Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 19.11.2020 в 08:44, Zheny@ сказав:

Так. Але зараз не дуже є час в тому ритися :(

Як маєш час ,скинь ссилки на свої пости, щоб можна було запіляти в окрему тему.

Показати  

Осьо лінк на тему, а під спойлером лінки на пости в хронологічному порядку

Показати контент

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 09:09, Юріч сказав:

Хтось то говорив, що пише суто по темі, а якщо не по темі, то тільки відповідає на звернення до нього або коментарі, що його стосуються.

Показати  

Так і є.

Ось пруф:

В 19.11.2020 в 07:27, iiron сказав:

можна стати соломоном.

Ну і приємно знати що ... ПЛАКАТИ – МОЖНА.

Показати  

• Cумний 1
  • -1 2
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 07:51, nickel сказав:

Це все лікар сам розповів без моїх запитань, єдине що попередила, що вона може дати лікарняний не більше як на 10 днів, бо більше 10 має бути комісія з 3 лікарів, а їх тільки 2. Але якщо лікарняний більше 10 днів, то зазвичай його призначає профільний лікар. Більше ніяких підводних каменів ні я не вловив ні вона не розповіла. 

Показати  

Цікаво, а якщ ковід-19? В мене лікарняний потягнув на 18 днів. В когось може ще більше. Як тут приватний сімейний зробить, якщо така процедура? Тут же не треба профільного лікаря... Можете її спитати при нагоді

• +1 1
Опубліковано

Представник ВООЗ в РФ Меліта Вуйнович не відкидає того, що пандемія коронавірусу вже могла досягти свого піку, про що свідчить зниження кількості випадків зараження коронавірусом у світі минулого тижня. Про це вона розповіла в інтерв’ю Ехо Москви.

"Є хороша новина. Але минулого тижня ми спостерігали на 10% менше випадків, ніж за 14 днів до цього. Можливо, ми на піку, але треба подивитися цифри, тому що в кожних країнах різна ситуація. Деякі країни ще набирають швидкість, хоча в деяких випадках можемо сказати, що, здається, ситуація стабілізується", - сказала Вуйнович.

За її словами, епіцентр поширення хвороби перебуває в Європі та Північній Америці.

Водночас вона зауважила, що вакцинація дозволить подолати пандемію коронавірусу, проте люди не перестануть заражатися цією інфекцією.

"Звичайно, (вакцинація - ред.) допоможе: не буде пандемії. Але те, що не буде випадків коронавірусу, я, на жаль, не очікую", - додала Вуйнович.

Опубліковано

Протягом січня-вересня 2020 року чисельність населення України скоротилася на 199 тисяч осіб і станом на 1 жовтня становила 41 мільйон 703 тисячі осіб. Кількість померлих за цей період становила 426 тисяч 687 осіб. Про це у середу, 18 листопада, повідомила Державна служба статистики України у своєму експресвипуску.

У аналогічний період 2019 року чисельність населення України скоротилася на 193 тисячі осіб і за оцінкою на 1 жовтня 2019 року становила 41 мільйон 960 тисяч осіб. Кількість померлих за цей період становила 436 тисяч 533 особи. Тобто, за перші дев'ять місяців 2020 року кількість померлих в Україні є майже на 10 тисяч осіб нижчою, ніж за перші дев'ять місяців 2019 року. 

Читайте також: Звіт ОЕСР: більшість міст України невпинно втрачають населення

Загалом, протягом 2019 року чисельність населення України скоротилася на 250 тисяч осіб і на 1 січня становила 41 902 тисячі осіб.

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 10:18, Electronshik сказав:

Цікаво, а якщ ковід-19? В мене лікарняний потягнув на 18 днів. В когось може ще більше. Як тут приватний сімейний зробить, якщо така процедура? Тут же не треба профільного лікаря... Можете її спитати при нагоді

Показати  

Можеш і сам спитати, бо я не планую з нею часто зустрічатися :)

Мій лікар - https://www.facebook.com/familydocmariana/

Клініка - https://www.facebook.com/Dr.VitaliyDmytruk

Давайте про сімейних в цій темі - 

Опубліковано
  В 19.11.2020 в 11:00, rrid сказав:

Представник ВООЗ в РФ Меліта Вуйнович не відкидає того, що пандемія коронавірусу вже могла досягти свого піку, про що свідчить зниження кількості випадків зараження коронавірусом у світі минулого тижня.

Показати  

почали трохи маски носити а Європу на локдаун закрили.

• -1 2
Опубліковано (змінено)
  В 19.11.2020 в 11:01, rrid сказав:

чисельність населення України .... становила 41 мільйон 960 тисяч осіб.

Показати  

тіште себе й далі. Без АР Крим, м. Севастополь, Донецької і Луганської областей, виходить 35 млн. 481 тис. людей.  Пруф:

https://uk.wikipedia.org/wiki/Чисельність_населення_України

А в реальності, я думаю й того менше. Коли в нас перепис був? Зе!, як завжди наобіцяв і досі не зробив.

Так що поляків вже більше, як українців.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • -1 1
Опубліковано
  В 18.11.2020 в 16:54, nickel сказав:

Поділися лінком.

Показати  

Медреформа на Волині. Подружжя лікарів про те, як відкрити власний Центр сімейної медицини

https://shotam.info/medreforma-na-volyni-podruzhzhia-likariv-pro-te-iak-vidkryty-vlasnyy-tsentr-simeynoi-medytsyny/

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)

Зеленський підписав закон про штрафи за відсутність маски в громадських місцях

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 1000-IX, який Верховна Рада ухвалила 6 листопада 2020 року. Про це повідомляє Офіс Президента.

Документ доповнює статтю 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення частиною другою, яка передбачає накладення штрафу від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за перебування у громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без надягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, зокрема виготовлених самостійно.

Показати  

Змінено користувачем Ko3bMa
  • +1 1
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 12:41, Ko3bMa сказав:
Показати  

Нарешті, пройшло пів року з того часу коли потрібно було підписати.

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано

Так, нарешті пів року моїх закликів щодо носіння масок починають втілюватись в життя.

Показати контент

Тепер я вважаю за потрібне ввести локдаун на новорічні канікули. Народ харе бухать!

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 21:27, Zevs_Isver сказав:

+ 13 357

ніфіга собі

Показати  

То ти такий слоупок чи українські новини за канадійським часом дізнаєшся? 

• Дякую! 1
Опубліковано

Тут недавно трохи обговорювали проблему компенсацій за локдаун, то ніби вже з'являються напрацювання в даному питанні :)

— Вы лишились работы из-за пандемии? Значит вам срочно нужно получить пособие по безработице.

— А сумма какая?

— Причем тут деньги, это брошюра такая.

• Ха-ха 3
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 22:31, yu2007 сказав:

То ти такий слоупок чи українські новини за канадійським часом дізнаєшся? 

Показати  

все чекаю спростування

все сподіваються що одумаються і перестануть такі великі цифри вказувати

• Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 22:35, Zevs_Isver сказав:

все чекаю спростування

все сподіваються що одумаються і перестануть такі великі цифри вказувати

Показати  

Хіба то великі? Он Польща нас за лічені дні як перегнала, позбавила почесного сьомого місця в Європі. Надія лише на те, що почнемо по 20000 тисяч в день реєструвати. В Луцьку вже більше 150 за день, надія є, що наздоженемо і переженемо...

Опубліковано
  В 19.11.2020 в 23:00, yu2007 сказав:

Хіба то великі? Он Польща нас за лічені дні як перегнала, позбавила почесного сьомого місця в Європі. Надія лише на те, що почнемо по 20000 тисяч в день реєструвати. В Луцьку вже більше 150 за день, надія є, що наздоженемо і переженемо...

Показати  

я так собі уявляю що скоро, десь зразу після того як Бучка з Феофанії випишеться,  буде нова реальність типу

- Що? ти ще досі не хворів на Ковідку? фуууууу ЛОХ

• -1 2
Опубліковано
  В 19.11.2020 в 23:31, Zevs_Isver сказав:

я так собі уявляю що скоро, десь зразу після того як Бучка з Феофанії випишеться,  буде нова реальність типу

- Що? ти ще досі не хворів на Ковідку? фуууууу ЛОХ

Показати  

Не так це робиться ;)

Показати контент

Опубліковано

В Луцьку вже більше 150 за день, надія є, що наздоженемо і переженемо...

Показати  

Штрафи за неносіння масок ввели. Подивимось на виконання. Якщо 95% людей будуть носити маски - це стримає поширення вірусу. Я ж вам давно про це кажу а ви все смієтеся з мене і не слухаєте.

• Cумний 2
  • -1 1
Опубліковано

Надія лише на те, що почнемо по 20000 тисяч в день реєструвати. В Луцьку вже більше 150 за день, надія є, що наздоженемо і переженемо...

Показати  

Ваш коварний план починає спрацьовувати.

Цитувати

14 575 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 20 листопада 2020 року.

Показати  

Але реальний локдаун змінить ситуацію.

• -1 3
Опубліковано (змінено)

20к в день мало!!! Дайош 100к + колона грузовиків з трупами по місту через центральні вулиці як в Італії ))). Замість трупів можна накидати манекенів. Я дозволяю )

Змінено користувачем weldermaster
  • -1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...