Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Так Коронавірус страшний лише тим,хто якраз і веде нездоровий,малорухливий,неправильний спосіб життя.

Якщо людина курить,пиячить,обжирається та просиджує дні та ночі за екранами,не тренує свій організм- то жодні маски та соціальні дистанції її не врятують.

мож щось порадиш, тим хто просиджує "дні та ночі за екранами" для того, щоб було за що "курить,пиячить,обжирається", а також- "веде нездоровий,малорухливий,неправильний спосіб життя"

Бажано - з власного досвіду... не прикол - "повєдай нам".

• Ха-ха 1
Опубліковано

Береш Мі Бенд,заводиш в програму свій вік,зріст,вагу - і він тобі нагадуватиме,скільки ще активності до плану залишилося.

• -1 2
Опубліковано
9 minutes ago, Nokian said:

Береш Мі Бенд,заводиш в програму свій вік,зріст,вагу - і він тобі нагадуватиме,скільки ще активності до плану залишилося.

А потім буде питати чому люди тупішають <_<:sm110:

• +1 3
Опубліковано
2 minutes ago, Ko3bMa said:

Чим більше тупих, тим більші продажі мібенд. Профіт!!!

• Ха-ха 4
  • +1 2
Опубліковано
20 хвилин тому, Nokian сказано:

я в тебе - не один mi бенд купив...для мами, для бабусі... Собі - поки не збираюсь.

Опубліковано
5 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Ну ,по перше тупішають ті,хто делегує роздуми телефону в дитячо- юнацькому віці, а не в дорослому.

І по друге,мі бенд лише перший крок до здорового способу життя.

Головне,як і завжди ,мати волю.

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано
24 хвилин тому, Nokian сказано:

Муйня, сам - так робиш? 

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Cherman сказано:

Дядьку Віті - over 50, я до нього на "ви" кажу.

То треба вже писати не ,,хрич,, а ,,вич,,)

• Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Cherman сказано:

Дядьку Віті - over 50, я до нього на "ви" кажу.

упс, я міряв - "середнє по палаті"...Дядьку "Вітю" знаю тільки в телефонно-бордовому режимі. Мну -40

• +1 1
Опубліковано (змінено)

@Nokian тепер - тільки на "Ви", не прикол, я ж не знав.

P.S. Я завжди з повагою ставлюсь до старших людей, не буду робити винятків ))

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано

Класика :)

І цитата звідти:

Примыкающим понятием является седомудие (заседенелость, заседенелые муди и пр.) — применение в сетевом сраче как Окончательного Аргумента своего возраста («да вы, малолетние долбоебы, нихуя не понимаете, вот доживете до моего возраста, тогда будете пиздеть!»), а точнее — реакция на него («ой, дяденька, простите засранцев, ваше заседенелое муде внушило нам трепет и осознание собственной ничтожности»). Было широко распространено в этом вашем фидо ввиду достаточно однородного возрастного состава с редкими возвышающимися над общим фоном старперами. В интернетах распространено слабо, ввиду того что тут, несмотря на обилие школьников, полно и самых натуральных старперов, и риск получить в ответ гораздо более седое сверкание неприемлемо высок.

• Ха-ха 4
Опубліковано
10 часов назад, Nokian сказал:

То треба вже писати не ,,хрич,, а ,,вич,,)

Старий вич....:0026:. А казав, що здоровий спосіб життя ведеш. Тема вроді про коронавірус.... То треба окрему тему заводити :D

• Ха-ха 4
Опубліковано (змінено)
Опубліковано
13 годин тому, YVitaliy сказано:

Проблема в тому, що вже доведено: навіть серед "неризикових" є висока ймовірність летального випадку. Іноді імунітет людини настільки активізується, що людина або "згоряє", або руйнується селезінка. Просто сам коронавірус не настільки детально досліджений і щоразу дарує нові сюрпризи. 

проблема може бути ще й в тому, що всілякі п*і*стюки перебільшують "високі ймовірності"?

вже за офіційною статистикою мільйон померло з позитивним діагнозом, але чомусь досі відомо тільки про одиничні випадки гіперреакції імунітету

Опубліковано
13 хвилин тому, SunSeth сказано:

що там Трамп - тут в самого першого номера самої прохідної партії в ЛМР виявили позитивний тест https://www.volynnews.com/ua/news/all/ihor-palytsia-zakhvoriv-na-koronavirus/

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
37 хвилин тому, rrid сказано:

одиничні випадки гіперреакції імунітету

Д*і*дьку дати посилання на термін "гострий респіраторний вірусний синдром", чи сам знайде? 

P.S. Якщо чергове сезонне загострення, бажано не відповідай.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, Юріч сказано:

Старий вич....:0026:. А казав, що здоровий спосіб життя ведеш. Тема вроді про коронавірус.... То треба окрему тему заводити :D

Здоровий спосіб ( сюди входить і харчування)життя врятує в десятки разів більше( точніше запобігає) хвірусу ,ніж будь яка супер супер вакцина.

Тому це важливо і пов'язане з цією темою.

Ну а старість приходить в любому випадку.

Питання ,як до цього ставитись.

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 2
Опубліковано
40 хвилин тому, rrid сказано:

що там Трамп - тут в самого першого номера самої прохідної партії в ЛМР виявили позитивний тест https://www.volynnews.com/ua/news/all/ihor-palytsia-zakhvoriv-na-koronavirus/

Цікаво,якщо нема ніяких симптомів- то навіщо і які уколи він собі коле?

• -1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...