Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

16 минут назад, axelffox500 сказал:

накриклад забери 9-ку з рейсу, це в ліпіни люди їздять, забери 47, забери трійку, забери 12 і все це жопа

47 вже давно не має. І давайте нам тут без політики. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
9 хвилин тому, axelffox500 сказано:

Я не хочу ніякого закону держави над народом, я хочу щоб держави було мінімум в житті людей,щоб не було держ чиновників.

а я хочу, щоб зникла сила тяжіння, і щоб люди ніколи не вмирали. А можна і твоє перефразувати: хочу ніякого закону взагалі

молоде й дурне наївне, ну шо з нього візьмеш :) Нічого, підросте, може трішки порозумнішає.

Але спробую. 

Закон - від над всіма. Він не "закон держави над людьми", а закон видуманий цими людьми для конкретизації співвідносин між собою.

І держчиновники - це лише набута необхідність цих людей (народу), щоб хтось обслуговував їх і Закон. Навіть у феодалів були "чиновники", котрі займались "державницькими справами". Тобто, не можна без "чиновників".

Зав'язуй вже читати фентезі і вірити в утопії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CityCard це звісно добре. Але, вчора з 19:30 до 20:30 чекав 17 і 28 від цума на 40вий. А виявилось що вони там вже не їздять. (Чекав принципово, в підсумку поїхав на таксі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

CityCard це звісно добре. Але, вчора з 19:30 до 20:30 чекав 17 і 28 від цума на 40вий. А виявилось що вони там вже не їздять. (Чекав принципово, в підсумку поїхав на таксі)

За той час можна було пішки дійти, погода була нормальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, axelffox500 сказал:

Я не хочу ніякого закону держави над народом, я хочу щоб держави було мінімум в житті людей,щоб не було держ чиновників. Я хочу щоб в країни  правив приватний капітал, і щоб його доля була більша за долю держави, мою філософію надіюсь зрозумів.

Твою філософію я зрозумів. Це як у Махно "Анархія мама"

Якщо приватному капіталу дати волю, то ви будете пахати як папа Карло за гроши. Особливо якщо будуть з такою філософію, типу ухиляння від податків, тощо. І якщо не дай Боже! захворієте, то без грошей можете відразу ж помирати. А щоб не втекли за кордон, то його закриють. Не вірите? 

В США всі подають декларацію про доходи і там податкова риє носом землю, і якщо не сплачені податки, може бути в'язниця. І не жужжить ніхто

Але це відхилення від теми.

Нехай працюють перевізники, але чесно! Як і будь який підприємець. І якщо вони роблять чесні очі і кажуть про свою бідність то відповідь проста: НЕ ВІРЮ! І ця система має стати дієвим інструментом контролю. І не дивно що їй такий шалений опір. 

Інше питання яким чином її впроваджують. Як і все в нас через одне місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@axelffox500 зав'язуй вже офтопити, несучи ахінею про бідних водіїв, Палицю і Зеленського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти спочатку підрости, трішки наберися розумі, а тоді може й зможеш мене повчати.

А на рахунок "лох/нелох", то подивись де ти, а де він, і сиди тихенько, не позорся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, axelffox500 сказано:

Походу ви зелебобіки його ніколи не наберетесь, гарно зе фани замінусували, можна ще.

2 годин тому, jack74 сказано:

молоде й дурне наївне, ну шо з нього візьмеш :) Нічого, підросте, може трішки порозумнішає.

ні, все ж "молоде й дурне"

@axelffox500 замінусовали тебе не якісь там "бобіки", а люди. Абідна? - роби висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, axelffox500 сказано:

Подорослішаю коли мені буде 42 і тоді

можливо.... але не факт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, axelffox500 сказано:

зе фани , це видно по ваших постах

:D та ХТО ТИ такий, що уявив себе головним подразнювачем аж всіх Зе-фанів?! :D Поляпав дурниць, от і отримав реакцію людей на свою ахінею підліткову. Були пару тих плюсів, але "відкрив рот", і показав свій рівень розвитку отими мінусами. І замість зробити висновки і заспокоїтись, далі продовжуєш позоритись.

В народі є приказка "мовчіть, куме, бо дурна будете" - спробуй зрозуміти.

Все, далі витрачати на тебе час не бачу сенсу . Аріведерчі :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви тут напишіть коли і де можна купити той квиток, як його поповнити і чи будуть нормально працювати тролейбуси на маршутах,  людям як не крути всім на таксі на роботу не доїхати.....

якщо впече мінус і буде гололід я ж на велі точно не попрусь.....

оновлюйте все в першому пості щоб можна було моніторити, як на 4пда... 

П.С.    ХВАТИТЬ СРАТИ І СРАТИСЬ, ТУТ БЛІН ШО НАЙДЕШ МІЖ СПАМОМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, jack74 сказал:

:D та ХТО ТИ такий, що уявив себе головним подразнювачем аж всіх Зе-фанів?! :D Поляпав дурниць, от і отримав реакцію людей на свою ахінею підліткову. Були пару тих плюсів, але "відкрив рот", і показав свій рівень розвитку отими мінусами. І замість зробити висновки і заспокоїтись, далі продовжуєш позоритись.

В народі є приказка "мовчіть, куме, бо дурна будете" - спробуй зрозуміти.

Все, далі витрачати на тебе час не бачу сенсу . Аріведерчі :0011:

Я не розумію, 8 сторінок і ви всі кормите карамбу. В нього ж завжди так: новий нік - вумні речі, хлопак тримається - плюси в карму - йому відповідають, підтримують дискусію - хлопака розслабляється і лізе нутро, поверхневе, популістське, навіть багато хто ведеться, але згодом приходить протверезіння і як наслідок - мінусова карма карамби. Після новий нік і все по колу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, case_l сказал:

За той час можна було пішки дійти, погода була нормальна.

За той час міг і лімузин замовити так як зарплату отримав) Але ж справа в принипах. Вибрався раз і мясяць в люди і тут така запара... Я як людина з європейськими цінностями довірився електронному табло( бо нахуя воно тоді вісить?) де показувало час прибуття 7 і 23хв відповідно. Але після толо як три рази воно оновилось, і коли почало показувати -3хв запідозрив щось неладне)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

За той час міг і лімузин замовити так як зарплату отримав) Але ж справа в принипах. Вибрався раз і мясяць в люди і тут така запара... Я як людина з європейськими цінностями довірився електронному табло( бо нахуя воно тоді вісить?) де показувало час прибуття 7 і 23хв відповідно. Але після толо як три рази воно оновилось, і коли почало показувати -3хв запідозрив щось неладне)

Виявляється, не всьому що написано(  на сараї ЩОСЬ написано, а там дрова лежать) можна вірити))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевізники скаржаться, що їх не чують? А давайте почуємо! Lutsk Zelenka Challenge. В понеділок, ЦЕЙ, а не 11-го, бо тоді буде вже пізно, кучкуємся по 3-4, беремо 2 тюбика зеленки, і один - на папірця, а другий - на мармизу всім, хто того папірця вивісив. Бидло, що звикло до постійного шантажу, зрозуміє тільки силовий спротив громади. P.S. Як альтернатива, можна просто примусити водія передати привіт на камеру свому керівнику, рвучи при цьому "шантажбамажку", як відмовиться - тоді зеленка....

Шантажиста має бути помітно здалеку.

P.S. І так буде з усіма "заколотниками", незамінних перевізників не буває:

72624708_2481125022007436_8420385445115854848_n.thumb.jpg.3bcb3c47b7587923d6c04e61e8c2c52c.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, bublik007 сказал:

Виявляється, не всьому що написано(  на сараї ЩОСЬ написано, а там дрова лежать) можна вірити))))

Згідний, але якщо воно там офіційно вісить... Якщо не працює - зніміть. немає проблем ... Це те саме як з МАКом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, axelffox500 сказал:

це при тому, що ми повністю виводимо зарплати працівників на рівень офіційних 12 000 гривень, а відповідно втричі зросте і податкове навантаження

От цікаво, чому в податкової не виникає ніяких запитань до шановного пана Дьоміна.

І чому податкове навантаження зросте втричі, якщо при вимаганні тарифу в 6 грн, подавали середні зп водіїв 7500???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все насправді дуже просто - коли заберуть готівку, і вилізуть реальні прибутки, водію доведеться поставити зарплату не 4500, а 15-20 тисяч, і платити її офіційно, але ж вони хитрі - хочуть мати "малу зарплату" і СУБСИДІЮ... Тобто, щоб всі ми, платники податків, піднімали їм постійно зарплату, ще й за комуналку сплатили... Де там обіцяна урядом перевірка всіх отримувачів субсидії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Все насправді дуже просто - коли заберуть готівку, і вилізуть реальні прибутки, водію доведеться поставити зарплату не 4500, а 15-20 тисяч, і платити її офіційно, але ж вони хитрі - хочуть мати "малу зарплату" і СУБСИДІЮ... Тобто, щоб всі ми, платники податків, піднімали їм постійно зарплату, ще й за комуналку сплатили... Де там обіцяна урядом перевірка всіх отримувачів субсидії?

За всіх не пишіть. Ви бюджетники ще хитріші -  ви спеціально працюєте за маленьку зарплату щоб отримувати субсидію. Я вас вже давно розкусив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, weldermaster сказал:

За всіх не пишіть. Ви бюджетники ще хитріші - спеціально працюєте за маленьку зарплату щоб отримувати субсидію. Я вас вже давно розкусив.

Ого! А прикинь, розумнику, НЕМАЄ в мене субсидії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Ого! А прикинь, розумнику, НЕМАЄ в мене субсидії.

Прикинь, і в мене НЕМАЄ. От ці водії, всю субсидію забрали. Нам з вами не залишили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, weldermaster сказал:

Прикинь, і в мене НЕМАЄ. От ці водії, всю субсидію забрали. Нам з вами не залишили.

В масштабах одного міста - вони, то крапля в морі. А от всі, хто має неофіційну ЗП в цілій країні - то і є причина пенсій по 1800 грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, AgentSmith13 сказал:

В масштабах одного міста - вони, то крапля в морі. А от всі, хто має неофіційну ЗП в цілій країні - то і є причина пенсій по 1800 грн...

То до чого був ваш пост вище про хитрих водіїв і субсидії? Чи в кого що болить той про те і говорить, пише?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, weldermaster сказал:

То до чого був ваш пост вище про хитрих водіїв і субсидії? Чи в кого що болить той про те і говорить, пише?

До того, що поки кожен не почне дотримуватись закону - так і будемо жити в "країні третього світу".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, AgentSmith13 сказал:

До того, що поки кожен не почне дотримуватись заколну - так і будемо жити в "країні третього світу".

Почніть спочатку з своїх. Чому саме до них докулупалися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...