rrid Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 13:12 #26 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 13:12 1 година тому, nickel сказано: Візьми залиш собі On 29.11.2019 at 21:08, nickel сказано: Давай домовимося: ти мені не будеш казати що робити чи писати нікеля потролили, нехай за ним залишиться останнє слово тепер треба спробувати написати щось безпосередньо по темі... On 29.11.2019 at 22:51, volks сказано: Як мінімум привести в порядок Старе місто і Центральну частину. Причому ремонти мають бути якісні, а не такі як на Братковського. Класнючу вулицю зробили , а через декілька років виглядає так як то десятиліттями не ремонтували. І так всюди. Що стосується загальної концепції, то ми не Львів. Ми тиха провінція. В неділю в другій половині дня в районі ринку така блага тиша. Це і треба обігрувати. Розробити пішохідні маршрути. Щоб Лесі Українки проходили на всю довжину з нормальним переходом у Старе місто. Зробити нормальну набережну. Зробити сучасний парк, а не ту совдепію, що тулять зараз. Для цього потрібні нормальні архітектори, а не ці всеукраїнські конкурси, в яких, таке враження, що птушники беруть участь. Також в межах вулиць Шопена, Винниченка, Волі є прикольні вулички. Ті самі ж музеї на Шопена, бот сад, дитяча залізниця. В закладах харчування потрібно зробити ставку саме на кухню і інтер'єр, а не на цирк як у Львові. При грамотному плануванні маршрутів думаю вистачить де погуляти вікенд з ночівкою. А ще плюс бандерштат, фуд фест і т.д. І ще багато всього можна писати. Але для цього потрібно загальну концепцію розвитку міста, а не так як в нас роблять аби зробити. дивись. все, що ти написав - це про благоустрій міста й зручність для містян. хоча про підходи до створення "зелених поясів" по проЄктах коремих архітєкторів то вже перебор - я дослідив неодноразово весь той пояс по частинах, а для типового мешканця міста, яких цікавить культурно побухати на природі - то вони зазвичай кучкуються або біля своєї локації, або біля атракції. але все це цікаво містянам на місці, максимум - шкільним екскурсіям з області. без образ, але це все потрібно мешканцям міста. туристи не поїдуть досліджувати вишукувати прикольні вулички в районі пр.Волі. так само туристам не потрібний "причесаний" чи перенесений ринок біля замку - це містянам повинно бути потрібно, щоб було охайно й не було антисанітарії. так само містянам потрібно, щоб по всьому місту не смерділо нечистотами в теплий період - і останнє набагато більша проблема, ніж локалізоване сміття Старого ринку, яке там постійно утворюється. це все потрібно робити не задля туристів. благоустрій потрібно проводити заради самих себе, з поваги до себе і до міста, в якому живеш, і в/на якому заробляєш, відпочиваєш, і т.д.!
nickel Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 13:20 Автор #27 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 13:20 5 минут назад, rrid сказал: нікеля потролили, нехай за ним залишиться останнє слово З тебе такий троль як з свині балерина. Ну і до цього мого поста, ти останнє слово залишив за собою. Хоча це чомусь тільки таким же убогим як Нокіан важливо.
rrid Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 16:02 #28 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 16:02 @nickel 1 година тому, nickel сказано: З тебе такий троль як з свині балерина. Спойлер дискусія з нікелем в цій темі нагадує мені дискусію нікеля з нокіаном про зепоботів. в нокіана є пунктик - "батько нації", а в нікеля - "туристичний потенціал". і обоє не можуть почути нічого, що суперечить їхньому "пунктику". сумно це все. Туристи шукають атракції. Чорнобильська зона - це атракція світового рівня, на легальні й нелегальні екскурсії їдуть не тільки з України, а й із-за її меж. І нікого не бентежить там, що (як і в Любліні) під Луцьким замком розташувався ринок, і що ні базарники, ні містяни, ні місцева влада не борються за його естетику. Більше того - в Прип'яті далеко не євроремонт, але це - атракція. Для мешканців області, Луцьк сам по собі атракція - тут також ринок не заважає. Але заробіток на таких "туристах"- мізерний для обласного центру. Треба боротись за баблистих екскурсантів - мешканців столиці, міст-мільйонників. А тут вже треба перемогти аналоги - бо купа містечок Західної України мають атракції "як в Луцьку". Тільки Луцьк - не зовсім вигідно розташований географічно. Як завжди, рулить ексклюзивність та унікальність контенту. Замків по Західній Україні - десятки, і вибір між Хотином, Кам'янцем-подільським і Луцьком по цьому критерію буде явно не на користь Луцька. У Львові взагалі від замку лише одна стіна залишилась, але потік туристів певно на два порядки більший в молодшому місті. "Тихий центр", "набережна" - перше ледве не кожному містечку Західної України знайдеш, друге - дуже локальна атракція, або має значення для курортних місцин. Природних чудес також в Луцьку катма... І т.д. Все пізнається в порівнянні. Конкуренція - це і є порівняння переваг і недоліків, на перевагах ("фішках") і будується маркетинг (промоція). Не на міфічному "потенціалі", не на базових потребах мешканців, не на їх (потребах містян) задоволенні. Унікальний контент в Луцьку таки є - наприклад, я поки не бував в підземеллі, аналогічному тому, що під костелом. Що ще, заради чого варто поїхати до Луцька, замість Львова, Дубна, Франківська, Підгірців, Олики, Хотина, Червоногорода (вкупі з Джурином), Олеська, ітд? п.с. нікель може не відповідати, гордо залишивши останнє слово за собою (заодно й тему ним створену
volks Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 16:21 #29 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 16:21 18 минут назад, rrid сказал: Замків по Західній Україні - десятки, і вибір між Хотином, Кам'янцем-подільським і Луцьком по цьому критерію буде явно не на користь Луцька Чому? Що такого особливого є в тих містах?
rrid Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 16:25 #30 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 16:25 1 хвилина тому, volks сказано: Чому? Що такого особливого є в тих містах? Ти був "в тих містах", зокрема їхні фортифікаційні споруди відвідував - Кам'янець, Хотин, сюди ж Білгород-Дністровський, Мукачево? можеш для себе порівняти з Луцьким замком?
volks Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 17:03 #31 Опубліковано 2 Грудня, 2019 в 17:03 35 минут назад, rrid сказал: Ти був "в тих містах", зокрема їхні фортифікаційні споруди відвідував - Кам'янець, Хотин, сюди ж Білгород-Дністровський, Мукачево? можеш для себе порівняти з Луцьким замком? В містах був. Нічого особливого. А в самих замках хз.
rrid Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 08:28 #32 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 08:28 15 годин тому, volks сказано: В містах був. Нічого особливого. можна поцікавитись - з якою метою? проїздом, по роботі, на екскурсії?
volks Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 08:36 #33 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 08:36 7 минут назад, rrid сказал: можна поцікавитись - з якою метою? проїздом, по роботі, на екскурсії? По роботі. Тепер чекаю відповідь, що там такого особливого порівняно з Луцьком?
nickel Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 08:59 Автор #34 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 08:59 16 часов назад, rrid сказал: @nickel Показать контент дискусія з нікелем в цій темі нагадує мені дискусію нікеля з нокіаном про зепоботів. в нокіана є пунктик - "батько нації", а в нікеля - "туристичний потенціал". і обоє не можуть почути нічого, що суперечить їхньому "пунктику". сумно це все. Як тільки ти перестанеш вдавати з себе троля, відразу й перестанеш Нокіана нагадувати, бо виглядає це дійсно сумно. 16 часов назад, rrid сказал: п.с. нікель може не відповідати, гордо залишивши останнє слово за собою (заодно й тему ним створену Якщо нікель не відповідатиме, то останнє слово за ним ну аж ніяк не залишиться. Проблеми з логікою, як і в Нокіана? Ви часом не брати? В тебе якийсь пунктик, що раз тему створив нікель то наповнювати її, щось доводити має нікель. Це форум, тут може писати будь-хто, навіть ти. Мене це ні до чого не зобов'язує. 16 часов назад, rrid сказал: Замків по Західній Україні - десятки, і вибір між Хотином, Кам'янцем-подільським і Луцьком по цьому критерію буде явно не на користь Луцька. У Львові взагалі від замку лише одна стіна залишилась, але потік туристів певно на два порядки більший в молодшому місті. "Тихий центр", "набережна" - перше ледве не кожному містечку Західної України знайдеш, друге - дуже локальна атракція, або має значення для курортних місцин. Природних чудес також в Луцьку катма... І т.д. Все пізнається в порівнянні. Конкуренція - це і є порівняння переваг і недоліків, на перевагах ("фішках") і будується маркетинг (промоція). Не на міфічному "потенціалі", не на базових потребах мешканців, не на їх (потребах містян) задоволенні. Унікальний контент в Луцьку таки є - наприклад, я поки не бував в підземеллі, аналогічному тому, що під костелом. Що ще, заради чого варто поїхати до Луцька, замість Львова, Дубна, Франківська, Підгірців, Олики, Хотина, Червоногорода (вкупі з Джурином), Олеська, ітд? Таких замків як в Луцьку не так вже і багато. Хотинському чи К.-Подільскому наш дійсно програє, але нам і не треба мати найкращий. Ніхто не обирає найкраще, по типу, я у Метрополітен не піду, бо в Луврі кращий музей. Як ти сам зауважив у нас є замок, є унікальне підземелля, список насправді набагато довший. Але треба це все робити зручним для туристів, щоб я не шукав через знайомих дядька, який мене у підземелля пустить з родичами з Запоріжжя, а щоб був зрозумілий графік, тариф, екскурсовод і т.д. Те, що Хотинський замок гарніший за Луцький, не означає, що людина яка була в Хотині ніколи не поїде до Луцька. Навпаки, якщо це закордонний турист і він вирішив провести відпустку в Україні, може за одну поїздку відвідати і Львів і Луцьк і Хотин і ще багато міст і місць.
rrid Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 10:11 #35 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 10:11 1 година тому, volks сказано: По роботі. Тепер чекаю відповідь, що там такого особливого порівняно з Луцьком? 1. «Пастернака не читал, но осуждаю» 2.: 48 хвилин тому, nickel сказано: Хотинському чи К.-Подільскому наш дійсно програє чогось "особливого", якщо не враховувати фортецю, в Хотині, порівняно з Луцьком, звісно, що немає. ба більше - Хотин це маленький райцентр, сам по собі він нудний і нецікавий - там до 10тис. населення. але там є Хотинська фортеця, і для її відвідання зовсім не обов'язково занурюватись в нудний побут містечка я ж вище недарма написав про конкуренцію, про порівняння, про атракції. туристичний потенціал в Луцька є. і рівень розвитку туризму в Луцьку приблизно відповідає рівню потенціалу. і ринок, його наявність і розташування - особливо не впливають на рівень розвитку туризму. і в мене склалось враження, що найбільше підтримують ідеї владців, і кричать про туристичний потенціал міста, ті, хто далекий від туризму, або й зовсім не мають туристичного досвіду. це все моє суб'єктивне враження, але по темі - вже друга сторінка, а "потенціалу" так і не видно - ні від ТС'а, ні від інших дописувачів.
nickel Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 10:52 Автор #36 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 10:52 43 минуты назад, rrid сказал: туристичний потенціал в Луцька є. і рівень розвитку туризму в Луцьку приблизно відповідає рівню потенціалу. Тобто ти вважаєш, що Луцьк не може суттєво більше заробляти на туризмі?
jack74 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:05 #37 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:05 Скажу від себе ... про туризм міста. Зазвичай, ми всі звикли рівнятися на дуже туристичне місто-сусуда Львів. (а воно навіть молодше Луцька!) Так от як на мене, у Львові крім Ринкової площі, ШТУЧНО СТВОРЕНОЇ, особо нема куди сходити. Нічого особливого у Львові я не знаю. Все, що є - надумане нафантазоване. Якщо брати по архітектурі - навіть оті занедбані будинки навпроти вокзалу і то гарніші, ніж та Ринкова площа, але вони їх мають в дупі, бо вони не в "туристичному осередку" знаходяться... АЛЕ!!! Вони як американці - рекламують ВСЮДИ надуману саморідність свого міста! А ми - хєрим Що хочу сказати - нехєр рівнятись ні на Львів, ні на Люблін, ні на кого - любімо і творимо СВІЙ Луцьк - і люди до нас потягнуться!
nickel Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:11 Автор #38 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:11 1 минуту назад, jack74 сказал: Скажу від себе ... про туризм міста. Зазвичай, ми всі звикли рівнятися на дуже туристичне місто-сусуда Львів. (а воно навіть молодше Луцька!) Так от як на мене, у Львові крім Ринкової площі, ШТУЧНО СТВОРЕНОЇ, особо нема куди сходити. Нічого особливого у Львові я не знаю. Все, що є - надумане нафантазоване. Якщо брати по архітектурі - навіть оті занедбані будинки навпроти вокзалу і то гарніші, ніж та Ринкова площа, але вони їх мають в дупі, бо вони не в "туристичному осередку" знаходяться... АЛЕ!!! Вони як американці - рекламують ВСЮДИ надуману саморідність свого міста! А ми - хєрим Вони створили бренд і він працює. Трохи Вікі: Цитата Існує кілька основних трактувань бренду. Згідно з першим, — бренд — це сума всіх почуттів, спогадів, образів та емоцій, які виникають у людини, коли вона з ним стикається. Згідно з другим, — це обов'язково дуже позитивний образ, який говорить про високу якість та гарну репутацію свого власника. Обидва трактування підходять до Львова.
paksivatova Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:22 #39 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:22 17 минут назад, jack74 сказал: Скажу від себе ... про туризм міста. Зазвичай, ми всі звикли рівнятися на дуже туристичне місто-сусуда Львів. (а воно навіть молодше Луцька!) Так от як на мене, у Львові крім Ринкової площі, ШТУЧНО СТВОРЕНОЇ, особо нема куди сходити. Нічого особливого у Львові я не знаю. Все, що є - надумане нафантазоване. Якщо брати по архітектурі - навіть оті занедбані будинки навпроти вокзалу і то гарніші, ніж та Ринкова площа, але вони їх мають в дупі, бо вони не в "туристичному осередку" знаходяться... АЛЕ!!! Вони як американці - рекламують ВСЮДИ надуману саморідність свого міста! А ми - хєрим Що хочу сказати - нехєр рівнятись ні на Львів, ні на Люблін, ні на кого - любімо і творимо СВІЙ Луцьк - і люди до нас потягнуться! Ви праві Мене завжди дивує черга під Ребернею Ребра на смак - ну таке,я готую в рази смачніше Атмосфера ? На один раз,так Хоча маю багато знайомих,які йдуть туди знову і знову ... Так що підтримую Вас,треба творити своє , луцьке і грамотно це просувати
volks Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:42 #40 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:42 1 час назад, rrid сказал: «Пастернака не читал, но осуждаю» Я тобі дав конкретну відповідь, а ти дитячий садочок розводиш замість того, щоб відповісти на запитання.
zverexe Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:58 #41 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 11:58 31 минуту назад, paksivatova сказал: Ви праві Мене завжди дивує черга під Ребернею Ребра на смак - ну таке,я готую в рази смачніше Атмосфера ? На один раз,так Хоча маю багато знайомих,які йдуть туди знову і знову ... Так що підтримую Вас,треба творити своє , луцьке і грамотно це просувати в житті не пробував поки кращих ніж в реберні і кількість людей яка туди ходить(не тільки туристів але і львівян) кращий показник. Знайомі, які приїжджають з різних куточків України теж в реберню постійно хочуть повернутись. Тому не потрібно казати шо вони погані. Львів туристичний крутий саме такими місцями і тим шо там завжди є нові цікаві місця в які їочеться піти. Я не фанат Львова але вот через такі місця хочеться туди повертатись. Луцьк просувати? Поки є базар під замком, повний хаос в старому місті з котлованами і недобудовами відомих людей міста, хаотична "рестраврація" будинків(зокрема приватних обшивання пінопластом) не бачу сенсу говорити шось про туризм
paksivatova Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:03 #42 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:03 2 минуты назад, zverexe сказал: в житті не пробував поки кращих ніж в реберні і кількість людей яка туди ходить(не тільки туристів але і львівян) кращий показник. Знайомі, які приїжджають з різних куточків України теж в реберню постійно хочуть повернутись. Тому не потрібно казати шо вони погані. Львів туристичний крутий саме такими місцями і тим шо там завжди є нові цікаві місця в які їочеться піти. Я не фанат Львова але вот через такі місця хочеться туди повертатись. Луцьк просувати? Поки є базар під замком, повний хаос в старому місті з котлованами і недобудовами відомих людей міста, хаотична "рестраврація" будинків(зокрема приватних обшивання пінопластом) не бачу сенсу говорити шось про туризм Знаєте,для мене страви є сьедобные,а є смачні Це добре,що вам смакує Може ви не такі вибагливі Мені в кафе/ресторані має бути смачніше,ніж вдома Бо я аматор,а там на кухні готують профі
rrid Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:06 #43 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:06 15 хвилин тому, volks сказано: Я тобі дав конкретну відповідь, а ти дитячий садочок розводиш замість того, щоб відповісти на запитання. чим така відповідь не влаштовує? 1 година тому, rrid сказано: там є Хотинська фортеця так було б краще: 1 година тому, rrid сказано: Хотинська фортеця тепер видно? як я тобі можу відповідати, якщо ти навіть приблизно не уявляєш, за чим люди їздять до Хотина? якщо ти ні разу не був у фортеці, то як тобі пояснити, чим вона краща за Л.замок? запитай в спеціалістів, якщо не віриш таким дилетантам, як я: Цитувати У місті діє Державний історико-архітектурний заповідник «Хотинська фортеця». На його території записано понад 50 кінофільмів. Серед них: «Захар Беркут», «Д'Артаньян та три мушкетери», «Тарас Бульба», «Чорна стріла», «Могила Лева», «На війні як на війні», «Русалонька», «Сказання про доблесного лицаря Айвенго» тощо. скільки кінофільмів знято в Л.замку? для школярів: запитання риторичне...
rrid Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:48 #44 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:48 1 година тому, jack74 сказано: як на мене, у Львові крім Ринкової площі, ШТУЧНО СТВОРЕНОЇ, особо нема куди сходити. Нічого особливого у Львові я не знаю. Все, що є - надумане нафантазоване. Якщо брати по архітектурі - навіть оті занедбані будинки навпроти вокзалу і то гарніші, ніж та Ринкова площа, але вони їх мають в дупі, бо вони не в "туристичному осередку" знаходяться... бачиш, ЮНЕСКО з тобою не згідне. єдине українське місто має включене до списку об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО в Україні не окремий об'єкт, а - цілий Ансамбль історичного центру Львова. тому Львів - це бренд, визнаний на міжнародному рівні, ще в минулому тисячолітті. тому Реберня - це тільки наслідок головної атракції, вона створена у відповідь на платоспроможний попит туристичного потоку, а як синергетичний ефект - і сама створює якісь краплини додаткового потоку туристів. Львів ще був без Реберень, і взагалі без будь-яких приватних закладів харчування, як туди потянулись вервечки польських туристів. І щось не можу пригадати у Львові ні впорядкованої набережної, ні натовпів туристів на набережних...
rrid Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:58 #45 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 12:58 50 хвилин тому, zverexe сказано: Львів туристичний крутий саме такими місцями і тим шо там завжди є нові цікаві місця в які їочеться піти. Я не фанат Львова але вот через такі місця хочеться туди повертатись. тут згідний. а отут зовсім не згідний: 52 хвилин тому, zverexe сказано: Поки є базар під замком, повний хаос в старому місті з котлованами і недобудовами відомих людей міста, ... не бачу сенсу говорити шось про туризм ринок можна не тільки впорядкувати, але додати "родзинок" і обіграти історичну спадковість. кого не водив на екскурсію в Старе місто (і родичів, і знайомих, і по роботі) - жоден не пожалівся, що вочи ріже комусь ринок. котловани навпаки додають "історичності" й певного шарму - типу "розкопки ведуться", ітд., багато де щось добудовують, перебудовують, реставрують - це нормально...
jack74 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:08 #46 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:08 1 година тому, zverexe сказано: в житті не пробував поки кращих ніж в реберні нічого особливого я там не спробував. Звичайні м'ясні страви. 18 хвилин тому, rrid сказано: бачиш, ЮНЕСКО з тобою не згідне. єдине українське місто має включене до списку об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО в Україні не окремий об'єкт, а - цілий Ансамбль історичного центру Львова. тому Львів - це бренд, визнаний на міжнародному рівні, ще в минулому тисячолітті. в Юнеско - ЛЬВІВ цілком (про що я й написав про будинки навпроти вокзалу), а не лише площа Ринок з її перепаленими кав'ярнями, а у туристів Львів - це лише площа Ринок. Чи може ти мене ще чимось у Львові здивуєш??? а "Реберня" - це саме приклад надуманого шарму, що я й маю на увазі - в Луцьку потрібно робити так само. Не копію "реберні", а брати за приклад оті львівські "цікавинки", і видумувати свої
nickel Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:09 Автор #47 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:09 11 минут назад, rrid сказал: бачиш, ЮНЕСКО з тобою не згідне. єдине українське місто має включене до списку об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО в Україні не окремий об'єкт, а - цілий Ансамбль історичного центру Львова. тому Львів - це бренд, визнаний на міжнародному рівні, ще в минулому тисячолітті. тому Реберня - це тільки наслідок головної атракції, вона створена у відповідь на платоспроможний попит туристичного потоку, а як синергетичний ефект - і сама створює якісь краплини додаткового потоку туристів. Львів ще був без Реберень, і взагалі без будь-яких приватних закладів харчування, як туди потянулись вервечки польських туристів. І щось не можу пригадати у Львові ні впорядкованої набережної, ні натовпів туристів на набережних... Я жив у Львові, якраз коли історичний Львів включили до списку спадщини ЮНЕСКО. Автобуси з іноземцями були такою ж рідкістю як зараз у нас. Коли десь зупинявся автобус з іноземцями, то навіть львів'яни пальцями показували. Поляки Львів завжди своїм рахували, тому, коли відкрився кордон, вони поїхали не тільки як туристи, а і до родичів і на могили пращурів. І та трансформація, яка сталася з Львовом тих часів і є приклад реалізації прихованого потенціалу. 10 минут назад, rrid сказал: ринок можна не тільки впорядкувати, але додати "родзинок" і обіграти історичну спадковість. кого не водив на екскурсію в Старе місто (і родичів, і знайомих, і по роботі) - жоден не пожалівся, що вочи ріже комусь ринок. А мені жалілися, при чому усі, кого водив.
nickel Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:28 Автор #48 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:28 В ті часи, якщо не рахувати архітектуру, то з відомих атракцій був лише ринок Вернісаж і гора Високий Замок. В Луцьку навіть зараз атракцій більше. Музеї ще були, але в них було порожньо. Я у вихідний день був єдиним відвідувачем в музеї зброї "Арсенал", під яким зараз Реберня. Мені влаштували безкоштовну екскурсію лише тому, що працівники музею знудилися сидіти без відвідувачів. А я ж зайшов за пів ціни по студентському квитку. 11 минут назад, jack74 сказал: Чи може ти мене ще чимось у Львові здивуєш??? В старому Львові я можу чи міг (давно не практикувався та й змінилося з тих часів багато) екскурсії проводити. Там мало не про кожен будинок можна щось цікаве розповісти, але мене натаскали окремі львів'яни. А Площа Ринок тих часів була відома лише музеєм-аптекою, італійським двориком і ЦУМ-ом, який нагадував наші ринки, по рівню торгівлі. Туристи без екскурсовода проходили площу не зупиняючись, по дорозі від Вернісажу, до Високого Замку. А з нашою викладачкою літератури, ми застрягали на площі на кілька годин, і це було цікаво без будь-яких теперішніх атракцій. Це зараз площа стала популярною, і я вже замучився повторювати, що це і є розвиток прихованого потенціалу.
zverexe Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:33 #49 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:33 23 минуты назад, jack74 сказал: нічого особливого я там не спробував. Звичайні м'ясні страви. в Юнеско - ЛЬВІВ цілком (про що я й написав про будинки навпроти вокзалу), а не лише площа Ринок з її перепаленими кав'ярнями, а у туристів Львів - це лише площа Ринок. Чи може ти мене ще чимось у Львові здивуєш??? а "Реберня" - це саме приклад надуманого шарму, що я й маю на увазі - в Луцьку потрібно робити так само. Не копію "реберні", а брати за приклад оті львівські "цікавинки", і видумувати свої ну поки в місті заправляють аля палиці які не паляться і їх банда то нікому креативному дозволи в таких місцях давати не будуть. В нас одні піцерії і суші, а не цікаві тематичні кафе, які якраз і дивують кожен раз коли до Львова приїжджаєш
jack74 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:35 #50 Опубліковано 3 Грудня, 2019 в 13:35 1 хвилина тому, nickel сказано: Там мало не про кожен будинок можна щось цікаве розповісти Отож! РОЗПОВІДАТИ можна про будь-який будинок! Але спочатку потрібно заманити того, КОМУ це розповідати, а потім ще й придумати ЩО розповідати Тобто, це і є - розвиток туризму.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.