Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 21.07.2020 в 20:30, Zevs_Isver сказав:

поки ми всі уважно слідкували за подіями в Луцьку

одного з підарасів_із_маскви, який затесався в ВР облили Зе!ленкою

Показати контент

Показати  

Обряд ініціації в Зе!команді?

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 21.07.2020 в 20:38, yu2007 сказав:

Не можу зрозуміти. На початку цього відео (за секунду до штурму) Максим вже лежить поряд з вишнево-білим бусиком. На той момент він вже був в кайданках?

Показати  

На момент штурму він стояв з руками за спиною. Пишуть, що вийшов сам - цікаво було б на відео побачити.

На цьому відео його цей бусик і закриває.

Опубліковано

Не можу зрозуміти. На початку цього відео (за секунду до штурму) Максим вже лежить поряд з вишнево-білим бусиком. На той момент він вже був в кайданках?

Показати  

Це бачив?

В 21.07.2020 в 20:28, nickel сказав:
  Показати контент

Показати  
Опубліковано
  В 21.07.2020 в 20:41, nickel сказав:

Це бачив?

Показати  

Вже бачив) Там в оператора руки затремтіли на тому місці, але ніби як починали одягати.

В 21.07.2020 в 20:41, Ko3bMa сказав:

На цьому відео його цей бусик і закриває.

Показати  

Хм, а я подумав, що та чорна пляма на асфальті бруківці біля бусика - це він лежить

Опубліковано

Показати  

шумову гранату підірвали, щоб ніхто не обісрався, бо 12 год сиділи без туалету

Опубліковано

Якщо коротко за всю цю історію, собака  буває кусачою, лише від життя собачого...

Добраніч вже всім, хай насниться щось приємне!

Ковбаса , наприклад.

Опубліковано
  В 21.07.2020 в 20:46, case_l сказав:

шумову гранату підірвали, щоб ніхто не обісрався, бо 12 год сиділи без туалету

Показати  

Бачу, маєш реальний досвід контртерористичної діяльності, раз розбираєшся в таких тонких матеріях.

Опубліковано
  В 21.07.2020 в 20:49, Nokian сказав:

Насправді було дві.

Показати  

Дві ковбаси чи фури?

В 21.07.2020 в 20:52, nickel сказав:

Показати  

Зав'язуй, в мене вже всі смайлики на сьогодні скінчилися))

Опубліковано
  В 21.07.2020 в 10:57, Cherman сказав:

Гранати по 1000грн, вогнепальна зброя - 300-1000долярів. Це інформація з одного українського торгового майданчика в Торі, з купою відгуків та гарантами. Ненормальній людині хватить в Польщі півроку поробити, щоб заробити на арсенал.

Показати  

Я в курсі, що немає проблем дістати потрібну зброю, і таке інше))) За 5 років війни, її навезли не мало.Але штука в тому, щзо той дядько, явно не пахарь, і в Польщі на заробітки не їздив)))Значить, був спонсор, і ляльковод...

Нормальна людина, друже, не буде купувати за доляри це все, бо за тисячу долярів пахала як кінь .

Опубліковано
  В 21.07.2020 в 21:03, Poison сказав:

Цирк з конями))) Терорист чекав цілу хвилину поки масовка на реквізиті під'їде на танку з петардою.:D

Показати  

Слоупоки підтягуються. Вище ж фахівець дав свою оцінку - щоб не обісрались.

Опубліковано

Ви собі не уявляєте яке в тих структурах вічковтирання перед начальством ще з совдепіських чаксів. Ну тут скоріш за все якийсь генерал з альфи побачив, що цирк завершується і якщо він ще хоч трішко зволікатиме то залишиться без зірочки на погоні і щоб цього не сталося дав команду "мотор". Але ж сцука стільки камер, це зафіксували, цей цирк, то питання чергової зірки поки під загрозою. Але я думаю, що все ж таки дадуть, бо керівництво любить жополизів/підлабузників. ;) так і живемо.  

Опубліковано
  В 21.07.2020 в 21:58, Ukrainec сказав:

Ви собі не уявляєте яке в тих структурах вічковтирання перед начальством ще з совдепіських чаксів. Ну тут скоріш за все якийсь генерал з альфи побачив, що цирк завершується і якщо він ще хоч трішко зволікатиме то залишиться без зірочки на погоні і щоб цього не сталося дав команду "мотор". Але ж сцука стільки камер, це зафіксували, цей цирк, то питання чергової зірки поки під загрозою. Але я думаю, що все ж таки дадуть, бо керівництво любить жополизів/підлабузників. ;) так і живемо.  

Показати  

А може авакову доповіли, що максимка здався і вже в кайданках, і він сам дав команду на "штурм"? 

Чим більше з'являється різних відео, тим більше я починаю вірити в рєптілоїдів словам Нокіана про зрежисовану виставу))

Опубліковано

Показати  

ще можна зрозуміти якби вони, швидко злізли з бтра і почали прочісувати автобус. щось робити..... а то приїхали як на вечорниці... не вистачає селфі з терористом

Опубліковано

В 21.07.2020 в 22:10, Dima4s сказав:

ще можна зрозуміти якби вони, швидко злізли з бтра і почали прочісувати автобус. щось робити..... а то приїхали як на вечорниці... не вистачає селфі з терористом

Показати  

хлопці поки чекали штурму напевно добре поїли бо так вальяжно й не спіша спригують з бетера, таке відчуття що вперше на такій техніці їдуть :)

Опубліковано

Показати  

То ти хочеш сказати що вони 9 годин не могли вирішити кому чуть що зірочка впаде + премія + може в санаторій путівка?

Може там простіше було б, підійшов би хтось сказав, слухай хлопче здавайся, а то автобус запізнюється на рейс, а він такий да-да дійсно, що ви тут сидите люди, виходьте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...