Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

1 хвилина тому, Skorpio76 сказано:

@jack74 писака, але не читака?

Коли я писав цю відповідь, твоєї цієї "вище" (про обвал гривні) ще не було. А про гривню "читай вище" мою відповідь, читака.

11 годин тому, Skorpio76 сказано:

Пристайко? теж експерта знайшли, з військової справи чи економіки. Хто такий пристайко, міністр оборони? керівник генштабу? чи міністр економіки або фінансів?

13 хвилин тому, Skorpio76 сказано:

..., але тоді не згадуй Пристайка як експерта. Не будь смішним.  

4 хвилин тому, Skorpio76 сказано:

Але, як людину прошу, тільки не Пристайко. Христом - Богом прошу.

А про Пристайка - це я бачу в тебе якісь хворі буйні фантазії?... Хто і де писав, що він "експерт" в тому всьому, що ти понаписував? 

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж ви гоните....:0088:

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, nickel сказано:

Я вийшов, мені скажеш за кого голосував в 2019?

апд. І в 2014, також цікаво.

1. Суть твоїх постів і вподобань яскраво демонструє де тобою була зроблена помітка. Буду радий, якщо зе хоть щось зробить справді  державниць. Наприклад посадить в ЗВП Гладковських за яких ти так сильно хвилюєшся і  шоколпдного і головне бєню. 2. Не пам'ятаю точно, а Припущу,оприлюднення результатів свого волевиявлення на виборах карається законом (здається штрафом). Тому ні тебе ні інших на дєтске слабо не виставлятиму. 

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 хвилин тому, jack74 сказано:

чому ж не потрібно! А ну-но, нагадай, будь-ласка, якої "БІДИ і РОЗРУХИ"? Бо я щось не пригадую БІДИ і РОЗРУХИ

Відмовився від своєї обіцянки йти в ногу з Єропою - так, було, а от на рахунок "біди і розрухи"... 

Як не прикро це визнавати, але якраз "біда і розруха" починалася коли до влади доривалися типу патріоти - шо помаранчеві, шо порохокулявлобові.

От за це я мовчати не буду.

Ти генетичний малорос,ну і відповідно Зєлєбоб повний.

Якщо тобі за Яника жилося добре,бо дупа відносно була в теплі,але тобі і вголову не приходить,що за ці жирні роки ми заплатили розрухою,бідою,війною та втратою однієї сьомої території і десятками  тисяч життів.

Але тобі в той час жилося добре.

Порох з тої жопи більш менш витягнув,так зєлєбобам ще шоу захотілось.

Треба було в 2014 за Зе топити,чого тоді мовчав?

Я помаранчевий був ,є і буду,а ти видно ригівська штука 

Пам'ятаю ще по Луцьку і машини з медведчуківськими прапорами їздили.

То може й ти там був?

• Ха-ха 1
  • +1 3
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, WebTraveller сказано:

А відповідь дати конкретну слабо?

Чи просто стидно за свій вибір?))

Написано нижче. Читай, геракл

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, Slavco сказано:

Але ж ви гоните....:0088:

Поки "нові обличчя" Портнова не заборонили свободу слова.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, alexvvv сказано:

тобі не болить, що порошенко з ющенком на виборах 2010 грали проти юльки і завдяки цьому переміг янукович, як наслідок війна і окупація.

Так тобі болить за Юльку вже не перший раз, але ти не її адепт і низький результат на виборах, то її проблеми.

Змінено користувачем Віталій СК
  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Так тобі болить за Юльку вже не перший раз, але ти не її адепт і низький результат на виборах, то її проблеми.

мені пофіг на юльку, то в тебе принцип і твого пороха, хай хоч сатана аби не юлька.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 minutes ago, Skorpio76 said:

кожен приміряє на себе

а розруха - це долар по 25-30 грн у 2014-2016 роках і по нині. і це не вина влади 2014-2016 років, а результат звільення "затиснутої пружини". Розумієш, чоловіче, треба не Сватів з кварталом дивитися і навіть не МИЛОваного, а серйозніші з економічною аналітикою, а ще краще з економічні першоджерела читати

Гей, порохобратиме! Хоч я і твій відданий соратник в боротьбі з клятими зєлєбобами, але не варто скочуватися до такої відвертої брехні. Ще трохи, і ти почнеш згадувати про камази з баксами, які вивіз ялинкович. Зупинись!

А то раптом ті зєлєбобіки і справді почнуть шукати першоджерела і, наприклад, ознайомляться зі статистикою НБУ і мінфіну за 2010-2019 роки. Що тоді ти їм будеш розповідати? Як будеш пояснювати суттєве скорочення держборгу в першій половині царювання яника, і трильйонне його зростання за часів нашого ясновельможного гетьмана? Краще вже пиши про долар по 25 не як про вину, а як про величезну заслугу тодішніх керманичів. Типу, ніхто раніше не ризикував, а Петро наважився, і в результаті економіка так поперла, так поперла...

А взагалі тобі моя дружня порада, просто бери і перепощуй тут ібігдана. Тоді інтенсивність бурління гівна й так не знижуватиметься і без твоїх власних *аналітичних* міркувань. Тільки так переможемо цих зєлєбобів!

• Ха-ха 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, alexvvv said:

мені пофіг на юльку

Ох ти й брешеш, юлєбобік))

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ох ти й брешеш, юлєбобік))

всі хто не за пороха - бобіки

• Ха-ха 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, Skorpio76 сказал:

2. Не пам'ятаю точно, а Припущу,оприлюднення результатів свого волевиявлення на виборах карається законом (здається штрафом). Тому ні тебе ні інших на дєтске слабо не виставлятиму. 

Не переймайся, я підкажу:

Стаття 7. Таємне голосування

1. Голосування на виборах Президента України є таємним: контроль за волевиявленням виборців забороняється. Фотографування, відеофіксація в будь-який спосіб результатів волевиявлення виборців в кабіні для таємного голосування, а також демонстрація виборцем результатів волевиявлення у приміщенні для голосування забороняються і є порушенням таємниці голосування.

Членам виборчих комісій, іншим особам забороняється вчиняти будь-які дії чи розголошувати відомості, які дають можливість встановити зміст волевиявлення конкретного виборця.

Стаття містить у собі дві заборони:

2 абзац: Будь-кому заборонено розголошувати, як проголосував хтось інший, і це нас не стосується.

1 абзац: Виборець не може розголошувати  свій вибір лише в приміщенні для голосування. Це наш випадок і, як бачиш, ніякий закон тобі не забороняє похвалитися перед нами який свідомий вибір ти зробив. Тепер скажеш? Я на слабо не беру, ми ж не підлітки, між нами рік різниці.

31 минуту назад, Skorpio76 сказал:

1. Суть твоїх постів і вподобань яскраво демонструє де тобою була зроблена помітка. 

Ну добре, будемо вважати, що ти мене розкусив і викрив латентного зелебоба. То можна і я, користуючись твоєю логікою, зроблю висновки і по своїх спостереженнях? Ти чистокровний порохобот, тобто голосував за Петю.

Тепер поясню, чому я питав за кого ти голосував. Ти вимагаєш кримінальних справ по Свинарчукам і відміни Ротердам+, яких привів до влади і впровадив твій же президент. Чому ти не вимагав цього від нього? Чому продовжував за нього голосувати? Просто поясни аргументовано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, alexvvv сказал:

всі хто не за пороха - бобіки

порохобобіки тоже є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 хвилин тому, Nokian сказано:

От за це я мовчати не буду.

Ти генетичний малорос,ну і відповідно Зєлєбоб повний.

Якщо тобі за Яника жилося добре,бо дупа відносно була в теплі,але тобі і вголову не приходить,що за ці жирні роки ми заплатили розрухою,бідою,війною та втратою однієї сьомої території і десятками  тисяч життів.

Але тобі в той час жилося добре.

Порох з тої жопи більш менш витягнув,так зєлєбобам ще шоу захотілось.

Треба було в 2014 за Зе топити,чого тоді мовчав?

Я помаранчевий був ,є і буду,а ти видно ригівська штука 

Пам'ятаю ще по Луцьку і машини з медведчуківськими прапорами їздили.

То може й ти там був?

:) ото тебе рве в пошуках ворогів і зрадників :D враження таке, що ти мене вперше "побачив" і раніше не читав мою позицію :)

Я не написав, що за Яника ВСЕ БУЛО ДОБРЕ, читайте ж трішки опонентів, а не варіться у власних випарах. Я запитав у читаки про його "БІДУ" і "РОЗРУХУ" при Янику, але це не означає, що я стверджував, що все було зашибісь.

Я теж був "помаранчевий", теж був "майданутим", але від самого початку я був проти тих "Ленінів", котрі завдяки народу повлазили в керівництво країною

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 minutes ago, nickel said:

порохобобіки тоже є.

Ми - Порохобратими Великої Військової Ради Великого Руху Опору Капітуляції!

А ви - просто зєлєбобікі))

• Подобається 1
  • Ха-ха 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, yu2007 сказано:

А Ви пане за пороха скільки раз голосували, що примазуєтесь до адекватів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, alexvvv сказал:

А Ви пане за пороха скільки раз голосували, що примазуєтесь до адекватів?

Він про адекватів ні слова не сказав.

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, nickel сказано:

Він про адекватів ні слова не сказав.

лінь лапки було писати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Skorpio76 сказал:

Альо, в тєрємке, ти вже з підліткового віку вийшов? Слабо, наше

В тєрємкє тут видно ти, судячи з твого срачу на останніх сторінках.

В мене вже діти підліткового віку.

Цитата

прилюднення результатів свого волевиявлення на виборах карається законом (здається штрафом)

Дурна отмазка, геракл

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 minutes ago, alexvvv said:

лінь лапки було писати :)

Ну ти й лінива йулєбоба))

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, yu2007 сказано:

ВЕЛИКОГО Опору ВЕЛИКОЇ Капітуляції, попрошу. Мій порохнявий друже, не треба зневажати нашу ідеологію.

• Ха-ха 1
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, alexvvv сказано:

мені пофіг на юльку, то в тебе принцип і твого пороха, хай хоч сатана аби не юлька.

То у вас, йулебобів, в методичках написано заперечувати власну приналежність до адептів Тимошонки?

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, Віталій СК сказано:

То у вас, йулебобів, в методичках написано заперечувати власну приналежність до адептів Тимошонки?

за юлю голосував @Nokian, в нього питай

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, alexvvv сказано:

за юлю голосував @Nokian, в нього питай

Ага-ага, він голосував за Йульку, а ти за неї топиш.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Віталій СК сказано:

Ага-ага, він голосував за Йульку, а ти за неї топиш.

я топлю проти пороха як і юлька,  вона ситуативний союзник, логіку вловив? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...