Webmaster Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:10 #201 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:10 4 минуты назад, turbo сказал: Живе в мене рідня в Києві в звичайній хрущівці. Теж до пори, до часу співали хвалебні оди Кличку. То кілометр велодоріжки відкриє десь поруч, то голу-босу зупинку перетворить в сміттєподібну обшиту металопрофілем. А в один прекрасний день - раз, і будівельна техніка заїхала в двір. Був дитмайданчик - стала багатоповерхівка. А вам, жителі, трьохкопієчна дитяча гірка і пара лежачих поліцейських перед під'їздом. Що їм не подобається? А могли знести і дитячий майданчик і той хрущ. Але зробили по людськи - тільки майданчик. 1
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:24 #202 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:24 (змінено) 24 хвилин тому, turbo сказано: І наостанок - все це вже пройдено великими містами. І до чого приводить - теж добре знаю. Київ - це далеко...давай ближче... Коли тільки збирались будувати WOG на Відродження (на полі липинському), люди з будинку навпроти - виходили на мітинг, перекривали дорогу - аргументуючи тим, що як "бабахне" постраждають всі. Всіх запевнили що норми відповідають, 20 років минуло, нічого крім нічного генделика - не порушує спокій людей. Я до чого веду, мож там твоїм родичам щось і не подобається, але, якщо нема порушення - хай сплять спокійно. Змінено 6 Серпня, 2021 в 06:26 користувачем Bliksss
SergLutsk Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:30 #203 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:30 Однако тема обговорення вже сторінок 5 не про тимчасове перекриття руху ...
turbo Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:53 #204 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 06:53 25 minutes ago, Bliksss said: заходиш на судовий портал - фільтри (по статті, по місту, по даті) і шукай собі - скільки влізе.Чому - хтось повинен тобі показувати? От накуя ці умови? От покажіть мені...це не за адресою... А, ну от і все, спочатку в прокуратуру відправляють, потім - сам шукай чорного кота в чорній кімнаті, коли його там немає (лнту-шникам привіт) 26 minutes ago, Bliksss said: Звичайно легше, бо "всі " кажуть можна, але - чомусь не робили..а чому? Ну якщо легше - то нехай, строчи рядки в темі Будемо ще 20 років жити бозна-як, бо Порошенко свого часу був баригою. Не зробили, бо простіше обіцяти, ніж виконувати. 28 minutes ago, Bliksss said: і що зробили родичі щоб не допустити цього? написали в спортлото фейсбук? чи найняли юриста - щоб відстояти свої права,якщо вони були порушені? Наразі скарга в Апеляційному суді вже декілька місяців. Шансів на виграш - 0,00..1%. Так що тут вкотре - мимо. 27 minutes ago, weldermaster said: Що їм не подобається? А могли знести і дитячий майданчик і той хрущ. Але зробили по людськи - тільки майданчик. Дивись, бо карма - штука хитра. Хіба що ти живеш автономно і посеред свого поля. 13 minutes ago, Bliksss said: Київ - це далеко...давай ближче... Коли тільки збирались будувати WOG на Відродження (на полі липинському), люди з будинку навпроти - виходили на мітинг, перекривали дорогу - аргументуючи тим, що як "бабахне" постраждають всі. Всіх запевнили що норми відповідають, 20 років минуло, нічого крім нічного генделика - не порушує спокій людей. Та звичайно, як тільки зайшли приклади - то почалось викручування: то далеко, треба ближче. Ска, вкотре поражаюсь деяким умам: "не бабахнуло - значить все ок, а генделик - ну й фіг з ним, я ж там не живу". Spoiler 24 minutes ago, Bliksss said: Я до чого веду, мож там твоїм родичам щось і не подобається, але, якщо нема порушення - хай сплять спокійно. Та трохи паскудно, знаєш, спиться коли колонка тягне в квартиру гази (вітровий підпір чи якось так зветься термін) До чого це я? Не знаєш ситуації - краще просто не лізти з "розумними" порадами в кожну тему. 1 1
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:31 #205 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:31 28 хвилин тому, turbo сказано: А, ну от і все, спочатку в прокуратуру відправляють, потім - сам шукай чорного кота в чорній кімнаті, коли його там немає так вам що не скажи - все не так, готове рішення хочете? так - не буде 29 хвилин тому, turbo сказано: Будемо ще 20 років жити бозна-як, ти будеш жити хуйово бозна-як - ще дуже і дуже довго, причину я назвав вище 31 хвилин тому, turbo сказано: Наразі скарга в Апеляційному суді вже декілька місяців. Шансів на виграш - 0,00..1%. Так що тут вкотре - мимо. то я не зрозумів, якщо я програю в Апеляційному - можу казати що всі п*дараси і все куплено/продано ? Апелячки ще не було, але - ти вже впевнений.. А чому? мабуть, тому що знаєш що не правий 33 хвилин тому, turbo сказано: Та звичайно, як тільки зайшли приклади - то почалось викручування: то далеко, треба ближче. Ска, вкотре поражаюсь деяким умам: "не бабахнуло - значить все ок, а генделик - ну й фіг з ним, я ж там не живу". "поражайся" - скільки завгодно, збудували без порушень? Питань у місцевих мешканців - нема, що тобі ще треба? 35 хвилин тому, turbo сказано: ну й фіг з ним, я ж там не живу а тебе і це питання цікавить? 36 хвилин тому, turbo сказано: Та трохи паскудно, знаєш, спиться коли колонка тягне в квартиру гази (вітровий підпір чи якось так зветься термін) не знаю .але, якщо тобі тягне - це твої проблеми, якби це моя колонка тягнула тобі в квартиру - це були б також - твої проблеми. Якби твоя колонка тягнула мені - я б це питання вирішив, а не п*здів на борді в темах, в яких нікуя не розбираєшся.
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:33 #206 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:33 (змінено) 44 хвилин тому, turbo сказано: А, ну от і все, спочатку в прокуратуру відправляють, потім - сам шукай чорного кота в чорній кімнаті дали "інструмент", не вмієш користуватись - це твої проблеми, пиши запити на папері. коли тільки відкрили ці реєстри, на вимогу таких задротів як ти, було питання, а що коли в людина не вміє користуватись компом, або його немає. Не вмієш користуватись - твої проблеми, нема компа - іди в бібліотеку, або іди і пиши заяву в письмовому вигляді - аркуш паперу та ручку тобі безкоштовно нададуть. Мозок - потрібно мати свій, але - кому я це розказую? Змінено 6 Серпня, 2021 в 07:37 користувачем Bliksss
turbo Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:50 #207 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:50 (змінено) Ясненько, закінчились аргументи - почались переходи на особистості і мінусування. Полий себе олією з останніх постів - може стане менш пригорати Змінено 6 Серпня, 2021 в 07:52 користувачем turbo 1 1
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:55 #208 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:55 3 хвилин тому, turbo сказано: Ясненько, закінчились аргументи - почались переходи на особистості і мінусування. особистих - ще не починав, накуя? та й з ким ? 4 хвилин тому, turbo сказано: Полий себе олією з останніх постів - може стане менш пригорати та тебе хоч обісцяти можна - що це змінить? живи собі... ний в інтернетах далі.
turbo Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:57 #209 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 07:57 (змінено) 3 minutes ago, Bliksss said: особистих - ще не починав, накуя? та й з ким ? та тебе хоч обісцяти можна - що це змінить? живи собі... ний в інтернетах далі. Мінусуй до усрачки - хоч якось можеш реалізуватись, інтернет-герой(ска, майже 5к повідомлень настрочив за 5 років) Змінено 6 Серпня, 2021 в 07:59 користувачем turbo 2 1
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:04 #210 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:04 (змінено) 7 хвилин тому, turbo сказано: Мінусуй до усрачки а що тобі до мінусів? 7 хвилин тому, turbo сказано: хоч якось можеш реалізуватись я на життя не скаржусь в інтернетах, в мене - все добре, якщо і трапляються проблеми - їх вирішую, а не плачусь в мережі... тебе лохом народили - лохом і закінчиш, хто в цьому винен? Змінено 6 Серпня, 2021 в 08:05 користувачем Bliksss
turbo Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:10 #211 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:10 (змінено) 8 minutes ago, Bliksss said: а що тобі до мінусів? Смішно з тебе, пішов мої пости вчорашні мінусувати - вчора вони ще окей, напевно, були. 8 minutes ago, Bliksss said: я на життя не скаржусь в інтернетах, в мене - все добре, якщо і трапляються проблеми - їх вирішую, а не плачусь в мережі... тебе лохом народили - лохом і закінчиш, хто в цьому винен? Можеш ще з дому не виходити і в фб не йди - там теж одні нитіки. Бачиш який ти бидлан (тільки в інтернеті такі трапляються, вживу бігом 102 телефонують) - не зміг довго підтримувати предметну розмову, скотився до образ (ждеш, що я опущусь до твого рівня і тоді швиденько Жені поскаржишся, щоб забанив). Змінено 6 Серпня, 2021 в 08:13 користувачем turbo 2 2
Webmaster Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:15 #212 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:15 11 минут назад, turbo сказал: Мінусуй до усрачки - хоч якось можеш реалізуватись, інтернет-герой(ска, майже 5к повідомлень настрочив за 5 років) Це така гра. Він ставить тобі 5 мінусів, ти йому також 5 мінусів. Його его підгорить і він ставить тобі в отвєтку ще 5 мінусів. А ти йому знову вліпи також 5 мінусів. Я це провіряв. Цим можна займатися цілий день. Він не успокоїться. ))) 3
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:17 #213 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:17 5 хвилин тому, turbo сказано: Бачиш який ти бидлан їбать, хто б казав про бидло, ти можеш бути офіційним представником бидла на планеті... де ви сцука плодитесь, від яких їбланів?
Єретик Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:18 #214 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:18 13 годин тому, Cherman сказано: Скоріше це тобі, що згущьонка, шо спущьонка... Ти теж не дивишся, он мозок навіть закис. Злив зараховано. Не розбираєтесь ви в оливковій олії. 1 2
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:19 #215 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:19 7 хвилин тому, turbo сказано: Можеш ще з дому не виходити і в фб не йди - там теж одні нитіки. повторюсь, мені байдуже що з тобою буде - десь наїбали, така твоя доля, звикай,з часом, таким як ти - буде ще гірше... природній відбір ))
turbo Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:20 #216 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:20 1 minute ago, Bliksss said: їбать, хто б казав про бидло, ти можеш бути офіційним представником бидла на планеті... де ви сцука плодитесь, від яких їбланів? Spoiler 2
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:20 #217 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:20 4 хвилин тому, weldermaster сказано: Я це провіряв. Цим можна займатися цілий день. а чим тобі ще займатись? робити - ніукуя ж не вмієш...
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:22 #218 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:22 10 хвилин тому, turbo сказано: опущусь до твого рівня і тоді швиденько Жені поскаржишся ти бачив щоб я скаржився на щось чи на когось? так отож... скаржаться такі безпорадні їблани як ти.
Єретик Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:24 #219 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:24 4 хвилин тому, Bliksss сказано: їбать, хто б казав про бидло, ти можеш бути офіційним представником бидла на планеті... де ви сцука плодитесь, від яких їбланів? Так на Борді повно неадекватна, які є бидлом. Спілкуються матами. Аргументи відсутні. Вважають себе всезнайками а насправді знають не так і багато. Тема про оливкову олію цьому підтвердження 5
WebTraveller Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:29 #220 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:29 3 минуты назад, Zelensky сказал: Так на Борді повно неадекватна, які є бидлом. Спілкуються матами. Аргументи відсутні. Вважають себе всезнайками а насправді знають не так і багато. Тема про оливкову олію цьому підтвердження Те що ти до всіх на "ВИ" не робить тебе культурним. Аргументація твоя теж так собі... А от всезнайку з себе покорчити любиш 4
Webmaster Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:44 #221 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:44 21 минуту назад, Bliksss сказал: а чим тобі ще займатись? робити - ніукуя ж не вмієш... Да, да. Хто б говорив. Як там поживає ваше Міністерство палива? Всьо, закрили? 2
Bliksss Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:46 #222 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:46 1 хвилина тому, weldermaster сказано: Да, да. Хто б говорив. Як там поживає ваше Міністерство палива? Всьо, закрили? Уася, ты о чём?
Єретик Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:54 #223 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 08:54 (змінено) 30 хвилин тому, WebTraveller сказано: Те що ти до всіх на "ВИ" не робить тебе культурним. Аргументація твоя теж так собі... А от всезнайку з себе покорчити любиш А що мене робить культурним? Хоча це не важливо. Головне, що я спілкуюсь культурно а не як місцеве бидло. П.С. ви теж вважаєте себе спецом по оливковій олії? П.П.С. щодо моєї аргументації у опонентів крім емоцій не залишається контраргументів. Значить моя аргументація - залізобетонна. Змінено 6 Серпня, 2021 в 09:00 користувачем Zelensky 5
Єретик Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 09:31 #224 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 09:31 5 хвилин тому, Cherman сказано: Доказувати щось довбойобам - собі дорожче. Добре, що ви мене таким не вважаєте і намагались щось довести. П.С. Дружня порада - не купуйте рафіновану оливкову олію 1 4
TFA Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 20:16 #225 Опубліковано 6 Серпня, 2021 в 20:16 15 часов назад, volks сказал: Так і по вибоїнах можна пройти і проїхати. І в дірявій маршрутці і дірявому тролейбусі можна їхати. Не гіперболізовуй. Дорога має бути рівною, тролейбус і маршрутка повареною і без дір. А те, що там пару см вище чи нижче - це вже другорядне. 15 часов назад, volks сказал: Ми говорили про Луцьк. Все пізнається в порівнянні. Але в межах однієї реальності! В даному випадку для порівняння доречно взяти місто з нашої країни.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти