Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.


Nokian

Рекомендовані повідомлення

10 годин тому, Vadimm сказано:

Інфі за 10 діб??? Оце біг дата. Да ти знущаєшся.

 

10 годин тому, Vadimm сказано:

Та взяти інфу за якийсь 1 "цікавий" день, і відсоток може стати не 38 а 76, якщо задатися метою.

:)

10 годин тому, Vadimm сказано:

Оце біг дата. Да ти знущаєшся. Ці дані взяті для інфоприводу. Таке враження що ти толі журналіст толі СММ-щік, який захищає свою піздабратію з гучними заголовками і крученими відсотками. Ну тобто я тебе таким не вважаю, але нема біг дати щоб встановити точно)))

ти так нахабно лестиш)))

це НЕ мої дані, не я їх взяв, я тільки присунув їх в цю тему :cat:

дані саме за 10 діб навели в Джерусалємпост та ряді інших геврейських газет

 

10 годин тому, Vadimm сказано:

Тим часом ти ігнориш мої скріни і питання щодо зміни відсотка зі збільшенням біг дати.

дай дані щодо "зміни відсотка", хоч якісь.

проблема в тому, що МОЗ Ізраєлю чомусь не публікує статистики померлих від ковідьки, які були вакциновані один чи два рази, але ти чомусь дорікаєш в цьому - мені, а не Ісраєлю)))

 

хоча тенденцію щодо зміни  загального відсотка прорахувати не важко - третя хвиля йде до завершення, летальні випадки стають одиничними, і це не особливість супервакцинованого Ісраєлю: 1122926757_.thumb.png.70b200c5c241bf3e5487ab5d5dd4c9a7.png

глянемо, що в супервакцинованому Ісраєлі, і в недовакцинованій Юнайтед Кінгдом з початку весни: 1544689854_.thumb.png.8537824d7e7010bdbf72bddf1f14fe6e.png

тепер ти розумієш, чому не може бути однозначного висновку, що це - заслуга тільки вакцинації? за останні три тижні, смертність від ковідьки в Ісраєлі значно вища, ніж в Юнайтед Кінгдом, хоча фуллівакцинатед осіб в рази більше в Ісраелі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, Vadimm сказано:

Тим часом ти ігнориш мої скріни і питання щодо зміни відсотка зі збільшенням біг дати.

бо ти мене не чуєш :(

On 16.04.2021 at 10:56, rrid сказано:

от не розумію, чому ти дискримінуєш інші фактори - як-от, гендер, колір шкіри, відсоток альтернативної сексуальної орієнтації, частоту групового відвідування бані, наявності чи відсутності легалізованої марихуани чи проституції?

але я не запитую в тебе, чому ти не дав хоча б якогось обгрунтування того, що кліматичні умови чи % курців якось впливають на рівень захворюваності (хоча в теоретичній науковій дискусії це - необхідна умова)).

 

різні країни по-різному проходили цей шлях, але подивись на результат - 7-9% перехворіло в більшості країн, незалежно від того, хто, скільки і яких "перепон" для ковідьки ставив.

причому, результат країни, яка "старалась" найбільше - мабуть, найбільше локдаунів у світі, найбільше комендантської години, лідер по вакцинації, закриті кордони з примусовою самоізоляцією (місцями ще й платною в готелі ;)) - чомусь в світових лідерах і по рівню захворюваності. та ще й наприкінці лютого-на початку березня 38% всіх померлих за цей період від ковідьки - були мінімум двічі (фулл) вакциновані від ковідьки за тиждень до того.

 

я тобі відписав вже, а ти й далі про те ж:

On 16.04.2021 at 23:22, Vadimm сказано:

А чому б не судити про ефективність з оцих графіків?

https://prnt.sc/11jbhit

https://prnt.sc/11jbk5r

  

Подивись на графік захворюваності коли трималися морози, наприклад, в Україні, і тоді коли температура гуляє від -5 до +15. А потім коли температура стабільно +20 і більше.

Тоді коли в Ізраїлі були температурні качєлі, в Швеції стояли морози, як і в Україні. І коли в Ізраїлі хвиля пішла на спад в лютому, в нас і в Швеції був "зимовий мінімум". Фактори я використовую такі, які час від часу вспливали в ЗМІ, і ті, які підказує здоровий глузд, а не видумую на ходу. А ти по ходу порівнюєш ресурс по пробігу в комбайна і автобуса, бо і там і там кілометри, нє?

в комбайна на "лічильнику пробігу" бачив мотогодини, в автобуса - бачив одометр, ти порівнюєш Швецію із зовсім іншим характером графіку, але з меншою загальною захворюваністю, з Ісраелем, натомість є багато країн, де третя хвиля розпочалась в той же час, що і в Ісраелі, наприклад:

91798928_.thumb.png.2643a6651e4a99b4d961c46ddd140e0e.png

бачимо, що третя хвиля в ЮКінгдом розпочалась приблизно в той же час, що в Ісраелі, і закінчилась значно швидше.

ти натякаєш на те, що клімат в цих країнах однаковий - тропічний? ;)

 

ці графіки я вже наводив неодноразово вище в темі, але ті, що не хочуть їх помічати, звинувачують мене в тому, що я порівнюю автобус і комбайн :)

 

Спойлер

десь, було, почав відписувати - але борда лягла, а потім не було ні часу, ні бажання.

от зараз мав трохи часу й натхнення повоювати з повітряними млинами ))

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Zelensky сказано:

А ось і наслідки вакцинації в Ізраїлі.

 

В ІЗРАЇЛІ ЗАКРИЛИ ОСТАННЄ ВІДДІЛЕННЯ, У ЯКОМУ ЛІКУВАЛИ ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУСОстаннє в країні коронавірусне відділення функціонувало в Медичному центрі "Гіллель Яфе", що у місті Хадера. Керувала ним лікар Тетяна Михайлова, а допомагав її медичний брат Алекс Бабат. Раніше у цьому медцентрі було три "ковідних" відділень. Ця лікарня вважалась однією їз найзавантаженіших в країні. Зараз тут залишилось лише п'ятеро інфікованих коронавірусом. Їх перевели в спеціальні ізольовані палати в терапевтичних відділеннях.

внаслідок вакцинації, закрили відділення - логічно :)

щоправда, в тому відділенні були хворі, що не зовсім логічно, і їх перевели в терапію :)

хворі - є, але відділення - вже немає.

ну, і графіки показують, що смертність від ковідьки в Ісраелі не обнулилась поки, але ж це не головне - головне відділення закрити...

то хто СММщик, @Vadimm - я чи закривачі відділень? )))

 

можу розказати бувальщину.

жінки кузина, десь місяць тому, лежала в лікарні. оскільки в неї було запалення легень, температура й інші симптоми ковідьки, то спочатку її поклали в ковідне відділення. але оскільки тести були негативні, то її перевели в терапію, звідки пізніше й виписали. маленький нюанс - від того, що її перевели в терапію, запалення легень чомусь само собою не пройшло в день переводу.

ще одна історія. в минулому тисячолітті, в мене було запалення легень на літніх канікулах. лікували чомусь в педіатрії...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Сполучених Штатах у в’язниці у віці 82 років помер творець найбільшої в історії фінансової піраміди Бернард Мейдофф.

У 2009 році Мейдоффа засудили до 150 років ув’язнення за те, що протягом 20 років він обманював інвесторів і банківські установи. Замість того, щоб використовувати гроші клієнтів для здійснення угод з метою подальшого нарощування капіталу, він просто переводив їх з одного рахунку на інший, а у випадках, коли надходила вимога про виплати, видавав кошти з тих же грошових запасів.

Подібна шахрайська схема могла функціонувати доти, поки приплив грошових коштів перевищував їх відтік. Коли у 2008 році – на тлі глобальної рецесії – клієнти стали масово звертатися до Мейдоффа за виплатами, спробувавши вивести відразу сім мільярдів доларів, піраміда впала.

У 2017 році вийшов біографічний фільм про Мейддофа «Брехун, великий і жахливий», головну роль виконав Роберт Де Ніро.

Мейдофф був учасником створення американської фондової біржі NASDAQ, входив до її ради директорів і на початку 90-х років був її головою. Свою компанію Madoff Investment Securities він заснував у 1960 році за рахунок власних заощаджень – п’яти тисяч доларів, які йому вдалося зібрати працюючи рятувальником на пляжі і монтажником садових зрошувальних установок. Його фірма стала одним з 25 найбільших учасників торгів цієї біржі.

Мейдофф відомий як першопроходець «електронного документообігу», а також в якості благодійника: він жертвував мільйони доларів на театри, музеї, освіту та єврейські організації. Він був власником елітної нерухомості в Нью-Йорку, Палм-Біч і у Франції, а також яхта на Багамських островах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр підписав закон, що встановлює нові національні правила боротьби з коронавірусом і передбачає у тому числі нічну комендантську годину та жорстке обмеження контактів. 

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Deutsche Welle.

Перед цим закон отримав схвалення у верхній палаті парламенту. Бундестаг схвалив його 21 квітня. У день розгляду в Берліні зібралися з протестом проти таких змін близько 8 тисяч коронаскептиків та противників таких обмежень.

Закон надає федеральному уряду додаткові повноваження на випадок, коли показники захворюваності у певній землі перевищують певний встановлений рівень. 

 

Досі 16 федеральних земель значною мірою могли самі вирішувати, наскільки дотримуватися рекомендацій федерального уряду щодо карантину. Останніми місяцями це призвело до значних розбіжностей у політиці, у тому числі випадків, коли землі знімали обмеження, попри зростання кількості заражень. 

У зв’язку з цим уряд Ангели Меркель ініціював зміни до законодавства, які б юридично зобов’язали землі до певних кроків за певної епідемічної ситуації. 

Згідно з законом, регіони з показниками захворюваності понад 100 на 100 000 населення повинні будуть запровадити у себе низку жорстких правил, вочевидь вже з понеділка. 

Це означає обмеження особистих контактів людей до одного домогосподарства та однієї іншої людини, не рахуючи дітей віком до 14 років. Винятком може бути зустріч подружжя або партнерів, або реалізація права на відвідання родичів у певних закладах. 

З 10 вечора до 5 ранку діятиме комендантська година - але до опівночі дозволено виходити на пробіжки чи прогулянки. Також заборона на вихід з дому не поширюватиметься на екстрені ситуації, а також справи, пов’язані з роботою, доглядом за близькими, вигулом тварин чи інші явно поважні причини. 

"Другорядні" магазини повинні будуть вимагати від покупців попередній запис і негативний тест на коронавірус. Якщо ж показник захворюваності у регіоні перевищить 150 на 100 000 населення, буде дозволено тільки самовивіз. 

Якщо показники перевищать 165, потрібно буде повністю припинити очне навчання у школах - за винятком випускних класів та спеціалізованих шкіл. 

Закон діятиме тимчасово - до 30 червня, а будь-які додаткові зміни чи продовження його дії потребуватиме повторного голосування у парламенті. 

Очікується, що закон спробують оскаржити в Конституційному суді ФРН.

Вранці 23 квітня Інститут Роберта Коха повідомив про 27 543 нових заражень, показник захворюваності за останні 7 днів в середньому по країні зріс до 164.0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квітень'20 - "Коронавірус - вигадка"

Квітень'21 - "Ok, коронавірус є, але - вакцини вбивають!"

Квітень'22 - "Вакцинуємось, але давайте хоч вишки 5g спалимо"

  • Ха-ха 1
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rrid, не я порівнюю Ізраїль з Швецією, не нада ля-ля. І крім клімату є і інші фактори, які не виходять за межі здорового глузду. Але краще я тобі буду доводити що в Ізраїлі і в UK однаковий клімат, так веселіше. 

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, rrid сказано:

є багато країн, де третя хвиля розпочалась в той же час, що і в Ісраелі, наприклад:

91798928_.thumb.png.2643a6651e4a99b4d961c46ddd140e0e.png

бачимо, що третя хвиля в ЮКінгдом розпочалась приблизно в той же час, що в Ісраелі, і закінчилась значно швидше.

 

 

Так в UK вакциновано більше половини населення. Ви хоча б порівнювали з тією країною де немає вакцинації. Так більш правдоподібно було б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Zelensky сказано:

 

Так в UK вакциновано більше половини населення. Ви хоча б порівнювали з тією країною де немає вакцинації. Так більш правдоподібно було б.

image.thumb.png.43b93ea8037bb4e67f89b112211a1e9f.png

Типу так?

Україна, Ізраїль та його сусіди.

 

image.thumb.png.05411649eb6ca9f48b0d9737d19bae62.png

А це вакцинація по цих країнах.

 

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут німці розрахували кінець пандемії для країни.

Spoiler

Австрія наразі виграє декілька днів для себе.

І трохи обов'язкової зрадоньки :)

Quote

— 150 берлинцев заболели после двух прививочных доз. Вирус обнаружился больше, чем через две недели после второй дозы. У 88 из этих людей была корона, но не было симптомов, из оставшихся 62 — шесть человек заболели так сильно, что вынуждены были лечь в больницу (но без ивл и интенсивной терапии).

 

Змінено користувачем turbo
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, turbo сказано:

Тут німці розрахували кінець па

оптимістично написав.

 

Це закінчення вакцинації, як я зрозумів. а не пандемії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Zheny@ said:

оптимістично написав.

 

Це закінчення вакцинації, як я зрозумів. а не пандемії.

Скоріш за все, їх очікуваний термін, коли 70% будуть щеплені

(хоча, як мені здається, 70% окремо взятої країни - не дуже то й корисна штука)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, Cherman сказано:

Весна прийшла, в йобнутих стало в голові коротити:

https://www.0629.com.ua/news/2974650/v-mariupole-covid-dissident-razbil-v-supermarkete-kassovyj-apparat-video

https://www.0629.com.ua/news/3083964/mariupolec-s-toporom-raznes-kassy-supermarketa-atb-video

Він ще й ковід-"дисидент" і фанат совку та Сраліна. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100021757431572

upd: це стара новина, ще від 21 грудня. 

Читав на рускому сайті про цього дебіла.

Там він вже не вперше розносить АТБ, більше скажу - його синочок навіть відео знімає!

А тепер дебіл сяде, дружина сама з дітьми буде оплачувати всі його "пригоди! поки той буде сидіти. І хто винен?

Влада.

 

Прчина?  -Бо його дружину (ніби то) десь там вдарили чи хз, зробили зауваження що без маски.

 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, sergkots сказано:

Типу так?

 

Ще б Туреччину порівняти. Там тільки 10% провакциновано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, Zelensky сказано:

 

Ще б Туреччину порівняти. Там тільки 10% провакциновано.

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Порівнюй

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, sergkots сказано:

 

Спочатку почекаю, що відповість Ррід. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитував у знайомого який минулої неділі ходив до церкви, щодо масок і як проводять саме причастя. Масок ніхто не одягає, причащають загальною "ложкою". Останнє зараз якось лякає. 

Це скрізь так по церквах в Луцьку, якщо хтось орієнтується? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, Такер сказано:

 

Це скрізь так по церквах в Луцьку, якщо хтось орієнтується? 

 

Чув ніби є дві, які не збираються від початку карантину. Всі богослужіння через в інтернет.

Але це не православні.

  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 23.04.2021 at 18:46, sergkots сказано:

 

On 23.04.2021 at 21:11, Zelensky сказано:

 

Спочатку почекаю, що відповість Ррід. 

якщо Шльома натякає на те, що Сергій "трохи" некоректно формує графіки, то таки так - змушений визнати, що так і є.

мені не взападло ще разок:

318006044_.thumb.png.1d5d7b631ea3cff2efc1862f4c9b07d8.png

або в сусідів різні кліматичні умови, або гіпотеза Вадіма-трансоманіяка про пряму залежність ковідьки від клімату провалилась :)

  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 23.04.2021 at 17:46, Zheny@ сказано:

Прчина?  -Бо його дружину (ніби то) десь там вдарили чи хз, зробили зауваження що без маски.

Он в Луцьку в лікарні "попросили" на вихід з операційної без маски блохерку (чи блохериню, не знаю як правильно)

цілий скандал намагалась роздути - не вийшло, це єдиний хірург в дитячій поліклініці, багато хто до нього дітей водив і більшість його знають тільки з кращої сторони ))

http://p-p.com.ua/news/lutska-blogerka-poskargylasya-na-khirurga-dytyachoi-likarni-yakyi-nibyto-ii-nakhamyv-i-buv-grubym-do-ii-syna/

  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, Bliksss сказано:

Он в Луцьку в лікарні "попросили" на вихід з операційної без маски блохерку (чи блохериню, не знаю як правильно)

цілий скандал намагалась роздути - не вийшло, це єдиний хірург в дитячій поліклініці, багато хто до нього дітей водив і більшість його знають тільки з кращої сторони ))

http://p-p.com.ua/news/lutska-blogerka-poskargylasya-na-khirurga-dytyachoi-likarni-yakyi-nibyto-ii-nakhamyv-i-buv-grubym-do-ii-syna/

Їй по морді ніхто не дав?

А шкода?

  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Їй по морді ніхто не дав?

А шкода?

Я зазвичай таких мамаш на місце ставлю на раз-два.  Бо дебілів не терплю. Воно ,сука, буде лікаря вчити як і що йому робити?

На днях в АТБ, мамаша згубила дитину. Знайшлося дитя, а воно його лупцює і верещить.  А переді мною ще 2є людей в черзі.  Інакше б мамаша уже отримала по мармизі.

Саме згубило дитину, бо не дивилося і ще й лупцює! 

Понароблюють по п'янці тих дітей на "вписках" ...

Стерилізувти таких!

 

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Їй по морді ніхто не дав?

мабуть, прийшла в такий час що не було, там зазвичай такі "суворі мамаші" - що рейтинг любому блогеру на місце поставлять ))

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, rrid сказано:

Сергій "трохи" некоректно формує графіки, то таки так - змушений визнати, що так і є.

мені не взападло ще разок:

То прокоментуй вже графіки і певно кількість тестів по цим же країнам потрібно навести, так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...