Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
11 часов назад, Юріч сказал:

Живи достойно і на повну, а то як переляканий

Що значить ЯК? Бункери, маска на ровері, перекис водню в ніс. Там зеленку треба в ніс закапувати, хоча я не впевнений, що вавка в голові так заживе, тим більше, що вона на всю голову і прогресує.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 3
  • +1 3
Опубліковано

Міністр Степанов заявив що при плановій госпіталізації лікарня повинна робити ІФА тест безкоштовно, тепер у разі відмови лабораторій  безкоштовно тестувати можна лягати в лікарню з роздруківкою заяви міністра. https://censor.net/ru/news/3221453/bolnitsa_doljna_besplatno_delat_ifatest_pri_planovoyi_gospitalizatsii_patsienta_stepanov:rolleyes:

Опубліковано (змінено)
2 годин тому, nickel сказано:

маска на ровері

Не було такого, маска була на обличчі.

Крім того, подивіться скільки хворих в Китаї у співвідношенні на 1 млн. населення і скільки в якійсь країні непуганих.

А все тому, що в Китаї береглися самі і берегли інших:

Спойлер

1316426.jpg

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • -1 3
Опубліковано
46 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Не було такого, маска була на обличчі.

Крім того, подивіться скільки хворих в Китаї у співвідношенні на 1 млн. населення і скільки в якійсь країні непуганих.

А все тому, що в Китаї береглися самі і берегли інших:

Показать контент

1316426.jpg

Коли ти вже почнеш з бутлем на голові на вулицю виходити?

• +1 2
Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, nickel сказано:

Коли ти вже почнеш з бутлем на голові на вулицю виходити?

Може тоді, коли в Україні буде 30к+ хворих на добу.

Але це якщо і тоді не буде ліків і вакцини і я ще не перехворію і взагалі залишусь живим.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • Cумний 1
  • -1 3
Опубліковано

Чув, інфекційна припинила прийом хворих. Тупо немає місць. В мене зараз там тітка, легка форма (надіюсь)

Коли її клали, швидка відмовилась забирати, сказала - хай родичі своєю машиною  довозять. Я в шоці :wacko:

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, Harddriver сказано:

Чув, інфекційна припинила прийом хворих. Тупо немає місць. В мене зараз там тітка, легка форма (надіюсь)

Коли її клали, швидка відмовилась забирати, сказала - хай родичі своєю машиною  довозять. Я в шоці :wacko:

Я здогадувався, що скоро таке буде. Писав про це. То мене тут упоротим називали через це.

БІда в тому, що це лише початок кризи :(

• Збентежений 1
  • -1 2
Опубліковано (змінено)

Та ні, треба бути оптимістом. Більшість вже стикалася з короною і перехворіли в легкій формі, зокрема діти (бо школа). Знаю таких, що виявивилися  несприйнятливими (3 чоловіка), швагро ніби перехворів "на ногах", алє здровко "коняче" має хлоп :)

Змінено користувачем Harddriver
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
20 хвилин тому, Harddriver сказано:

Та ні, треба бути оптимістом. Більшість вже стикалася з короною і перехворіли в легкій формі, зокрема діти (бо школа). Знаю таких, що виявивилися  несприйнятливими (3 чоловіка), швагро ніби перехворів "на ногах", алє здровко "коняче" має хлоп :)

Я теж писав тут про це. Імунітет на рівні Т-клітин. Не обов'язково мати антитіла до коронавірусу SARS-n-Cov-2, щоб ним не заразитись. І не обов'язково ним перехворіти, щоб мати антитіла до нього. Але проблема у тому, що це не сезонне захворювання. 

• -1 1
Опубліковано
12 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Я теж писав тут про це. Імунітет на рівні Т-клітин. Не обов'язково мати антитіла до коронавірусу SARS-n-Cov-2, щоб ним не заразитись. І не обов'язково ним перехворіти, щоб мати антитіла до нього. Але проблема у тому, що це не сезонне захворювання. 

нагадай-но, що ти там писав про постулат Коха?

14 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Я здогадувався, що скоро таке буде. Писав про це. То мене тут упоротим називали через це.

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 27.09.2020 в 20:10, $ΩLΩMΩN сказал:

23 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Нокіан перелогінся 

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)

Ну от,  "сивочолий" захворів...не вберегли.. 

https://www.dw.com/uk/petro-poroshenko-zarazyvsia-koronavirusom/a-55096921?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

Змінено користувачем Bliksss
  • Cумний 1
Опубліковано
15 минут назад, Bliksss сказал:

https://www.dw.com/uk/petro-poroshenko-zarazyvsia-koronavirusom/a-55096921?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

я думав, боги і еліта нації не хворіють :( тільки переметнутись зібрався й на тобі :( ще й виявляєтся, що серуть не зефіром, а як всі люди - гамном :(

• Ха-ха 2
Опубліковано
49 минут назад, Bliksss сказал:

Світ здригнувся, космос пішов тріщинами...

• Ха-ха 3
  • Збентежений 1
Опубліковано
2 минуты назад, Ko3bMa сказал:

І, трясця, виживають же <_<

З такими бабками, на які вони линяють коли хворіють, можна десяток мертвих оживити. Кернеса окремим літаком в ізольованій капсулі здається в Німеччину вивезли. Уявляєш скільки йому це коштувало? А про лікування я взагалі мовчу.

• Дякую! 3
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
22 минуты назад, nickel сказал:

Юля, Петя, Кернес... продовжіть список.

Юля, Петя, Кернес, Зеленська.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано (змінено)

Це як колись в Франції до їх революції справжнім аристократом вважався той хто перехворів сифілісом. А може то такий собі лікарняний щоб на днюху на Мальдіви злітати? Написали що лікується вдома а чи то іспанський чи мальдівський дім не написали.

Змінено користувачем jurgen007
  • Ха-ха 2
Опубліковано

Це все для швидшого подолання епідемії. Перехворіють 73 чи скільки там процентів і буде масовий імунітет. А на Мальдівах клімат теплий і вологий, що сприяє поширенню коронавірусу. Ще свиту заразить.

Думаю, перехворіє без проблем - незважаючи на діабет бухав безпробудно, то аби не тести, про китайський вірус і не здогадався б.

• Ха-ха 1
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...