Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Знову прикриваєтеся патріотизмом.

цього не зрозумів. що означає "прикриваєтеся"?

• -1 1
Опубліковано

Ви  - це ті, кого досі ліпєцкі цукерки відпустити ніяк не можуть.

Це як прихильників путіна в чомусь переконувати... 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано

Ви  - це ті, кого досі ліпєцкі цукерки відпустити ніяк не можуть.

мімо каси... я взагалі не споживаю і не купую продукцію "Рошен", принципово...

Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

Це як прихильників путіна в чомусь переконувати... 

так само як і прихильників зе!

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

я не прихильник зе, і що далі? 

та нічого, відкрию тобі великий секрет, я теж не прихильник зе!

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

І ще один момент про тролінг і відос: там були присутні 2 президента України, перший і останній, як би грубо то не звучало ((

Опубліковано

А чого у справедливих не підгорає, що Порошенко виступив замість президента, як в минулому році підгорало, коли те саме зробив Зеленський замість президента? Шаблон не тріщить?

• +1 4
Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

А чого у справедливих не підгорає, що Порошенко виступив замість президента, як в минулому році підгорало, коли те саме зробив Зеленський замість президента? Шаблон не тріщить?

Говорили вже про це. Казали шо ви всьо врьоті, не підгорало!

Опубліковано
1 минуту назад, Ha3aP сказал:

Говорили вже про це. Казали шо ви всьо врьоті, не підгорало!

Той що казав, перший пост на Борді лише в червні написав. В нього просто в іншому місці (на іншому сайті) пригорало. Мене цікавить думка тих хто тут тряс кулачками в приступі праведного гніву. Де їхня послідовність і об'єктивність?

• +1 2
Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Той що казав, перший пост на Борді лише в червні написав. В нього просто в іншому місці (на іншому сайті) пригорало. Мене цікавить думка тих хто тут тряс кулачками в приступі праведного гніву. Де їхня послідовність і об'єктивність?

У них є залізна відмазка: як не крути, а пєтя хоч і бувший та все ж таки президент, а зе тоді ще навіть кандидатом не був. Шах і мат!

• +1 1
Опубліковано (змінено)
4 часа назад, Selbeor сказал:

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук відреагував на новорічне відеозвернення президента Володимира Зеленського, записавши аудіовірш.

Запис оприлюднено на сторінці партії у Soundcloud:

"Для мене справді є різниця де,

Для мене є різниця з ким, куди і звідки.

То того він поїхав підробити на корпоративі до останнього диктатора Європи в Мінськ замість роботи над законами в Верховній Раді, куди його виборці обрали? Парашина школа - гроші не пахнуть?:P

Змінено користувачем jurgen007
  • +1 4
Опубліковано
48 хвилин тому, jurgen007 сказано:

То того він поїхав підробити на корпоративі до останнього диктатора Європи в Мінськ замість роботи над законами в Верховній Раді, куди його виборці обрали? Парашина школа - гроші не пахнуть?:P

то не рахується, на такі стосунки ще порох благословив.

Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Ha3aP сказал:

І ще один момент про тролінг і відос: там були присутні 2 президента України, перший і останній, як би грубо то не звучало ((

не останній, а крайній)), чи нонешній

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
11 хвилин тому, romanc сказано:

не останній, а крайній)), чи нонешній

Я написав те що думаю. Може бути і останнім!

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Ha3aP сказано:

Я написав те що думаю. Може бути і останнім!

Типу, як Лукашенко,  довічним може стати?:)

Змінено користувачем bublik007
  • Ха-ха 1
Опубліковано
20 годин тому, Zheny@ сказано:

Що це міняє?

Хіба єдине, якби зменшили роздутий штат тих всіх прихлєбатєлєй.

Один керівник, а в нього 2-3 зам-а, 2-3 помічника, і а кожного з них ще так само. І держ ЗП.

+ службові авто, "відрядження"  і т.д.

Плавали, знаєм. Скорочення, виводять за штат невдобних людей, а потім по троху приводять своїх.

• Дякую! 1
Опубліковано
5 хвилин тому, bublik007 сказано:

Типу, як Лукашенко,  довічним може стати?:)

посаду ліквідують, більшість то є в парламенті 

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Хто новини читає той вже в курсі...

Тому – не все одно, хто як говорить, яким богам молиться, які книги читає. Не все одно, якими іменами названі вулиці наших міст, не все одно, чи домінуючим є для нас Шевченко, чи Пушкін. Не все одно, як це часто доводиться чути, кого ми вчимо у школі, не все одно, яке наше відношення до російської літератури. Ні! Це не все одно… А коли все одно, то це значить, що все одно для вас, хто ми самі! Це значить, що ми не народ, не якась спільна історична збірна сила, а невиразна юрба, сіра маса, вічно принижена без всяких ідеалів чернь. (с) Улас Самчук

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
23 минуты назад, Ha3aP сказал:

Улас Самчук

Добре їм було ляльокати і вумнічати за кордоном (Самчук помер у Торонто), а самі чого ж на рідній Україні не боролись за її Незалежність? :) А тепер таких так цитують... коли вигідно :)

• -1 3
Опубліковано
1 година тому, ForZa сказано:

Добре їм було ляльокати і вумнічати за кордоном (Самчук помер у Торонто), а самі чого ж на рідній Україні не боролись за її Незалежність? :) А тепер таких так цитують... коли вигідно :)

Мова не за нього конкретно, а за актуальність слів!

Опубліковано
25 минут назад, Ha3aP сказал:

Чомусь саме ці слова, всі порохотяги на фейсморді та інших ресурсах, цитують :) Бо хтось знайшов, вигідно і понеслась... А самого автора мало хто і знав мабуть якби ці слова зараз не знадобились :)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, Ha3aP сказал:

Мова саме за нього і за таких як він "патріотів" з-за кордону, які в Канаді або США дуже сильно люблять Україну. Є дуже гарний вислів - піздіти не мішки таскати - якраз характеризує таких закордонних діячів. 

Чому не цитують Шевченка - "Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь..." (І мертвим, і живим). Ааа, певно для Яніни і Марусі це некомільфо...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...