Перейти до змісту

Оцініть комп

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, Zheny@ сказал:

Щупав білі зборки? Бачив як там і що? Жодного разу не бачив разнобоя.

Щупав. Бачив. Разнобой не ставлять виробники ПК на заводі но це не значить що не буде працювати.

Якби я особисто не тестив я би цього всього вищенаписаного не писав би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь
11 минут назад, YoungMan сказал:

Значить є сенс замінити ті дві старі планки (РС-10600) Genesis, які я брав в 2012 на такі ж, які купував пізніше (РС-12800) Fury?

Вони що не працюють? Нащо просто так викидати гроші на вітер? Працюють? Хай собі і далі працюють.

Ті старі з базовою частотою 1333Мгц теоретично можуть взяти не тільки 1600 Мгц а й більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, Litovets сказано:

Ті старі з базовою частотою 1333Мгц теоретично можуть взяти не тільки 1600 Мгц а й більше.

Можуть, але нахєра їх мучити?

Тоді вже й охолодження потрібне, бо грітися будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне, напевно дурне, питання: якщо оновити БІОС, то налаштування в ньому злетять? Чи можна спокійно оновлювати? Бо якраз знайшов останню версію і закинув файл на флешку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, YoungMan сказано:

якщо оновити БІОС, то налаштування в ньому злетять?

так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 минут назад, Zheny@ сказал:

Ну да, набагато цікавіше продати свої 2 по 4, докласти ще дєнєг і купити інші 2 по 4 щоб бідна озу не мучилась.

1 час назад, Zheny@ сказал:

Якщо не задирати сильно напругу то не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чоловік  не буде нічого розганяти (я так поняв).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, Zheny@ сказал:

чоловік  не буде нічого розганяти (я так поняв).

Тоді на всі 100500% нема нінайменшого сенсу гратися в заміну тої шо є озу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Litovets сказал:

Добавлю свого досвіду. Коли купував комплект 950+мать+охолодження, була ще планка 2г/1333. Грошей багато не мав, докупив 2*4/1600+2/1600 хуніксів вроді. Тягнуть десь до 2000, зараз працюють на 1850. А от та з 1333 може брати і за 2100. Точно не пам'ятаю) Вся ця система в розгоні добре працює на китайБЖ qdion450 ват з rx570. Правда в корпусі ну дуже жарко... Вчора навіть скинув частоту процесора щоб не жаритись. Суть, пам'ять треба або гнати або нову. Без розгону часто ловив фрізи/ривки коли по суті процесор з відео не були завантажені. Розгон на 1850 дав дуже помітний результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Cniperman сказал:

Суть, пам'ять треба або гнати або нову. Без розгону часто ловив фрізи/ривки коли по суті процесор з відео не були завантажені. Розгон на 1850 дав дуже помітний результат.

Така проблема притаманна будь якій системі з ддр3 памяттю де процесор має 4 ядра 8 потоків і більше. 

Але і для ддр4 памяті з частотами 2666 Мгц і менше таке теж актуально.

Образно кажучи - процесор обробляє дані швидше ніж память встигає їх підгружати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, Zheny@ сказано:

Жень, не треба припущень в темі де ти не розбираєшся. Розгін це окрема тема.

8 годин тому, Cniperman сказано:

Добавлю свого досвіду. Коли купував комплект 950+мать+охолодження, була ще планка 2г/1333. Грошей багато не мав, докупив 2*4/1600+2/1600 хуніксів вроді. Тягнуть десь до 2000, зараз працюють на 1850. А от та з 1333 може брати і за 2100. Точно не пам'ятаю) Вся ця система в розгоні добре працює на китайБЖ qdion450 ват з rx570. Правда в корпусі ну дуже жарко... Вчора навіть скинув частоту процесора щоб не жаритись. Суть, пам'ять треба або гнати або нову. Без розгону часто ловив фрізи/ривки коли по суті процесор з відео не були завантажені. Розгон на 1850 дав дуже помітний результат.

Це скоріш говорить про нехватку відеопам"яті і те, що гра встановлена на hdd ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 минут назад, Ukrainec сказал:

Це скоріш говорить про нехватку відеопам"яті і те, що гра встановлена на hdd ))

Нехватка 4гіга для танків на ссд?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Cniperman сказано:

Нехватка 4гіга для танків на ссд?)

Танки - це взагалі дич в плані оптимізації, які знають лише 2 ядра в системи і це в 2020році.  Я навіть після зміни процесора з і5 на і7 помітної різниці в них не відчув. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ukrainec сказал:

Я навіть після зміни процесора з і5 на і7 помітної різниці в них не відчув. 

Я після зміни з e5430 на і7950 як грав на ультрах 60+ фпс, так і граю. Але тепер без фрізів. Для лінії фронту додатково погнав пам'ять і проц на 4,1. Тоді і замітив що від розгону пам'яті рідкі заминки зникли. Тим паче зараз частоту спустив на 3,5 без змін. Танки просто найчастіше граю, пробував і новий дум де теж пропали фрізи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 хвилин тому, Cniperman сказано:

Я після зміни з e5430 на і7950 як грав на ультрах 60+ фпс, так і граю. Але тепер без фрізів. Для лінії фронту додатково погнав пам'ять і проц на 4,1. Тоді і замітив що від розгону пам'яті рідкі заминки зникли. Тим паче зараз частоту спустив на 3,5 без змін. Танки просто найчастіше граю, пробував і новий дум де теж пропали фрізи

Ну так, пропускна здатність пам"яті зросла на +40% в порівнні з е5430 і тепер перевантаження даних з ОЗУ до ГПУ відбувається швидше. Але я не знаю як в тебе без фрізів в тих танках бо навіть і7 2600к@4.7 все одно фрізи час від часу присутні. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви часом не про картошкіні танкі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 минут назад, Litovets сказал:

А які ж ще) Інші якось інакше називав би. І не знаю що там в @Ukrainec тільки на 2 ядра працює, в мене всі чимось загружені, 6 і 8 логічні менше. Жодне не коптить на 100% 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Litovets сказано:

Що означає "картошкіні танки"? Не в курсі танків взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, Cniperman сказано:

А які ж ще) Інші якось інакше називав би. І не знаю що там в @Ukrainec тільки на 2 ядра працює, в мене всі чимось загружені, 6 і 8 логічні менше. Жодне не коптить на 100% 

все по тобі зрозуміло. :D

Гра споживає лише 1 чи 2 ядра, а це лише планувальник вінди розпаралелює картинку в диспетчері + ще 5-20% супутні процеси (браузер, програвачі, фонові процеси тощо...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, alexvvv сказал:

Що означає "картошкіні танки"? Не в курсі танків взагалі.

Гра World of Tanks, разраби білоруси і головний офіс в Мінську, тому цю помойку назвали картошкіна ігра.

Теж часом граю в цю дрянь.

Не знаю чому вона у вас фрізить но я на двох різних машинах не помічав ніяких фрізів і лагів. Хіба що може лагати коли глюки з інетом чи картошкіними серваками.

Перша машина на і5 8500 16гб озу РХ584 

Друга на і3 6100 12гб озу ГТХ1050ті

На обох графіка викручена на макмимально можливі параметри і в фул хд розширенні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, Ukrainec сказал:

все по тобі зрозуміло. :D

Гра споживає лише 1 чи 2 ядра, а це лише планувальник вінди розпаралелює картинку в диспетчері + ще 5-20% супутні процеси (браузер, програвачі, фонові процеси тощо...)

А от по тобі геть не зрозуміло, коли ти моніториш диспетчером... Фотка загрузки процесора на ультрах в фулхл. Раніше перше ядро завжди топилось на 100%

Спойлер

IMG_15062020_150941.thumb.jpg.b0eead7f1ceef55d15abbf8aff308dc5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ну, харе спорити:D Коли клієнт картошки преїхав на новий двіжок все там стало більш-менш норм з використанням ресурсів системи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні гемплей йде комфортно, але інколи буває підвантаження текстур зафрізити.

Ось проц WoT грузиться лише на 1/4:

Спойлер

2120193272_dfd.thumb.jpg.9af3d798c3cd2c8ec88d5f80b88d7a76.jpg

4 фізичні процесори, з них навантажене 1 ядро, навантаження на яке планувальник віндовс розбиває на 2 процести хупертрейдингом і дає кожному рівномірні потоки. Так само приблизно як це було і на P4 з HT.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я трішки помилився коли писав про 4,7, все таки проц в мене працює на 4,83мГц :blush: і память на 2146мГц

Спойлер

52454.jpg.ef7d1485ed11c4abe87f59a40e06bc00.jpg

От такі то нестиковочки...

Поки на все вистачає, але крім танків і кс1,6 з сином вже місців 3 ні в що не грав. А зараз головна гра "в мене" це майнкрафт!))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було замовлено процесор e3-1270v2. (4/8) Замовлення було з оплатою після перевірки.

Процик встановив, біглі тести показали явний приріст (проти і5-2400 4/4)

Банальний тест Winrar з 5200 "попугаїв" показав 8800 "попугаїв",  приріст ~60%.

Вважаю немало!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...