Перейти до змісту

Xiaomi чи Lenovo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішив придбати новий телефон і встав перед муками вибору Lenovo k5 Pro, Хiaomi RedMi 7A чи Хiaomi RedMi 8A?

Lenovo: має найкращі характеристики (процесор, пам’ять 4/64 і решта), привабливу ціну (3163 в алло), батарея 4000 мА/г, однак турбує відсутність підтримки (остання прошивка в 2018 та й та глючна) і (по відгуках) крива локалізація.

Хiaomi RedMi 7A: по акції коштує 2500 і за такі гроші доволі непогані характеристики (пам’ять 2/32), батарея теж 4000 мА/г.

Хiaomi RedMi 8A: акційна ціна 3000, більший за 7А дисплей (хоч і нижча щільність пікселів), несподівано гіршу камеру (12 прота 13 у 7А), але батарея ... 5000 мА/г!

Що на Вашу думку більш доречне?

Опубліковано

у ксіомі захист від згуби\крадіжки кращий, і постійно якійсь обнови виходять, навіть на старі телефони

але я б не рекомендував брати серію А, - екран ніякий, задня пластикова кришка ((

уже краще взяти щось б\в з ноте або просто редмі

Опубліковано

@6ap6apuc В тому той справа що горить. Купувати збираюсь завтра-післязавтра, так, що ніколи чекати.

@flashmax Бюджет обмежений, сильно. 3000 верхня планка, а знаючи що батарея там незмінна брати б/в не хочу.

Опубліковано

Щоб довго не розсусолювати.

Співвідношення невдоволених Леново і Хіаомі 50 до 1.

Якщо враховувати відносний відсоток.

Якщо з нових телефонів,то А серія всім хороша ,навіть дуже хороша ,але це бюджетні моделі і недоречно від них щось вимагати.

Навіть і Редмі 8 теж має урізаний формат 

От Ноте вже інший клас 

Опубліковано

@Nokian Теж таке чув, не надійна в нього репутація, тому і схиляюсь до Ксяомі, але якого? 7 чи 8? За 7-ку - ціна, камера і якість екрану. За 8-ку - розмір екрана і батарея. Все таки 5тис мА/г це таки не булька з носа.

Опубліковано
1 хвилина тому, Natsionalist сказано:

@Zheny@ Бімба таки бімба, цілком згоден, однак мені не по кишені.

розумію :(

Але часом варто таки трошечки переплатити.

Ну і взагалі не окреслена потреба.

Тобто те, що це буде Сяомі - то вже ясно.

Тепер обирай в порівнянні моделі, із принципу, що важливіше.

ОЗУ - якомога більше

процик. Матеріал корпусу, корисні плюшки, на кшталт того ж НФЦ, чи там швидка зарядка, чи моцна батарея.

Опубліковано
2 годин тому, Natsionalist сказано:

@6ap6apuc В тому той справа що горить. Купувати збираюсь завтра-післязавтра, так, що ніколи чекати.

@flashmax Бюджет обмежений, сильно. 3000 верхня планка, а знаючи що батарея там незмінна брати б/в не хочу.

тоді беріть 7а, більша ємкість, не означає що довше буде тримати, дивіться огляди.

а батарея в них два роки нормально ходить, так що легеньке б.в можна брати.

і міняється не складно, екран чи кришку відклеювати не потрібно

Опубліковано

Що ж я щиро дякую всім хто допоміг мені визначитись із рішенням. Думаю Хiaomi RedMi 7A буде найбільш оптимальним вибором в моїй ситуації. Ще раз дякую, панове.

Тему можна закривати.

Опубліковано

Нікого не хочу агітувати...

Але як буду вибирати собі новий телефон то у магазині після запитання який би телефон я б хотів моє побажання буде: "Xiaomi не пропонувати!"

Скільки людей стільки й думок.

Опубліковано
1 година тому, Electronshik сказано:

Нікого не хочу агітувати...

Але як буду вибирати собі новий телефон то у магазині після запитання який би телефон я б хотів моє побажання буде: "Xiaomi не пропонувати!"

Скільки людей стільки й думок.

В дружини теж Сяомі здихав помалу. Екран жовті плями, тач відмовляє у деяких місцях. Але то 3 роки!  І Вартував 100$, то що з нього хтіти.

Є ж ще Хуавей, ЗТЄ, Самсунг. А от я Самсунгів не люблю. Після 3-х років використання починають просто адскі тупити. І НІЧОГО не допомагає. От так зашили "заводське старіння", щоб купували нове.

Звісно, що ні про які Бравіси мова не йде. Чи Номі...

Опубліковано
11 часов назад, Zheny@ сказал:

Вчора взяли дружині на заміну старенької 5-ки redmi note 8T 4/64. Бімба! Акційна ціна 4500.

Вартий своїх грошей. Камери, NFC. Горіла Глас 5!

Теж хочу якийсь Xiaomi безрамочник. Не великий для кишені? В сумці телефон тягати якось не готовий.

Опубліковано

В мене сяомі редмі 3 про вже 4 роки, і ніц йому не робиться, ніяких тупняків, нічого з екраном, все працює як в новому. І це в своєму сегменті максимум середнячок і то 3 роки назад. Єдине що замінив батарею рік тому, тобто прослужила 3 роки. Тримає 1,5 доби без напряга, якщо мало сидіти в інтернеті то 2 доби тримає. Так що я б сказав що апарат досить неубиваємий.

А ! Доречі я ще й прошивок в нього сам міняв фігову тучу, і при цьому умудрився не вбити (хоча визнаю одного разу поставив невірну прошивку, від іншої моделі, і всерівно поставив поверх вірну і знов живий), і типу незйомну батарею теж сам міняв вдома, і працює далі.

Опубліковано
29 хвилин тому, Harddriver сказано:

Не великий для кишені?

Ну 6", трохи є!

Я в кишені штанів, ніколи телефон не носив. Не вміщається. :)

Сумка, сумка-клатч, чи якийсь "чебурек", "банан". Або в кишені кофти.

Опубліковано
2 хвилин тому, Harddriver сказано:

буду шукати безрамочник з габаритами 5"

а такі бувають? хіба якийсь кал мамонта. зараз з такими екранами нічого не роблять.

Опубліковано
9 годин тому, Zheny@ сказано:

Самсунг. А от я Самсунгів не люблю. Після 3-х років використання починають просто адскі тупити. І НІЧОГО не допомагає. От так зашили "заводське старіння", щоб купували нове.

мабуть це залежить від серії. 
в мене зараз С8 1.5 року, який купував вже б/у з пендосії.

шикарний апарат, памяті вагон, лагів 0. хочеться с10 але щось сикотно як він по якості

Опубліковано
35 минут назад, Natsionalist сказал:

Щось дуже ціна низькувата. В алло він вартує 6000. Тут явно щось не так.

по цінам орієнтуватись на *Алло*, приблизно те ж саме, як при купівлі авто по цінам ізраїльських автосалонів :D

Опубліковано
44 минуты назад, MANJAK11 сказал:

по цінам орієнтуватись на *Алло*, приблизно те ж саме, як при купівлі авто по цінам ізраїльських автосалонів :D

й саме головне, я не шучу ))) в них сама дешева Корола, приміром, 135 000 шекелей, тобто трохи більше мільйона гривень, в нас сама дорога комплектація, гібрид, 760тис гривень

Опубліковано
2 годин тому, Foross сказано:

хочеться с10 але щось сикотно як він по якості

Не беріть, знайома щось не задоволена, хоча фанатка Самсунгів (проживає у Німеччині, там і купила нового), ніби все працює, але нема тієї радості, як від серії Ноте. Запитав, що не влаштовує, але так і не зрозумів, зрозумів лише, що ціна не відповідає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...