Перейти до змісту

Найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 хвилин тому, volks сказано:

Ну так зайди в совковий 33-й і 40-й і побачиш те ж саме, що і на ДПЗ.

ЛПЗ, теж є різним. В деякі частини не хочеться заходити а деякі геть на відшибі але спокійні.

• Відповідей 770
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Жесть. І чому кажуть, що 33-й 40-й хороший для проживання? У мене на ЛПЗ у дворі і стоянка і гаражі для автомобілів.

Всі совкові двори планувались на дуже малу кількість автомобілів. Ніхто навіть не думав, що совєцькі люди будуть їздити як імперіалісти на автомобілях.

• Збентежений 1
  • +1 4
Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Всі совкові двори планувались на дуже малу кількість автомобілів. Ніхто навіть не думав, що совєцькі люди будуть їздити як імперіалісти на автомобілях.

Так ЖК Колізей і йому подібні будувались приблизно в 2005 р.

Опубліковано
14 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

ЖК Над Рікою, ЖК Суперенова.

коли я робила свої висновки стосовно будинку на Шевченка,то цих ще в проекті не було

Над рікою навіть уяви нема де це 

Але все одно  на Шевченка мій улюбленець через близкість до центру

От Супернова малює гарну картинку,але пішки ти нікуди звідти не доберешся (відносно швидко маю на увазі)

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, paksivatova сказано:

коли я робила свої висновки стосовно будинку на Шевченка,то цих ще в проекті не було

А про який будинок на Шевченка ви говорите?

Яко про River House, то виходить з точністю до навпаки, коли ті вже були збудовані ЖК River House ще в проекті не було.

Опубліковано
46 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Так ЖК Колізей і йому подібні будувались приблизно в 2005 р.

То окрема розмова, я писав за ЛПЗ та старі двори. Колізей будували з ціллю отримати максимальний прибуток з мінімальної площі тому така ситуація із парковкою. 

• +1 2
Опубліковано
3 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

ЛПЗ, теж є різним. В деякі частини не хочеться заходити а деякі геть на відшибі але спокійні.

Ну так і  40-й є різний. Але ж ти вибрав найогидніший двір і говориш своє фе. 

Я, наприклад, взагалі проти парковок в дворі. Навіть при совку так будували. А зараз дай волю, то і в під'їзд заїдуть.

• Ха-ха 1
Опубліковано
3 минуты назад, Alex S сказал:

Я вибачаюся ....це Ви про який двір ,за якою адресою мали на увазі?

Про колізей

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Тут писали про шашлички.:) Пару років назад, на Різдво був в родичів, приїхав, ніби на файний відпочинок, але забилась каналізація і прийшлось півдня тягати трос в унітаз, бо гімно почало верхом іти.:0016: Я не спеціаліст. але, кажуть, що там труба якось не під тим нахилом була встановлена. Будинок новий, 2015-го року, родичі будували, грошей не жаліли, але рукожопі будівельники десь примудрились накосячити. Після того випадку, розповідали, ще пару раз були проблеми з каналізацією, щоб все переробити, прийшлось розривати півдвору, роздовбувати бруківку, газони, квіточки, кущі.

Хочеш я тобі декілька аналогічних історій про квартири розкажу? :)Усі з власного досвіду. 

• +1 3
Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

Ну тоді приведи приклад гарного двору в цьому районі.

Та хоча б двори Кравчука 7-9 і 3-5. Набагато кращі. Просторі. Зелені. Парковки організовані на в'їзді в двори а не під під'їздами. 

А взагалі це ще ж треба було ще постаратися будувати гірше ніж при совку.

Опубліковано (змінено)
4 часа назад, sergkots сказал:

То окрема розмова, я писав за ЛПЗ та старі двори. Колізей будували з ціллю отримати максимальний прибуток з мінімальної площі тому така ситуація із парковкою. 

На ДПЗ старі двори, зазвичай, величезні, а дороги вузькі, але зараз, коли роблять капітальний ремонт дворових доріг, то заодно їх розширяють. Раніше було важко двом легковим розминутися, а тепер зробили парковочні місця поперек дороги і ще залишається місце двом авто роз'їхатися. І двір все рівно залишився великим і паркомісць стало набагато більше.

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
12 хвилин тому, Alex S сказано:

Я б з задоволенням послухав би.Я прожив в багатьох як зйомних, так в не одній власній квартирі ,з різними дворами, і сусідами, і регіонами України.Пиши будь ласка.

Ви що, в ріелтори хочете піти?

Бізнес на мандатрах під час карантину прибуток перестав приносити? :huh:

Опубліковано
1 минуту назад, Cherman сказал:

Квартири 80-х або 70-х років? Я ж про нові будинки казав.

Вік немає значення, від довбограїв ніхто не застрахований навіть в новобудові. Зараз пишу окремий пост, то зрозумієш чому.

• +1 1
Опубліковано
13 минут назад, nickel сказал:

На роботу попали вже після обіду. Гавняний вийшов ранок.

Ну то ви ще швидко зі всім справились :D

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано
20 хвилин тому, nickel сказано:

я в гамні плавати не хочу.

та сама ситуація в мене була і не раз, коли я жив на 1-му поверсі на пр. Соборності.

• +1 2
Опубліковано
22 хвилин тому, Alex S сказано:

То і  я тобі також розкажу

розкажіть будь ласка, чи може військовий літак іти на посадку з повними баками?

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

Я на жаль не знаю.

Просто я чув, що літакам заборонено здійснювати посадку з повними баками. Якщо в баках забагато палива, його треба "скинути". Враховуючи місцерозташування Луцького військового аеропорту і рози вітрів, неважко здогадатися, куди воно все летить. Та й в землі воно є, був період, що люди з криниць авіаційний керосин черпали в Луцьку.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
6 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

був період, що люди з криниць авіаційний керосин черпали в Луцьку.

Та то нічого, керосин колись в аптеках продавали проти глистів.:)  Під час строкової в Стрию  нам  на аеродром  воду для пиття в бідонах привозили, та що в кранах воняла керосином.

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 3
Опубліковано
2 хвилин тому, Cherman сказано:

Я теж чув розповіді, що водою з вишковських криниць можна заправляти трактори. Там, раніше ще і на авіазаводі всілякі мазути в землю потрапляли. Дідусь розповідав, що на випробовувальному стенді в них була якась аварія, багато палива розлилося. Хоча, на Заньковецької живуть друзі, вода в скважині пройшла всі перевірки, та й стара криниця, там вода хоч і для технічних потреб, але нічим не воняє.

Думаю, з нинішніми цінами на пальне, ніхто його просто так не зливатиме, хіба яке ЧП.

https://umoloda.kyiv.ua/number/889/219/32357/

Опубліковано
9 часов назад, Alex S сказал:

ҐТа то фігня давайте краще про перші поверхи.....А в новобудовах на перших поверхах гімно ,також теоретично, можна половити чи вже каналізація по іншому робиться?

А як ти її по іншому зробиш? Навіть в новобудовах вертикальні стояки переходять в підвалі в горизонтальні. І цей перехід - це слабке місце. Єдине що змінилося, то тепер труби пластикові і поки нові, то вони гладші всередині ніж чугунні, менше шансів, що чиїсь засраті труси застрягнуть на повороті труб. Але від гіпотетичної палки не врятують навіть пластикові. Плюс пластикових, що ревізію можна зробити будь-де, навіть у підвалі біля самого коліна, але чи роблять не знаю.

• +1 2
Опубліковано
21 минуту назад, nickel сказал:

чиїсь засраті труси застрягнуть на повороті труб.

Труси може й не застрягають. А от памперси, надувні гумові м'ячики легко.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...