Перейти до змісту

Прошу підтримати

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поліцейські лежачі роблять в тих дворах де більшість водіїв олені, тому це показних двора значить :)

Бо сцуко чому їде в двір не включає поворот і влітає з розгону і пофігу що діти бігають, чи на самокатах гасають, тому їх треба ставити, а ще краще бітою бити авто якщо порушив правила, краще вже розтрощити декілька авто чи якась дитина зляже в лікарню.

• Відповідей 152
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 минуты назад, MACCEN сказал:

Поліцейські лежачі роблять в тих дворах де більшість водіїв олені, тому це показних двора значить :)

Бо сцуко чому їде в двір не включає поворот і влітає з розгону і пофігу що діти бігають, чи на самокатах гасають, тому їх треба ставити, а ще краще бітою бити авто якщо порушив правила, краще вже розтрощити декілька авто чи якась дитина зляже в лікарню.

В нас двір проїзний. Зранку дітей везуть в школу машинами, а ввечері забирають. Літають в основному отакі транзитні, але навіть серед транзитних льотчиків мало. Я не бачу причини руйнувати дорогу.

Опубліковано
7 минут назад, Юріч сказал:

А що, хочуть зробити там проїздну дорогу?

Женік Ткачук тепер наш депутат, сьогодні на зустрічі ділився планами.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Женік Ткачук тепер наш депутат

Це той лисий скандальний,  що в парку 900-річчя будувався? 

Опубліковано
45 минут назад, Unknown сказал:

Це той лисий скандальний,  що в парку 900-річчя будувався? 

Лисий і скандальний, але за парк я не в курсі.

Опубліковано
2 часа назад, nickel сказал:

Женік Ткачук тепер наш депутат, сьогодні на зустрічі ділився планами.

Чого тепер? Він і раніше був нашим депутатом. До речі, добре з ним знайомий, в одному дворі виросли.

Так

Непогана ідея. Ще б там, по дві сторони тієї дороги, зробили б стоянку з освітленням..І людям було б вільніше в дворах, і тим людям, в кого вікна на іншу сторону від двору виходять, було б зручно автівки там ставити. І хащі ті б почистили. Я за це думав вже років з 15 назад.

Опубліковано
17 минут назад, Юріч сказал:

Чого тепер? Він і раніше був нашим депутатом. До речі, добре з ним знайомий, в одному дворі виросли.

В нас до цих виборів був інший депутат. Романюк. А зараз укрупнили округ чи що. Тепер Женік депутат і в мене і в мами на Володимирській.

17 минут назад, Юріч сказал:

Непогана ідея. Ще б там, по дві сторони тієї дороги, зробили б стоянку з освітленням..І людям було б вільніше в дворах, і тим людям, в кого вікна на іншу сторону від двору виходять, було б зручно автівки там ставити. І хащі ті б почистили. Я за це думав вже років з 15 назад.

Як варіант. В нас навіть виходи є з під'їздів на ту сторону, здається. Женік бідкався, що залізні магазини заважають, а прибрати не може - приватна власність. Але транзитні авто з нашого двору пропали б.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Лисий і скандальний, але за парк я не в курсі.

Цей? Волиньпост його "любить", багато дописів про нього... 

http://www.volynpost.com/news/134851-dorogi-godynnyky-avtivky-i-miljony-gotivky-iak-zhyve-skandalnyj-deputat-luckrady-tkachuk

http://www.volynpost.com/news/141392-u-lucku-sudiat-deputata-tkachuka-iakyj-za-1100-dolariv-hotiv-vidmazaty-svoyu-firmu

Опубліковано

транзитні авто з нашого двору

Так і в нас купа транзитних до школи)

Романюк

До нього

Опубліковано
1 минуту назад, Юріч сказал:

Так і в нас купа транзитних до школи)

Після появи лежачих вони до нас перебралися. Якщо і ми поставимо, то вони через двір Зевса почнуть їздити. :)

До речі, давно вам їх поклали?

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Не зрозумів

До Романюка (хоча я не знаю хто це) був Женік. Щоб там про нього не говорили, але його часто було видно на районі, він постійно говорить з людьми і робить по району корисні речі. І для школи нашої постійно якусь оргтехніку підганяв

Опубліковано
2 минуты назад, nickel сказал:

До речі, давно вам їх поклали?

Здається з 2 тижня

3 минуты назад, nickel сказал:

двір Зевса

А це кудой?)

Опубліковано
42 минуты назад, Юріч сказал:

До Романюка (хоча я не знаю хто це) був Женік. Щоб там про нього не говорили, але його часто було видно на районі, він постійно говорить з людьми і робить по району корисні речі. І для школи нашої постійно якусь оргтехніку підганяв

Нє вони паралельно були. Женік з 2010 року і Романюк від Свободи також здається з 2010. Романюк на цих пролетів, пройшов лише в районну раду.

Опубліковано

Ткачук написав, що подав Пустовіту депутатське звернення на виділення 300 000 на заміну вікон. Але все рівно обідно і хочеться тих циган наказати. Жирна сука в очках Галайда Юрій Григорович, який не автор проекту-конкурента 22 школи, але є автором проекту переможця облаштування стоянки біля 22 школи. Хочуть в одне рило пів ляма захавати. Чому його взагалі слухала комісія? Чому це питання підняли після того як комісія допустила наш проект?

Опубліковано
Just now, nickel said:

Чому це питання підняли після того як комісія допустила наш проект?

За це треба і чіплятись. На відео якийсь чоловік так і сказав: раз допустили, значить підходив під вимоги, і значить знімати зараз з конкурсу не можна. А те що, мовляв, назвою проекту ввели в оману - це дитячий лепет. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...