Перейти до змісту

Купівля на AliExpress

YoungMan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Усім доброго дня. Ніколи не користувався даним інтернет-магазином. Але ось нарешті вирішив, так як є чимало цікавих речей по помірним цінам. І от питання в тому, як ви там розраховуєтесь? Просто у мене є зарплатна карта від ОщадБанку. Але де-які знайомі радять не світити своєю основною картою. Та й до того ж вичитав в інтеренеті, що при оплаті стягується якась комісія за валютну конвертацію (з гривень в долари). І тому є думка, що краще замовити "Картку для виплат" від ПриватБанку, закинути на неї певну суму і відповідно нею розраховуватися (тут наче б то немає ніяких комісій, плати за користування картою теж немає). І кажуть, що саме "Для виплат", а не "Універсальна", так як мені кредитка не потрібна, а на ній якраз немає ніяких кредитних лімітів, просто закинув/зняв гроші, розрахувався нею будь-де, якщо на рахунку щось є. Ну от, власне, так справа... Що можете підказати?

Опубліковано

@YoungMan

1.

2. В інтернеті, як не дивно, найкраще розраховуватись віртуальною картою, призначеною для розрахунків в інтернеті. в Ощада є таке - https://www.oschadbank.ua/ua/private/virtual-card

в Привата віртуальні карти з'явились набагато раніше, і, до того ж, безкоштовні.

за поповнення КДВ - треба платити. поповнення віртуалок в П24 з КДВ - безкоштовно.

в Привата справді були хороші курси конвертації при оплаті з гривневих карт, без комісій.

Опубліковано
1 година тому, YoungMan сказано:

Але де-які знайомі радять не світити своєю основною картою

це що за параноя?) може вони на хуторах живуть не користуються електрикою і бісовими самоходними машинами^_^.

в плані зручності, простоти використання і 0 комісії при поповненні - тут справді приват і монобанк - рулять.

але абсолютно ніщо не перешкоджає оплачувати покупки в інеті в тч із зарплатної Ощада.

Опубліковано
1 година тому, Deemon сказано:

але абсолютно ніщо не перешкоджає оплачувати покупки в інеті в тч із зарплатної Ощада.

отак от, абсолютно ніщо не перешкоджає? і на будь-якому сайті???

а що ж це за ідіоти придумали і впровадили віртуальні карти (зазвичай - безкоштовні), і головне - навіщо?

фінансова грамотність населення і так нижче плінтуса, й радити платити напряму із зарплатної карти в інеті... це просто фейспалм... благо, більшість банків (в т.ч. Приват) по замовчуванню блокує можливість розрахунків в інтернетах із зарплатної карти, або ліміти мізерні ставлять.

Опубліковано
20 годин тому, YoungMan сказано:

Усім доброго дня. Ніколи не користувався даним інтернет-магазином. Але ось нарешті вирішив, так як є чимало цікавих речей по помірним цінам. І от питання в тому, як ви там розраховуєтесь? Просто у мене є зарплатна карта від ОщадБанку. Але де-які знайомі радять не світити своєю основною картою. Та й до того ж вичитав в інтеренеті, що при оплаті стягується якась комісія за валютну конвертацію (з гривень в долари). І тому є думка, що краще замовити "Картку для виплат" від ПриватБанку, закинути на неї певну суму і відповідно нею розраховуватися (тут наче б то немає ніяких комісій, плати за користування картою теж немає). І кажуть, що саме "Для виплат", а не "Універсальна", так як мені кредитка не потрібна, а на ній якраз немає ніяких кредитних лімітів, просто закинув/зняв гроші, розрахувався нею будь-де, якщо на рахунку щось є. Ну от, власне, так справа... Що можете підказати?

Де Ви таких порадників познаходили).... Весь світ купує, а "досвідчені" байки розказують один одному.

Опубліковано
20 годин тому, rrid сказано:

отак от, абсолютно ніщо не перешкоджає? і на будь-якому сайті???

якщо ця карта не вкрадена, а власна - в чому проблема нею користуватись ширше (повноцінно), аніж тупо знімати бабло в черзі перед банкоматом?

Опубліковано
55 хвилин тому, Deemon сказано:

якщо ця карта не вкрадена, а власна - в чому проблема нею користуватись ширше (повноцінно), аніж тупо знімати бабло в черзі перед банкоматом?

Згідно з даними Української міжбанківської асоціації членів платіжних систем ЕМА, у 2016-му кожен сотий власник платіжної картки в Україні став жертвою шахраїв.Внаслідок вішингу (телефонне шахрайство з виманюванням реквізитів банківських карток і переказом коштів на карту злодіїв) з рахунків українців було вкрадено 275,45 млн грн, а внаслідок фішингу (виманювання конфіденційних даних – паролів, номерів банкінських карток, PIN-кодів тощо) – 63,68 млн грн. Загалом – 339,13 млн грн. Для порівняння, у 2015 році шахраї викрали з рахунків українців 84,36 млн грн.

21 годин тому, rrid сказано:

фінансова грамотність населення

• 1 рік потому...
Опубліковано
4 годин тому, MaestroA сказано:

При замовленні пилососу на суму $292.98 (зі знижками) товар в Україні не підпаде під мито?

Цікавить РЕАЛЬНИЙ досвід!

Реальний досвід: як повезе. Якщо посилку вскриють, запросять документи, по них заплатите мито, якщо ні, вам фортануло. Це якщо везе укр пошта.

Якщо нова пошта, 100% мито + ще за свого брокера здеруть, можуть и не запитати вас :(

В мист експрес схожа ситуація, правда шанси більші за нову пошту, що вам повезе.

Опубліковано
11 hours ago, MaestroA said:

При замовленні пилососу на суму $292.98 (зі знижками) товар в Україні не підпаде під мито?

Цікавить РЕАЛЬНИЙ досвід!

Офтоп, але просто цікаво: на максимальній потужності він може працювати лише 10 хв.?

Опубліковано

В мене посилка з аліку на митницю потрапила. Вже 10 днів там висить.

Приблизно скільки часу вона на митниці знаходиться? З могу боку якісь дії треба робити?

Опубліковано

В теорії - до 10 робочих днів, але може бути значно більше. Якщо пройшло більше 10 робочих днів, то можеш пробувати туди телефонувати та дізнатися.

Опубліковано
19 хвилин тому, MaestroA сказано:

@NeoN

А якщо я домовився з продавцем, щоб він зазначив вартість меншу 100€?

Так Неон якраз про цей випадок і написав. Якщо в CN22 буде вказано повну вартість - то попадете під розмитнення із ймовірністю 101%.

Опубліковано
34 хвилин тому, Serpent сказано:

Так Неон якраз про цей випадок і написав. Якщо в CN22 буде вказано повну вартість - то попадете під розмитнення із ймовірністю 101%.

Все вірно:friday:

Опубліковано
3 годин тому, FOX сказано:

В мене посилка з аліку на митницю потрапила. Вже 10 днів там висить.

Приблизно скільки часу вона на митниці знаходиться? З могу боку якісь дії треба робити?

Зазвичай, якщо потрібно пошту підштовхнути документами, то це вказують при відслідковуванні по треку, на зразокIMG_20201013_161643_921.thumb.jpg.0afc03f2715e81234d07fb5de7ebb567.jpg

Опубліковано
2 часа назад, MaestroA сказал:

якщо я домовився з продавцем, щоб він зазначив вартість меншу 100€?

Я так розумію, що там коробка має бути габаритна та важка? Тоді все залежить від інспектора, може відкрити посилку для оцінки товару (наприклад по каталогу чи на тому ж Алі), не зважаючи на ціну в CN22.

Опубліковано
45 хвилин тому, Saddy сказано:

Я так розумію, що там коробка має бути габаритна та важка? Тоді все залежить від інспектора, може відкрити посилку для оцінки товару (наприклад по каталогу чи на тому ж Алі), не зважаючи на ціну в CN22.

Відносно так.

Спойлер

image.thumb.png.aae495d7a713e0b06317f982c7c130a6.png

Опубліковано
49 хвилин тому, Saddy сказано:

Цікаво, а якщо купити товар, якій зазвичай коштує умовно 120-130 євро, а тут по якійсь акції його реально продали за 98 євро. При цьому є скріншоти замовлення з Алі, з номерами замовлення і треків, і є інформація про реальну оплату від банку. Чи можна інспектору довести, що його оціночна середня ціна неважлива, бо є реальна суми угоди?

Стикався хтось з подібним? 

Опубліковано
13 минут назад, Unknown сказал:

Чи можна інспектору довести, що його оціночна середня ціна неважлива, бо є реальна суми угоди?

Так, можливо. Є описи ситуацій на профільних форумах.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Чи замовляв хтось взуття на аліекспресі? Чи може є альтернатива у США чи ЄС з нормальними цінами? Бо пройшовся по наших магазинах і трохи офігів від вартості. Розуміючи що це якість аля на один сезон не бачу причини переплачувати. Тому й вирішив спробувати аліекспрес чи щось типу. Але поки не знаю як їх розміри співвідносяться з нашими. 

Чи має хтось реальний досвід? Відпишіться плз!

Опубліковано
54 minutes ago, Electronshik said:

Чи замовляв хтось взуття на аліекспресі? Чи може є альтернатива у США чи ЄС з нормальними цінами? Бо пройшовся по наших магазинах і трохи офігів від вартості. Розуміючи що це якість аля на один сезон не бачу причини переплачувати. Тому й вирішив спробувати аліекспрес чи щось типу. Але поки не знаю як їх розміри співвідносяться з нашими. 

Чи має хтось реальний досвід? Відпишіться плз!

Тут дивився?

Опубліковано

@Ko3bMa поки там побачив одні огляди. В основному негативні. Чи мав ще щось побачити?

Ок. Може якісь американські чи європейські сайти, на яких хтось щось РЕАЛЬНО купляв?

Опубліковано
53 minutes ago, Electronshik said:

@Ko3bMa поки там побачив одні огляди. В основному негативні. Чи мав ще щось побачити?

Ок. Може якісь американські чи європейські сайти, на яких хтось щось РЕАЛЬНО купляв?

В коментарях народ часто пише відгуки і альтернативи, з посиланнями.

Добре, що для тебе "нормальні ціни"? Яке потрібно взуття, яке від нього очікування і на який бюджет?

Колись пара отакого носилась роки три-чотири, тепер же підошва тріснула на другий. Купувались в одному і тому ж місці.

Минулого року взяв через вайберну групу пару рібуків з рідного сайту - навіть натяку на пошкодження нема.

Ціна відрізнялась гривень на 300.

Але до питання доєднаюсь, бо і сам шукаю щось на осінь. Треба буде навідатись в магаз навпроти Троянди.

Опубліковано
16 минут назад, Ko3bMa сказал:

Добре, що для тебе "нормальні ціни"? Яке потрібно взуття, яке від нього очікування і на який бюджет?

Щось до 1000. Кросівки. Очікування: ходити на роботу, яке не шкода.

Зручне.

Весна осінь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...