема .

І окрема 

Просто після деяких операцій я приклав скільки би це обійшлося за кордоном.

Ця тема не про це,тому відповідати на ТУТ не буду.

Одне, більшість людей в нас хороші та чуйні.

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Nokian said:

Ця тема не про це,тому відповідати на ТУТ не буду.

Ні, відповідати ти не будеш, бо не маєш шо сказати :) от і все, ти просто ще раз довів, хто 3.14здабол :)

1 hour ago, Nokian said:

Просто після деяких операцій я приклав скільки би це обійшлося за кордоном.

А не треба тут нічого прикидати, просто треба знати, як нормальна система ОЗ працює, що таке страхова медицина і не страхова медицина, і з чим їх їдять. Але кому я це, я й забув, що в когось рівень медицини вимірюється в чуйності людей (хоча з цим я можу теж дуже легко посперечатися )

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послухай,шановний, доводять теореми 

Я ні тобі,ні комусь іншому нічого доводити не збираюсь .

Мені це просто НЕ ПОТРІБНО, І НЕ ЦІКАВО .

Саме життя наочно і дуже реалістично за трохи часу невідворотно покаже ,що і чому було.

А висловлювати свої міркування та враження що будь якого приводу я маю повне право, так само як і ти ,і всі інші .

От лише дехто переходить на особистості та за всі рамки пристойності .

Гнів,заздрість,образа?

Почуття правоти переповнює?

Можна весь СВІЙ негатив виливати на мене,але це допоможе лише на деякий час,а причину не усуне.

І рано ,чи пізно кришку котла зірве.

• Ха-ха 1
  • -1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, Nokian said:

А висловлювати свої міркування та враження що будь якого приводу я маю повне право, так само як і ти ,і всі інші .

Так, стоп, звісно шо можеш, тільки кожного разу, коли (на мою думку) ти будеш писати черговий вброс, то я буду

1 hour ago, Nokian said:

висловлювати свої міркування та враження

на рахунок сказаного тобою :)

І річ тут не в гніві, образі і тд, мені тебе наприклад шкода, але я дуже не люблю коли люди перекручують і корчать з себе експертів. Простий приклад - ти і твої хвалебні оди про нашу медицину, і як ти доводиш, що закордоном вона гірша. То коли я таке читаю, і на своїй шкурі можу порівняти і те, і інше, то я роблю висновок, що пишеш ти з відосів Шарія, або прибумуєш сам, от і все :)

За сьогодні +500, всі повних ходом готуються до пом'якшення

https://www.pravda.com.ua/news/2020/05/3/7250259/

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось.

Шарія я ненавиджу ще з тих пір,коли він писав на Обозрєватєлі,старому 

Тепер ти бачиш,наскільки твої уявлення про мене хибні.

Чомусь все зводиться до обговорення МЕНЕ,а не явища.

Особистісні оцінки і тд.

Я цим не переймаюсь, а дописувач дуже чітко виявляє,що ним насправді рухає.

Астановітєсь!

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, yucore сказал:

рівень медицини вимірюється в чуйності людей (хоча з цим я можу теж дуже легко посперечатися )

Про "чуйність"... Не знаю, чи правдива та інфа, яка гуляла декілька днів тому Фейсбуком (добре, якщо все-таки фейк), але суть така - десь в нас в Україні привезли пацієнта з гострим апендицитом, в нього була температура (дуже "дивно" при його діагнозі...), так поки чекали результатів тесту на "корону" - хворий вмер...

Про свої враження від потрапляння в наші лікарні промовчу (є, щоправда, і позитивні винятки) - забанять за мат, одне отримання довідки перед працевлаштуванням чого варте - мінімум 5 спроб при тому збити гроші "за підпис" чи за "відсутність направлення" (на ЕЕГ, ЕКГ - послали, офіційного направлення - не дали, а там просили "внесок")...

Але при тому ніякому матеріальному забезпеченні, застарілому багато де обладнанні, в нас смертність від КВ у порівнянні з Європою, де все "блищить і новеньке" - найнижча. Не такою вже і фантастикою виглядає вплив вакцинування БЦЖ на перебіг хвороби... В Австралії 4 тис. медиків зараз беруть участь у тестуванні БЦЖ як одного з способів протидії коронавірусу (в них теорія є, що допомагає воно не від самого вірусу, а просто потужно стимулює імунітет). Ну і обмеження в нас ввели дуже швидко - зупинили транспорт, скасували навчання, закрили заклади харчування (зате позакривали геть безпечні на фоні Епіцентрів і Сільпо невеликі непродовольчі магазини та профукали свята і віруючих). Так що не все в тій ситуації з "короною" від рівня медицини в нас залежить - ну ніяк в нас вона не краща, хоча б по матеріально-технічному забезпеченню, НЕ по кваліфікації лікарів (в основному, більше того, наші умудряються робити дещо і краще, як їхні, при значно гірших умовах роботи), як в Італії, Німеччині, США, Іспанії, та навіть Польщі, доступніша трохи, притому не в плані грошей навіть (там вона страхова, і в кого страховки немає, як в заробітчан деяких "економних" - тому дуже дорого), в плані "доступності до лікаря" - в тій же Польщі чув, що люди записувалися ледь не за місяць-два на прийом. Ті ж італійці, що підтверджує і інтерв'ю українця, котрий одним з перших перехворів після повернення з Італії - не поспішили закрити ресторани (люди ДОМОГЛИСЯ від уряду відкриття за пару днів після заборони), і взагалі там, а був він якраз в Мілані і Бергамо, за його словами, був "повний пофігізм" - маски носили хіба в Мілані, і то туристи переважно.

2 минуты назад, yucore сказал:

За сьогодні +500, всі повних ходом готуються до пом'якшення

https://www.pravda.com.ua/news/2020/05/3/7250259/

Погано те, що зараз поперло по 500+ випадків, і то - якраз відлуння свят, а контингент в храмах був ще той (на відміну від заробітчан, яких більше все-таки молодших, і багато могли перехворіти і не помітити) - якраз група ризику по смертності за віком... Одне с Зоря в Рівненській області чого варте - понад 20 чоловік, весь церковний хор місцевого храму МП - хворі, ВСІ їздили в Почаїв на Великдень. Тепер ті селяни, які карантину дотримувалися і нікуди не совалися - розірвати їх готові... Цікаво, а як же вони туди їздили? То ж перевезення, навіть нерегулярні, заборонені, і поліція ніби як зупиняє і перевіряє автобуси...

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

і поліція ніби як зупиняє і перевіряє автобуси.

Крапка))))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МОЗ повідомляє: 

В Україні зафіксовано 11913 випадків коронавірусної хвороби COVID-19 

За даними ЦГЗ, станом на 9:00 3 травня в Україні 11913 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 288 летальних, 1547 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 502 нові випадки.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Вінницька область — 435 випадків;
Волинська область — 324 випадки;
Дніпропетровська область — 448 випадків; 
Донецька область — 70 випадків;
Житомирська область — 423 випадки;
Закарпатська область — 508 випадків;
Запорізька область — 275 випадків;
Івано-Франківська область — 965 випадків;
Кіровоградська область — 397 випадків;
м. Київ — 1511 випадків;
Київська область — 784 випадки;
Львівська область — 473 випадки; 
Луганська область — 37 випадків;
Миколаївська область — 149 випадків;
Одеська область — 409 випадків;
Полтавська область — 222 випадки;
Рівненська область — 726 випадків;
Сумська область — 110 випадків;
Тернопільська область — 868 випадків;
Харківська область — 348 випадків;
Херсонська область — 136 випадків;
Хмельницька область — 115 випадків;
Чернівецька область — 1818 випадків;
Черкаська область — 308 випадків;
Чернігівська область — 54 випадки.

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 3 травня 2020 року до Центру надійшло 681 повідомлення про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 31724 повідомлення про підозру на COVID-19.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китай тролить США стосовно короновірусу,  відео зроблено у формі лего анімації.

Доволі забавно і інформативно, особливо фрази типу "порушення прав" і "ви нас не інформували"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 minutes ago, risenseven said:

Китай тролить США стосовно короновірусу,  відео зроблено у формі лего анімації.

Доволі забавно і інформативно, особливо фрази типу "порушення прав" і "ви нас не інформували"!

дуже схоже на діалог одного відомого юзера з форумом :D

• Ха-ха 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вас Віктор культурно тролить, а ви біситесь і переходите на особистості, лаєтесь. Не соромно? Хто тут модератор на цьому форумі ? :D

• Ха-ха 2
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, yuraa сказал:

Вас Віктор культурно тролить, а ви біситесь і переходите на особистості, лаєтесь. Не соромно? Хто тут модератор на цьому форумі ? :D

Ти погано знаєш Вітю. Те що вважаєш тролінгом, Вітя несе на повному серйозі.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 3
  • Cумний 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...