Перейти до змісту

Тимчасове перекриття руху транспорту

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 хвилин тому, volks сказано:

Апять двацать п'ять. Ти звідки знаєш хто куди і що пише, екстрасенс бордівський?

Відповідь була не тобі. Але якщо ти так на це відреагував, то значить таки себе впізнав.

Вітаю! 

• Відповідей 352
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, volks said:

Апять двацать п'ять. Ти звідки знаєш хто куди і що пише, екстрасенс бордівський?

Нема з ким говорити. Страшно уявити реакцію, якщо в один день дочка скаже, що подалась в блогери. Особливо, якщо в царині урбанини :)

Spoiler

Стастистика для одного не дуже врівноваженого бордівця.

Лише на opencity:

• подано - 15 запитів;
  • відхилено - 1;
  • як бонус - Волиньпост "прорекламував" в себе 3 моїх запити до відповідних підрозділів.

Змінено користувачем turbo
  • Дякую! 1
Опубліковано
11 минут назад, turbo сказал:

Нема з ким говорити.

Згоден. Прямо уявляю. Як Жені роблять ремонт вдома. Криві стіни, горбата плитка, всі комунікації виведені через ...опу.  Позакінченню приходить Женя - ну добре хоч так зробили.

• Подобається 1
  • Ха-ха 4
  • -1 1
Опубліковано
35 хвилин тому, volks сказано:

Згоден. Прямо уявляю. Як Жені роблять ремонт вдома. Криві стіни, горбата плитка, всі комунікації виведені через ...опу.  Позакінченню приходить Женя - ну добре хоч так зробили.

Ти, парубче, на особистості не переходь, бо я не обмежуся тільки БАН-ом.

Бо захочу в реальному житті з тобою поспілкуватися.  Щоб ти мені відповів.

Опубліковано

25 минут назад, Zheny@ сказал:

Ти, парубче, на особистості не переходь,

Во-во. Ще одна порада, якою тобі варто самому скористатися.  Не я почав хамити. А в бан. Та будь-ласка. Не впєрвой. Тільки тоді вже й себе відправляй.

• +1 1
Опубліковано
17 хвилин тому, Cherman сказано:

Женя, ну чого ти агришся? Ремонти і благоустрій роблять за міські гроші, які надходять з податків. Тому, всі лучани мають повне право висловлювати свою думку щодо цього.

Та я нічого проти не маю. Я за. Але ж пояснюю, що оцим триндьожом на  Борді чи ФБ - нічого не доб'єшся.  Прокуратура чи СБУ уже перестали читати Борду :) не реагують. 

• Дякую! 1
Опубліковано
18 часов назад, volks сказал:

Дякувати за халтуру? Ні, вибачай. В себе вдома будеш дякувати ремонтникам за халтуру.

Порівняння недоречне. Благоустрій міста і особисте житло - це різні речі. У місті - це власність народу, але не кожного окремо, а загалом. Тому одному може сподобатися ремонт, іншому - ні. Тут побажання всіх не вийде врахувати, чого не скажеш про особисте житло, де ти маєш повне право вимагати того, що хочеш. Різні масштаби.

Поблема в тому, що совок не відходить. Ремонти совкові. Що за підходом, що за виконанням.

Відходить. Раніше ВЗАГАЛІ нічого не робили, зараз починають трохи думати про людей. Це вже прогрес. Заїдь, наприклад, в Херсон, то ти зрозумієш, що в нас ще Європа і є чим гордитися.

Якщо не старатись, а робити на от..бись, то не буде ніколи.

Вони стараються, інакше було б взагалі погано.

• +1 1
Опубліковано
28 минут назад, Asashi сказал:

Чого ж тоді волинська область на останньому місці по рівню економіки і на передостанньому місці по рівню середньої заробітньої плати?   Оці всі ремонти і благоустрої це просто обгортка

Ми говоримо про благоустрій, а не про рівень життя. 

• +1 2
Опубліковано
5 годин тому, Asashi сказано:

Херсон кажеш? Чого ж тоді волинська область на останньому місці по рівню економіки і на передостанньому місці по рівню середньої заробітньої плати? 

Бо 3 митниці працюють не на наповнення бюджету області, а на наповнення кишень потрібних дядь.

5 годин тому, Asashi сказано:

Оці всі ремонти і благоустрої це просто обгортка  а за нею дуля з маком, ковель, володимир, новововолинськ, камінь, тай навіть луцьк от порівняй всі ці міста волині,  і зроби опитування людей бажано спитай яка в них зарплата, як живуть, чи все задовільняє,

Як я одразу не зрозумів. Карамба зі своїми численними клонами повернувся!  Вітаю із поверненням.

• Ха-ха 1
Опубліковано

6 часов назад, TFA сказал:

У місті - це власність народу, але не кожного окремо, а загалом. Тому одному може сподобатися ремонт, іншому - ні.

Я говорив не про "вкусовщину", а про недоліки, які сам народ бачить, але каже "добре хоч так зробили".

7 часов назад, TFA сказал:

Раніше ВЗАГАЛІ нічого не робили,

Робили ЩОСЬ при всіх мерах.

зараз починають трохи думати про людей

Для мене показником думки про людей є пониження тротуарів. Під час прогулянки з дитячим візком була можливість цю турботу оцінити. Дуже рідко в рівень з дорогою. Зазвичай сходинка 3-5-10 см

Заїдь, наприклад, в Херсон, то ти зрозумієш, що в нас ще Європа і є чим гордитися.

Та давай вже в якісь відсталі країни Африки заїдемо. Так взагалі страшенна гордість розбере.

Вони стараються

Мордою ліца вони стараються посвітити.

• +1 3
Опубліковано
30 хвилин тому, volks сказано:

Робили ЩОСЬ при всіх мерах.

О! ти теж папєрєдніків згадав?? :) Як це мило!

Романюк дуже любив бруківку перекладати. Навіть там, де цього й робити не потрібно було.  А тем де потрібно було - не дуже робив.

А ще, раз ти так заявив що при всіх мерах робили ЩОСЬ, то скажи, що зі спиську "щось" зробив Кривицький?  Бо я оце сиджу і згадую, але нічого не приходить до голови. Від слова "зовсім".

Шиба "прославився" автобусами і мільйонними боргами за них. А ще при ньому місто "гавнішало". 

35 хвилин тому, volks сказано:

Та давай вже в якісь відсталі країни Африки заїдемо.

Це ти як Вітя, в борошно!

Ми порівнюємо міста України. Ти ж сам казав, здається, що трошки там десь кермо крутиш дорогами України, нє?   То порівняй ті міста де ти був і Луцьк. А тоді скажи.

Житомир візьми - совок совком.

Опубліковано (змінено)
13 minutes ago, Zheny@ said:

Романюк дуже любив бруківку перекладати. Навіть там, де цього й робити не потрібно було.

Порівняно з "молодою" командою і цілими полями бруківки - ніщо ;)

13 minutes ago, Zheny@ said:

Ми порівнюємо міста України. Ти ж сам казав, здається, що трошки там десь кермо крутиш дорогами України, нє?   То порівняй ті міста де ти був і Луцьк. А тоді скажи.

Житомир візьми - совок совком.

Не повіриш, але навіть Житомир розвивається. Може не так помітно, як ті ж Дніпро, Харків, Франківськ, Тернопіль - але теж є прогрес. Львів в плані розвитку для людей - взагалі номер 1, імхо. Тому точно, "в борошно".

Upd. Навіть Рівне, про яке взагалі нічого не було чути ніколи - і то впроваджують платне паркування і хочуть розвивати набережну.

Змінено користувачем turbo
Опубліковано
41 хвилин тому, turbo сказано:

Не повіриш, але навіть Житомир розвивається. Може не так помітно, як ті ж Дніпро, Харків, Франківськ, Тернопіль - але теж є прогрес.

Їхали через Житомир 3 тижні тому - у нас таке було на початку 90-х.

Дороги - гівно. Запустіння кругом.  Приїхала колега по роботі з Житомира в Луцьк жити (переселенці з Донецька) . Каже, Житомир це не місто - гавніщє.   Таке ж як і Луганськ.

Луцьк, в порівнянні - Європа!

• +1 1
Опубліковано
19 хвилин тому, Asashi сказано:

Причому тут митниця? Митниця це просто державний орган збору бабла з людей і бізнесу, не думав чого в країнах де є безмитні зони такий великий рівень життя, ти походу взагалі нерозумієш як працює сучасна світова економіка і чому любий бізнес шукає те місце де податків мінімум, саме таки безмитні зони  та зони з мінімальним податковим навантаженням здатні зробити міцну економіку бо на зекономлені гроші бізнес розвиває сам себе і дає плюшки різні своїм працівникам для кращої  мотивації і збільшення прибутків, від цього ростуть і суміжні сектори та галузі і так розвивається країна, наприклад якщо податків платиш мінімум то країна може жити і на 5 % загального податку, але тоді прийдеться скоротити держ. апарат і вкрасти вже не получиться так. Як би ти митницю не реформував щоб ти не робив і як би не лякав, всерівно спокуса візьме верх в любого, коли через твій пост проходить кожий день до мільйона баксів, то тільки повний дурень не схоче на цьому заробити,  митницю можна реформувати тільки зменшенням мит  все інше в нас не діє від слова взагалі!  Ти ще походу незнаєш, що таке одеська митниця )  Ситуація однакова по всій країні, митниця це годівниця засіяна зеленими, і від цієї спокуси в нинішніх наших умовах не встоїть ніхто, апетит приходить в процесі, ні ти, ні я теж не встояли б перед цією спокусою, бо як це починається, спочатку ти взяв на лапу, бо тобі схотілося, авто з салону, потім ти взяв на лапу бо тобі схотілося велику квартиру, потім тобі схотілося будинок, потім тобі схотілося 2-3 будинка, потім тобі схотілося відправити дітей вчитися в європу і там теж купити нерухомість,  а потім коли ти розумієш гроші є і течуть рікою ще, то ти за рахунок митниці з великими поборами,  ти стаєш інвестором - бізнесменом і вкладаєшся в якийсь бідівельний проект чи новострой як інвестор чи співвлвсник бізнесу, отак живуть наші митники усі,  і причина цього не в митниках, а в поборах  і таксах які встановила держава.

НУ вибачте, пане проффесоре економічних наук, куди ж нам, смертним, до вас? Ви у нас всезнаючий розум!

Ми тут холопи в лаптях. 

Ти говориш про мільйони, що йдутьь через митницю, так от частина сплачених податків - має йти у місцевий бюджет. А тепер 3 великих митниці (Доманово, Устилуг, Ягодин), скільки офіційних грошей  вони приносять в місяць?  Скільки грошей має лишитися в області?  І це стосується всіх підприємств.

Але це вже не по темі.

Опубліковано
53 минуты назад, Zheny@ сказал:

А ще, раз ти так заявив що при всіх мерах робили ЩОСЬ, то скажи, що зі спиську "щось" зробив Кривицький?

Ну взагалі-то при Кривицькому Луцьк визнавався кращим в Україні по благоустрою. При ньому були зроблені тротуари від ЦУМу до Шопена.

56 минут назад, Zheny@ сказал:

О! ти теж папєрєдніків згадав?? :) Як це мило!

Не я згадав. Прозвучала фраза

8 часов назад, TFA сказал:

Раніше ВЗАГАЛІ нічого не робили

І я на неї відповів.

58 минут назад, Zheny@ сказал:

Шиба "прославився" автобусами і мільйонними боргами за них. А ще при ньому місто "гавнішало".

При Шибі зроблена Набережна, Глушець, Гордіюк з тротуарами. Шиба прибрав з міста маршрутки мерси і зобов'язав зупинятися лише на зупинках.

1 час назад, Zheny@ сказал:

Це ти як Вітя, в борошно!

Ми порівнюємо міста України.

Хто порівнює? Я їх не порівнював.

Ти ж сам казав, здається, що трошки там десь кермо крутиш дорогами України, нє?

Саме так. Відвідав вже всі облцентри і значну кількість райцентрів.

То порівняй ті міста де ти був і Луцьк

Луцьк - одне найбільш благоустроєних. Але є чому повчитися у Вінниці, Харкова, Чернігова. Я вже мовчу про Львів, який по якості проектів далеко попереду.

Але українські міста - це така собі база для порівняння. Бути кращим серед гірших - ну такоє. От, коли в порівнянні з містами Німеччини, Данії, нідерландів можна буде сказати, що Луцьк - це Європа... Ось буде причина для гордості.

• Подобається 1
  • +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, volks сказано:

Шиба прибрав з міста маршрутки мерси і зобов'язав зупинятися лише на зупинках.

натомість купили автобуси, що згнили під парканами депо.

4 хвилин тому, volks сказано:

Ну взагалі-то при Кривицькому Луцьк визнавався кращим в Україні по благоустрою. При ньому були зроблені тротуари від ЦУМу до Шопена.

Ну, такоє. Волі щось трошки зробили і все. Якихось особливих досягнень, окрім продажу УСІХ стоянок в місті - не було. Що не продав той, допродав Романюк.

Хто там китайські автобуси покупляв для маршруток? де вони? хоча б один?

Опубліковано
42 минуты назад, Zheny@ сказал:

Хто там китайські автобуси покупляв для маршруток? де вони? хоча б один?

А навіщо ти мені ці питання задаєш? Я не довідкове бюро.

Опубліковано
56 хвилин тому, Asashi сказано:

а це прищаве чудо недомер сказало на своєму аверсі і волинських новинах що це міська влада купила новий транспорт щоб лохторат  і бідоття місцеве йому повірило якій він маладєц. 

ти себе відносиш до лохторату чи бідоття?

Опубліковано (змінено)
1 година тому, volks сказано:

От, коли в порівнянні з містами Німеччини, Данії, нідерландів можна буде сказати, що Луцьк - це Європа... Ось буде причина для гордості.

хз, що ти тут написав?

Луцьк - окремо від всієї України має вступити в ЄС? 

P.S. за що ти так "не любиш" Нідерланди?

Змінено користувачем Bliksss
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Asashi сказано:

А ти працюєш на структури Палиці

В структурі - здорового глузду )) в кожного - є своя думка, тільки дибіли можуть фанатіти від "пороха" і т.п. від нав'язаної ідеї.

P.S. Якщо не зрозуміло - до жодної партії не маю відношення, а за кого голосував - моя справа, хоча, це - очевидно.

Опубліковано
8 хвилин тому, Asashi сказано:

дибіл тут явно не я

ніт, таки - ти, не я ж пишу з нових акаунтів на борді...

P.S. дуже прикольно, що тобі так пукан розриває, але, не напрягайся, як вже казали - всім покуй....

Опубліковано (змінено)
29 хвилин тому, Asashi сказано:

Я себе не відношу не до одних і не до інших.

можеш себе хоч "Наполеоном" вважати - кому, яка різниця?

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, Asashi сказано:

реконструкція проспекту Волі 124 мільйони чи більше яч вже не памятаю і багато такого ще є по місту

ну вже ж казали - п*здуй в прокуратуру, якщо такий впевнений, що там хтось і щось зп*здив, ні - то нащо ця мова?

P.S. Можуть за наклеп - наваляти і будуть праві.

Опубліковано
19 хвилин тому, Asashi сказано:

реконструкція проспекту Волі 124 мільйони чи більше яч вже не памятаю

ось тут - детальніше, ти був причетним до цього, чи - "агенство ОБС"?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...