Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проверено лично мной - работает! Керівніцтво ДАІ вам ще потім листом вдячність висловить.

.. А хтось з присутніх вже так робив? Є в мене пару фоток, які так і кортить вислати ;)

Цікаво, якщо порушеня в Луцьку, також висилати в Київ ? (напевно так, бо місцеві ДАІшники точно ні на що не спроможні...)

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бачу його там кожен день. Пора вже платити в бюджет міста мзду, за парковку на тротуарі. Я розумію шо він базарнік. Но треба і людей поважати. Став машину на стоянці і найми гружчика шоб носив товар.

post-6067-0-22933000-1428581539_thumb.jp

Опубліковано

6 квітня цього року, час 21.08. Зупинка на 40кв, напроти базарчика. У ніші для тролейбусів/маршруток паркується.. фура.

a3a14b5d645a.jpg

Водій закриває двері. Зупинився, побачивши, що фотографую.

Кажу йому: "Не хвилюйтеся! Ідіть по своїх справах, я зараз пофографую, а за 15 хв. передам фото ДАІ.

c722786a4132.jpg

З стогоном вселенської туги: "Бл@ть, як же мене ви заї@@и!!!" швидко вскочив в кабіну, заревів мотор та фура чимдуж чкурнула в невідомому напрямку.

740e8f87b448.jpg

aa8b558e98a5.jpg
Опубліковано

Ну і ще кілька фото. Та ж вулиця Сухомлинського.

85b32b9a8d4a.jpg

06f61705467e.jpg

b7d1c44693c3.jpg

Підійшов, ввічливо дав зауваження. Водій погодився. І справді.. перегнав. Молодий, нахабний. У салоні дівчина, із виглядом "ну чого він примахався??"

887c44b809de.jpg

69492a3a8a4c.jpg

І стояла ця машинка не 15хв, а добрих годин з дві.

Наступна - це взагалі, немає слів. Одні емоції. Тому фоток буде трішки більше.

885a015f0c33.jpg

8f14ec841946.jpg

49751bac7c62.jpg

b4c967461126.jpg

Опубліковано

а хто бачив, що вчора ввечері робилося на Чорновола біля церкви?

свято ж було і всім так кортіло запаркуватися якнайближче до входу, що ставали абияк - газони, пішохідні переходи, перехрестя, зупинки маршрутки не завада.

Опубліковано

Броніше, Европа блін. До речі, цей тротуар єдине місце щоб пройти. Рух на дорозі доволі пожвавлений.

З.И. Вибачте, йшов з роботи, згадав тему з борди і не втримався)

post-23702-0-49453100-1428693187_thumb.j

post-23702-0-27759100-1428693256_thumb.j

Опубліковано

Броніше, Европа блін. До речі, цей тротуар єдине місце щоб пройти. Рух на дорозі доволі пожвавлений.

З.И. Вибачте, йшов з роботи, згадав тему з борди і не втримався)

Яка Європа, то "наші", хитрожопі, блін.

Треба вже шини проколювати, чи що?

Я сам водій, але таке паркування реально кумарить.

Опубліковано

"Європейці".

Зіпсували газон вщент, прямо великий двір з купою вільного місця, через дорогу гаражний кооператив з стояночкою, трішки далі стоянка "Вогнем і мечем" також багато місця. Нє! газон краще, бо напевне ближче.

post-23661-0-68492700-1428941183_thumb.j

post-23661-0-93527700-1428941195_thumb.j

Опубліковано

"Європейці".

Зіпсували газон вщент, прямо великий двір з купою вільного місця, через дорогу гаражний кооператив з стояночкою, трішки далі стоянка "Вогнем і мечем" також багато місця. Нє! газон краще, бо напевне ближче.

Які ж це європейці, бидоло бидлом та й усе...

Опубліковано

"Європейці".

треба тут не полінуватися і поставити жителям заборчика невеличчкого невисокого, бо таке бидлотя на джипах, такого поняття як газон НЕЗНАЄ!! бо де ж машину за 100к зелених є купити а за стоянку заплатити нема. А коли би згоріла "нечаянно" то би навчилися.

Опубліковано

"Європейці".

треба тут не полінуватися і поставити жителям заборчика невеличчкого невисокого, бо таке бидлотя на джипах, такого поняття як газон НЕЗНАЄ!! бо де ж машину за 100к зелених є купити а за стоянку заплатити нема. А коли би згоріла "нечаянно" то би навчилися.

Жителі нашого будинка вкопали колеса, бо ці ідіоти вже на дит майданчику паркувалися. Як це бидло викорінити?

Опубліковано

Варто поступити по-совісті, як відразу лунають якісь звинувачення. Причому чим більш зіпсоване суспільство, тим більше лунає звинувачень. :(

Опубліковано

а нахєра це показушне покаяння?! Та ще й лише після того, як засвітили фотку. Порушив умисне, в трєзвом умє і бодром здравії, чи не так?! Знач воно в голові. Я, наприклад, так ніколи не стаю, як би не приперало.

А якщо дійсно щось зрозумів і покаявся, то тихенько оплати штраф і не випрошуй дифірамб! А то селфі влаштував і пресу замовив...

Опубліковано

Варто поступити по-совісті, як відразу лунають якісь звинувачення.

а до того як не лунають, то можна і не по совісті?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...