rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:20 #8076 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:20 57 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано: цитата з вашого посилання "кардинально відрізняється" від того, що я процитував: 58 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано: А невідкладну медичну допомогу мали надати у будь якому випадку. Це моя позиція. за "твоєю" цитатою - медичної допомоги їй не дали взагалі за "моєю" цитатою - їй таки надали медичну допомогу й вона потрапила-таки в роддом. так, не в ту ж мить її ангели в білих халатах занесли в родзал, як тільки-но вона надумала народжувати, але двері їй таки відчинили, і лікар, який повинен був її зустріти - таки зустрів (зустріла). "не пустили в лікарню" й "пустили" - це не кардинальна різниця? але ж пі$дюк - він по життю мир-двері-мняч: 1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано: Через таких як ви, які не вірять в існування коронавірусу ми дійшли до такого дай-но пруф, де я "не вірив" в існування коронавірусу? 1
rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:30 #8077 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:30 2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано: Так там не самоызоляція була а примусова ізоляція. Під час війни вводиться комендатська година і ніяких дискотек і вечірок як зараз. Так що я не згідний з вашою точкою зору. Пруф: Як німці захоплювали Луцьк у 1918: комендантська година і створення нової влади (частина І) щось пропустив ще один ви$єр нашого оналітєха в шльомі, а маю вільну хвильку часу... то для тебе єдине, з чим асоціюється війна - це лише комендантська година? а мобілізація (військова й трудова повинність), а мародерство, а масові експропріації, біженці та вимушена міграція - це не про війну? звідки взагалі тоді іспанка з'явилась на Волині - з 1914 року тривала війна, спочатку 1СВ, яка потім переросла в громадянську в рос.імперії, і так до 1922 - по твоїй логіці, мали ввести комендантську годину, і ніяких ні червонки, ні тифу, ні іспанки в той період в принципі не повинно було бути? і візьми таки, саломене, на замітку - комендантську годину тоді таки вводили, але, так само як в США чи Іспанії, в той же період були жертви іспанки на Західній Україні. 2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано: Навіщо ви порівнююєте грипп з коронавірусом? Будь яка епідемія закінчиться як і будь яка війна. і справді - навіщо порівнювати дві гострі распіраторні вірусні інфекції, зі схожими симптомами й шляхами поширення?.. 3 1
Nokian Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:37 Автор #8078 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:37 1 година тому, Zheny@ сказано: 3.14pl,j;/ , коли акції, то базарники самі там таряться! та й не лише, коли акції. ташотикажеш? Гіршого маразму не чув. Потрібно було купити сокиру. В село. Прийшов на базар 2-3-4 "позиції", Епік - 10-20-30 "позицій" ! І так щодо ВСЬОГО! Плитка керамічна, шпалери, килимове покриття. Та про що я кажу... Єдине, що базарник може оперативніше "коригувати" ціну, "уступити" на останній чи подібне. І все. Женя, уважніше. В Епіцентрі нема наприклад клею Ансерглоб,а лише Церезіт ,втричі дорожчий. А твої сокири там будуть різні В МЕЖАХ ОДНОГО ВИРОБНИКА Так само в ТамТамі цукерок наче багато ,але всі Світоч,бо всі великі мережі працюють та викручують руки ОДНОМУ постачальнику,їм так зручніше та вигідніше. А неуважний покупець все ,,різноманіття, сприймає за широкий,конкурентний вибір. Торгівлю треба знати з ДВОХ сторін прилавка,тоді картина зовсім інакша 2
yu2007 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:44 #8079 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:44 (змінено) 31 minutes ago, rrid said: але ж пі$дюк - він по життю мир-двері-мняч: Ну чого ти причепився до того шльомомена. Хіба не читав, що він живе на 2 долари в день, постійно недоїдає? Ну май хоч краплю емпатії)) Краще прочитай це і скажи, чи віриш в цю розповідь? ПС. Я, ще як @Юріч запостив лінк на фейсбук цього свого знайомого, перепостив його в одній групі, і там кілька поважних дописувачів заявили, що це peaceд@ж і провокація, бути такого не може. Хоча як на мене, то історія виглядає цілком реальною... Змінено 12 Листопада, 2020 в 12:52 користувачем yu2007 1
rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:54 #8080 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 12:54 2 годин тому, Nokian сказано: За обман в Епіцентрі я мав на увазі,що будматеріали там трохи,а подекуди і далеко не трохи іншої якості,ніж на базарі.Це підтверджують і люди,котрі роками займаються будматеріалами. Ну а ціни вищі за базарні і дуже відчутні. не знаєш, чому я цемент додому намагаюсь брати виключно в Новій лінії, а не на базарі? можу натякнути - з тієї ж причини, що алкоголь - також в крупних мережах. хоча знаю "точки", де і перше, і друге продають дешевше. можу натякнути - був колись на базі, де один з орендарів "фасував" цемент в мішки, і відмовився продати пару мішків директору бази, а ще колись знав підприємця, який продавав алкоголь в Сенту на Київському майдані - можливо, це співпадіння, але в підприємця можна було також занедорого купити горілку в різних пляшках без "акцизок", і, що вкрай несподівано - спирту з Ковеля з невеликою націнкою (а ще він возив з Рівного цигарки й блоками перепродував їх бабулькам, які на Ювілейці торгували). твої "люди, які займаються" - як не дивно, вони заангажовані що, в принципі, не скасовує того факту, що коли я звернувся за клеєм Полімін до офіційного дилера, і мій об'єм "потягнув" на дрібнооптову ціну - то мені вигідніше було взяти в дилера з безкоштовною доставкою, ніж в НЛ з програмою лояльності. але і Епіцентр, і НЛ готові давати додаткові знижки на об'ємі ще мальнька ремарка - на прикладі змішувачів. самий дешевий з базару - прослужить півроку-рік, а самий дешевий "китайський" з Епіцентру, хоча й дорожчий за "базарний, куплений "тимчасово", прослужив 5 років (а далі я його історії не знаю) але. коли мені треба докупити три саморіза - мені ближче на базар, тому я - за здорову конкуренцію! і по темі - ризиків зараження я не бачу кардинально більше на базарі на відкритому повітрі, ніж під дахом мегамаркету.
Nokian Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:04 Автор #8081 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:04 По перше Нова лінія та Епіцентр ЦЕ ОДИН і той самий магазин, і належить одним і тим самим власникам,просто задумайтесь чому назви різні? 2
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:05 #8082 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:05 22 хвилин тому, Nokian сказано: ак само в ТамТамі цукерок наче багато ,але всі Світоч,бо всі великі мережі працюють та викручують руки ОДНОМУ постачальнику,їм так зручніше та вигідніше. поржав! В мене дружина працює в одній з подібних мереж. Тому ти фігню зморозив. Працюють вони зі всіма, особливо з тими, хто більше платить! І представленість товару на полиці, напряму залежить від оплати за метраж на тій же полиці. Але ти цього не знаєш, певно. Власне, як і про сокири... 2
nickel Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:21 #8083 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:21 14 минут назад, Nokian сказал: По перше Нова лінія та Епіцентр ЦЕ ОДИН і той самий магазин, і належить одним і тим самим власникам,просто задумайтесь чому назви різні? Бо Гереги викупили мережу Нова Лінія, після того як в Луцьку були вже обидва магазина і в кожного є свої прихильники, тому Нову Лінію і не перейменовують. А що там в твоїй теорії змови пише? 1 3
rrid Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:25 #8084 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:25 (змінено) 42 хвилин тому, yu2007 сказано: Краще прочитай це і скажи, чи віриш в цю розповідь? ПС. Я, ще як @Юріч запостив лінк на фейсбук цього свого знайомого, перепостив його в одній групі, і там кілька поважних дописувачів заявили, що це peaceд@ж і провокація, бути такого не може. Хоча як на мене, то історія виглядає цілком реальною... чому ж історія мусить бути відразу нереальною чи з умисним обманом? легко можу повірити, що журналісти шукають ексклюзив. питання в тому, наскільки це типова картина? Саломон (справжній Саломон, той що Жером, а не місцевий контрафакт...) стверджує, що "кожен четвертий пацієнт, який потрапляє в реанімацію, не виживає." якщо в нас такий самий КВ, як і у Франції - то і в нас повинно бути і в реанімації загалом, і під апаратами ШВЛ зокрема (в останньому випадку - виживало до 3% серед людей старшого віку, тобто знааачно менше, ніж просто в реанімації, без АШВЛ). тому все ж думаю, що картина нетипова. цифри поки цього не підтверджують. та й тесть колеги виписався недавно з Боголюб - в нього з палати ніхто не помер... ну, і на ББС і пояснення ж є: Цитувати Якщо в мене КТ показував 30% ураження легенів, то вони приїздили в лікарню вже з 70% ураження. Доводили все до дуже серйозного стану і просто не виживали - було запізно. Мені сильно допомагало те, що нас відвідували родичі. Я не знаю чому їх пускали, нам ніхто не пояснював. Можливо, це й не правильно - сторонні люди у відділенні з хворими на Covid-19. Я не знаю, як треба - в нас було так. мені значно цікавіше, чому так багато пневмоній? і далеко не всім ставлять ковід, хоча це трохи дивно - їх же всіх лікують в тих же відділеннях і палатах (привіт шалом маски, яких пацієнти там не носять) Змінено 12 Листопада, 2020 в 13:27 користувачем rrid 1 1
dimmon Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:27 #8085 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:27 тепер розумію чого видаляли цю тему, 5 сторінок про Нову лінію і Епіцентр, хтось запостив щось про Ковід19, замінусували і далі про Епіцентр. 1 2
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:34 #8086 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 13:34 6 хвилин тому, dimmon сказано: тепер розумію чого видаляли цю тему, 5 сторінок про Нову лінію і Епіцентр, хтось запостив щось про Ковід19, замінусували і далі про Епіцентр. це мова йде про "реакцію на нього" із назви теми. Єслішо. 1 1
nickel Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 14:44 #8087 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 14:44 Пост нокіаноподібного Марк Гордиенко Ковидный отчёт. Покаяние и матюки. День 11. 1. В сети есть мои старые посты где я слишком сомневался в смертельной опасности ковида, их не корректирую , не удаляю, а извиняюсь за них, в том числе и о моих высказываниях о ценности жизни. 2.Вместо них пишу следующее. 3.Вирус реален и очень опасен. Мне повезло, что получил тяжелую форму, это сильно прочищает мозг, переболел бы легкой, с маленькой температурой и потерей вкуса, оставался бы дальше скептиком, блять. Стало чуть лучше, хотя дышать тяжело, пару десятков метров и приступ кашля ... *** там далі була ще купа лайна на Зеленського, але то таке... 4
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:18 #8088 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:18 33 хвилин тому, nickel сказано: там далі була ще купа лайна на Зеленського, але то таке... Перепость для @Zevs_Isver в тему про президента. 1 1
Zevs_Isver Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:52 #8089 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 15:52 31 minutes ago, Zheny@ said: Перепость для @Zevs_Isver в тему про президента. я тут, на посту!!!! то що Бубочка в Феофанії не причина похвалити Сивочолого Гетьмана і відповідально заявити - при Порошенку Бубочка в Феофанії не тусив.. а міг би як всі, в опорній лікарні Броварів 3 2
Unknown Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 17:07 #8090 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 17:07 (змінено) Заголовок занадто гучний, але по суті в короткому відео трохи вклали інфи корисної, як на мене. Змінено 12 Листопада, 2020 в 17:11 користувачем Unknown 2
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:01 #8091 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:01 6 годин тому, rrid сказано: а маю вільну хвильку часу... То поясніть одразу, чому раніше не хворіли на коронавірус, якщо йому тисячі років, згідно одного з ваших постів? 1
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:05 #8092 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:05 6 годин тому, rrid сказано: дай-но пруф, де я "не вірив" в існування коронавірусу? Вже повірили? Добре, першу стадію моделі Кюблер-Росс пройшли. Рухаєсмось далі. Ви досі вважаєте, що коронавірусу тисячі років? 1 2
Nokian Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:12 Автор #8093 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:12 https://lenta.ua/ua/radnik-ermaka-umanskiy-pishov-u-vidstavku-v-znak-protestu-76213/ 1
Electronshik Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:28 #8094 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:28 Хтось тут про Китай писав... https://glavcom.ua/world/observe/batkivshchina-koronavirusu-chomu-v-kitaji-teper-vse-tiho-717325.html 1
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:32 #8095 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:32 1 хвилина тому, Electronshik сказано: Хтось тут про Китай писав... https://glavcom.ua/world/observe/batkivshchina-koronavirusu-chomu-v-kitaji-teper-vse-tiho-717325.html Ви думаєте, ті хто питали про Китай повірять одній статті? Я і сам не можу ствердувати на 100% як там в Китаї. Але я впевнений, що вони справляються з вірусом краще, як у нашій країні.
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:34 #8096 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:34 7 годин тому, Cherman сказано: До речі, хороше та правильне харчування зміцнює імунітет, який в свою чергу, захищає від ковідьки. 100% згідний. Але не у кожного є сила волі правильно харчуватись. І це буде дорожче як 2000 грн. в місяць. Я пробував.
Zheny@ Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:46 #8097 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 19:46 37 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано: То поясніть одразу, чому раніше не хворіли на коронавірус, якщо йому тисячі років, згідно одного з ваших постів? ти поганий троль. Я тобі це казав. Не вмієш, на відміну від @yu2007 Сімейству коронавірусів - не одна тисяча років. (Гугл в поміч.) Як і іншим хворобам. Проблема в тому, що виявляти їх навчилися не так давно. Як ту саму виразку шлунку! Прогрес не стоїть на місці! те, що 200 років тому вважали "демонами" зараз лікується галоперидолом. Як і гонорея, і грип (що теж вірус), подолана (завдяки відкритій вакуині) цинга, краснуха і т.д. в нашому випадку, ми маємо новий штам класичного виду "коронавірусів" (що існують від початку створення Землі), модифікований, (з твоїх же слів) "бойовий". Тому ми всі, хворіли якимись штамами не відкритих іще хвороб, і якось переживали, або ні. У тому числі "коронавірусними"! але ти настільки "нєвєжда", що я навіть дивуюся, нахіба я це пишу? ! 3 1
MANJAK11 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 20:24 #8098 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 20:24 13 часов назад, duke1975 сказал: А ти впевнений що не міняє, ти медик? вірусолог? є рекомендації МОЗ, ВОЗ невже так тяжко зробити те що радять фахівці. не тяжко, в наших реаліях можна сказати - неможливо. А *на пол шишечкі* воно не працює, або міняти на НОВУ кожні ЧОТИРИ години, бажано відповідного ступеню захисту, або до сраки така срака. Вірусу глибоко по барабану, те що люди створюють ВИДИМІСТЬ, що вони тіпа захищаются, навіть носячи маску тіпа правильно, але не міняючи її днями чи перучи ,чи (потрібне добавити).... Иільки відносно низька заразність даного вірусу дає грунт деяким упоротим думати, що з таким носіням маски вони захищають себе чи когось іншого 1
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 20:50 #8099 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 20:50 1 година тому, Zheny@ сказано: Тому ми всі, хворіли якимись штамами не відкритих іще хвороб, і якось переживали, або ні. У тому числі "коронавірусними"! Уцій темі вже писали. Що у 2019 році виникла нова хвороба. Це не просто коронавірус. Це новий штам під назвою SARS-COV-2. У цій темі ми не обговорюємо так часто інші віруси. В основному ми говоримо про коронавірус SARS-COV-2, який викликає хворобу Covid-19. Це нова хвороба, викликана новим штамом коронавірусу. Їй не тисячі років, цією хворобою людство раніше не хворіло. 1 година тому, Zheny@ сказано: ти поганий троль. Це правда, бо я не троль. 1 1
Єретик Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 20:58 #8100 Опубліковано 12 Листопада, 2020 в 20:58 33 хвилин тому, MANJAK11 сказано: Иільки відносно низька заразність даного вірусу дає грунт деяким упоротим думати, що з таким носіням маски вони захищають себе чи когось іншого не захищають а роблять так, щою заразність стала ще нижою.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти