nickel Опубліковано 2 Квітня, 2020 в 22:33 #2801 Опубліковано 2 Квітня, 2020 в 22:33 3 минуты назад, yu2007 сказал: Цікаво, чи ПЛР-тест має 100% точність. Донька +, а в тата, мами і сина мінус, якось дивно. При соблюдении технологии тест практически на 100% точен. В. Лящко
Vadimm Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 00:38 #2802 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 00:38 (змінено) 5 годин тому, Віталій СК сказано: Невже ти сидиш вдома від початку карантину? Толку, вот я виходив з дому за 3 тижні разів 5-7, а жінка по роботі щодня. Потенційно можемо заразити сотні лучан. В любого "свіжого" хворого на КВ спитай, чи не заходив він в супермаркет остані 5 днів - та 50% що заходив - і шукай далі контактних осіб... Треба як в Ізраїлі - ліпити наклейки, що цей магазин відвідував хворий на КВ такого-то числа. 3 годин тому, Віталій СК сказано: Якби бухали, то точно не заразилися б - дезінфекція. Легені 60% алкоголем заливав? До речі, шось ні піших патрулів, ні муніципалів, які б контролювали карантин і виконання заборон не видно на вулиці взагалі. Забороняй скільки хочеш, ніхто не карає. Заборонили відвідування лісопаркових зон, то хоча б на основних входах в парки по патрулю Нацгвардії поставили б. В сраку такі обмеження... Змінено 3 Квітня, 2020 в 00:44 користувачем Vadimm -- 1
volks Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 03:43 #2803 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 03:43 9 часов назад, Віталій СК сказал: Коротше, бордівчани, вам може повезти і на форумі з'явиться перший інфікований дописувач. Як виявилось, в суботу я тривалий час контактував із чотирма особами, які в п'ятницю тісно контактували із чоловіком інфікованої медсестри з реанімації. Крім того, в той же день з годину часу спілкувався із братом, який працює з чоловіком медсестри. Так що разом із сім'єю змушений ізольовуватись на кілька днів. Сьогодні у сім'ї медсестри робили тести, зачекаємо на результат. Від суботи у контакті зі мною було під сорок осіб. Звучить як короткий опис індійського кіно. 3 часа назад, Vadimm сказал: Легені 60% алкоголем заливав? Навіщо легені? Вірус же не в легені відразу потрапляє. Виходить подвійна дезинфекція. На виході в хворого, і на вході в потенційну жертву.
Юріч Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 04:39 #2804 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 04:39 10 часов назад, Віталій СК сказал: Коротше, бордівчани, вам може повезти і на форумі з'явиться перший інфікований дописувач. Як виявилось, в суботу я тривалий час контактував із чотирма особами, які в п'ятницю тісно контактували із чоловіком інфікованої медсестри з реанімації. Крім того, в той же день з годину часу спілкувався із братом, який працює з чоловіком медсестри. Так що разом із сім'єю змушений ізольовуватись на кілька днів. Сьогодні у сім'ї медсестри робили тести, зачекаємо на результат. Від суботи у контакті зі мною було під сорок осіб. Красавєц...як і всі, хто "дотримується" карантину. Більше немає слів. 1
case_l Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 06:24 #2805 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 06:24 Гнилі трупи засмічують вулиці Еквадору, коли коронавірус поширюється https://nypost.com/2020/04/02/rotting-corpses-litter-ecuador-streets-as-coronavirus-spreads/ 1
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 06:39 #2806 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 06:39 8 годин тому, nickel сказано: Машину вже спалили? Нє, але вже на ОLX і на Авто-ріа. 2
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:07 #2807 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:07 8 годин тому, natalka) сказано: оце рішення Ви самі прийняли? Чи Ва м ці люди і порекомендували? Мене цікавить сам процес, чи відслідковує і контролює якийсь орган ланцюг ймовірних заражених. Чи все на свідомості людей? Ви всі своїм 40-ка особам вже повідомили про ризики? Ніхто нічого не відслідковує і не рекомендує. Рішення прийняв сам. Взнав від брата. 1
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:18 #2808 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:18 2 годин тому, Юріч сказано: Красавєц...як і всі, хто "дотримується" карантину. Більше немає слів. А я думав і хто ж перший це напише? Добре хоч каміння через монітор не долетить. Ти закрив свій гараж на карантин і сидиш вдома - молодець. А мені треба було з роботи звільнитись?
INVICTUS Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:22 #2809 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:22 3 хвилин тому, Віталій СК сказано: А я думав і хто ж перший це напише? Добре хоч каміння через монітор не долетить. Ти закрив свій гараж на карантин і сидиш вдома - молодець. А мені треба було з роботи звільнитись? а хіба Патрон не перевів всю ферму на удальонку? 1
ForZa Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:24 #2810 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:24 Американський лідер заявив, що прийняв від РФ якісне обладнання, яке може рятувати людські життя Спойлер Президент США Дональд Трамп на прес-конференції 2 квітня прокоментував поставку в країну медобладнання з Росії, назвавши її "красивим жестом" з боку російського лідера Володимира Путіна. "Це був дуже красивий жест з боку президента Путіна. Я міг сказати: "спасибі, не варто" або (просто) "спасибі". Це був великий літак високоякісних медичних матеріалів. І я сказав: "беру". Я сказав, що прийму її (допомогу)", - заявив Трамп. Він наголосив, що не турбується, як буде сприйнято його рішення. "Він (Путін) запропонував медичне приладдя, яке я прийняв. Це може врятувати безліч життів. Я таке прийму в будь-який день", - вказав американський лідер. Трамп також нагадав, що президент РФ запропонував йому зайве медичне обладнання під час бесіди минулого тижня, і він погодився його прийняти. Раніше в Держдепі заявили, що Росія продала США медичне обладнання та захисні засоби для стримування поширення коронавірусу. Ну а наші ж горді і нічого ніколи не попросять і не візьмуть у расеї правда? Навіть у такий час і у такій ситуації коли нічого не вистачає... 1 5
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:30 #2811 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:30 6 хвилин тому, Werwolf777 сказано: а хіба Патрон не перевів всю ферму на удальонку? Патрон після відлучення від корита зменшив виплати, то приходиться шабашити. 1
Юріч Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:33 #2812 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:33 12 минут назад, Віталій СК сказал: А я думав і хто ж перший це напише? Добре хоч каміння через монітор не долетить. Ти закрив свій гараж на карантин і сидиш вдома - молодець. А мені треба було з роботи звільнитись? Каміння? Ти про що? Питання: всі ті контакти, що ти описав в своєму пості, суто по твоїй роботі і ти не міг їх уникнути?
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:34 #2813 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:34 7 хвилин тому, ForZa сказано: Американський лідер заявив, що прийняв від РФ якісне обладнання, яке може рятувати людські життя Показати прихований контент Президент США Дональд Трамп на прес-конференції 2 квітня прокоментував поставку в країну медобладнання з Росії, назвавши її "красивим жестом" з боку російського лідера Володимира Путіна. "Це був дуже красивий жест з боку президента Путіна. Я міг сказати: "спасибі, не варто" або (просто) "спасибі". Це був великий літак високоякісних медичних матеріалів. І я сказав: "беру". Я сказав, що прийму її (допомогу)", - заявив Трамп. Він наголосив, що не турбується, як буде сприйнято його рішення. "Він (Путін) запропонував медичне приладдя, яке я прийняв. Це може врятувати безліч життів. Я таке прийму в будь-який день", - вказав американський лідер. Трамп також нагадав, що президент РФ запропонував йому зайве медичне обладнання під час бесіди минулого тижня, і він погодився його прийняти. Раніше в Держдепі заявили, що Росія продала США медичне обладнання та захисні засоби для стримування поширення коронавірусу. Ну а наші ж горді і нічого ніколи не попросять і не візьмуть у расеї правда? Навіть у такий час і у такій ситуації коли нічого не вистачає... Не прийняв, а купив.
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:36 #2814 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:36 3 хвилин тому, Юріч сказано: Питання: всі ті контакти, що ти описав в своєму пості, суто по твоїй роботі і ти не міг їх уникнути? Міг уникнути чотирьох контактів.
Юріч Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:37 #2815 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:37 Только что, Віталій СК сказал: Міг уникнути чотирьох контактів. Зрозумів
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:50 #2816 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:50 7 годин тому, Vadimm сказано: Заборонили відвідування лісопаркових зон, то хоча б на основних входах в парки по патрулю Нацгвардії поставили б. 2
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:52 #2817 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 07:52 Ляшко вибачився та спростував вчорашню інформацію про 1600 нових випадків COVID-19 в КНР Спойлер Заступник міністра охорони здоров’я - головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко попросив пробачення та спростував інформацію про 1600 нових випадків COVID-19 в КНР, яку він надав вчора, 2 квітня, і зазначив, що ця "інформація була недостовірною і неперевіреною". Про це він повідомив на брифінгу, передає кореспондент УНН. "Я відразу хочу попросити пробачення за озвучену вчора інформацію про Китай. Була озвучена мною недостовірна інформація, ми перевірили всі дані - в Китаї зараз реєструється 90 випадків за добу, за минулу, і за попередню не перевищує 90. Я вчора сказав 1600 нових випадків - це була інформація неперевірена, я перепрошую", - сказав Віктор Ляшко. Нагадаємо, вчора Віктор Ляшко під час брифінгу повідомив, що у КНР стався новий спалах COVID-19, було зареєстровано понад 1500 нових випадків інфікування. Ну капець... наші і тут не можуть щоб не лажанутись. Ну чого до інших лізти? Слідкуйте за тим, що під носом робиться, а він за Китай розписується. 1
Arden Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 08:03 #2818 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 08:03 (змінено) 11 минут назад, igorgame сказал: Ну капець... наші і тут не можуть щоб не лажанутись. Ну чого до інших лізти? Слідкуйте за тим, що під носом робиться, а він за Китай розписується. або нажали китайці) бо десь просочилась інфа Змінено 3 Квітня, 2020 в 08:05 користувачем Arden 1 1
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 08:08 #2819 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 08:08 (змінено) 5 минут назад, Arden сказал: або нажали китайці) Ну от такі - з усіх сторін нажимають...))) Якби таке було і просочилось, то багато б світових інформагенств підхопило б , а так одна Україна ляпнула... Змінено 3 Квітня, 2020 в 08:10 користувачем igorgame 1
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 08:49 #2820 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 08:49 2 минуты назад, Cherman сказал: Данилов ляпав, що вірус штучного походження, що його розробили китайці в лабораторії. Ну а про це багато хто ляпав і за кордоном теж...
Vadimm Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:04 #2821 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:04 1 година тому, Cherman сказано: Наприклад, через парк 900-річчя, чи той, де дитяча залізниця, люди ходять на роботу. Ловити всіх, хто проходить? То навіщо тоді забороняти? Ті забороняльники забороняють завідомо невиконувані речі. Брєд якийсь, ступив в лісопаркову зону крок - штраф 17 тисяч. 1
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:15 #2822 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:15 16 хвилин тому, Cherman сказано: А, тим часом: Баригі (с) 1
WebTraveller Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:27 #2823 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:27 3 минуты назад, Alex S сказал: Все.Повний карантин. Мультимільйонне місто порожнє. Це яке місто?
Віталій СК Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:47 #2824 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:47 3 хвилин тому, Alex S сказано: Ну я тут буду все про себе розказувати ,а інші ніц? Достатньо і цього. А то тут є бажаючих розстрілювати дофіга Ану признавайся: був контакт з інфікованими? 1
case_l Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:59 #2825 Опубліковано 3 Квітня, 2020 в 09:59 2 годин тому, Віталій СК сказано: краще ліси вирубати , тоді не треба блокпости 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти