Перейти до змісту

Коронавірус, і реакція на нього.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 хвилин тому, Nokian сказано:

Хто би порахував , скільки тут людей знає мене краще за мене самого.)

Щось Гетто покійний згадався, пам'ятаєте такого?)))

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
48 хвилин тому, bublik007 сказано:

Щось Гетто покійний згадався, пам'ятаєте такого?)))

Да царство небесне.

Вживу бачив правда його лише пару разів у себе....

Мені здається там була якась трагедія.

• Дякую! 1
Опубліковано
8 часов назад, bublik007 сказал:

Крапка))))

Особисто бачив не одну новину, як спинили "нерегулярного" перевізника, в т.ч. в нас, на Волині - в Нововолинську, виявили більше 10 пасажирів в бусі, і оштрафували (в Нововолинську було 19). На медиків, яких довозять - уваги не звертають, так там і табличка є з назвою лікарні, не чіпають і автобуси, що від заводів, які на роботу людей везуть...

Можливо, схитрували і почепили щось таке, а може - просто вночі поїхали, а блокпостів тоді не було.

• Дякую! 1
Опубліковано
11 часов назад, AgentSmith13 сказал:

в нього була температура (дуже "дивно" при його діагнозі...)

абсолютно нічого дивного, коли апендицит лопає, починаєтся зараження і сильно підвищуєтся температура

• +1 2
Опубліковано
2 часа назад, MANJAK11 сказал:

абсолютно нічого дивного, коли апендицит лопає, починаєтся зараження і сильно підвищуєтся температура

Вадим, я думаю, то був сарказм, так як слово "дивно" взято в лапки.

Опубліковано (змінено)

Ще раз чому Австрія виходить з карантину, а ми ні. 

Спойлер

Зверніть увагу на червону лінію  - кількість хворих в Україні і Австрії.

image.png.6ffc76a239372c7a0a5272957bdf11f1.png

image.png.bc5ba64dc9d459804195e3f4c23f13cb.png

Австрія вже пройшла пік і кількість хворих йде на спад, а в нас експонента досі росте і як вона буде виглядати через місяць ніхто не знає. Можливо як я продовжив жовтим маркером, а можливо як червоним. 

2020-05-04_04-38-33.thumb.png.848ac0e929de0bbae5fe0a723b8316fd.png

Змінено користувачем nickel
  • Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано

Наша медицина просто бідніша,але ти ж не станеш стверджувати,що одна людина гірша іншої лише тому ,що бідна.

Те,що треба,ми ще доженемо.

Аби лише персонал втримати 

• -1 3
Опубліковано (змінено)

Народ перестаньте бити паніку. Зараз любий чіх - всі біжать в лікарню. Тому статистика приблизно правильна, і немає скритих переболівших. І ніяких експонент немає, кількість хворих плавно наростає в арифметичній прогресії. Тестуються на вірус практично всі кому треба. Тому якщо навіть вийти на 2000 захворювань в день то треба 15-20 тис. днів приблизно, щоб всі перехворіли в Україні. Ви жрачки запасли на 15тис. днів? Моя думка менше паніки і до роботи, нефіг ждати кінця світу.

Змінено користувачем igor
  • Збентежений 1
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано
28 минут назад, igor сказал:

Народ перестаньте бити паніку. Зараз любий чіх - всі біжать в лікарню. Тому статистика приблизно правильна, і немає скритих переболівших. І ніяких експонент немає, кількість хворих плавно наростає в арифметичній прогресії. Тестуються на вірус практично всі кому треба. Тому якщо навіть вийти на 2000 захворювань в день то треба 15-20 тис. днів приблизно, щоб всі перехворіли в Україні. Ви жрачки запасли на 15тис. днів? Моя думка менше паніки і до роботи, нефіг ждати кінця світу.

Ноікіан буде чекати стільки скільки треба, в нього запасів їжі то грошей хватить на 100 років, тому всім рекомендує слідувати за собою :)

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 година тому, igor сказано:

Тому якщо навіть вийти на 2000 захворювань в день то треба 15-20 тис. днів приблизно

трошки не правильно рахуєш.

В теорії так, 40 млн захворіє за 20 000 днів при 2000 в день.

Але коли хворіє 2000 в день, то кожен хворий заражає ще купу людей. десь 2-3-5. Тому через тиждень хворих буде 6 - 10 тисяч. Ще через тиждень 6 тисяч хворих заражає наступних 35 000 а вони в свою чергу 175 000  і т.д. І це 2 тижні!

І не 54 роки треба, щоб заразити все населення. А значно менше. 1,5-2 місяці, Всього то на всього.

• +1 1
Опубліковано

Женя,механізми зараження є нелінійними може бути що людина суперзаразна та інфікує  кілька десятків(але таких мало),а може бути що нікого.

Дівчинка з Гіркої полонки доводить.

Справжню картину покаже біг дата.

• -1 3
Опубліковано
9 хвилин тому, Nokian сказано:

Одна?

Це, швидше, виключення.

9 хвилин тому, Nokian сказано:

може бути що людина суперзаразна та інфікує  кілька десятків(але таких мало),а може бути що нікого.

з 2-х тисяч, скільки "суперзаразних", і скільки "незаразних" ?  Хай половина таких, половина інших.  Що це змінить на фіналі?  Нічого. може не 2 місяці а 3 чи 4.

Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Nokian сказал:

Наша медицина просто бідніша,але ти ж не станеш стверджувати,що одна людина гірша іншої лише тому ,що бідна.

Те,що треба,ми ще доженемо.

Аби лише персонал втримати 

Бідніша людина - це бідніша людина, а бідніша медицина - це і є гірша медицина, бо вона не рятує, а це її обов'язок.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
Опубліковано
5 минут назад, Nokian сказал:

Женя,механізми зараження є нелінійними може бути що людина суперзаразна та інфікує  кілька десятків(але таких мало),а може бути що нікого.

звичайно, але коли хоча б кожен третій буде заражати по 5 людей , то кількість хворих буде як мінімум подвоюватись, а то й потроюватись, як і нагрузка на медицину, плюс інкубаційний період, коли людина вже хвора і заражає, але ЩЕ не має клінічних признаків. Блін, по пьятому кругу одне й те ж саме. 

9 минут назад, Nokian сказал:

Дівчинка з Гіркої полонки доводить

вона не доводить нічого, бо ні в тебе ні в мене, ТОЧНО нема ВСІЄЇ інформації про неї, що там і як є насправді. Ти чомусь у всєлєнскій заговор віриш, коли намахують уряди цілих країн, но чомусь не припускаєш того, що можуть намахувати в якомусь задрипаному Луцьку на прикладі однієї людини.

14 минут назад, Nokian сказал:

справжню картину ми не взнаєм мабуть ніколи, змирись :) 

Опубліковано
12 minutes ago, Nokian said:

Я тобі як інженер в області ШІ і біг дейта скажу - біг дата нічого не покаже. Більше того, наразі мат. моделі не статистично орієнтовані дуже погано працюють для прогнозування covid19

Опубліковано
2 hours ago, igor said:

І ніяких експонент немає, кількість хворих плавно наростає в арифметичній прогресії. 

Брехня :) навіть не буду пруфи фукати, йдіть в гугл і шукайте covid19 stats charts і дивіться на вашу арифметичну прогресію :) 

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Одна?

Це, швидше, виключення.

з 2-х тисяч, скільки "суперзаразних", і скільки "незаразних" ?  Хай половина таких, половина інших.  Що це змінить на фіналі?  Нічого. може не 2 місяці а 3 чи 4.

Ні ,не 50 на 50.

Думаю суперзаразних десь один ,два на сто хворих.

Все питання в тривалості часу ,за який вірус охопить все населення.

І відповідно виробиться суспільний імунітет.

• -1 1
Опубліковано (змінено)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...