Перейти до змісту

У Луцьку замінували Там-Там та ще десяток об'єктів

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку повідомили про замінування собору, лікарень, ТЦ та офісу команди Зеленського. Оновлюється

Цитувати

Повідомлення про замінування низки об’єктів у Луцьку та у Волинській області надійшло у поліцію 31 травня.
Інформацію про це підтвердили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.
Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, екіпажі поліції виїхали до кафедрального собору, районної лікарні, «Нової лінії», «Там-Таму», офісу Команди Зеленського та ще низку об’єктів, загалом 10.
На місцях поліцейські евакуйовують людей та перевіряють об’єкти.

Поха стрімить.

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

вже "Велмарт" "замінований".

Людей вивели міліції купа.

Якщо я не помиляюся, то "жартівник" - отримає 8 років позбавлення волі за свої витівки. Поправте мене, юристи.

За кордоном, штраф кілька(надцять) тисяч євро, і,  ніби коло 5+ років за гратами. 

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

вже "Велмарт" "замінований".

Людей вивели міліції купа.

Якщо я не помиляюся, то "жартівник" - отримає 8 років позбавлення волі за свої витівки. Поправте мене, юристи.

За кордоном, штраф кілька(надцять) тисяч євро, і,  ніби коло 5+ років за гратами. 

Навряд чи це місцеві "жартівники".  За більш серйонзні речі не можуть дістати і покарати злочинців з бананових риспублік лднр, а тут такий "дріб"язок". Поки вищі чини не переговорять і не попередять про те, що аналогічна напасть буде і у ерефії, нічого не буде. Як мені здається

Опубліковано
17 минут назад, Zheny@ сказал:

Заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак повідомив, що всі повідомлення надходять на електронну пошту Державної служби з надзвичайних ситуацій із сервера, що на території Російської Федерації...

Опубліковано
1 година тому, Рибка сказано:

Навряд чи це місцеві "жартівники"

ну чому, і в Луцьку є достойні неадеквати, типу тих двох братів, які дуже леніна і совок люблять...;)

Опубліковано

дивно, що спецслужби читають всілякий спам? Та вірять що якщо хтось справді замінує та буде листи слати, чи може смски ще й до цього всього.

Тут ситуація така, що може хтось тестує спецслужби й перевіряє скільки часу вони затрачають на те чи інше, ну й роблять для себе висновки.

А в наш час когось не можуть знайти тому, що не хочуть шукати це також стосується й дітей чи людей які зникли без вістей.

Опубліковано
4 годин тому, Bliksss сказано:

ну чому, і в Луцьку є достойні неадеквати, типу тих двох братів, які дуже леніна і совок люблять...;)

ви серйозно думаєте, що це пересічні неадеквати?

по-перше, треба уміти хоч мінімально "замітати" сліди - використати якісь транзитні сервери чи якісь аноніматори чи щось типу того

по-друге, треба проаналізувати місто, що б знати, які обєкти краще обрати, аби більше напрягти спецслужби.

Як мені здається, це як мінімум здача заліка майбутніх офіцерів інформаційний спецоперацій в якісь ерефіфській академії.

Опубліковано
9 хвилин тому, Рибка сказано:

по-перше, треба уміти хоч мінімально "замітати" сліди - використати якісь транзитні сервери чи якісь аноніматори чи щось типу того

Це тепер любий школьнік може.

Ніхто тебе не вичислить. Це тільки в кіно за 15 секунд вичисляють, ага.

Опубліковано
38 хвилин тому, Рибка сказано:

Як мені здається, це як мінімум здача заліка майбутніх офіцерів інформаційний спецоперацій в якісь ерефіфській академії.

було б добре, якщо в них після акадамії - такі примітивні навики,тобто - створювати фейки, сидіти в ольгіно і х*ню всяку строчити....

Опубліковано
44 хвилин тому, Рибка сказано:

по-друге, треба проаналізувати місто, що б знати, які обєкти краще обрати, аби більше напрягти спецслужби.

так трохи вище вже писали - Гугл допоможе, та вони так і зробили, найбільші гіпермаркети, лікарні, та міськраду ;)

ну міськраду - може і не москалі, мож комусь підвищення ціни на проїзд у маршрутках не сподобався )))

Опубліковано

Сьогодні ЦНАП і Обласна лікарня.

Екіпажі по набережній туди сюди літають. Напевно всі чини злі як собаки.

Опубліковано

На цукровому також замінування. На вул. Польовій стоять дві швидкі, пожежна, поліція. Десь з 12 години  все почалось. Деталей ще не знаю.

Опубліковано

Цікаво скільки це ще буде продовжуватися?

І якщо ще довго чи будуть весь час реагувати чи листи в папку спам?

Опубліковано
6 хвилин тому, Arden сказано:

чи листи в папку спам?

а хто візьме на себе відповідальність визначати спам це, чи не спам? А якщо це все спєцом, щоб добитися прийняття отакої політики "спам", щоб приспати пильність і в результаті правдиві повідомлення проігноруються?

Зрозуміло, що ймовірність такого дуже мала, але я про те, що ніхто не візьме на себе відповідальність дати наказ ігнорувати такі повідомлення

Опубліковано
28 минут назад, jack74 сказал:

а хто візьме на себе відповідальність визначати спам це, чи не спам? А якщо це все спєцом, щоб добитися прийняття отакої політики "спам", щоб приспати пильність і в результаті правдиві повідомлення проігноруються?

Зрозуміло, що ймовірність такого дуже мала, але я про те, що ніхто не візьме на себе відповідальність дати наказ ігнорувати такі повідомлення

так само як папка "спам" може чиститись автоматом...

Відповідальність це складне питання, якщо взяти те, що в нас відповідає мало хто за що, то все відносно взагалі.

Якщо дійсно заміновано щось, і якась група про це хоче сказати вона знайде способи про це швидко повідомити, та й в нас навіть засада ще в тому, що навіть якщо хтось випадково почує про таке, й повідомить в 02 то швидко може стати з свідка у підозрюваного, піди доведи що ти не учасник групи якоїсь і так далі.

Опубліковано
6 годин тому, Arden сказано:

Цікаво скільки це ще буде продовжуватися?

І якщо ще довго чи будуть весь час реагувати чи листи в папку спам?

А прикинь знайшли б пристій вибуховий?  Що б ти тоді сказав?

Опубліковано

навіть не так! - "а прикинь, що не виїхали, відмахнулись як від спаму, і дійсно бахнуло б!" (тьху-тьху-тьху)

Опубліковано
On 02.06.2019 at 16:35, igorgame сказано:

Заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак повідомив, що всі повідомлення надходять на електронну пошту Державної служби з надзвичайних ситуацій із сервера, що на території Російської Федерації...

а це вже наші атвєтку включили? :) 

ГУМ и Красную площадь эвакуировали из-за сообщения о бомбе

Спойлер

Посетителей вывели из ГУМа из-за сообщения о заложенной бомбе, передает корреспондент “Ъ”. Проходившую в демонстрационном зале универмага дискуссию представителей крупнейших издательств и книжных интернет-магазинов в рамках фестиваля «Красная площадь» прервали на половине.

Красная площадь со стороны Никольской улицы работает только на выход. Сотрудники Росгвардии просят людей покинуть Никольскую, объявляя через мегафон: «Граждане, проходим за барьеры». Охранники рекомендуют обходить через Зарядье.

Один из полицейских заявил “Ъ”, что на Красную площадь не пройти ни с Никольской, ни с других улиц. Ккнижная ярмарка тоже не работает и людей оттуда будут выводить. По данным на 14:11 на Красной площади еще есть люди.

Источник ТАСС в правоохранительных органах заявил, что эвакуация связана с учениями. «Посетителей Красной площади и ГУМа эвакуируют. Это происходит из-за учений экстренных служб по отработке действий в чрезвычайных ситуациях»,— сказал собеседник агентства.

Опубліковано

Кількість замінувань сьогодні зашкалює - вже близько сорок об'єктів на сьогодні. 

ТЦ Слон евакуювали близько 18:00, але ще до цих пір вхід перекритий і саперів ще не було.

Опубліковано

"Мінують" і в інших містах.

Харків, Київ, Житомир...

Думаю, список продовжуватиметься...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...