Перейти до змісту

Позитив України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, Віталій СК сказано:

а захотів доріжку коксу - ласкаво просимо до Колумбії.

Яку доріжку? там грядки з наркотою не сапані. Зараз потягнуться з Польщі до Колумбії.

Опубліковано
43 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Ти б краще роботою зайнявся.

Чого домахався? Може я у відпустці. 

45 хвилин тому, WebTraveller сказано:

А то по всім темам строчиш всяку фігню.

Фігню строчиш ти, а я висловлюю свою думку.

45 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Чи то і є твоя робота?

Ти вже якось визначся, а то спочатку ти стверджуєш, що в мене неблагодарна робота порохоботом працювати, а потім питаєш чи то і є моя робота.

Опубліковано
55 хвилин тому, axelffox500 сказано:

Якщо в Україні прибрати Ахметова, то Україна може і в 30ку ввійти. У нас ще сбереглася важка промисловість, у Колумбії є тільки наркотична промисловість. Наша країна окупована монополістами і найбільше зло серед них це Ахметов.

О, вітаю новоприбулого зелєбобіка! А якщо ще й Колому з Порохом прибрати, то і в десятку заскочимо! Ой, мабуть в методичках про Коломойського не згадують.

Опубліковано
2 часа назад, Віталій СК сказал:

Тепер захотів філіжанку кави -  лети до Відня, а захотів доріжку коксу - ласкаво просимо до Колумбії.

5 минут назад, Віталій СК сказал:

Фігню строчиш ти, а я висловлюю свою думку.

Класні в тебе думки. Таке враження, шо ти вже зганяв до Колумбії, а кави забув попити

Опубліковано
11 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Класні в тебе думки. Таке враження, шо ти вже зганяв до Колумбії, а кави забув попити

Нє, тільки з Амстердама, бо ж безвіз від святого Пороха. Гріх таким не користуватись

Опубліковано
2 годин тому, jurgen007 сказано:

Колумбійські адвокати сьогодні починають прискорено вчити українську. Звідти попєрєдніків буде важко дістати, зате бюджет країни як підніметься, можливо навіть з"явиться там свій Рошен і зборка Богданів.:glare:

Такщо це справжній позитив для старої По-команди.

Ти вже півтора місяці назад писав, що срака старому порохну - їдуть американські слідчі. Десь можна взнати результат їхньої роботи?

Опубліковано
5 часов назад, Віталій СК сказал:

Ти вже півтора місяці назад писав, що срака старому порохну - їдуть американські слідчі. Десь можна взнати результат їхньої роботи?

І що-ж їм тут робити? Не для того вони в Україні антикорупційні органи створювали щоб сюди за пів світу їздити. Я писав що проти порошенка відкриті справи крім України ще в Панамі і США. Читай уважно бо вийде як в тому старому анекдоті про професора і студентів в морзі.

Опубліковано
4 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Читай уважно бо вийде як в тому старому анекдоті про професора і студентів в морзі.

Та ладно, яка там різниця. 

То коли вже старе порохно сяде?

Опубліковано
5 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Нам повідомлять. Думаю коли познаходять вкрадене.

Ну значить коли вас повідомлять, то повідомте після того і нас, будьте ласкаві.

Опубліковано

Я вас прошу. Зараз кожен другий уважающий себе бізнесмен має дружину, коханку і офшор. Нехай спочатку потрусять команду Зе, а вже потім попередників. А то вийде як в тому анекдоті про професора і студентів в морзі.

Опубліковано
В 25.09.2019 в 17:49, Віталій СК сказал:

Та ладно, яка там різниця. 

То коли вже старе порохно сяде?

Думаю,після того,як зеля наговорив Трампу по телефону про те,що генеральний прокурор на 100% його,то вже не сяде. Госдєп буде уважно дивитись за всіма двіженіями Рябошапки.

Опубліковано
6 часов назад, zaHARE сказал:

Думаю,після того,як зеля наговорив Трампу по телефону про те,що генеральний прокурор на 100% його,то вже не сяде. Госдєп буде уважно дивитись за всіма двіженіями Рябошапки.

Як Дональд Джон скаже, так і буде. )

Опубліковано

Дональд відмашку на посадку Пєтрухі ще не давав але до того йде, покищо збирають інформацію. За гроші американських платників податків треба відповідати.

Опубліковано
12 часов назад, weldermaster сказал:

Як Дональд Джон скаже, так і буде. )

Дональд Джон говорив шостому лишити Луценка.)))

Опубліковано
On 27.09.2019 at 13:02, zaHARE сказано:

а чия це могла бути кандидатура?  

Опубліковано

Українець зробив універсальний засіб пересування для людей з інвалідністю

Людям з інвалідністю важко пересуватись на візку лісовими дорогами.

Для того, щоб це стало реально Олег Бондарук з Луцька виготовив спеціальну коляску, повідомляє 

Ідею чоловік взяв у спільноти "он трі вейлс", які користуються оригінальними французькими візками та навіть ходять з ними в гори.

Лучанин розробляв таку коляску ціле літо. Тестувати її допоміг друг вагою понад 100 кг і винахід витримав. Візком мають управляти двоє людей, щоб тримати рівновагу. Перший візок винахідник зробив за власним бажанням і згоден розповісти про те, як його майструвати людям, які цього потребують.

Також чоловік сподівається, що такий транспорт стане популярнішим. Адже це можливість для людей з інвалідністю їздити на пікніки, гуляти на природі та навіть ходити в гори.

Спойлер

Вважаю позитивом. Є люди, які  мріють про такі візочок, але, закордонні аналоги троха "кусаються" по ціні))) Ще й земляк Волині розробив-приємно, що є ще люди, яким не тільки б кишеню набити.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Цитата

Михаил Кухар Sergej Krejmer плюс депозит в размере 30-дневной выручки.
А комиссия бывает и 5% и 7% от сумм — там нормально за месяц накапывает.
Вы же учитывайте, что вы живете в Украине, которая по конкурентности и развитию банковских сервисов — одна из самых прогр
ессивных стран в мире.
В Европе социализм в головах не забывайте! А социализм, это излишние регуляции, контроль, высокие налоги убивающие бизнес, — отсюда снижение конкуренции и легкая даже деградация капитализма... как например с этими тарифами на ПОС- терминалы)

У нас найкраща в світі банківська система :)
373751733531103?comment_id=3737760601953https://www.facebook.com/sergejkrejmer.online/posts/373751733531103?comment_id=373776060195337&reply_comment_id=374418266797783

Опубліковано

Поки в центрі Києва твориться вакханалія, наші футболісти творять справжнє диво - перемагають збірну Португалії і виходять на Чемпіонат Європи 2020 року!!!! Віват збірній Україні з футболу, віват Шевченку і усім нашим футболістам, які запекло бились проти португальців!!!! І саме тому хочеться кричати - Слава Україні!!!

Опубліковано
54 хвилин тому, risenseven сказано:

Поки в центрі Києва твориться вакханалія, наші футболісти творять справжнє диво - перемагають збірну Португалії і виходять на Чемпіонат Європи 2020 року!!!! Віват збірній Україні з футболу, віват Шевченку і усім нашим футболістам, які запекло бились проти португальців!!!! І саме тому хочеться кричати - Слава Україні!!!

У @zaHARE часто запитували, яка заслуга Порошенка в тих позитивах, які він тут постив.

Тож дозволю і я собі запитатияка  заслуга Зеленського у перемозі збірної?

Апд. Чи тут, згідно формули, озвученої @nickel, все, що сталось при Зеленському, приписуємо Зеленському?

Опубліковано
3 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Тож дозволю і я собі запитатияка  заслуга Зеленського у перемозі збірної?

А що, Зеленський  собі медальку "вішає". за перемогу?))) Вроді в пості нічого про Зе не сказано)))

Опубліковано
10 хвилин тому, bublik007 сказано:

А що, Зеленський  собі медальку "вішає". за перемогу?))) Вроді в пості нічого про Зе не сказано)))

Нє, ну а що, тема то в політичному розділі, значить про досягнення влади маємо говорити.

Ну і ще, я там забув смайлики поставити, щоб ти не думав, що я всерйоз це запитував.:D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...