Перейти до змісту

коли купувати авто?

St@S_

Рекомендовані повідомлення

власне питання, враховуючи зміну законів, чи варто зараз купувати авто євро 5 типу Шкода Фабія з 2011року або Рено Кліо, Кенго, Сандеро з 2011 року від 6500 до 7500$ чи зачекати півроку на зниження ціни і взяти щось краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 109
  • Створено
  • Остання відповідь
43 минуты назад, Масяня сказал:

Краще взагалі не купувати, скільки вже можна забруднювати повітря!? Хіба що електромобіль але не таку стару димлячо-смердячу бляху!

Идите работать в патрульную полицию и будете ездить на "электричке"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, Масяня сказано:

Краще взагалі не купувати, скільки вже можна забруднювати повітря!? Хіба що електромобіль але не таку стару димлячо-смердячу бляху!

Спойлер

О, у нас вже 75% авто електрокари і заправки, ой, швидкі дозярядки кожних 5км по шляхах, а я захотів купити мамонта 5-6річного..., мож пора з бункера вилазити і на світ глянути як воно там...

напевно я щось пропустив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба дивитися цей проект закону, що проголосували в п’ятницю в першому читанні і порівнювати ставки на конкретне авто. Бо шось виходить, що машини можуть і подорожчати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий митник казав, що  після нового року  буде  розмитнення дешевше відчутно.

Та й логіка підказує,що перед виборами влада буде робити всякі ніштяки для народу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Nokian сказал:

перед виборами влада буде робити всякі ніштяки для народу

І чого в нас вибори не раз в півроку...:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо машина не розкіш а "для переміщення в просторі і економії часу" то пофік наскільки вона подешевшає "колись там потім" , чи\або коли вона потрібна для роботи зараз і вже))) а все інше "ну типу най буде як у всіх" )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, VovkleV сказано:

якщо машина не розкіш а "для переміщення в просторі і економії часу" то пофік наскільки вона подешевшає "колись там потім" , чи\або коли вона потрібна для роботи зараз і вже))) а все інше "ну типу най буде як у всіх" )))

воно то так, але втратити біля 2000$ за півроку якось не цікаво...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, VovkleV сказал:

Якщо машина - це засіб переміщення, то людина не буде думати чи купувати вже чи почекати півроку. А так дійсно багато, хто купує авто, щоб не здаватися невдахою. А потім, коли все ж таки купили, то жумають, що й інші такі ж і їх давить жаба.

А я повторюсь, що автомобіль, якщо не потрібний для роботи, то в більшості випадків в Луцьку він взагалі непотрібний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, St@S_ сказано:

все залежить від завдань для авто та продуманості покупця))) я наприклад ще ніодного авто не продав по ціні дорожче чи в ту ж ціну що купив))) хоча зазвичай більше трьох років на машинах не катаюсь, кажуть "чогось" в дитинстві замало їв))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, St@S_ сказал:

Можно и быстрее и всю стоимость авто, еще и за чужое быть должным. Тьфу-тьфу, конечно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, St@S_ сказал:

Купи бляху за 1500, если что на шрот разберешь за столько же минимум)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Или растаможишь, как ветер перемен подует

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, volks сказано:

автомобіль, якщо не потрібний для роботи, то в більшості випадків в Луцьку він взагалі непотрібний.

image.thumb.png.a5cc94aea40360ab48926bc67ff333e9.png

а як тоді пяним ганяти по місту? як тоді на заправці з max_volume_up тусити? а як перед пісюхами понти кидати?

ну а ще ж є рибалка, відпочинок, дощ, мороз та інші малозначимі речі, ноги маєш - використовуй ?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думаю,що наші "Мужі" що небудь зроблять добре для простих людей! І це що вони пропихують типу розмитнення для євроблях це простий розвод! Платити 2500-3000 євро за корчі ніхто не взмозі тай і який змість платити такі платежі за старе авто коли євро 5 можна розмитнити дешевше! Шкода з 1.2 двигуном в районі 1100 баксів так само Ренухі з 1.5 двигуном приблизно 1200$! Вони блять нароблять як кіт на глині!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, volks сказано:

Якщо машина - це засіб переміщення, то людина не буде думати чи купувати вже чи почекати півроку. А так дійсно багато, хто купує авто, щоб не здаватися невдахою. А потім, коли все ж таки купили, то жумають, що й інші такі ж і їх давить жаба.

А я повторюсь, що автомобіль, якщо не потрібний для роботи, то в більшості випадків в Луцьку він взагалі непотрібний.

що ви маєте на увазі "для роботи"

таксі?

торговий?

доставка товару?

п.с. для переміщення по місту у мене є велосипед ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 часа назад, St@S_ сказал:

...чи зачекати півроку на зниження ціни 

а чого, по Вашому, ціна має знизитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдинe добрe в новому законі, як на мeнe, то тe, що зняли вимоги по eкологіі. 

багато гарних машинок після 2010 в євро 4. і зараз нe можна привeзти.

а так дійсно, всe, як завжди.“всe для людeй”

розтаможка дизeлів подорожчає а нe подeшeвшає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, natalka) сказано:

а чого, по Вашому, ціна має знизитись?

тут трошки почитав, але не знайшов відповіді на своє питання :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 часа назад, St@S_ сказал:

що ви маєте на увазі "для роботи"

Коли ти заробляєш на життя тим, що без автомобіля робити неможливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 16.07.2018 at 11:55, St@S_ сказано:

власне питання, враховуючи зміну законів, чи варто зараз купувати авто євро 5 типу Шкода Фабія з 2011року або Рено Кліо, Кенго, Сандеро з 2011 року від 6500 до 7500$ чи зачекати півроку на зниження ціни і взяти щось краще?

а потім ще пів-року, а потім ще... Це як притча про перестрибування струмка :) Якщо авто треба, то воно треба. Вже і зара. А якщо є змога чекати, знач воно просто хочеться - ну тоді дійсно, можна і почекати... з моря погоди :)

Ще зауважу, що крім самої ціни на авто, є ще таке поняття, як вартість експлуатації. Тобто, ти ще врахуй, що за ці пів-року чекання ти ще й цю вартість економиш ;) 

Але - пів-року - це ще половина літа пройде, і "бархатний сезон", коли ти міг кудись тим авто крутнути... Тобто рік "подорожей" улетів... А якщо є діти в сім'ї, то це рік їхнього дитинства, а діти не чекають, діти ростуть... І т.д, і т.ін.

Це просто для прикладу, бо хочу сказати, що в кожного свої критерії "потрібності" автівки (он як в Волкса, напр :D).

Я, можна сказати, виріс в машині. Батя від малку завжди мене таскав з собою. Моря, Карпати, Закарпаття, Молдова, Польща, Воронеж... Потім я своїх дітей намагався возити куди тільки мав змогу. І зара я без машини просто як інвалід. Хоча знаю, що якщо машина поламається серйозно, і мені доведеться обходитись без неї, я теж звикаю до режиму "пішохода" чи "лісапєдіста", але все-одно відчуваю себе некомфортно, залежним від транспорту, від "когось просити", і т.д.

Тому кожен сам для себе вирішує свій час "потрібності", і ніхто тобі тут не назве цю дату (тим більше де?! - на БОРДІ! :D)

On 16.07.2018 at 17:54, volks сказано:

цим ти мене вже до кінця переконав, що власного авто в тебе нема і ніколи не було :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, St@S_ сказал:

тут трошки почитав, але не знайшов відповіді на своє питання :)

ну да, ну да... стаття від 17.07.2018, а тема від 16.07.2018...

Тут відповідь на Ваше запитання.

авто 2010-2011 року і електромобілі (суто)  варто зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:

Коли ти заробляєш на життя тим, що без автомобіля робити неможливо.

авто потрібно для роботи, для всього іншого не треба - залізобетонна логіка...

для чого ж майже в кожного європейського виробника авто такий широкий вибір моделей від мікролітражок до седанів Е-S-класу, від мікрочобітка типу Фіоріно до Добло, Скудо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, St@S_ сказано:

авто потрібно для роботи, для всього іншого не треба - залізобетонна логіка...

для чого ж майже в кожного європейського виробника авто такий широкий вибір моделей від мікролітражок до седанів Е-S-класу, від мікрочобітка типу Фіоріно до Добло, Скудо...

і в кожної нормальної європейської (і не тьільки) сім'ї не менше, ніж по дві автовки вдома!

Це просто в наших хохлів якась плебейсько-рабська сутність, чи як це назвати... Ну от вбито в голову, що ми мусим бути ніщєбродами, і все тут! І не випендрюватись, і не висуватись! Совкізм мізків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 16.07.2018 at 18:03, romanc сказано:

Купи бляху за 1500, если что на шрот разберешь за столько же минимум)))

в цій ціновій категорії 1500+$ хлам в який треба вкидати 500+$ і скоріше всього без реєстрації, десь з місяць назад шукав, то було так, але за суму від 2000$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...