Перейти до змісту

Український американець, або якого дідька тобі вдома не сиділось ?)

Houston

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 часов назад, Houston сказал:

Розбирають значитьтоматний сок , бо коли я прихожу то тільки цей і ще там якийсь інший є, але не томатний , а на рахунок борщу то я собі не зготую сам такого , я не на стільки хороший кулінар) та й звик щоб мені готували))) лежень блін)

Що до чеків і інформацією яка в них , то там імя і номер телефону , хочеш то телефонуй хто там питав, американці в своїй переважній більшості не піднімуть трубку , а то й взагалі номер в чорний список закинуть. а більше нічого ти і не зробиш з тим номером., якось отак.

А я б не акцентувала увагу на борщу - раз його нема

а подивилася,що там є )

моя сестра часто купувала (як приіхали,зараз не знаю) креветки,фісташки та різні горішки - те,на що у нас high прайс ) 

горох ! свіжий зелений та різні смаколики,що у нас сезонні

• Відповідей 114
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На тему борщу

Один знайомий, який вже кілька років мешкає в Буенос Айресі про таке сказав так :

в чужій країні або ти швидко переймаєш чужу культуру звички і традиції і як всі насолоджуєшся життям, або ниєш що нема борщу, гречки, що посмішки всі натягнуті і постійно вишукуєш що не так. Або ти виїжджаючи втікаєш від совка, або виїжджаючи ти тягнеш совок з собою. (Не дослівно але десь так по змісту)

Опубліковано
6 годин тому, vampirich сказано:

в чужій країні або ти швидко переймаєш чужу культуру звички і традиції і як всі насолоджуєшся життям, або ниєш що нема борщу, гречки, що посмішки всі натягнуті і постійно вишукуєш що не так. Або ти виїжджаючи втікаєш від совка, або виїжджаючи ти тягнеш совок з собою. (Не дослівно але десь так по змісту)

Так то так, але ж людині тільки-тільки приїхала. Треба трохи часу, щоб зрозуміти, хочеш ти далі тут жити, чи все ж ностальгія по червоному борщу та гарним дівчатам потягне тебе назад на Батьківщину. Звичайно, є такі унікуми, які селяться і все життя живуть в російськомовному ком'юніті типу Брайтона, розмовляють тільки російською, а англійську не вчать принципово, і кожен день хають Америку і клятих капіталістів та згадують рідні берізки і як вдома було добре. Ну але це вже клініка, сам розумієш.

Опубліковано
38 минут назад, Serpent сказал:

Треба трохи часу, щоб зрозуміти, хочеш ти далі тут жити, чи все ж ностальгія по червоному борщу та гарним дівчатам потягне тебе назад на Батьківщину

Що заважає борщ там навчитись варити? Чи ностальгія по нашому брєду мучить?

Опубліковано

Я не нию і ніякий совок з собою не тягну, те що я 1 раз сказав за червноний борщ, зовсім не значить те що було вище написано , це взагалі ні до чого було написано.

В мене якась проблема з форумом, постійно показує помилку бед гетаве 502 борд луцьк юа хост ерор. Вдень то і не зайдеш , а вечором то більше шансів.

Ось вам фото новорічних інсталяцій з Хьюстона, це доречі район селебрітіс і спорт зірок , будинки там від 30 мільйонів долларів стартують, ну там відповідно і доміни такі як замки, друг мені розповідав з яким ми їздили туди шо ті люди котрі в тих домах живуть, рік назад почали дуже сильно возмущатися ізза того що люди приходять до їхніх заборів і фоткаються і почали вони вимагати обмежити їм доступ їхніх парканів. Влада на це подивилась з іншого боку, вулиця по якій ходять люди являється державною власністю , а на паркани люди не лізуть, тому нікому і нічого забороняти не стали. Селебріті попсіхували і заспокоїлись... Як на мене то придурки які з жиру бісяться.

Ну а на рахунок інсталяцій то скажу так , ялинок нема, снігу нема, відповідно як результат новорічного настрою нема)))

Також був біля ЕплСтора, ну шо я вам можу сказати , зборище хіпстерів і випендрьожніків всіх вікових категорій, мені сподобався дизайн самого магазину, гарно придумано, так ніби саме за себе говорить, у нас все чесно і прозоро, заходь і дивись. Хоча напевно тільки лінивий не знає за те шо Епл знижує потужності своїх телефонів з часом.

Здавав вчора з двома знайомими тест фізичної перевірки на пожежника, один пройшов один ні , я теж пройшов , мене сказали шо такі хлопці нам треба, чи не хотів би я бути пожежником, і одразу не даючи мені слово вставити сказали шо пожежники не тільки вогонь гасять а й повінь стримують і усівають насліжки. 

Шо ви скажете на цей рахунок ? Я покищо нейтральний до цього  хоча як варіант не погано , зарплатня звичайно не дуже , вимоги високі і ризики є, але медицина майже за дармо, і соцпакет + знижки на їжу і різного роду пролукти, ну і пенсія звичайно раніше)

От такі от пироги, пишіть ваші думки на цей рахунок, дякую , а я спати)

IMG_20181123_182116.jpg

IMG_20181123_193657.jpg

IMG_20181123_193711.jpg

IMG_20181123_193806.jpg

IMG_20181123_193818.jpg

IMG_20181123_200423.jpg

IMG_20181123_203105.jpg

IMG_20181123_203138.jpg

IMG_20181123_203148.jpg

Опубліковано
8 минут назад, Houston сказал:

Шо ви скажете на цей рахунок ? Я покищо нейтральний до цього  хоча як варіант не погано , зарплатня звичайно не дуже , вимоги високі і ризики є, але медицина майже за дармо, і соцпакет + знижки на їжу і різного роду пролукти, ну і пенсія звичайно раніше)

це якби ти спитав, чи йти працювати, скажімо, двірником, то ми мали б якесь моральне право щось тобі радити. А тут робота повьязана з ризиком, тому це виключно тобі вирішувати, тим більше, що імхо, більшість з нас, про роботу пожежника в США, знають хіба що з фільму *Дело храбрых*

Опубліковано
1 час назад, MANJAK11 сказал:

знають хіба що з фільму *Дело храбрых*

"Зворотна тяга"

1 час назад, Houston сказал:

IMG_20181123_182116.jpg

Тема піци не розкрита

Опубліковано

Вибирай такий шлях,щоб потім на пенсії міг оглянувши ст назад , сказати самому собі

-мені не соромно за мій вибір, 

я зробив в житті те,що ХОТІВ.

Ну і те що міг.

Опубліковано

На рахунок грошей то приблизно 2500-2800 в місяць , ну і знижки , доречі попжежі тут трапляються не дуже часто , на багато частіше повінь трапляється.

У всякому випадку я тест вже пройшов , залишились тести , я вирішив спробувати , нічого нікому не винний буду у всякому випадку. 

Опубліковано
3 годин тому, case_l сказано:

Це чистими на руки?

Навряд чи. В США кожен сам платить податки, так що ЗП як правило озвучується "before taxes", тобто до сплати податків.

Опубліковано
On 11/24/2018 at 10:07 AM, halcogen said:

Може виникнути проблема з червоним буряком.

Ніяких проблем з буряком у США немає... відкривай гугл та ютуб і вчись варити борщ! )))

До речі, один раз купував в Валмарті червоний буряк, свіжий з листочками... так молода лінива жирна продавчиня американка спочатку мене перепитала що це таке і як воно називається щоб пробити через касу, а після того як я їй сказав, видала... "вав, а я ніколи його сирого чи вареного не куштувала... тільки з консерви консервований".

Опубліковано
On 11/24/2018 at 2:04 AM, vampirich said:

На тему борщу

Один знайомий, який вже кілька років мешкає в Буенос Айресі про таке сказав так :

Якщо хтось думає що червоний чи зелений борщ, чи гороховий супчик - це якийсь "совок", то він дуже помиляється... бо якщо людина виросла в цій культурі харчування, то якими делікатесами її не корми, все одно дуже скоро їй захочеться звичайного українського борщику.

І до речі, де би ми не були і якими би ми з дружиною делікатесами не харчувалися, а через декілька днів всеодно уже хочеться по тарілочці нашого простого українського борщика...

Інша справа, людина вже сама вирішує чи їй вічно жалітися що чогось хочется а його немає,  або взяти та й самому зробити... у вік інтернету навчитись щось готувати взагалі не проблема. 

Опубліковано
On 11/25/2018 at 1:06 AM, Houston said:

В мене якась проблема з форумом, постійно показує помилку бед гетаве 502 борд луцьк юа хост ерор. Вдень то і не зайдеш , а вечором то більше шансів.

Уже більше року така проблема, після останнього "оновлення" борди...

З мобільного інтернету в мене цей форум взагалі ніколи не працює, тільки зі станціонарного вай-фай, ось тому рідко що сюди і закидаю, бо спочатку немає змоги а потім уже немає часу чи бажання. 

Заходь через вай-фай чи з домашнього інтернету, тоді все ок.

Опубліковано

Привіт всім, заходжу рідко  бо проблема з конеутом до борди.

Покищо без новин, працюю сплю їм))) 

На вихідних може злітаю в Нью Йорк, буде видно )

А на рахуннок піци то ми з друзями після робочого дня купили, вирішили запливти жиром трошки)

Безымянный.png

Опубліковано
4 часа назад, Houston сказал:

Покищо без новин, працюю сплю їм))) 

На вихідних може злітаю в Нью Йорк, буде видно )

А на рахуннок піци то ми з друзями після робочого дня купили, вирішили запливти жиром трошки)

Безымянный.png

я так хочу,щоб ви полетіли в Нью-Йорк і прислали ціле море фотографій - Статуя Свободи,Парки Централ та Беттері, Манхетен та 5 авеню вас так чекають!!!

Опубліковано

Але їдьте в Нью Йорк хочаб на тиждень, і то того часу буде мало. Ми особисто за тиждень нічого не встигли побачити і дуже шкодуємо

Опубліковано
5 часов назад, Houston сказал:

)

І все-одно не розкрита)))

Яка ціна? Як на смак порівняно з нашими?

Опубліковано

Тому і

On 26.11.2018 at 17:08, Waver сказано:

так молода лінива жирна

бо

On 26.11.2018 at 17:08, Waver сказано:

я ніколи його сирого чи вареного не куштувала... тільки з консерви консервований

А ще краще фастфуд зжерти і крапка.

Опубліковано
14 годин тому, Houston сказано:

Постав якийсь безплатний VPN, для хрома цей наприклад.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...