Ukrainec Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 19:51 #2676 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 19:51 2 хвилин тому, case_l сказано: зараз піст Горілка не жирна... А що тут такого, я до речі вже певно 3 чі таке практикував за 2 минулі місяці
Nokian Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:04 Автор #2677 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:04 6 хвилин тому, Ukrainec сказано: Горілка не жирна... А що тут такого, я до речі вже певно 3 чі таке практикував за 2 минулі місяці 8 хвилин тому, yu2007 сказано: Великий піст, я б навіть сказав ПІСТЕЦЬ Слухай Гогі ,а ви грузини - християни? - да ,мі хрістіянє. І що Пасха у вас є ,і піст? -да єст канечно. А як воно у вас піст? - ну как ,мальенькій девушка- мальенькій пізд. Балшой девушка- балшой пізд. 3 1 1 3
Zheny@ Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:05 #2678 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:05 30 хвилин тому, Ukrainec сказано: Собаку заведи... В нього є. І вона не питуща. 1
MANJAK11 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:06 #2679 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:06 30 минут назад, Ukrainec сказал: Собаку заведи... тю )) в мене дружина, син і кіт є і собака є Так що повний набор )) А побухати всерівно нєскєм )))) Принаймні сьогодні )) 2
case_l Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:08 #2680 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:08 1 хвилина тому, MANJAK11 сказано: тю )) в мене дружина, син і кіт є і собака є Так що повний набор )) А побухати всерівно нєскєм )))) Принаймні сьогодні )) всі постять
Ukrainec Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:11 #2681 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:11 1 хвилина тому, MANJAK11 сказано: тю )) в мене дружина, син і кіт є і собака є Так що повний набор )) А побухати всерівно нєскєм )))) Принаймні сьогодні )) Ото певно ти вже всіх дістав! Що навіть бухать кота не можеш спокусити 1
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:15 #2682 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:15 3 часа назад, Alex S сказал: Тоді скільки ж йому років? Якщо ....в радянські часи вчився в медичному ВУЗі, де гонококи розглядав....старий дуже хрін...мо то й за піісєць далеко вже вже.. 55 1
MANJAK11 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:16 #2683 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:16 3 минуты назад, Ukrainec сказал: Ото певно ти вже всіх дістав! Що навіть бухать кота не можеш спокусити кіцька кота просить )) а я ж тільки побухать з нею можу, от і не сошлісь во мнєніях 1
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:23 #2684 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:23 ЩЕ У 3 ЛІКАРІВ ЛУЦЬКОЇ ЛІКАРНІ ВИЯВИЛИ КОРОНАВІРУС Всі вони з того ж відділення, в якому працюють лікар і 3 медсестри, в яких коронавірус підтвердився рано вранці 1 квітня. Всі з того відділення, в якому лежала Духневич... 1 1
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:29 #2685 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:29 Наразі ж у Луцькій міській клінічній лікарні захворіло вісім медпрацівників і усі вони контактували із хворою Ларисою Духневич. 1 1
sergkots Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:32 #2686 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:32 5 хвилин тому, nickel сказано: ЩЕ У 3 ЛІКАРІВ ЛУЦЬКОЇ ЛІКАРНІ ВИЯВИЛИ КОРОНАВІРУС Всі вони з того ж відділення, в якому працюють лікар і 3 медсестри, в яких коронавірус підтвердився рано вранці 1 квітня. Всі з того відділення, в якому лежала Духневич... Як правило лікарі мають за день дуже багато контактів (в магазинах вони певно теж були) плюс сім'ї. 1
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:34 #2687 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 20:34 1 минуту назад, sergkots сказал: Як правило лікарі мають за день дуже багато контактів (в магазинах вони певно теж були) плюс сім'ї. 4 лікарі і 4 медсестри, які мають постійний контакт з хворими...
yu2007 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:04 #2688 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:04 24 minutes ago, nickel said: 4 лікарі і 4 медсестри Медсестри ніби ж 3? На карті РНБО: 30.03 - 2 (духневич і дитина) 31.03 - 7 (тобто +5, хоча в новині 1 лікар і 3 медсестри, певно це померлий гінеколог, хоча в статистиці по смертям його немає) 01.04 - 10 (+3 - три лікаря)
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:13 #2689 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:13 7 минут назад, yu2007 сказал: Медсестри ніби ж 3? На карті РНБО: 30.03 - 2 (духневич і дитина) 31.03 - 7 (тобто +5, хоча в новині 1 лікар і 3 медсестри, певно це померлий гінеколог, хоча в статистиці по смертям його немає) 01.04 - 10 (+3 - три лікаря) В мене також поки що цихри не сходяться, але за що купив, за те й продаю. "Наразі ж у Луцькій міській клінічній лікарні захворіло вісім медпрацівників і усі вони контактували із хворою Ларисою Духневич." 1
iiron Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:26 #2691 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:26 6 минут назад, nickel сказал: "Наразі ж у Луцькій міській клінічній лікарні захворіло вісім медпрацівників і усі вони контактували із хворою Ларисою Духневич." Кому як не лікарям які добре знають стан справ в лікарнях має бути відомо,що краще перехворіти зараз поки нема великого ажіотажу.Зараз є купа вільних місць, апаратів вентиляції, медикаментів, персоналу.Можливо то був такий задум у лікарів? PS Жарт звичайно, але не виключаю. 1
romanc Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:28 #2692 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:28 2 часа назад, MANJAK11 сказал: я вже писав, тестів робится надто мало, щоб мати реальну картину захворювання, в статистику попадають тільки важкохворі, ну ще може ті, що з ними контактували довгий час, а хто не склякає зовсім, або взагалі на рівні простуди переносить, до лікарів не звертаются і відповідно тестів не роблять і в статистику не попадають, хоча заразу розносять но это среднемировая статистика. правда, не смотрел Израиль.
romanc Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:32 #2693 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:32 1 час назад, nickel сказал: ЩЕ У 3 ЛІКАРІВ ЛУЦЬКОЇ ЛІКАРНІ ВИЯВИЛИ КОРОНАВІРУС Всі вони з того ж відділення, в якому працюють лікар і 3 медсестри, в яких коронавірус підтвердився рано вранці 1 квітня. Всі з того відділення, в якому лежала Духневич... на нее уголовное дело завели?
Webmaster Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:37 #2694 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:37 4 минуты назад, romanc сказал: на нее уголовное дело завели? Там не має складу злочину.
romanc Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:37 #2695 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:37 3 часа назад, nickel сказал: Математика не сходиться, бо ти рахуєш відсоток нових інфікованих по відношенню до старих інфікованих. А вони то вже всі ізольовані і не заражають нових. Отже КВ більш заразний ніж по твоїх підрахунках. Типа противоэпидемиологическая служба успевает изолировать до наступления момента, когда человек становится носителем?
romanc Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:43 #2696 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:43 5 минут назад, weldermaster сказал: Там не має складу злочину. как минимум халатность, несоблюдение самоизоляции, повлекшее заражение и смерть.
Популярний пост natalka) Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:51 Популярний пост #2697 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 21:51 8 часов назад, dj_design сказал: читаю і тихо фігію від розмови людей які нічого не знають і не розуміють, зате доказують що всі дураки .. ви хоч якесь відношення до медицини маєте ? А ти ж там в IT-сфері? Пригадую по темі теж про вірус - тільки Петі Можливо ти і знаєш що і як було краще за інших, Але. Луцьк це ж відносно велике село, всі всіх знають (родичі, знайомі, друзі і т.д.). Мені наприклад розповіли про те що Духневич з COVID в міській в обід 27-го числа родичі персоналу який там працює. В новинах ще цієї інформації не було. І розказували вони трохи в іншому ракурсі ніж ти... не для того щоб просто попліткувати, а для того щоб застерегти і попередити (просили бути обережнішою, бо в Луцьку насправді вже дуже багато інфікованих, бо що тільки робиться в лікарні і т.д.) На рахунок того що вона сама зізналась, да ладно. Тоді коли лучани переповідали цю інфу один одному, місцеві сайти почали відкрито озвучати це, журналісти задавати прямі питання і коли Ващенюк та інші вже не знали як брехати коли їм називали це прізвище, то тільки тоді з'явилась стаття підтвердження. Я тут прочитала трохи новини, фейсбук і в мене таки залишились питання: - то де вона таки лежала в міській лікарні: в окремі палаті (це цитата яку ти дав "...госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню. В окрему палату, щоб не контактувати з іншмими хворими,..") чи в реанімації, яку зараз мають дизенфікувати? - де ознайомитись з результатами епідеміологічного розслідування? - "За контактними особами встановлено нагляд" це цитата з оф.сторінкки на фейсбуці - як і хто наглядає? Скільки контактних осіб? - всі оці лікарі і медсестри які дізнались що інфіковані сьогодні (7 чоловік), поки вони чекали тести вони були на роботі чи вдома? В той час поки очікувались результати, встановлювалось коло потенційних інфікованих, чи поки не має оф.підтвердження, то ніхто нічого не робить? - ти проходив тестування на COVID? А ще, отакий відгук мене зацікавив на Волинь24 Спойлер І дійсно ж що Волинські Новини і ВолиньПост не дуже пишуть про Духневич, зато Пащенко в ударі МедикСьогодні, 12:49 Дорогі журналісти, будь ласка, проведіть власне розслідування. Органам точно дана вказівка спустити справу. Людині, яка принесла хворобу в колектив, ще й у такий скрутний час, не місце працювати у лікарні, а тим паче очолювати заклад. Всі знають, що вона була за кордоном, а робить з себе невинну, начебто заразилася на робочому місці. Це НЕПРАВДА, вона щороку у такий час літає за кордон з своєю подругою, старшою, цього року теж була, і так ретельно приховує. Дайте запит до державної прикордонної служби про перетин людини державного кордону, і все стане зрозуміло. Ну як можна мовчати, емоції переповнюють, невідомо ще скількох людей з нашої лікарні вона заразила, хіба таке можна пробачати? На кону здоров’я, життя не лише медперсоналу, а й пацієнтів, яких ми обіцяли не калічити, а лікувати. Якщо має совість, повинна піти сама, але я глибоко в цьому сумніваюся, тому вся надія на ЗМІ. А Волинським новинам, та Волиньпосту ГАНЬБА, труть неугодні коментарі. Дякую Вам, Волинь 24, за вашу об’єктивність та чесність. https://www.volyn24.com/news/148366-koronavirus-u-lucku-vidomo-hto-pidchepyv-infekciyu 13
nickel Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 22:00 #2698 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 22:00 5 минут назад, romanc сказал: Типа противоэпидемиологическая служба успевает изолировать до наступления момента, когда человек становится носителем? КВ в основному проявляється на 5-6 день, але може бути непомітним до 14, звідси карантин в 14 днів, але поки не про це. Виявлений в людей сьогодні КВ був підхвачений 5-6 днів тому, коли вже 311 людей перебували на карантині і не могли заразити сьогоднішніх виявлених. На сьогодні виявлено 794 (149 нових за добу), мінус 311 виявлених 5 днів тому, виходить що сьогоднішніх 149 заразили 483 (794-311). Це дуже грубо і не точно, бо хворих поки що мало, а інкубаційний період в кв має велику різницю в різних людей. 1
natalka) Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 22:04 #2699 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 22:04 5 часов назад, Alex S сказал: Та купити взагалі не питання навіть в великій кількості...а як передати? парашутом, коли будете пролітати повз) Цитата как минимум халатность, несоблюдение самоизоляции, повлекшее заражение и смерть. так це ж доказати ще потрібно. Всі оф.джерела наполягають що вони не контактували. Все що пишуть місцеві ЗМІ- це припущення і плітки... Вона давно гол.лікар, як і інші очільники по медицині в області, тому результати можна зпрогнозувати... А по ТСН ще до сьогоднішнього дня говорили в новинах що дивна ситуація у Луцьку з хворобами саме медиків... 1
romanc Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 22:07 #2700 Опубліковано 1 Квітня, 2020 в 22:07 а через какое время человек становится заразным?
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти