Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Ha3aP сказал:

Не забуваймо щей про те що багато українців які не мешкають в Україні зробили багато для нас у свійтовій спільноті де виділяють нам транши, виграють суди, вводять санкції проти ворогів...

А можна прізвища тих українців, які виділяють нам транші, виграють суди і вводять санкції?

Опубліковано
1 хвилина тому, risenseven сказано:

А ти спочатку зрозумій про що, а потім пиши.

у будь-якій країні є ментальні розбіжності, навіть у кацапів. Але Крим і Донбас - це пряме військове вторгнення. А на майдані не було громадянського протистоянні, чи ти проплачену тітушню вважаєш громадянами з іншими поглядами? 

• +1 3
Опубліковано
10 хвилин тому, risenseven сказано:

А можна прізвища тих українців, які виділяють нам транші, виграють суди і вводять санкції?

Борда загубила мою відповідь.

Збери 10 юзерів і тоді я зрозумію що тобі потрібна моя відповідь (с) цитати великих людей

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, sergkots сказал:

То москалі можуть радити а свої ні? Добре подумав, що написав?

А москалі вже тут яким боком намалювались? :) Ти вже геть на тих москалях і совку ..."поїхав" :) Сам з якої епохи і так погано вже все аж геть було? :)

Змінено користувачем igorgame
Опубліковано
20 минут назад, case_l сказал:

В нас взагалі то

В нас взагалі-то "Шостий президент України" і обговорювати почали висловлювання вигідне порохоботам після новорічного звернення Зе, а тут слово за слово... і понеслось... як у справжніх українців... :)

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, igorgame сказано:

обговорювати почали висловлювання вигідне порохоботам

І певно комусь не вигідне? Бо ж тоді не було б тут такого срачу.

• Дякую! 1
  • -1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, igorgame сказано:

обговорювати почали висловлювання

Жодного слова про висловлювання, всі про його автора. А дійшло до того, що бандерівці не хочуть об'єдінєнія з Донбасом, який дуже хотів би бути єдним, тільки не з Україною, на жаль. Виходить, прийдеться об'єдіняться з РФ, а там і Донбас буде, і Крим.

• Дякую! 1
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
On 03.01.2020 at 10:36, Ha3aP сказано:

Хто новини читає той вже в курсі...

Тому – не все одно, хто як говорить, яким богам молиться, які книги читає. Не все одно, якими іменами названі вулиці наших міст, не все одно, чи домінуючим є для нас Шевченко, чи Пушкін. Не все одно, як це часто доводиться чути, кого ми вчимо у школі, не все одно, яке наше відношення до російської літератури. Ні! Це не все одно… А коли все одно, то це значить, що все одно для вас, хто ми самі! Це значить, що ми не народ, не якась спільна історична збірна сила, а невиразна юрба, сіра маса, вічно принижена без всяких ідеалів чернь. (с) Улас Самчук

З чого все почалось.

І давайте предметно розберемо що тут не так написано. Когось ображає цей допис? 

• -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, sergkots сказано:

З чого все почалось.

Це до мене питання?

Опубліковано
Только что, sergkots сказал:

З чого все почалось.

Відомого своєю гідністю і патріотизмом Славика ображає - 

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

Бо ж тоді не було б тут такого срачу.

Да мені взагалі до... Це порохня почала скрізь його пхати, у всіх можливих і не можливих групах, сайтах..., а я навів приклад іншого українця видатного, що тут в Україні РОБИТЬ справи (Патон), а не цього Самчука, що лише ла-ла бла-бла з за кордону, а його, Патона, висловлювання ніхто чомусь "предметно розібрати" не хоче?! :) Лише закордонні вам до смаку...

Опубліковано
1 час назад, Ha3aP сказал:

Борда загубила мою відповідь.

Збери 10 юзерів і тоді я зрозумію що тобі потрібна моя відповідь (с) цитати великих людей

Це типу смішна відмазка? Конкретні пруфи пліз в студію.

Опубліковано
1 хвилина тому, risenseven сказано:

Це типу смішна відмазка? Конкретні пруфи пліз в студію.

Типу так.

фьодарич, він же проффесор, таке ім"я влаштує?

Опубліковано
19 хвилин тому, igorgame сказано:

Да мені взагалі до... Це порохня почала скрізь його пхати, у всіх можливих і не можливих групах, сайтах..., а я навів приклад іншого українця видатного, що тут в Україні РОБИТЬ справи (Патон), а не цього Самчука, що лише ла-ла бла-бла з за кордону, а його, Патона, висловлювання ніхто чомусь "предметно розібрати" не хоче?! :) Лише закордонні вам до смаку...

Так давай.

• -1 1
Опубліковано
30 минут назад, igorgame сказал:

а його, Патона, висловлювання ніхто чомусь "предметно розібрати" не хоче?! :) 

А що там розбирати. Якщо посил Зе можна охарактерищувати двома словами, то Патона - чотирма:" какая разніца, головне бабло"

Опубліковано
51 хвилин тому, iiron сказано:

Відомого своєю гідністю і патріотизмом Славика ображає - 

Цитувати

Каждий чєловєк і єго мнєніє должни бить услишани

Це Славік сказав на відео?

Читай ще раз цитату:

Цитувати

Тому – не все одно, хто як говорить, яким богам молиться, які книги читає. Не все одно, якими іменами названі вулиці наших міст, не все одно, чи домінуючим є для нас Шевченко, чи Пушкін. Не все одно, як це часто доводиться чути, кого ми вчимо у школі, не все одно, яке наше відношення до російської літератури. Ні! Це не все одно… А коли все одно, то це значить, що все одно для вас, хто ми самі! Це значить, що ми не народ, не якась спільна історична збірна сила, а невиразна юрба, сіра маса, вічно принижена без всяких ідеалів чернь.

Є різниця?

• -1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, volks сказано:

А що там розбирати. Якщо посил Зе можна охарактерищувати двома словами, то Патона - чотирма:" какая разніца, головне бабло"

А Патон то фейковий виявився:

Національна академія наук України

:jeer:

А от Самчук справжній, і не зараз він це казав:

Самчук Улас Олексійович

Цитувати

Ула́с Олексійович Самчу́к (7 (20) лютого 1905, Дермань тепер Здолбунівський район Рівненської області — 9 липня 1987, Торонто) — український письменник, журналіст і публіцист, редактор, лауреат УММАН, член уряду УНР у вигнанні, член ОУП «Слово».

• Дякую! 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
Цитувати

Вчора деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що нібито президент НАН України академік Борис Патон на своїй сторінці в Facebook прокоментував новорічне звернення президента України Володимира Зеленського. Хочемо зауважити, що академік Борис Патон не має особистих сторінок в соціальних мережах. Сторінка у Facebook, на яку посилаються ЗМІ, є фейковою. Академік Борис Патон до неї жодного відношення не має, як і до будь-яких дописів на ній.

https://youtu.be/pp140ciByg8

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
49 минут назад, sergkots сказал:

Це Славік сказав на відео?

Читай ще раз цитату:

Є різниця?

Славик на відео наговорив про все.Уважніше переглянь відео.

Опубліковано
6 хвилин тому, iiron сказано:

Славик на відео наговорив про все.Уважніше переглянь відео.

Най говорить, мені що до того?

• -1 1
Опубліковано

Тут взагалі є модератори чи адміни на форумі? 

Тема присвячена шостому Президенту України, а не самчукам, патонам, парашикам і іже с ними.

Чи типу зимові канікули, нехай собі пишуть?

Опубліковано
2 часа назад, Ha3aP сказал:

Типу так.

фьодарич, він же проффесор, таке ім"я влаштує?

Опубліковано
49 минут назад, sergkots сказал:

Най говорить, мені що до того?

Ох йопт... як перевзувся :) А як перед виборами топив за нього... От так швидко "будьоновки" і перевертають :) Немає про що говорити :)

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, igorgame сказал:

Ох йопт... як перевзувся :) А як перед виборами топив за нього... От так швидко "будьоновки" і перевертають :) Немає про що говорити :)

Це саме той випадок, коли - мама, визивай мєнтов!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...