Bliksss Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:31 Поділитися #76 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:31 2 minutes ago, MACCEN said: я дружу тільки з тими хто не буде піз"діти всяку фігню аби тільки щось казати по твоїх постах - зразу видно, що джерела - ну дуже надійні )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:32 Поділитися #77 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:32 3 minutes ago, MACCEN said: ак само як в Україну ввозять всілякі шмоткі брендові під виглядом гуманітарки щоб не платити податки суперечка починалась з тендеру на ІТ, тепер - про контрабас шмоток... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:37 Автор Поділитися #78 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:37 4 минуты назад, Bliksss сказал: суперечка починалась з тендеру на ІТ, тепер - про контрабас шмоток... тема переходить у спам, кожен остається при своїх думках. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:39 Поділитися #79 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 11:39 2 minutes ago, MACCEN said: тема переходить у спам, кожен остається при своїх думках. і не спам - а флуд )) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 12:33 Поділитися #80 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 12:33 Поверну тему з флуду. Хто має досвід користування GlanzTV, прошу поради: який із запропонованих в сервісі плейлистів краще вибрати (файлом чи посиланням, в HLS потоці чи Mpeg-TS, з Ottplayer в назві чи без), через який плеєр краще дивитись ( в наявності телевізор самсунг на тайзені із встановленим ForkPlayer), і який краще вибрати сервер в налаштуваннях профілю для отримання найбільш стабільного і безперебійного перегляду ? Бо вчора трохи погрався, але були і лаги, і періодична буферизація, і взагалі зупинка відтворення з написом "потік не відтворюється". Хотілось би почути поради що краще обирати з вищеперерахованого ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 19:34 Поділитися #81 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 19:34 8 годин тому, SergLutsk сказано: Поверну тему з флуду. Хто має досвід користування GlanzTV, прошу поради: який із запропонованих в сервісі плейлистів краще вибрати (файлом чи посиланням, в HLS потоці чи Mpeg-TS, з Ottplayer в назві чи без), через який плеєр краще дивитись ( в наявності телевізор самсунг на тайзені із встановленим ForkPlayer), і який краще вибрати сервер в налаштуваннях профілю для отримання найбільш стабільного і безперебійного перегляду ? Бо вчора трохи погрався, але були і лаги, і періодична буферизація, і взагалі зупинка відтворення з написом "потік не відтворюється". Хотілось би почути поради що краще обирати з вищеперерахованого ? Все залежить від інету, провайдера та пристрою. - hls, или mpeg-ts. Разницы в качестве картинки нет, для большинства устройств рекомендуется hls, поток в этом случае загружается на максимальной скорости отдельными частями, при выборе mpeg ts поток накапливается в буфере и после выводится картинка, во втором варианте может помочь при переключении дорожек на некоторых устройствах, например tizen os, но каналы могут переклюяаться медленней (с не большой задержкой) Я вибрав hls - першу строку в меню - присутній є архів програм, працює стоп-плей. Крім цього треба ще вибрати країну, тільки не Україна, а то пропадуть канали, що закриті на супутниках. А також сервер. В мене датагруп, періодично перемикаю між сервером 4 та 5. Зараз 4. ForkPlayer в мне на hls канали 4К не показує, треба перемикати на лист TS. Взагалі закин всі 4 силки в ForkPlayer і не парься. Щодо самого ForkPlayer. В меню треба вибрати правильний плеєр, скоріше за все вибраний не підтримує кодування сигналу. В мене - "iframe HTML5" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MACCEN Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 21:05 Автор Поділитися #82 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 21:05 може хто користується аналогом скажем так мігого але зарубіжного? наприклад США просто хочеться подивитись їхні канали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 21:30 Поділитися #83 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 21:30 22 minutes ago, MACCEN said: наприклад США просто хочеться подивитись їхні канали також колись було цікаво, але, доводилось дивитись через впн - контент ліцензований для перегляду в штатах )) була якась акція, за 1 бакс дивився тиждень, а повна ціна - десь біля 20. Як називалось хз, не запам'ятав, тому що не зайшло. Ось, щось схоже і без обмежень по країні (ніби то) https://ott-premium.com/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 21:34 Поділитися #84 Опубліковано 30 Жовтня, 2020 в 21:34 тут тріал є https://kemoiptv.com/iptv-channels/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 31 Жовтня, 2020 в 08:29 Поділитися #85 Опубліковано 31 Жовтня, 2020 в 08:29 12 годин тому, foma144 сказано: вибрати країну, тільки не Україна, а то пропадуть канали, що закриті на супутниках А от тут здивувався, і про які саме канали йдеться мова ? Українські ? Бо як тільки підключився і вперше вставив плейлист, то в мене жоден канал не запускався. Тоді порився в профілі, а в мене там країна стоїть Афганістан. Ну я його першим ділом і змінив на Україну, і вуаля, канали почали запускатись. Тому вирішив що так і треба свою країну вибирати. А сервера пробував 1 і 2 ставити. Ок, дякую, буду пробувати далі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 31 Жовтня, 2020 в 08:56 Поділитися #86 Опубліковано 31 Жовтня, 2020 в 08:56 Я мав на увазі українські канали, що закрились на супутниках. Щоб бізнес не доставав, навіть пірати закрили доступ до каналів, але є вихід. В налаштуваннях виставити країну буть-яку, крім неньки. В мене Польша. Пропадають 1+1, ICTV, ахметова футболи (3 шт) та інші. А при виборі іншої країни все працює. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 31 Жовтня, 2020 в 12:11 Поділитися #87 Опубліковано 31 Жовтня, 2020 в 12:11 3 годин тому, foma144 сказано: Пропадають 1+1, ICTV, ахметова футболи (3 шт) Змінив країну на Британію, але футболи так і не з"явились (власне крім спорту мене більше нічого там і не цікавить):( По ідеї, я ж плейлист не файлом качаю, а вставляю посиланням, тому зміна налаштувань в профілі мала б спрацювати одразу після перезапуску плеєра, так ? Чи я щось не так розумію ? Але українські футболи 1,2,3 в мене так і не з"явились після зміни країни. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Абдул-Хамид Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 18:08 Поділитися #88 Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 18:08 Кому цікаво, можу дати по тестувати https://ilook.tv (ЕдемТВ), оплачено до 30 листопада. Пишіть, посилання відправлю в особисті повідомлення Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
soccer Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 18:30 Поділитися #89 Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 18:30 On 31.10.2020 at 14:11, SergLutsk сказано: Змінив країну на Британію, але футболи так і не з"явились (власне крім спорту мене більше нічого там і не цікавить):( По ідеї, я ж плейлист не файлом качаю, а вставляю посиланням, тому зміна налаштувань в профілі мала б спрацювати одразу після перезапуску плеєра, так ? Чи я щось не так розумію ? Але українські футболи 1,2,3 в мене так і не з"явились після зміни країни. Яким плеєром дивитесь? В мене на ОТТ також пропали,встановив TV mate,там показують Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 19:26 Поділитися #90 Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 19:26 Все на місці, все показує: - На телеку forkplayer - На ноуті дивлюсь VLC media player - На смарті Televizo - На приставці Т2 моделі q-125 скачаним файлом m3u. Перші три вставлена ссилка перша HLS. Сервер 4, країна Польша. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 20:47 Поділитися #91 Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 20:47 20 минут назад, foma144 сказал: Все на місці, все показує: - На телеку forkplayer - На ноуті дивлюсь VLC media player - На смарті Televizo - На приставці Т2 моделі q-125 скачаним файлом m3u. Перші три вставлена ссилка перша HLS. Сервер 4, країна Польша. А де плейлісти берете? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 21:48 Поділитися #92 Опубліковано 1 Листопада, 2020 в 21:48 59 хвилин тому, AnimaNoir сказано: А де плейлісти берете? На сайті глянца http://ottg.tv/ , в особистому кабінеті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 2 Листопада, 2020 в 15:40 Поділитися #93 Опубліковано 2 Листопада, 2020 в 15:40 21 годин тому, soccer сказано: Яким плеєром дивитесь? В мене на ОТТ також пропали,встановив TV mate,там показують Дивлюсь через Ott play by Alex ( його порадили на 4пда як найкращий під ІPTV ). В принципі по роботі плеєром задоволений, буферизацій на вихідних фактично не було, перемикає канали значно швидше за OTT Player або ForkPlayer, і архівом в ньому зручно користуватись, багато функцій закладено в різні кнопки пульта. Але дійсно, вчора додивився, що після зміни країни в форку з'явились українські футболи, а в цьому Ott play так і не з'явились. І перезапускав його, і перезаходив заново, і навіть генерував новий пароль входу - безрезультатно, не з'явились, дивно. В чому затик ще не розібрався. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 3 Листопада, 2020 в 19:36 Поділитися #94 Опубліковано 3 Листопада, 2020 в 19:36 Купив дешевий плейер на роботу - World Vision i64. Помучився з налаштуваннями, запхав українські плейлісти, виявляється є один який на халяву роздає, причому офіційно (Тариф Соціальний, Кнопка Пристрої і внизу сторінки кнопка Додати Плейлист) І от - спостерігаю дикі тормоза (під'єднав кабелем). Причому Ютуб відтворюється без тормозів, потужності проца хватає. Просканував тему, по слову тормоза - збігів не знайдено. А що саме цікаве - "кормив" ці m3u приставці з потужним процем - теж такі самі тормоза. Хто мав таку приставку, як воно? Чи це я один такий "щасливий" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 14:20 Поділитися #95 Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 14:20 Підніму тему... Потрібно тещі в селі організувати щось на кшталт ІРТВ малою кров'ю. В наявності є цифровий ТВ приймач uClan T2 SE Internet та інтернет від провайдера БіТ Цікавить тільки ТВ-канали без кіно, достатньо і безкоштовних. Я так розумію, що потрібно десь нарити плейлист з цими каналами. Де? Що порадите? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 14:54 Поділитися #96 Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 14:54 38 minutes ago, Basil said: достатньо і безкоштовних 38 minutes ago, Basil said: десь нарити плейлист з цими каналами або платити хоча б 30 гр в місяць і мати стабільні укр канали, або ж постійно моніторити і мати требали з переглядом, тут тема https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=994466 тут пробуйте дивіться плейліст, щось є щось умовно є, короче кажучи після всіх безкоштовних розумієш, що кразе платити 30 грн і мати стабільне, а не кожен раз виясняти, що ж то не працює. Spoiler https://tva.in.ua/iptv/iptv_ukr.m3u Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 16:36 Поділитися #97 Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 16:36 1 година тому, Revolver сказано: тут тема https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=994466 шось пішло не так Ой! Ошибка 404. Запрашиваемая информация не существует, перемещена или удалена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Basil Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 16:36 Поділитися #98 Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 16:36 1 година тому, Revolver сказано: або платити хоча б 30 гр в місяць і мати стабільні укр канали а про це можна докладніше? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 20:59 Поділитися #99 Опубліковано 21 Листопада, 2020 в 20:59 4 hours ago, Basil said: шось пішло не так Ой! Ошибка 404. Запрашиваемая информация не существует, перемещена или удалена. значить ви не зареєстровані 4 hours ago, Basil said: а про це можна докладніше? чесно скажу, не уже в темі, раніше був є edem.tv це ніби російські пірати, так пишуть, в мене є підозри, що може і українські просто не хочуть палитись, але оплату вони або в вебмані приймали є укр альтернатива, але дорожче 29 грн в тиждень https://lanet.tv/channels пакет CORE єдиний нюанс після зміни айпі може доведеться занового генерити ключ, але ви зможете чей пакет на 3 тв підключити, і ці тв можуть бути в різних провайдерів також там є промо пакет безкоштовний, там багато каналів але без основних, можете почати з нього 24 канал досить класний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 25 Листопада, 2020 в 08:34 Поділитися #100 Опубліковано 25 Листопада, 2020 в 08:34 Вчора через Glanz пробував дивитись матчі ліги чемпіонів, і отримав постійні буферизації, практично кожну хвилину-дві. Звичайно задоволення від такого перегляду сумнівне. В результаті покинув той мазохізм. Канали Матч різні пробував. Поділіться в кого вчора успішніше вдалось подивитись, на якому провайдері ? Або якщо на Glanz - тоді на якому сервері/налаштуваннях ? Гадаю якраз по таких топ-трансляціях з максимальним навантаженням і варто оцінювати якість IPTV провайдера. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.