Перейти до змісту

Вибір пральної машини

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
55 минут назад, bormotuha сказал:

Племінник купив LG інверторний, з прямим привоводом десь за 13000 грн, трохи не задоволений,  при викручуванні скаче і совається під час викручування.

На мою думку, з прямим приводом краще не брати, складніша електроніка і ціна більша. Та модель Самсунга, що у мене, інверторний двигун з ремінною передачею.

LG з прямим приводом з 2006 року працює. Задоволений. А щоб не скакала і не совалась потрібно встановити рівно.

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
36 минут назад, Oli сказал:

А в Китаї що якість погана? 

Враховуючи, що більшість електроніки звідти, то ні. Просто, в епоху глобалізації прив'язувати якість пралок до місця виробництва - якось недоречно. Щоб не купувати техніку, зроблену в тій же рашці, треба керуватися іншими(політичними) мотивами.

Опубліковано
13 годин тому, Saddy сказано:

Та я не про те. Всі кругом пишуть про надійність німецьких пралок, хай навіть і бв. І про повну туфту нових, особливо зібраних в рашці, в нас і навіть польщі. От я і думаю, що взяти...

раз на раз - не приходиться, купував пралку Indesit 8 років тому, напевно російська, а мож і польська, брав на розетці (модель досі випускають) перші роки три майже щодня використовувалась, зараз - рідше. Нічого не міняв, іржі - немає, не протікає,  вода використовується напряму - без попередньої очистки. Єдине, трохи збільшилась вібрація на високих обертах, а мож - міні здається, бо в іншій квартирі нова (з прямим приводом) - то взагалі майже не чути.

Опубліковано
1 година тому, deluxkangoo сказано:

LG з прямим приводом з 2006 року працює. Задоволений. А щоб не скакала і не совалась потрібно встановити рівно.

У тому і справа, що виставив по рівню, у мене васервагу позичив, скаче і дригається під час викручування по закінченні прання, з його слів, ніби ривок в останню мить робить, десь на форумі вичитав, що то особливість пралок з прямим приводом.

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

раз на раз - не приходиться, купував пралку Indesit 8 років тому, напевно російська, а мож і польська, брав на розетці (модель досі випускають) перші роки три майже щодня використовувалась, зараз - рідше. Нічого не міняв, іржі - немає, не протікає,  вода використовується напряму - без попередньої очистки. Єдине, трохи збільшилась вібрація на високих обертах, а мож - міні здається, бо в іншій квартирі нова (з прямим приводом) - то взагалі майже не чути.

Я в такій і міняв підшипники, ржава дуже вже навіть незнаю як не розвалилась

Опубліковано
18 minutes ago, Oli said:

Пиляв бак?

Опубліковано
2 годин тому, Oli сказано:

хз від чого це залежить, є ще Hansa - привезена 20 років тому з Німеччини, то її останніх років 10 різні квартиранти мучать - ніц не бере, тільки ремінь замінив роки три тому.

Опубліковано
52 минуты назад, yu2007 сказал:

Пиляв бак?

@yu2007 це точно ти?

вже другий провтик за декілька днів.....

1 час назад, Oli сказал:

Я в Індезіт міняв підшипники сам, запросили з поклейкою барабана щось біля 1300грн.

На Варшавці 2підшипника+сальник+смазка=280грн 

Опубліковано
7 minutes ago, Saddy said:

@yu2007 це точно ти?

:huh: 

Буває теми читаю по діагоналі, ну як податковий кодекс)) 

Ніколи не вирізнявся уважністю, просто пам’ять сама чомусь запам’ятовує деколи, хто, що і коли. от чомусь пам’ятаю, як один чувак пару років тому торгував на борді трубками сяомі з аліекспрес. Це часом не ти був?))

Опубліковано
23 минуты назад, Saddy сказал:

@yu2007 це точно ти?

Мальчік старіє.

Опубліковано
11 минут назад, yu2007 сказал:

Це часом не ти був?))

я не пам'ятаю, що вчора було. а ти про які роки))))

Опубліковано
26 minutes ago, Mr.X said:

Мальчік старіє.

Є таке, @Cherman. Пам’ятаєш, як я велдермайстра помилково обізвав віталькою, а ти мені доречно заперечив, що віталька то взагалі вайтішнік і ніякого стосунку до нього не має. 
старість :( 

та трохи напружив пам’ять і таки згадав, ким він був до того на борді)

Опубліковано

І про пралки. Індезит пиляв саморучно, після того вирішив, що тільки з розбірним баком. Однак самсунг пере вже 10 рік, а підшипник так і не загудів. Без інверторного, як на мене працює не надто голосно. Лише один раз знімав почистити ту пластмасу, де позророшувачі над лотком, бо закальцювалися дірки, а так нічого не робив більше. З плюсів - купа програм і режим самоочищення. 

Опубліковано
38 minutes ago, Saddy said:

Spoiler

- Товарищ курсант, что было задано на сегодняшнее занятие? 
- Я забыл, товарищ полковник.... 
- Товарищ курсант, если у Вас вместо головы задница, то заведите себе блокнотик и записывайте! Вот я записываю и  никогда ничего не забываю!

Опубліковано

Самсунг. Не так довго, але 5-й рік працює без нарікань.

За скільки брав не помню, щось біля 10 000 в 2018 році.

До цього знімав квартиру 6 чи 7 років, то стояв Бош. Теж працювала без всяких питань, привезена з Німеччини, але вроді як нова, ну по крайній мірі хазяїн квартири так казав))

Опубліковано
18 минут назад, yu2007 сказал:

та трохи напружив пам’ять і таки згадав, ким він був до того на борді)

Кортінг/Сноуден?

45 минут назад, Saddy сказал:

Твоя Сяомка Ноут 5 ще досі працює.:)

Опубліковано
15 минут назад, WebTraveller сказал:

До цього знімав квартиру 6 чи 7 років, то стояв Бош. Теж працювала без всяких питань, привезена з Німеччини, але вроді як нова, ну по крайній мірі хазяїн квартири так казав))

Бош в батьків була з початку нульових, потім  перебралася до мене в квартиру, квартиру продав восені, але заходив на днях по справах, то пралка в нових хазяїв якраз працювала.:)

За весь час, жодних серйозних поломок(один раз насос, а так лише ТЕН-и), лише ржавіти останнім часом трохи почала. Причому. це була одна з перших моделей з сенсорними кнопками, всі лякали, що зламається і заплатите ще таку ж суму, як вартує машинка, за ремонт.

Електролюкс купували в подарунок на новосілля знайомим. десь років 6-7 тому, теж, вроді, не жаліються.:)

Ще знаю людей, в яких стоїть такий червонокнижний звір, як Eurosoba. Це малогабартина пралка швейцарського виробництва. Розміри такі маленькі, що поміщається під вмивальником. Правда, ціна геть немаленька.

Опубліковано
Только что, yu2007 сказал:

Нєєє, кандидат наук @halcogen

До чого життя людину довело, що за електроди взявся.:(

Опубліковано
7 часов назад, bormotuha сказал:

Племінник купив LG інверторний, з прямим привоводом десь за 13000 грн, трохи не задоволений,  при викручуванні скаче і совається під час викручування.

На мою думку, з прямим приводом краще не брати, складніша електроніка і ціна більша. Та модель Самсунга, що у мене, інверторний двигун з ремінною передачею.

На прямий привід, зазвичай, дають гарантію 10 років. Лише через їхню надійність. Але це маркетинг, бо в звичайних пралках все ламається, крім двигуна. Пралку викидають, а двигун отримує друге життя в різних саморобках і живе і живе.

20 часов назад, Saddy сказал:

Та я не про те. Всі кругом пишуть про надійність німецьких пралок, хай навіть і бв. І про повну туфту нових, особливо зібраних в рашці, в нас і навіть польщі. От я і думаю, що взяти...

Якщо є гроші на нову, то краще взяти нову. Б/у раніше брали, бо на нове не вистачало і самі собі нахвалювали: яке ж воно добре і надійне, в порівнянні з совдеповською технікою. Тепер вже є з чим порівняти, не лише з совдепом. Не викидають в Європі техніку, яка не барахлить. Та й техніку, яку "робили на віка", не випускають вже років з 20 мінімум. Тому не бачу сенсу дивитися на б/у, якщо по кишені нова.

Опубліковано
8 минут назад, weldermaster сказал:

Ви як діти малі. halcogen не кандидат наук. Юрій ви втрачаєте професіоналізм.

Він кандидата отримав, коли вже став @weldermaster-ом?

Опубліковано
3 минуты назад, nickel сказал:

Він кандидата отримав, коли вже став @weldermaster-ом?

Де він кандидата отримав? Я щось пропустив?

Все у вас хотів запитати - чому така аватарка і нік у вас? Специфічна.

Опубліковано
Только что, weldermaster сказал:

Де він кандидата отримав? Я щось пропустив?

Що за єврейська звичка відповідати на запитання запитанням?

Як я тобі дам відповідь "де", якщо ти всі пости стер?

Опубліковано
2 минуты назад, nickel сказал:

Як я тобі дам відповідь "де", якщо ти всі пости стер?

Я не адмін. Пости не тру.

А по темі - порекомендую буджетну Bosh waj2406 на 7 кг. В роботі нормальна. В неї барабан має бути розбірний. Можна добратися до підшипників. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...