Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так, але все таки він не вміє паркуватись! бо курва на лехусі, був би на копійці то знав би шо колеса поспускають або інше.

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
24 минуты назад, neznakomec сказал:

стояв там довго, тому бачив хто і як туди заїжджав, цей мудак відразу так парканувся.

так треба було підійти і зробити зауваження. 

Опубліковано
50 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Якщо керуватись буквою закону то він жодного ПДР не порушив.

Канєша! всі по ходу не порушують,особливо на стоянках,бо воно не розуміє "по людськи",усе базується в першу чергу на людскій адекватності і ніякі полосочки які "хтось"намалював то не ПДР то елементарні правила стоянки для людей,а дибіли вони такі зараза.

Опубліковано
11 минуту назад, yura-patriot сказал:

Ото довбой.б майже уся стоянка вільна, а воно стало...

От чесно, я не розумію таких людей. Воно або больне, або йому дійсно пох на своє авто (я вже не говорю про людей). То ж буде якесь їхати та зачепить випадково (або невипадково) та й далі поїде... Якщо я був би автохамом, то я б хоча задля збереження автівки так не ставив би, хрєн же ж потім крайнього знайдеш...

Опубліковано
47 хвилин тому, Юріч сказано:

От чесно, я не розумію таких людей. Воно або больне, або йому дійсно пох на своє авто (я вже не говорю про людей). То ж буде якесь їхати та зачепить випадково (або невипадково) та й далі поїде... Якщо я був би автохамом, то я б хоча задля збереження автівки так не ставив би, хрєн же ж потім крайнього знайдеш...

в таких "автогероїв зазвичай повне каско", максимум після пошкодження переїде трохи далі, щоб страховики пальцем не показували і всі проблеми

Опубліковано
14 минуты назад, steelk сказал:

в таких "автогероїв зазвичай повне каско", максимум після пошкодження переїде трохи далі, щоб страховики пальцем не показували і всі проблеми

Ну і що, що повне каско? По перше, це лишній гємор і трата часу. По друге, якщо хтось, наприклад, крило заднє примне чи фарбу поцарапає, то дадуть нову машину? Ні. Дадуть гроші на ремонт і покраску. Хочеться тобі їздити на шпакльованій і фарбованій машині?  А при подальшому продажі авто, потенційні покупці вкажуть на цей недолік і це вплине на ціну. І які б там "круті автогерої" не були, повір мені, вони, якраз, вміють рахувати свої гроші.

Опубліковано

рукаліцо. стати на ВИЇЗДІ з парковки, при масі вільних місць на ній. ага, і номер прибалт ну ні причому просто. міф підтверджено - в більшості вони всі просто хитрожопі уєб#ни...

IMG_20170704_1216232f5a8.jpg

Опубліковано
6 часов назад, b0rg сказал:

рукаліцо. стати на ВИЇЗДІ з парковки, при масі вільних місць на ній. ага, і номер прибалт ну ні причому просто. міф підтверджено - в більшості вони всі просто хитрожопі уєб#ни...

А от цікаво, якщо йому відбити дзеркало і вибити скло, як він доведе в правохоронців, що то його власність?

Опубліковано
20 годин тому, b0rg сказано:

Показати прихований контент  

IMG_20170704_1216232f5a8.jpg

Hide  

Бачив там і на наших припарковані авто, можливо під край асфальту.

П.С. ...андон є ..андон, за яку машину не сяде

Опубліковано

Бачив я всяке у підземній парковці порт-сіті, стають мудакі і раком і якось боком і біля дверей де люди ходять, ну а це певно перше місце по конченізму, стало майже посередині проїзду,стояв довго бо я десь годину там був,а воно так і стояло.

IMG_2195.JPG

Опубліковано
On 03.07.2017 at 23:40, yura-patriot сказано:

Ото довбой.б майже уся стоянка вільна,а воно стало...це восьма вечора,стоянка глобуса вся пуста

З одної сторони на виїзді паркуються тіньовики, а з іншої кавомани, буває що і ті і ті разом.

Опубліковано
16 хвилин тому, Dim@ сказано:

Школа, що в нас евакуатор або блокіратори не працюють, а то і йому можна було б оригінальну записку залишити.

Копи йому штраф за неправильну парковку виписали, і за те, що був бурий, то ще й на дрібне хуліганство

Опубліковано
37 хвилин тому, rl72 сказано:

Копи йому штраф за неправильну парковку виписали, і за те, що був бурий, то ще й на дрібне хуліганство

Таким побоку той штраф, на лице відвертий стьоб із безпомічності нинішньої ПП. Через пару днів-тижнів знову коника викине

Опубліковано

Мужик з цього під'їзду всіх кошмарить. Бо дійсно поробили і дороги і тротуари, а нести з дороги буде дальше на два метри, так нє, розіб'єм бордюри, бо руки не казьонні.

Опубліковано
В 7/28/2017 в 17:14, nickel сказал:

Мужик з цього під'їзду всіх кошмарить. Бо дійсно поробили і дороги і тротуари, а нести з дороги буде дальше на два метри, так нє, розіб'єм бордюри, бо руки не казьонні.

Розіб'є бордюри - розіб'ють щось йому. "Зуб за зуб" ^_^

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...