Перейти до змісту

Тимчасове перекриття руху транспорту

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 минуты назад, turbo сказал:

Живе в мене рідня в Києві в звичайній хрущівці. Теж до пори, до часу співали хвалебні оди Кличку. То кілометр велодоріжки відкриє десь поруч, то голу-босу зупинку перетворить в сміттєподібну обшиту металопрофілем. А в один прекрасний день - раз, і будівельна техніка заїхала в двір. Був дитмайданчик - стала багатоповерхівка. А вам, жителі, трьохкопієчна дитяча гірка і пара лежачих поліцейських перед під'їздом.

Що їм не подобається? А могли знести і дитячий майданчик і той хрущ. Але зробили по людськи - тільки майданчик.

• Ха-ха 1
  • Відповідей 352
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, turbo сказано:

І наостанок - все це вже пройдено великими містами. І до чого приводить - теж добре знаю.

Київ - це далеко...давай ближче...

Коли тільки збирались будувати WOG на Відродження (на полі липинському), люди з будинку навпроти  - виходили на мітинг, перекривали дорогу - аргументуючи тим, що як "бабахне" постраждають всі. Всіх запевнили що норми відповідають,  20 років минуло, нічого крім нічного генделика - не порушує спокій людей. Я до чого веду, мож там твоїм родичам щось і не подобається, але, якщо нема порушення - хай сплять спокійно.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
25 minutes ago, Bliksss said:

заходиш на судовий портал - фільтри (по статті, по місту, по даті) і шукай собі - скільки влізе.Чому - хтось повинен тобі показувати? От накуя ці умови? От покажіть мені...це не за адресою...

А, ну от і все, спочатку в прокуратуру відправляють, потім - сам шукай чорного кота в чорній кімнаті, коли його там немає (лнту-шникам привіт)

26 minutes ago, Bliksss said:

Звичайно легше, бо "всі " кажуть можна, але - чомусь не робили..а чому?

Ну якщо легше - то нехай, строчи рядки в темі :) Будемо ще 20 років жити бозна-як, бо Порошенко свого часу був баригою.

Не зробили, бо простіше обіцяти, ніж виконувати.

28 minutes ago, Bliksss said:

і що зробили родичі щоб не допустити цього? написали в спортлото фейсбук? чи найняли юриста - щоб відстояти свої права,якщо вони були порушені?

Наразі скарга в Апеляційному суді вже декілька місяців. Шансів на виграш - 0,00..1%. Так що тут вкотре - мимо.

27 minutes ago, weldermaster said:

Що їм не подобається? А могли знести і дитячий майданчик і той хрущ. Але зробили по людськи - тільки майданчик.

Дивись, бо карма - штука хитра. Хіба що ти живеш автономно і посеред свого поля.

13 minutes ago, Bliksss said:

Київ - це далеко...давай ближче...

Коли тільки збирались будувати WOG на Відродження (на полі липинському), люди з будинку навпроти  - виходили на мітинг, перекривали дорогу - аргументуючи тим, що як "бабахне" постраждають всі. Всіх запевнили що норми відповідають,  20 років минуло, нічого крім нічного генделика - не порушує спокій людей.

Та звичайно, як тільки зайшли приклади - то почалось викручування: то далеко, треба ближче.

Ска, вкотре поражаюсь деяким умам: "не бабахнуло - значить все ок, а генделик - ну й фіг з ним, я ж там не живу".

Spoiler

index.jpg.90129fc5d54efbb6f0d696ab315a592b.jpg

24 minutes ago, Bliksss said:

Я до чого веду, мож там твоїм родичам щось і не подобається, але, якщо нема порушення - хай сплять спокійно.

Та трохи паскудно, знаєш, спиться коли колонка тягне в квартиру гази (вітровий підпір чи якось так зветься термін)

До чого це я? Не знаєш ситуації - краще просто не лізти з "розумними" порадами в кожну тему.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
28 хвилин тому, turbo сказано:

А, ну от і все, спочатку в прокуратуру відправляють, потім - сам шукай чорного кота в чорній кімнаті, коли його там немає

так вам що не скажи - все не так, готове рішення хочете? так - не буде 

29 хвилин тому, turbo сказано:

Будемо ще 20 років жити бозна-як,

ти будеш жити хуйово бозна-як - ще дуже і дуже довго, причину я назвав вище 

31 хвилин тому, turbo сказано:

Наразі скарга в Апеляційному суді вже декілька місяців. Шансів на виграш - 0,00..1%. Так що тут вкотре - мимо.

то я не зрозумів, якщо я програю в Апеляційному - можу казати що всі п*дараси і все куплено/продано ?

Апелячки ще не було, але - ти вже впевнений..;) А чому? мабуть, тому що знаєш що не правий

33 хвилин тому, turbo сказано:

Та звичайно, як тільки зайшли приклади - то почалось викручування: то далеко, треба ближче.

Ска, вкотре поражаюсь деяким умам: "не бабахнуло - значить все ок, а генделик - ну й фіг з ним, я ж там не живу".

"поражайся" - скільки завгодно, збудували без порушень? Питань у місцевих мешканців - нема, що тобі ще треба?

35 хвилин тому, turbo сказано:

ну й фіг з ним, я ж там не живу

а тебе і це питання цікавить?

36 хвилин тому, turbo сказано:

Та трохи паскудно, знаєш, спиться коли колонка тягне в квартиру гази (вітровий підпір чи якось так зветься термін)

не знаю .але, якщо тобі тягне - це твої проблеми, якби це моя колонка тягнула тобі в квартиру - це були б також - твої проблеми.

Якби твоя колонка тягнула мені - я б це питання вирішив, а не п*здів на борді в темах, в яких нікуя не розбираєшся.

Опубліковано (змінено)
44 хвилин тому, turbo сказано:

А, ну от і все, спочатку в прокуратуру відправляють, потім - сам шукай чорного кота в чорній кімнаті

дали "інструмент", не вмієш користуватись - це твої проблеми, пиши запити на папері.

коли тільки відкрили ці реєстри, на вимогу таких задротів як ти, було питання, а що коли в людина не вміє користуватись компом, або його немає.

Не вмієш користуватись - твої проблеми, нема компа - іди в бібліотеку, або іди і пиши заяву в письмовому вигляді - аркуш паперу та ручку тобі безкоштовно нададуть. Мозок - потрібно мати свій, але - кому я це розказую? 

Опубліковано (змінено)

Ясненько, закінчились аргументи - почались переходи на особистості і мінусування. Полий себе олією з останніх постів - може стане менш пригорати:smoke:

Змінено користувачем turbo
  • Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, turbo сказано:

Ясненько, закінчились аргументи - почались переходи на особистості і мінусування.

особистих - ще не починав, накуя? та й з ким ?

4 хвилин тому, turbo сказано:

Полий себе олією з останніх постів - може стане менш пригорати

та тебе хоч обісцяти можна - що це змінить? живи собі... ний в інтернетах далі.

Опубліковано (змінено)
3 minutes ago, Bliksss said:

особистих - ще не починав, накуя? та й з ким ?

та тебе хоч обісцяти можна - що це змінить? живи собі... ний в інтернетах далі.

Мінусуй до усрачки - хоч якось можеш реалізуватись, інтернет-герой:D(ска, майже 5к повідомлень настрочив за 5 років)

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, turbo сказано:

Мінусуй до усрачки

а що тобі до мінусів?

хоч якось можеш реалізуватись

я на життя не скаржусь в інтернетах, в мене - все добре, якщо і трапляються проблеми - їх вирішую, а не плачусь в мережі...

тебе лохом народили - лохом і закінчиш, хто в цьому винен?

Опубліковано (змінено)
8 minutes ago, Bliksss said:

а що тобі до мінусів?

Смішно з тебе, пішов мої пости вчорашні мінусувати - вчора вони ще окей, напевно, були.

8 minutes ago, Bliksss said:

я на життя не скаржусь в інтернетах, в мене - все добре, якщо і трапляються проблеми - їх вирішую, а не плачусь в мережі...

тебе лохом народили - лохом і закінчиш, хто в цьому винен?

Можеш ще з дому не виходити і в фб не йди - там теж одні нитіки.

Бачиш який ти бидлан (тільки в інтернеті такі трапляються, вживу бігом 102 телефонують) - не зміг довго підтримувати предметну розмову, скотився до образ (ждеш, що я опущусь до твого рівня і тоді швиденько Жені поскаржишся, щоб забанив).

• Ха-ха 2
  • -1 2
Опубліковано
11 минут назад, turbo сказал:

Мінусуй до усрачки - хоч якось можеш реалізуватись, інтернет-герой:D(ска, майже 5к повідомлень настрочив за 5 років)

Це така гра. Він ставить тобі 5 мінусів, ти йому також 5 мінусів. Його его підгорить і він ставить тобі в отвєтку ще 5 мінусів. А ти йому знову вліпи також 5 мінусів.

Я це провіряв. Цим можна займатися цілий день. Він не успокоїться. )))

• Ха-ха 3
Опубліковано
5 хвилин тому, turbo сказано:

Бачиш який ти бидлан

їбать, хто б казав про бидло, ти можеш бути офіційним представником бидла на планеті... де ви сцука плодитесь, від яких їбланів?

Опубліковано
13 годин тому, Cherman сказано:

Скоріше це тобі, що згущьонка, шо спущьонка...

Ти теж не дивишся, он мозок навіть закис.

Злив зараховано.

Не розбираєтесь ви в оливковій олії. 

• Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано

Можеш ще з дому не виходити і в фб не йди - там теж одні нитіки.

повторюсь, мені байдуже що з тобою буде - десь наїбали, така твоя доля, звикай,з часом, таким як ти - буде ще гірше... природній відбір ))

Опубліковано

1 minute ago, Bliksss said:

їбать, хто б казав про бидло, ти можеш бути офіційним представником бидла на планеті... де ви сцука плодитесь, від яких їбланів?

Spoiler

1456682913143449502.thumb.jpg.83333358d45d07916cddfadef66a154b.jpg

:0006:

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 хвилин тому, weldermaster сказано:

Я це провіряв. Цим можна займатися цілий день.

а чим тобі ще займатись? робити - ніукуя ж не вмієш...

Опубліковано
10 хвилин тому, turbo сказано:

опущусь до твого рівня і тоді швиденько Жені поскаржишся

ти бачив щоб я скаржився на щось чи на когось? так отож... скаржаться такі безпорадні їблани як ти.

Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

Так на Борді повно неадекватна, які є бидлом. Спілкуються матами. Аргументи відсутні. Вважають себе всезнайками а насправді знають не так і багато. Тема про оливкову олію цьому підтвердження 

• -1 5
Опубліковано
3 минуты назад, Zelensky сказал:

Так на Борді повно неадекватна, які є бидлом. Спілкуються матами. Аргументи відсутні. Вважають себе всезнайками а насправді знають не так і багато. Тема про оливкову олію цьому підтвердження 

Те що ти до всіх на "ВИ" не робить тебе культурним.

Аргументація твоя теж так собі...

А от всезнайку з себе покорчити любиш

• +1 4
Опубліковано
21 минуту назад, Bliksss сказал:

а чим тобі ще займатись? робити - ніукуя ж не вмієш...

Да, да. Хто б говорив. Як там поживає ваше Міністерство палива? Всьо, закрили?

• Ха-ха 2
Опубліковано
1 хвилина тому, weldermaster сказано:

Да, да. Хто б говорив. Як там поживає ваше Міністерство палива? Всьо, закрили?

Уася, ты о чём? ;)

Опубліковано (змінено)
30 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Те що ти до всіх на "ВИ" не робить тебе культурним.

Аргументація твоя теж так собі...

А от всезнайку з себе покорчити любиш

А що мене робить культурним?

Хоча це не важливо. Головне, що я спілкуюсь культурно а не як місцеве бидло.

П.С. ви теж вважаєте себе спецом по оливковій олії?

П.П.С. щодо моєї аргументації у опонентів крім емоцій не залишається контраргументів. Значить моя аргументація - залізобетонна.

Змінено користувачем Zelensky
  • -1 5
Опубліковано
5 хвилин тому, Cherman сказано:

Доказувати щось довбойобам - собі дорожче. 

Добре, що ви мене таким не вважаєте і намагались щось довести.

П.С. Дружня порада - не купуйте рафіновану оливкову олію ;)

• Ха-ха 1
  • -1 4
Опубліковано
15 часов назад, volks сказал:

Так і по вибоїнах можна пройти і проїхати. І в дірявій маршрутці і дірявому тролейбусі можна їхати.

Не гіперболізовуй. Дорога має бути рівною, тролейбус і маршрутка повареною і без дір. А те, що там пару см вище чи нижче - це вже другорядне.

15 часов назад, volks сказал:

Ми говорили про Луцьк.

Все пізнається в порівнянні. Але в межах однієї реальності! В даному випадку для порівняння доречно взяти місто з нашої країни.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...