volks Опубліковано 13 Липня, 2019 в 20:16 Поділитися #1 Опубліковано 13 Липня, 2019 в 20:16 Сьогодні вчергове прогулявся до батьків по Гордіюк-Кравчука. З кожним тижнем все більший шок. Біля Північки постійно тусується одна компаха. Одні ж і ті самі люди. В дворі батьків також компаха і з кожним разом все більша. По дорозі зустрів ще 2 чи 3 компашки. І видно, що не бомжі, а просто бухарі з підпухшими лицями. І якщо раніше це були старші мужики, то зараз хлопаки, яким і 35 ще немає. І якось це все геть не весело. А ще додати сюди десятки ЛОТО. І це все не в якомусь забитому селі чи депресивному Донбасі, а в одному із найбільш благоустроєних міст України. Завжди сміялись над кацапами, а тут ось воно як. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
super_bord Опубліковано 13 Липня, 2019 в 20:23 Поділитися #2 Опубліковано 13 Липня, 2019 в 20:23 про одне з найбільш благовлаштованих міст то ти загнув... спиваються, а що ще робити... і в інших містах те саме. така культура, такі перспективи... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HelloBoy Опубліковано 13 Липня, 2019 в 20:42 Поділитися #3 Опубліковано 13 Липня, 2019 в 20:42 24 минуты назад, volks сказал: Сьогодні вчергове прогулявся до батьків по Гордіюк-Кравчука. З кожним тижнем все більший шок. Біля Північки постійно тусується одна компаха. Одні ж і ті самі люди. В дворі батьків також компаха і з кожним разом все більша. По дорозі зустрів ще 2 чи 3 компашки. І видно, що не бомжі, а просто бухарі з підпухшими лицями. І якщо раніше це були старші мужики, то зараз хлопаки, яким і 35 ще немає. І якось це все геть не весело. А ще додати сюди десятки ЛОТО. І це все не в якомусь забитому селі чи депресивному Донбасі, а в одному із найбільш благоустроєних міст України. Завжди сміялись над кацапами, а тут ось воно як. а хто тут остався? всі здоровомислячі виїхали або на заробітках... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 13 Липня, 2019 в 21:55 Поділитися #4 Опубліковано 13 Липня, 2019 в 21:55 1 час назад, HelloBoy сказал: а хто тут остався? всі здоровомислячі виїхали або на заробітках... Здоровомислячі заробляють нормальні гроші в Україні. А на заробітках не від великого ума, в основному. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 13 Липня, 2019 в 22:56 Поділитися #5 Опубліковано 13 Липня, 2019 в 22:56 Біля північки, заклад ігрових автоматів. Там де мальвіна була. От ті люди постійно там і бухають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 13 Липня, 2019 в 23:32 Поділитися #6 Опубліковано 13 Липня, 2019 в 23:32 35 хвилин тому, AnimaNoir сказано: Біля північки, заклад ігрових автоматів. Там де мальвіна була. От ті люди постійно там і бухають. ну і хрен з ними ... аби до інших не приставали і не ригали де попало Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 14 Липня, 2019 в 04:42 Поділитися #7 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 04:42 6 годин тому, Юріч сказано: Здоровомислячі заробляють нормальні гроші в Україні. А на заробітках не від великого ума, в основному. Я би не судив людину по тому, скільки вона заробляє. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 14 Липня, 2019 в 04:50 Поділитися #8 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 04:50 8 годин тому, super_bord сказано: спиваються, а що ще робити... Літературні вечори проводити або платити десятину і співати оди всевишньому Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barkas Опубліковано 14 Липня, 2019 в 04:59 Поділитися #9 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 04:59 Бухарі і і там,і тут,вони всюди!!!! Наші бухарі - вдень працюють( в переважній більшості))),а їхні тільки бухають)))) та ще й вчора субота була)))) народ розслабляється)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:28 Поділитися #10 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:28 В нас щодня з 4-5 ранку під вікнами сидить "стара гвардія" - така алкашня під 40-60 років в кількості штук 3-4. Сидять, хляють "косорилівку", яку купують в будинку за адресою Привокзальна, 1 і під'їзді, де пошта - там в одній із квартир - ТОЧКА. Бухають або зовсім без закуски, або "під сирок/булочку на трьох". Потім - починають голоснол перегавкуватися, з'ясовувати, хто кого поважає, і хто піде за "добавкою", і т.д. Викликав копів - приїхали, ПОФОТКАЛА ДІВЧИНА НА СМАРТФОН, і попроросили "НУ ЙДІТЬ ЗВІДСИ, БУДЬ-ЛАСКА, ВИ ЛЮДЯМ СПАТИ ЗАВАЖАЄТЕ"... і ВСЕ. Сподіваюся, всі зрозуміли, що потім було? Правильно, копи поїхали, мудаки відійшли півдвора, і повернулися на лавку назад... А як побачили машину - їхній "вождь" сховав пляшку під піджак. І все - обшукувати їх "не можна" ж, а вони "просто тихенько сидять". Враховуючи "беззакусочне" і з одного стакана, який теж сховали, споживання - можна і повірити. Ганяв самотужки, з балаклавою, балоном KoJet, мачеткою і битою... Ефекту НУЛЬ! Ти його НОГОЮ з лавки, встає, шле нах*й, і сідає назад. ДУЖЕ короткий, на 3-5 днів, ефект дав балон - але задовбешся купувати і виливати на них 200 грн. щотижня. "Г@внокомандующій" тої зграйки алкашів живе десь в сусідньому будинку, тому, де точка. В них КРАЩІ лавки, а лізуть всеодно до нас, під дерево. Телефонував на 15-80, напряму в управління до муніципалів - ефекту НУЛЬ! Тут, скорше за все, точка таки "башляє", і її не чіпають. Туди як, з коктейлем навідатися? Так неохота кримінал мати - дадуть же, як за людей... P.S. Минулого тижня повернувся з риболовних змагань, позаносив речі, лишилося рюкзак маленький, і відро з прикормом дотарабанити, вирішив стати перекурити біля під'їзду - суне пропита пика, досі не бвчена в нас, і прямо каже "заплетеним" язиком - "Ви тут живете? То я Вам гроші дам, чходіть отуди (пальцем вказує на пошту), купіть пляху, вони тільки своїм продають." ФІНІШ. Ну, по перше, я таки НЕ знаю номера квартири, де та точка - не користуюся, А ЯК ХОТІВ ПРОЗНАТИ ВІД ЖИТЕКЛІВ ТОГО БУДИНКУ - ПОКРИВАЮТЬ, "ЖІНОЧЦІ НЕМА ЗА ЩО ЖИТИ"... По друге - я не посильний. Ну а по третє, то я тим пі*арасам, які мені ж спати майже щодня вранці не дають, маю горілку носити? Гнав, як сидорову козу, берцями по спиняці - "дядя" пожалів, що підійшов. ЗНАЮ, ЩО ЧАСТЕНЬКО "БОРДУ" ЦИТУЮТЬ ЗМІ - ОСТАННЄ НАПЕВНО, ДАЛІ - ЗАЯВА В ПРОКУРАТУРУ НА ЇХНЮ БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ - ЗВЕРНЕННЯ ДО МІСЬКРАДИ, А ТОЧНІШЕ - ДО ДОБЛЕСНОЇ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ВАРТИ - ПРИКРИЙТЕ РОКАМИ МАЙЖЕ ВІДКРИТО ПРАЦЮЮЧУ ТОЧКУ ПО РОЗЛИВУ СУРОГАТУ ЗА АДРЕСОЮ ВУЛ. ПРИВОКЗАЛЬНА,1 (ПІД'ЇЗД, ДЕ ПОШТА, ТРЕТІЙ ВІД МОСТУ). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:33 Поділитися #11 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:33 1 час назад, Barkas сказал: Бухарі і і там,і тут,вони всюди!!!! Наші бухарі - вдень працюють( в переважній більшості))),а їхні тільки бухають)))) та ще й вчора субота була)))) народ розслабляється)) Оті морди, що в нас сидять, 100% десь працюють вдень - вранці вмазали, і розійшлися кудись... Хто ж їх і на яку роботу бере - питання... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:38 Поділитися #12 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:38 А Північний - то для наших муніципалів - взагалі клондайк - там зі сторони магазину "Поплавок" є такі старенькі металеві торгові ряди з накриттям, де ніхто уже давно не торгує, так на тих прилавках весь час, скільки не йшов повз, синячать різні пропиті бомжеподібні, розлимваючи з пластикових пляшок... Де вони їх купують? То настільки очевидно, що аж смішно. І ото роками існує, і прикрити не можна? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:55 Автор Поділитися #13 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 06:55 15 минут назад, AgentSmith13 сказал: А Північний - то для наших муніципалів - взагалі клондайк - там зі сторони магазину "Поплавок" є такі старенькі металеві торгові ряди з накриттям, де ніхто уже давно не торгує, так на тих прилавках весь час, скільки не йшов повз, синячать різні пропиті бомжеподібні, розлимваючи з пластикових пляшок Або під вербою біля Глобуса. І ЛОТО тут ні до чого. 10 часов назад, super_bord сказал: про одне з найбільш благовлаштованих міст то ти загнув... Краще лише Харків і , можливо, Вінниця(не знаю не був там) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 14 Липня, 2019 в 07:58 Поділитися #14 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 07:58 1 година тому, AgentSmith13 сказано: А Північний - то для наших муніципалів - взагалі клондайк - там зі сторони магазину "Поплавок" є такі старенькі металеві торгові ряди з накриттям, де ніхто уже давно не торгує, так на тих прилавках весь час, скільки не йшов повз, синячать різні пропиті бомжеподібні, розлимваючи з пластикових пляшок... Де вони їх купують? То настільки очевидно, що аж смішно. І ото роками існує, і прикрити не можна? Весною сам бачив як муніципали кошмарили бабусь, які продавали проліски та конвалії - на запитання чому не кошмарять точки з сурогатом, відповідали що в них інше завдання. До речі, ту купу алканафтів - навіть поліція ігнорить, проходять повз них вперто ігноруючи, хоча заразу навпроти "старих металевих рядів" аж дві точки, одна замаскована під магазин господарчих товарів, а друга так і називається - пиво на розлив))) Магазин що на вході у північний ринок - працює цілодобово, зайдіть туди в 1-2 ночі, там така двіжуха... Продавщиць,які вночі торгують - вже штрафували разів з десять, одна з них казала, що бувало і 3 рази на місяць, їм - пох. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barkas Опубліковано 14 Липня, 2019 в 07:59 Поділитися #15 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 07:59 Я в 5-6 ранку гуляю з собакою,то в усіх дворах де є лавки,сидять проффесори і вирішують глобальні питання...а ближче до 7-7.30 вони розпливаються по роботах....,так - вони працюють,ну половина з них точно )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barkas Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:01 Поділитися #16 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:01 Муніципали- то непотрібство!!!! Я собаку з поводка відпустив,то вони до мене дої...ались, а як я їм почав розказувати,що на лавках хроніки поруч сидять і бухають,навіть не соромляться,то вони закрили пики і пропали))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barkas Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:03 Поділитися #17 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:03 1 час назад, AgentSmith13 сказал: Оті морди, що в нас сидять, 100% десь працюють вдень - вранці вмазали, і розійшлися кудись... Хто ж їх і на яку роботу бере - питання... Та в державних структурах таких тримають ще.....сторож,сантехник і тд....то я точно знаю))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barkas Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:08 Поділитися #18 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:08 Ааааа і про крапки продажу горілки і муніціпалів разом)))): в мене в дворі продають молоко,мадам вічно під "шафе" я її подруга рядом горілочку!!! І муніціпали сто раз їй штрафи писали і бесіди проводили....))) І що....вона як продавала,так і продає.....а тепер питання...: Для чого муніціпальна поліція існує взагалі????? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:21 Поділитися #19 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:21 25 минут назад, Bliksss сказал: Весною сам бачив як муніципали кошмарили бабусь, які продавали проліски та конвалії - на запитання чому не кошмарять точки з сурогатом, відповідали що в них інше завдання. До речі, ту купу алканафтів - навіть поліція ігнорить, проходять повз них вперто ігноруючи, хоча заразу навпроти "старих металевих рядів" аж дві точки, одна замаскована під магазин господарчих товарів, а друга так і називається - пиво на розлив))) Магазин що на вході у північний ринок - працює цілодобово, зайдіть туди в 1-2 ночі, там така двіжуха... Продавщиць,які вночі торгують - вже штрафували разів з десять, одна з них казала, що бувало і 3 рази на місяць, їм - пох. Та навіть той магазин - не проблема, якщо там торгують ДЕРЖАВНОЮ горілкою і пивом. От в Німеччині ВЗАГАЛІ немає обмежень по часу - і алкашів в дворах - теж. Та що там, там пиво можна пити відкрито на вулиці і навіть на зупинці - поліції всерівно. А от якщо сів з ним в автобус/тролейбус/трамвай - штраф 40 євро. Якщо хтось хляє "міцні напої" - аналогічно, штраф миттєво, навіть в дворі на лавці. Купив - йди додому, і там пий, нікому не заважаючи. Ну, пиво в них - частина культури... А просто бухаючих "водочку с горла" - на вулицях/в парку/дворі - немає - бо по кишені бо-бо. Те обмеження "з 22-ї" (дуже сумнівно законне) - ще більше спонукає алкашню до купівлі "лівака", а "веселі компанії" - до купівлі не літри, а двох + чекушку і 3 літри пива, про запас, і все.Натомість нормальна людина, яка на заводі якомусь в другу зміну до 23-00, чи просто затрималася на роботі - не може собі ДОДОМУ пляшку того ж пивка купити, яку ВДОМА культурно випити. Купити зарання, хтось скаже - а якщо через прохідну "ніззя"? Ну і магазини всі закриті наглухо крім 7-23, через це ж, а люди не лише за алкоголем в магазин йдуть. Вони ще й ЦИГАРКИ хотіли обмежити... І так - "хронік" не йде в магазин, він йде на "точку"/до "бабки на базарі", де пляшка косорилівки невідомого походження і міцності - 30-40 грн., а не 100. Треба не "обмеженнями" боротися, а впливом на "клієнтів" - штраф має бути космічний за розпиття принаймні міцного алкоголю на вулиці (за голосне порушення громадського порядку - додатковим бонусом штраф, при найменшій непокорі - не "15 діб", а 15 діб ПРИМУСОВИХ РОБІТ на узбіччях доріг, з прибирання дворів, парків і т.д.), плюс за створення "точки" з сурогатом - взагалі кримінал, і такий штраф, щоб квартиру/хату/магазин продав - там ухиляння від сплати податків, незаконна підприємницька діяльність то як мінімум, і це без згадки про фактичну торгівлю отрутою (воно і просто горілка - отрута, але від неї ласти не відкидають так часто)... А ще вони спирт можуть крадений на заводі продавати... Було б бажання в правоохоронців. А якщо "бормотухою" торгують з-під поли в МАГАЗИНІ - то взагалі капець. Повний. За таке треба наглухо ліквідовувати фірму, і всі її магазини. 20 минут назад, Barkas сказал: Та в державних структурах таких тримають ще.....сторож,сантехник і тд....то я точно знаю))) В нас ЖЕК траву косив - то п...ць - "косарі" ледь повзали з тримерами в руках, як руки-ноги цілі - загадка. Один - взагалі спав під кущем півдня. Вгадаєте, де вони брали характерні пластикові пляшечки? Правильно, на точці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:26 Поділитися #20 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:26 Не все так погано - Протягом 2018 року на Волині місцеві громади отримали 117,7 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Крім того - За підсумками п’яти місяців 2019 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 46,6 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Я так розумію, сюди вxодить алкоголь і тютюнові вироби. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:34 Поділитися #21 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:34 9 хвилин тому, weldermaster сказано: Я так розумію, сюди вxодить алкоголь і тютюнові вироби. від акцизу з алкоголю та тютюну - надходження мізерні, основний жохід з акцизу, громада отримує від продажу пального, тобто, якщо на території ОТГ - розташована заправка. Дуже рідко сільмаг купує обидві ліцензії - і на алкоголь і на тютюн, в невеликому селі, відбити їх вартість майже не можливо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:43 Поділитися #22 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:43 8 хвилин тому, Bliksss сказано: від акцизу з алкоголю та тютюну - надходження мізерні, основний жохід з акцизу, громада отримує від продажу пального, тобто, якщо на території ОТГ - розташована заправка. Дуже рідко сільмаг купує обидві ліцензії - і на алкоголь і на тютюн, в невеликому селі, відбити їх вартість майже не можливо. В селі вартість ліцензій колись була мізерна. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:44 Поділитися #23 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 08:44 18 минут назад, weldermaster сказал: Не все так погано - Протягом 2018 року на Волині місцеві громади отримали 117,7 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Крім того - За підсумками п’яти місяців 2019 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 46,6 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Я так розумію, сюди вxодить алкоголь і тютюнові вироби. Так то з офіційної торгівлі - і то добре. І основне з акцизу, що йде в бюджет громади - то з заправок і бензину. Хоча, був на рибалці в одному селі, далекому від кордону, доречі - Угли, Ковельський район- там в магазині, офіційному такому, цигарки з акцизкою були лише "Прима" без фільтру якась, а все решта - білоруські... То як з контрабандою - чув думку, що "зашибісь, що возять ліваком телефони/компи з Польщі - дешевше купити можна". На ділі- не крепко і дешевше не для "своїх" те все продають, і ту різницю продавець кладе виключно СОБІ в кишеню. А держава недоотримує мільйони (але ж усі хочуть дороги гарні, зарплати високі...). А кошмарять не крупного контрабандиста, який фуру техніки загнав, заплативши "мзду", а "Васю", який віз СОБІ комплекта на крутий ПК додому - минулого року тягали такого - віз круті 2 материнки, 2 проца, 4 відяшки, 8 планок оперативки, 2 ССД, 6 жорстких дисків, якраз на 2 системника з претензією на "робочу станцію" чи ігровий... Пробували конфіскувати, мовляа, на продаж везе, чим суд закінчився - не знаю. Зібрав би то в корпуси - не мав би геморою - там реально була начинка двох ПК, от, до прикладу, в мене залізо - проц, мамка, 4 планки пам'яті, ССД, 5 жорстких, 2 відеокарти. Де там "партія товару"? А для майнінгу того ж може бути мамка, проц, 6-8 відях, і оперативка. Так і в нас муніципали по тому ж принципу кошмарять магазини, що платять податки, за "продаж після 22-ї" (де оті з опухлими лицями НЕ закупляються, бо дорого), а "точку", де взагалі податків не платять - за певну мзду (90%, що так) - не помічають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 14 Липня, 2019 в 10:23 Автор Поділитися #24 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 10:23 Змішали все на купу. В поліції своя робота, а в мунварти своя. Розпивання в громадських місцях і торгівля сурогатом - це справи поліції. А продаж після 22.00. Проблема в тому, що люди не розуміють, для чого мунварта.(https://www.lutskrada.gov.ua/departments/departament-munitsypalnoi-varty) Взагалі в нас проблема в тому, що міська поліція підпорядковується Києву. Тобто, за порядок в місті відповідає міська влада, але наведення цього порядку залежить від київського керівництва поліції. Що ж стосується теми, то я цілком і повністю підтримую заборону нічної торгівлі бухлом і розпивання в громадських місцях навіть пива і слабоалкоголки. Тільки от зараз патрульні взагалі непрацюють в цьому напрямку. Коли ходили ППСники, то не було видно, щоб пили по дворах. Але ж причина піднятої теми криється набагато глибше, ніж в можливості купити і бухнути на людях. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 14 Липня, 2019 в 10:31 Поділитися #25 Опубліковано 14 Липня, 2019 в 10:31 10 хвилин тому, volks сказано: Що ж стосується теми, то я цілком і повністю підтримую заборону нічної торгівлі бухлом на 33-40 кв., легально купити алкоголь - не проблема, на заправці ВОГ, або на заправці біля Торби (на Гордіюк), обидві заправки мають прописку в селах і на постанову міськради їм начхати ,до речі, таких заправок по всьому Луцьку досить багато. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.