Перейти до змісту

Найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, yu2007 сказал:

Таке пишуть

Хай пишуть. Там навпроти Агроконтракту якраз будинок будується. Це точно пізніше 96-97. Скоріше ближче до 99.

Ска, вже й не віриться, що навколо 25-ї школи було так порожньо в плані дерев.

• Відповідей 770
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
9 хвилин тому, Alex S сказано:

А хто заплатить за цей "бенкет"?

ХІба Рованці приєднались до Луцька? Вибрали ж - Боританську ОТГ.

Цитувати

Саме побудова моста допоможе жителям села Рованці потрапляти у центр міста Луцька, що значно зменшить грошові витрати на транспорт та скоротить витрату часу на дорогу. До того ж це посприяє будівництву на масиві с. Рованці 

То най сільрада і будує.

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

Татусі і мамочки, внесіть ясність в питання з 21ю гімназією.Чого з застільно-побутово-луцьких балачок її згадують постійно як дуже модну школу .Разом з 4ю та 1ю. Наприклад чим вона гірша за ту ж саму 25ту школу в 150м від об єкту обговорення?

нічим не краща і не гірша. Вірніше гірша, тим, що там дохуліард народу. ббс розносить бєлєбєрду і упороті прутся в якісь окремі особливі школи, бо ті тіпа кручє. Аналогічна ситуація з 10 і 19 школами

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано
12 минут назад, Alex S сказал:

Та я на прикладі четвертої ,вже поняв ....Це такий понт, по Луцьки,- в якої мами машина покрутіше, зранку і ввечері засвітитися, себе людям показати ,татові на збори прийти з друганами поздороватися, і тд. Сама школа 21ша , -понт навчання в чому ?Спеціалізовані класи, мовна могутня підготовка ,на екскурсії за кордон ,в Польшу наприклад, возять ....Чи че щось?Як знаєш - розкажи .

я там тільки 4-5 клас вчився, як тільки її відкрили, школа як школа була, нічого особливого. Може з того часу щось там і помінялось. Мій малий в 19ту ходить, тому те, що там зараз в 21й не знаю

• +1 1
Опубліковано
31 хвилин тому, Alex S сказано:

Та я на прикладі четвертої ,вже поняв ....Це такий понт, по Луцьки,- в якої мами машина покрутіше, зранку і ввечері засвітитися, себе людям показати ,татові на збори прийти з друганами поздороватися, і тд. 

4 гімназія - це школа для бідних. Старе приміщення на загазованості проспекті Волі з вікнами на проспект. Це ж негативно впливає на здатність вчитися.

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
52 хвилин тому, Alex S сказано:

Татусі і мамочки, внесіть ясність в питання з 21ю гімназією.Чого з застільно-побутово-луцьких балачок її згадують постійно як дуже модну школу .Разом з 4ю та 1ю. Наприклад чим вона гірша за ту ж саму 25ту школу в 150м від об єкту обговорення?

Вимоги по навчанню в 21 вищі ніж в тих, що написав. Колись багато призових місць на олімпіадах брали. 
Середнячок з 21 буде відмінником в багатьох луцьких школах. зараз трохи менше призерів вже.
Контролюють поведінку - зашкварів, дебошів як в більшості інших шкіл немає.

https://konkurent.ua/publication/45075/reyting-lutskih-shkil-2019/

• +1 3
Опубліковано
28 хвилин тому, Alex S сказано:

Там діти в основному самих бідових батьків вчаться.Половина взагалі сільські діти.Де ж тих грошей взяти, щоб і в школу нормальну ходити дитині, і на все інше?

Правду кажите, я бачу це по фотогарфіях.

Ось 4-та гімназія:

Спойлер

ZYfqYb4XrA4A3KwjPNzocleWEn9zqFcxLDHtOaO8

А ось школа для дітей багатих людей:

Спойлер

0?e=2159024400&v=beta&t=sQrtiZwjEv1ar_Hb

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

Ти школу на ГПЗ закінчував? 14та чи 24та школи?

коли вчився в школі жив в центрі і на 33-му.

Коли жив на 33 вчився у школі, яка була біля мого дому - 26 школа. Але мої батьки - бідові люди. Тому я не вчився в елітній школі :(

• +1 1
Опубліковано
11 хвилин тому, Alex S сказано:

Тільки більше про мої школи мене не розпитуй, самому себе соромно.

Ок, тоді хід на виперід. Я ще у 8-й вчився :) Коли жив у центрі.

Опубліковано (змінено)
4 хвилин тому, Alex S сказано:

От бачиш!То в тебе вже стопудово освіта краща ніж в мене.Молодець!Добраніч.

Найкращу освіту і уроки, дає життя.

П.С. І вам добарніч. Але я ще попрацюю, почитаю Борду. А потім включити якесь пізнавальне ютуб відео, щоб заснути.

Змінено користувачем SΩLΩMΩN
  • Cумний 1
Опубліковано (змінено)
27 хвилин тому, Cherman сказано:

От пізнавальне відео:

Показати прихований контент

Це вже не актуально

Спойлер

Мене зараз інші теми цікавлять. Але краще я їх не буду озвучувати. Бо буде больно (багато хейтерських потсів).

Коли я розказав про цю тему, людям, з якими я часто спілкувався, вони просто сказали, що в мене дах поїхав і перестали зі мною спілкуватися:0011:

Змінено користувачем SΩLΩMΩN
  • Ха-ха 2
  • Збентежений 1
  • Cумний 1
Опубліковано (змінено)
5 minutes ago, SΩLΩMΩN said:

Мене зараз інші теми цікавлять. Але краще я їх не буду озвучувати. Бо буде больно (багато хейтерських потсів).

Коли я розказав про цю тему, своїм колишнім колегам по роботі, вони просто сказали, що в мене дах поїхав і перестали зі мною спілкуватися:0011:

Ми вас уважно слухаємо!

Під ранок все потреш...

Змінено користувачем Waver
  • Ха-ха 1
Опубліковано
Щойно, Waver сказано:

Ми вас уважно слухаєм!

А під ранок потреш...

Нажаль, те, що попадає в інтернет, вже не видаляється. Все кешується, архівується, запам'ятовується.

Як то кажуть, слово не горобець.

Але як буде тема, хоч схожа на те, цим я цікавлюсь, то я обов'язково в ній відмічусь.

Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

Тільки спати зібрався,  а тут: "напишеш-потреш". Як тепер спати?

Надобраніч, мені теж пора. Сьогодін пів на шосту вставати треба ане пости на Борді терти.

Опубліковано (змінено)
7 minutes ago, SΩLΩMΩN said:

Але як буде тема, хоч схожа на те, цим я цікавлюсь, то я обов'язково в ній відмічусь.

Ти намікни хоч, а ми схожу тему тобі організуєм :)

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
Опубліковано

Ох і @Alex S. Зачепив за живе.

Було це в середині 90-х. Жив я колись до одруження акурат між школами 21 і 25. Оскільки батьки ж хочуть для свого чада кращого, то повели мене на тестування в 21-шу. Результат вийшов плачевний. Чи то їм мої здібності не сподобались, чи мої батьки -пролетарії. Більше схиляюсь до другого. Садіківського дружаліка , в якого батьки мали точку на базарі, взяли.

Що можна сказати про школу. Гімназія є гімназія. Про велику кількість призових місць на олімпіадах вже писали. Програма, на сквльки мені відомо, там іде складніша. Англійську вчили з 1 класу. Тоді як в 25-ій - з 5 класу, і лише два класи з першого. Інформатика в них з ранніх класів почалася. І і відповідно побори на школу там на порядок більші.

Після 3-го класу також якесь тестування було і на 5-ий клас до нас в 25-ту прийшов цілий клас "отбросів".

Плюсом школи є , звичайно, вищий рівень навчання, що знадобиться при вступі і подальшому навчанні у виші. Та й вчитися легше коли більшість класу вчиться, а не роззвіздяї як в нас в 25-ій. Хоча стосовно навчання в 25-ій школі нічого поганого не скажу. Вчителі переважно хороші. Головне бажання вчитися.

А мінусом 21-ої є висока вартість навчання і звичайно ж мажори. Дитині з простої сім'ї може бути незатишно.

Це якщо коротко. Бо про освіту можу писати безкінечно.

• +1 4
Опубліковано
36 хвилин тому, volks сказано:

А мінусом 21-ої є висока вартість навчання і звичайно ж мажори.

Базарні мажори в луцьких школах? :D

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 минут назад, alexvvv сказал:

Ні, діти дипломатів, консулів і міністрів :D

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
14 годин тому, Alex S сказано:

Татусі і мамочки, внесіть ясність в питання з 21ю гімназією.Чого з застільно-побутово-луцьких балачок її згадують, постійно, як дуже модну школу .Разом з 4ю та 1ю. Наприклад ,чим вона гірша за ту ж саму 25ту школу в 150м від об єкту обговорення?

погоджусь з

13 годин тому, sergkots сказано:

Вимоги по навчанню в 21 вищі ніж в тих, що написав. Колись багато призових місць на олімпіадах брали. 
Середнячок з 21 буде відмінником в багатьох луцьких школах. зараз трохи менше призерів вже.
Контролюють поведінку - зашкварів, дебошів як в більшості інших шкіл немає.

https://konkurent.ua/publication/45075/reyting-lutskih-shkil-2019/

і

57 хвилин тому, volks сказано:

Що можна сказати про школу. Гімназія є гімназія. Про велику кількість призових місць на олімпіадах вже писали. Програма, на сквльки мені відомо, там іде складніша. Англійську вчили з 1 класу. Тоді як в 25-ій - з 5 класу, і лише два класи з першого. Інформатика в них з ранніх класів почалася. І і відповідно побори на школу там на порядок більші.

Після 3-го класу також якесь тестування було і на 5-ий клас до нас в 25-ту прийшов цілий клас "отбросів".

Плюсом школи є , звичайно, вищий рівень навчання, що знадобиться при вступі і подальшому навчанні у виші. Та й вчитися легше коли більшість класу вчиться, а не роззвіздяї як в нас в 25-ій.

є об'єктивні показники - кількість призерів олімпіад (в першу чергу рівня області й вище), та ЗНО. і тут 21 - в лідерах

також в правильно сформульованому запитанні є мінімум половина відповіді :)

14 годин тому, Alex S сказано:

з 21ю гімназією.Чого з застільно-побутово-луцьких балачок її згадують, постійно, як дуже модну школу .Разом з 4ю та 1ю.

вона - модна ;)

можливо, наслідок того, що була найсильнішою на районі (і поки такою залишається).

на відміну від 4-ї чи 1-ї - ті поки залишають за собою статус "престижних", але об'єктивно - вони сильної підготовки не дають (звісно, є нюанси - типу іноземна мова з першого класу, але я до цього скептично ставлюсь).

звісно, сильніша школа багато в чому краща для навчання. поки вчився в "звичайній" школі - "послали" один раз на олімпіаду, на міській потрапив в "першу десятку" :0003:. потім пішов в ліцей - призові місця і в місті, і на області (і пів-класу по олімпіадах їздили). це тренує працювати, готуватись, відчувати конкуренцію, і т.д.

але чи дає це кращі знання, і чи взагалі вони (ці шкільні знання) потрібні? чи став я в ліцеї мудріший? не факт... в мене кум закінчив 15-ту школу, у вузи не поступав, але життєвої мудрості йому не позичати.

• +1 1
Опубліковано
59 минут назад, alexvvv сказал:

Шутка-мішутка?

Тільки зранку неможливо Кравчука перейти через те бідоття, що своїх діток звозить.

17 минут назад, rrid сказал:

але чи дає це кращі знання, і чи взагалі вони (ці шкільні знання) потрібні? чи став я в ліцеї мудріший? не факт... в мене кум закінчив 15-ту школу, у вузи не поступав, але життєвої мудрості йому не позичати.

Шкільна програма це в основному для подальшого навчання.

Бо в звичайному житті потрібна лише укр. та іноз. мова, математика початкових класів, географія і частково фізика з хімією. Ну і звичайно ж фізкультура.

• Подобається 1
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...