Перейти до змісту

Вибори мера Луцька і до міськради

Bliksss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 minute ago, volks said:

а там до Кернеса був аврал.

такі да, я поступав в 97-му - срач був в Харкові, Луцьк - санаторій.

• Відповідей 410
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 minutes ago, volks said:

Краще вже старих ніж палицьке князівство. Буде друге Закарпаття, де як в маркіза Карабаса. Все його.

Так воно вже і так є, після того як палиця об'єднався з івахівим, серйозних конкурентів на місцях не лишилось. 

Опубліковано
1 минуту назад, Bliksss сказал:

такі да, я поступав в 97-му - срач був в Харкові, Луцьк - санаторій.

А зараз трохи навпаки.

Опубліковано
2 minutes ago, Bliksss said:

а как же "гусь"?

ідєйний борец...

...член депутатської групи "Партія "За майбутнє"

Хоча хто він такий? Власник заводів-параходів?

Опубліковано

10 minutes ago, yu2007 said:

..член депутатської групи "Партія "За майбутнє"

до того - "народний фронт", ідеї - прямо суперечать..

хоча, депутат губошлеп - був в регіонах, тепер - в  ЄС (єврейському самоварі)

де тепліше...

Опубліковано
7 minutes ago, Bliksss said:

до того - "народний фронт", ідеї - прямо суперечать..

Нічого дивного. Твій обранець перший раз до ради пройшов під прапорами Луценка-Ющенка , купивши собі місце в списку НУНС. 

Опубліковано
2 minutes ago, yu2007 said:

Нічого дивного. Твій обранець перший раз до ради пройшов під прапорами Луценка-Ющенка , купивши собі місце в списку НУНС. 

тут, трохи не так, твої слова

Не знаю, чи поліщук краще інших, але в тому, що він просто весільний генерал, сумнівів не маю.

Опубліковано
18 minutes ago, Bliksss said:

щось ти плутаєш...

Поліщук - весільний генерал на "весіллі" у Палиці (пішак, яким керує господар), і проголосувавши за нього, ти проголосував за Палицю. 

А Палиця пройшов вперше в зраду за списками НУНС. То чому ти дивуєшся переходу Гузя від фронтовиків до замайбахів?

Тепер зрозуміліше?

Опубліковано
25 minutes ago, yu2007 said:

Тепер зрозуміліше?

ну звичайно, дякую що "відкрив очі", але, тепер починаю розуміти, що за всіма кандидатами в мери Луцька - теж якийсь "кукловод стоїть"...

Опубліковано
2 часа назад, volks сказал:

Харків. Без м'якого знаку.

Жидяра. Причому "крайнє омерзітєльний". Це треба вміти так красти, щоб тебе на руках за це носили. 

А люди, які шурупають в тому як повинне розвиватись місто, радикально проти нього.

І я з ними згоден Київ - це одне з найгірших міст в Україні. А враховуючи, що бюджет Києва на душу населення в 2-3 більший за будь-яке інше місто, то взагалі дніще.

Той же Кернес набагато краще за свій термін вилизав Харків.

Ну тобі ж тут видніше....в тебе ж "люди, які шурупають", хулі :)

Опубліковано
8 hours ago, Юріч said:

Ти знаєш, я на днях прочитав статистику перед виборами і там писало, що 49% киян будуть голосувати за Кличко, а ~70% киян влаштовує його діяльність. Я вирішив спитати про це киян (в одному інет-клубі, де більшість киян, але всі один з одним бачились в житті, так само як і я з сім'єю їздив у Київ на зустріч клубу), скинув їм скрін про статистику і почув від них, що це правда. В клубі всі одноголосно висловили хороші слова на рахунок мерства Кличка. 

Так що, хибна в тебе думка. Так само і про Кернеса. Ясно, бандит бандитом, але люди його вибирають і він багато для міста робить, Харьків вже один з найкращих міст України по благоустрою і інфраструктурі.

Нижче приведу скріни переписки в клубі і відповіді киян на рахунок Кличка і його діяльності:

Reveal hidden contents

Я й не думав це піддавати сумніву, справді. Електорат добре ведеться на кольоровий фонтан, на два недофарбованих тролейбуса, на гектари бруківки по місту.. Таким вже

не потрібно навіть за голос платити, та й схема з купівлею не завжди спрацьовувала.

Опубліковано
52 минуты назад, Zeiss сказал:

Таким вже

не потрібно навіть за голос платити, та й схема з купівлею не завжди спрацьовувала.

Женя казав, що то не гречка. То все від чистої душі.

Опубліковано
2 часа назад, Zeiss сказал:

Я й не думав це піддавати сумніву, справді. Електорат добре ведеться на кольоровий фонтан, на два недофарбованих тролейбуса, на гектари бруківки по місту.. Таким вже

Якщо в місті робиться на краще, то навіщо платити за голос. Люди це бачать і відчувають на собі, тому і голосують. Все просто.

Опубліковано
В 26.10.2020 в 06:19, Zeiss сказал:

Електорат добре ведеться на кольоровий фонтан, на два недофарбованих тролейбуса, на гектари бруківки по місту.. Таким вже

Мона списка на який потрібно вестись?Так, на майбутнє,на наступні вибори щоб знати і знову не лоханутись так.

Опубліковано
11 minutes ago, Юріч said:

Якщо в місті робиться на краще, то навіщо платити за голос. Люди це бачать і відчувають на собі, тому і голосують. Все просто.

Дивно, мені аж 3 пропозиції поступало купити голос. І всі з одного напрямку.

9 minutes ago, iiron said:

Мона списка на який потрібно вестись?Так, на майбутнє,на наступні вибори щоб знати і знову не лоханутись так.

Нуна, діду. Громадські простори, толкові (наголос) велодоріжки, безпечне місто (камери не допомагають не гинути дітям під колесами). Вміле розпорядження бюджетом. Продовжувати?

Опубліковано
1 минуту назад, Zeiss сказал:

Дивно, мені аж 3 пропозиції поступало купити голос. І всі з одного напрямку.

Що ж тут дивного, ти ж шурупаєш і не ведешся на кольорові фонтани, тому тебе намагаються підкупити :)

Опубліковано
Just now, Юріч said:

Що ж тут дивного, ти ж шурупаєш і не ведешся на кольорові фонтани, тому тебе намагаються підкупити :)

Гуморист

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...