MrVes Опубліковано 1 Червня, 2018 в 19:43 Поділитися #51 Опубліковано 1 Червня, 2018 в 19:43 Мені поки що подобається цей магаз. Радує його щоденний хліб. Радує відсутність комісії, якщо є карточка клієнта. І дійсно прайсові ціни без націнки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 2 Червня, 2018 в 09:25 Поділитися #52 Опубліковано 2 Червня, 2018 в 09:25 13 часов назад, MrVes сказал: дійсно прайсові ціни без націнки. Ви є постачальником даного магазину? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 2 Червня, 2018 в 09:40 Поділитися #53 Опубліковано 2 Червня, 2018 в 09:40 13 годин тому, MrVes сказано: Радує відсутність комісії, якщо є карточка клієнта. І дійсно прайсові ціни без націнки. Наведіть кілька товарів для прикладу - такі речі можна перевірити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 4 Червня, 2018 в 04:29 Поділитися #54 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 04:29 On 02.06.2018 at 11:25, volks сказано: Ви є постачальником даного магазину? Ні, однак знайомий з умовами співпраці. On 02.06.2018 at 11:40, sergkots сказано: Наведіть кілька товарів для прикладу - такі речі можна перевірити. Я висловив точку зору споживача і не вважаю потрібним щось доводити. Однак Ви самі можете зайнятися порівнянням цін. Рекомендую почати з товару з найбільшими об'ємами продажів та скоропорту. ПиСи І так, я знаю, що деякі магазини на кшталт Там-Таму "рекомендують" давати Торбі вхідні ціни трішки невхідними і погрожують припинити співпрацю у разі неприйняття даних домовленностей. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 4 Червня, 2018 в 05:51 Поділитися #55 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 05:51 1 година тому, MrVes сказано: Я висловив точку зору споживача і не вважаю потрібним щось доводити. Ніхто не просив вас щось доводити. Достатньо фото чека з кількома товарами. Я скуповуюсь в інших місцях, чека з торби немає. Гадав якщо ви хвалите цей магазин то й купуєте там і чек зможете показати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 4 Червня, 2018 в 05:57 Поділитися #56 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 05:57 13 минут назад, sergkots сказал: Достатньо фото чека з кількома товарами Чека не достатньо. Потрібно ще бачити накладну, щоб знати чи є націнка чи ні. Але і то ще не все. Може дійсно не бути націнки, але вхідна ціна вища, ніж в інших магазинах. А різниця просто виплачуватись постачальником Торбі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olsad Опубліковано 4 Червня, 2018 в 06:19 Поділитися #57 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 06:19 Мій роботодавець є постачальником товарів для торби. Тому по своїх товарах можу на 100 відсотків стверджувати що націнки дійсно немає зі сторони торби. Але є одне велике але, кожен поважаючий себе виробник має таке поняття як рекомендована ціна на полиці, тому товари в торбу заходять за цінами вищими, аніж, наприклад в Салют. Ця різниця компенсується торбі у вигляді бонусів за маркетинговим договором. Але усереднено - відсотків 10 економії все ж є, на фоні зажравшихся Там-Тамів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 4 Червня, 2018 в 06:46 Поділитися #58 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 06:46 47 хвилин тому, volks сказано: Чека не достатньо. Потрібно ще бачити накладну, щоб знати чи є націнка чи ні. Товар дистрибутора де я працював раніше представлений без націнки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 4 Червня, 2018 в 08:51 Поділитися #59 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 08:51 1 година тому, MrVes сказано: Товар дистрибутора де я працював раніше представлений без націнки. це знову голослівно (і конкретики немає, і ціни могли не раз змінитись) 3 годин тому, MrVes сказано: Рекомендую почати з товару з найбільшими об'ємами продажів та скоропорту. минулого тижня банани в Тор-Бі точно були дорожчими, ніж в Сільпо чи АТБ - на рівні ~26грн. в Сільпо проти ~28 в Тор-Бі. 2 годин тому, volks сказано: Потрібно ще бачити накладну, щоб знати чи є націнка чи ні. накладної недостатньо, бо постачальник платить магазину: 2 годин тому, olsad сказано: за маркетинговим договором ... а от памперси без врахування акційних пропозицій - в Тор-Бі дешевші. щось - дорожче, щось - дешевше, в середньому - дешевше, ніж в Там-Тамі, але в середньому - плюс-мінус на рівні дискаунтерів АТБ чи Пакко. Наразі поки так. і на цьому фоні - немає там за що платити "за вихід по чеку", тут згідний з ДаркМонком. так само як і нема чого туди регулярно їхати, якщо це не поруч з домом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 4 Червня, 2018 в 17:26 Поділитися #60 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 17:26 9 годин тому, rrid сказано: це знову голослівно (і конкретики немає, і ціни могли не раз змінитись) Це мої враження, якими я ділюся. Ціни на той сегмент, що мене цікавлять в торбі мене влаштовують - крупи, солодощі, випічка, алкоголь, молочка, риба. Особисто я там не купую фрукти, м'ясо, ковбаси і сири. Нікому нічого доводити не збираюсь. Вдали покупок Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 4 Червня, 2018 в 18:06 Поділитися #61 Опубліковано 4 Червня, 2018 в 18:06 Фундук нелущений в торбі 95грн кг. На базарі 150. Це я, як поціновувач горіхів взяв на замітку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 6 Червня, 2018 в 15:39 Поділитися #62 Опубліковано 6 Червня, 2018 в 15:39 На чому заробляє магазин якщо товари без націнки? Правильно на націнці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 6 Червня, 2018 в 16:17 Поділитися #63 Опубліковано 6 Червня, 2018 в 16:17 36 минут назад, AnimaNoir сказал: На чому заробляє магазин якщо товари без націнки? Правильно на націнці. На чарівній фразі "плата за маркетингові послуги" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 19 Липня, 2018 в 10:33 Поділитися #64 Опубліковано 19 Липня, 2018 в 10:33 а що дають їх картки? плата за обслуговування так і береться, вже, доречі, зменшили ліміт по ній до 30 грн.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oli Опубліковано 19 Липня, 2018 в 14:10 Поділитися #65 Опубліковано 19 Липня, 2018 в 14:10 3 годин тому, natalka) сказано: а що дають їх картки? плата за обслуговування так і береться, вже, доречі, зменшили ліміт по ній до 30 грн.... Тобто до 30? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 19 Липня, 2018 в 21:50 Поділитися #66 Опубліковано 19 Липня, 2018 в 21:50 7 часов назад, Oli сказал: Тобто до 30? на чек до 30 грн. - плата за обслуговування не нараховується. Все що більше 30 грн.-нараховується. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 20 Липня, 2018 в 07:30 Поділитися #67 Опубліковано 20 Липня, 2018 в 07:30 9 годин тому, natalka) сказано: на чек до 30 грн. - плата за обслуговування не нараховується. Все що більше 30 грн.-нараховується. А логіка? Я думав кожен магазин заціеавлений у якнайбільшому чеку покупця (для цього всілякі "золоті трикутники закладаються у планування торгового залу). А тут навпаки: чим більше купуєш - дорожче платиш. Тому, якщо хочеш - можеш покупку розбити на 3-5 чеків і будеш замахувати себе і касира не 3 хв, а 10 хв. А бо я щось не зрозумів, а вони самі себе перемудрували. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 30 Липня, 2018 в 16:41 Поділитися #68 Опубліковано 30 Липня, 2018 в 16:41 Неділя і далі день без плати за обслуговування? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 31 Липня, 2018 в 08:19 Поділитися #69 Опубліковано 31 Липня, 2018 в 08:19 15 годин тому, Skorpio76 сказано: Неділя і далі день без плати за обслуговування? так https://tor-ba.com/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рибка Опубліковано 4 Листопада, 2018 в 18:37 Поділитися #70 Опубліковано 4 Листопада, 2018 в 18:37 Маленьке порівняння. Ціни на значну частину бакалійки в Торбі цікавіші, ніж в АТБ. Побутова хімія - цікавіші ціни в АТБ, Ватсонсі, Єві - там більше акцій. Співставлення цін.doc Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.