Перейти до змісту

Люди здатні змінити Україну.

sergkots

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ми весь час практично на виборах обираємо з тих кого нам підсовують різними технологіями. А чи знаєте ви людей, які б дійсно могли міняти Україну. 

Бізнесмени, громадські діячі, топ-менеджери - є такі, що викликають довіру, впевненість в тому, що вони, якщо будуть при владі, зможуть змінити ситуацію на краще? Є такі люди, попадались кому в поле зору?

На мою думку, нам потрібна команда технарів, програмістів, що може змінити саму модель функціонування влади в Україні. Просте копіювання інших країн не сильно допоможе - 70 років совка та місцевий менталітет вимагають особливих рішень.

Опубліковано

Все по ділу написано. Але ми навіть мера не можемо толкового вибрати в місті, де через одного, максимум двох знайомих всі один одного знають. Що вже говорити про масштаб держави.

Опубліковано
56 минут назад, volks сказал:

Все по ділу написано. Але ми навіть мера не можемо толкового вибрати в місті, де через одного, максимум двох знайомих всі один одного знають. Що вже говорити про масштаб держави.

Навіть в ОСББ ревізійну комісію обрати неможливо.)))

Опубліковано

є в нас такі люди

але спочатку ту свиноту треба відірвати від корита, інакше не пустять змінювати країну... всіляко саботуючи 

Опубліковано
7 годин тому, zaHARE сказано:

Навіть в ОСББ ревізійну комісію обрати неможливо.)))

Без пана ніяк? Чи все ж є достойні люди?

Опубліковано
4 годин тому, Werwolf777 сказано:

є в нас такі люди

але спочатку ту свиноту треба відірвати від корита, інакше не пустять змінювати країну... всіляко саботуючи 

Є таке. 

Але з іншої сторони про таких людей потрібно доносити інформацію. ЗМІ цим займатись не будуть. Може варто небайдужим людям розповідати про достойних - тим кому готові поки вірити.

Бо когось таки потрібно обрати - депутатом, мером. Хтось має стати чиновником. 

Зараз туди лізуть пройдисвіти, може варто вже нам самим визначитись кого ми хочемо там бачити.

Опубліковано

)) Оберіть мене мером. На рік. З умовою + місяць на формування команди. І карт-бланш. За рік складаю повноваження і на "народний суд".

Опубліковано
9 часов назад, volks сказал:

Але ми навіть мера не можемо толкового вибрати в місті, де через одного, максимум двох знайомих всі один одного знають.

Вам просто "зверху" не дають його обрати, а то вже б давно був! Сподіваюсь, що зі зміною влади це питання для лучан прискорять! 

Опубліковано
19 хвилин тому, fedot сказано:

)) Оберіть мене мером. На рік. З умовою + місяць на формування команди. І карт-бланш. За рік складаю повноваження і на "народний суд".

Ніц не маю проти. Якщо людина відчуває, що зможе то чого ні? 

Яку інформацію готовий розкрити громаді? Перші кроки на посаді, команда і т.і. 

Опубліковано

@sergkots інформацію? Та будь-яку, яка не зашкодить моєму близькому оточенню і вкладається в розумні рамки. Наприклад - вищої освіти в мене немає))

На команду мені і треба місяць, оскільки ті люди, яких хотів би бачити в своєму робочому оточенні, навіть про це і не підозрюють. Тому їх і не називаю, хоча, дехто з "кандидатів" відомі на Борді люди.

Перші кроки?...Предметна зустріч з робітниками автодору, потім із їх керівництвом. По тій же схемі поліція. Голова СБУ, ДФС. Голови ОСББ. Митниця - окрема тема і розмова з керівництвом. По можливості швидко розібратися з фінансовими надходженнями в місто та нагальними потребами. Розділити серед членів команди обов'язки та визначити напрямки роботи кожного з них..Ну десь так я б уявляв собі перші 2-3 тижні.

Опубліковано

@fedot Є значить люди яким довіряєш і з якими готовий спробувати щось змінити? Бо @zaHARE щось не дуже вірить. А я вірю, що не всі зкурвлені. А ту казку, що кожен би крав при владі, вигадали можновладці як виправдання власним діям. Є достойні люди - правил нормальних немає.

Опубліковано

@nickel план якогось Голобородька - це проблеми Голобородька.  Я відповідав на чітке питання - і, як на мене, я на нього відповів.

Опубліковано

@sergkots так, є. Як мінімум - я сподіваюсь, що вони відкликнулись би на моє прохання допомогти мені навести лад у рідному мені місті. Я впевнений в їх компетенції і можливості виробити швидкий план дій для запуску якісних змін.

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

Не кидайте тапками, але чому в нас нема 2 роки мера? :)

Ну так і ми ж нічого не вимагаємо.

Опубліковано
4 минуты назад, sergkots сказал:

Ну так і ми ж нічого не вимагаємо.

Що значить - нічого не вимагаємо? Хіба законодавством не передбачено вибори нового мера в разі смерті чинного? Це потрібно ще й вимагати? :blink:

Опубліковано
7 хвилин тому, Юріч сказано:

Що значить - нічого не вимагаємо? Хіба законодавством не передбачено вибори нового мера в разі смерті чинного? Це потрібно ще й вимагати? :blink:

В нашому місті, з нашими депутатами виявляється, що так - потрібно ще й вимагати. 

Опубліковано

@Юріч потрібно. Бо за законом, обрання мера можна дуже-дуже розтягнути в часі - чим і користуються УКРОПівці, застосовуючи всі можливі ресурси для продовження такого стану. А якщо нам, мешканцям, пофігу - то чому іншим має бути не насрать? Значить всіх все влаштовує...

Опубліковано
4 минуты назад, fedot сказал:

@Юріч потрібно. Бо за законом, обрання мера можна дуже-дуже розтягнути в часі - чим і користуються УКРОПівці, застосовуючи всі можливі ресурси для продовження такого стану. А якщо нам, мешканцям, пофігу - то чому іншим має бути не насрать? Значить всіх все влаштовує...

Не знав. Я думав, що посада мера (точніше його, мера, наявність) обласного центру якось має контролюватися владою вище і прописано у законі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...