Перейти до змісту

Протести в Білорусі 2020

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 247
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
55 минут назад, Cherman сказал:

Думаю, в даному випадку, не буде грати роль, навіть якщо вона папуаска.

Я це розумію. Але де вона була, коли Пашинян розшатував Вірменію? Мовчала? Кремль сцикнув?

Опубліковано
6 годин тому, Cherman сказано:

Щось, навпаки здається, що бульбофюрер залишиться при владі. Принаймні, він дуже круто взяв з першого ж дня протестів. В нас яниковські мусора в перші дні протестів, так не вели себе, як лукашенківські гестаповці.

Білоруси надто мирні або ж дуже залякані, але ці побиття і смерті вони не пробачать. І тоді перед фюрером вибір: або тюрма, або Ростов. З кожним днем страх у білорусів зникає, тому я схиляюсь до Ростова.

Опубліковано
3 годин тому, frv сказано:

Білоруси надто мирні або ж дуже залякані, але ці побиття і смерті вони не пробачать. І тоді перед фюрером вибір: або тюрма, або Ростов. З кожним днем страх у білорусів зникає, тому я схиляюсь до Ростова.

не буде ростова, путін прикриє і все.

Опубліковано

А я вже щось і не згадаю, шини палити у нас почали на який день ? Мені здається у нас спалахнуло коли студентів розігнали занадто жорстко.

Опубліковано
23 minutes ago, SergLutsk said:

А я вже щось і не згадаю, шини палити у нас почали на який день ? Мені здається у нас спалахнуло коли студентів розігнали занадто жорстко.

не будуть вони шини палити

бачив фотку як вони знімають взуття щоб на лавочку стати?

це тобі не наше "воінстуєщєє мєньшенство"

Опубліковано

Це зєля змиється при першій можливості, а небацька буде до останнього. Вже він збирає свій антимайдан і т.д. Не віддасть він влади.

Опубліковано

Читаю їх телеграм канал nexta live і дивлюсь про що говорять на "прямому" у нас і розумію, що Путін однозначно буде у виграші: білоруси ще не проти єднання з Росією, і не бачать загрози в цьому. Тому можливий і варіант коли пуйло введе війська, знищить бацьку і поставить до керма Тихановську, а згодом загребе всю країну у союз. А те що в них нема опозиції, нема свободи голосу сприяло такому "заватненню" голів, що нам і не снилось.

Опубліковано
6 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Це зєля змиється при першій можливості, а небацька буде до останнього. Вже він збирає свій антимайдан і т.д. Не віддасть він влади.

Він тягне час, домовляється з пуйлом, вивозить награбоване тим часом. Коли ситуація стане вкрай критичною, повинен з'явитись альтернативний лідер. Поки що я його не бачу, Тихановська і близько не стоїть....

Опубліковано
37 хвилин тому, frv сказано:

Тихановська і близько не стоїть....

Згоден,я собі уявляю,як би вона відмовилася від звернення.Що б вони зробили з ії чоловіком,а те що тиск на неї був з цієї сторони,так до гадалки не ходи.Але в білорусів духу не хватить *бацька* в Ростов відправити,все таки десятиліття його правління не дасть себе забути.Мені багато розповідали про методи КДБ,так білоруси в Україні це пошепки говорили і на вікно зирили.

Опубліковано
1 година тому, frv сказано:

Він тягне час, домовляється з пуйлом, вивозить награбоване тим часом. Коли ситуація стане вкрай критичною, повинен з'явитись альтернативний лідер. Поки що я його не бачу, Тихановська і близько не стоїть....

Тихановська це мало не одна людина якій дозволили пройти у кандидати. Вона ж і сама гворить що скидаємо таракана, відпускаємо всіх з тюрем і робимо перевобори.

Опубліковано
17 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Тихановська це мало не одна людина якій дозволили пройти у кандидати. Вона ж і сама гворить що скидаємо таракана, відпускаємо всіх з тюрем і робимо перевобори.

Вона хоче передачі влади по мирному, під'єднавши до перемовин громадян, організації і так далі, насправді це навряд чи вийде, жоден диктатор ще не передав владу просто так. Влада тупо ігнорить порушення збоку омону, що спричинили каліцтва і навіть смерть, і всі ж прекрасно розуміють з чиєї це волі все відбулось. Я думаю що Лукашенку більше нема місця на білоруській землі, тому він і віддав вагнеровців без суду і слідства. Тут головне, коли почнуть переходити на сторону протестувальників силові і військові мужі, бо можна і не встигти вилетіти в Ростов...

Опубліковано
2 хвилин тому, frv сказано:

Тут головне, коли почнуть переходити на сторону протестувальників силові і військові мужі, бо можна і не встигти вилетіти в Ростов...

Тільки після того як таракан втиче. Війська рашки вже в сябрів.

Опубліковано

На каналі Україна 24 йде телемарафон з живою картинкою з Мінська.

Над держустановами вже піднімають погоню.

Опубліковано

І хто там гнав на СБУшників піся луцького терориста? Шах і мат вам. Вони он білорусам інет відрубали

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...