Перейти до змісту

У Луцьку горить Гнідавське болото


Гість rl72

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні 14:59
 
colwidth-9d61846b4978b886954b16fc0e02437
У Луцьку поблизу річки Стир, на вулиці Гнідавській горить очерет.

Пожежа на Гнідавському болоті виникла по обіді. Вогняне коло настільки велике, що попри боротьбу, пожежу досі не вдалось локалізувати.

Про це повідомляє "Під прицілом".

На місці події працюють поліцейські та два екіпажі рятувальників.

Навколо зібралось чимало очевидців, яких розпитує поліція.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, Vadimm сказано:

Капслок залип? Зміни назви обох тем.

попустило?

 

п.с. невже важко здогадатись, що то копіпаста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, волиньньюз лише цього року побачило.

Чомусь минулі роки цього ніхто не помічав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причому муніципали ще до обіду на лугу біля Рованців гасили вогонь... Падло повернулося і довершило. От вліпити протокол УСІМ мешканцям прилеглих будинків до того болота - від Гнідавської до Рованців, до виявлення реального палія - самі здадуть, хто це зробив, до суду справа не дійде, достатньо пари годин. Ну не вірю я, що ніхто не бачив, як та скотина підпалювала.

А штраф за такі збитки природі має тягнути якщо не на строк, то на продаж машнини, хати, і перетворення на бомжа, а не 300-600 грн...

Ото сигнал для міської влади - хай муніципали не за продажем пляшки пива після 22-00 бігають чи штормлять пенсіонерів за грядку в дворі та курців по місту ловлять, а приносять користь. Цілодобове приховане чергування - єдиний метод, ну, можна ще приховані ІР-камери в самих "гарячих" точках встановити. Немає камери? А нєфіг айфони і планшети за скажены бабки закупляти!І то не є проблема того @ндона зловити - палять щороку в тих самих місцях.

Є ще проблема - наша поліція любить "як в Голівуді" приїхати з фанфарами і люстрами - тихенько треба, на непримітному авто... А то буде, як з одними недавніми браконьєрами-сіточниками, яких саме завдяки шуму з понтами від доблесних правоохоронців накрити не вдалося.

 

Hnidavske_Boloto_1.jpg.2c09c778956e63e8107ff617191a5d7d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воно щороку горить регулярно і періодично.

І всім було насрати.

А тут же вибори у мери скоро, треба включати "роботуна"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там щось казали, що аж Верховна Рада планує в десятки разів збільшити штрафи за такі підпали... Я б ще й кримінальну відповідальність ввів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть,що це роблять браконєри,аби підібратися до щуки, котра зараз нереститься біля берега.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим більше - муніципалам припинити шлятися в пусту по місту, всі в "гражданку" і на чергування... А оскільки палить воно явно не беручи з собою снасті - сітки, ості і т.д. - при затриманні добряче обшукати помешкання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щука вже віднерестилася ніби

 

А загорітися може і від скляної бутилки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, halcogen сказал:

Спочатку зловити їх нада, потім довести в суді. Хто це все має робити? Хлопотно це, та й нерентабельно.

Простіше десь за рогом по шиї дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 13.04.2018 at 09:24, AgentSmith13 сказано:

От вліпити протокол УСІМ мешканцям прилеглих будинків до того болота - від Гнідавської до Рованців, до виявлення реального палія - самі здадуть, хто це зробив, до суду справа не дійде, достатньо пари годин. Ну не вірю я, що ніхто не бачив, як та скотина підпалювала.

Ти такий "розумний", що мені тебе шкода... Я живу недалеко і зробити так, як ти хочеш неможливо, сходи на те болото і побачиш сам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив, їхав повз нього на рибалку вчора, виппалено все. Ну, елементарно організувати чергування наша міськрада може? Чи муніципали то для зносу гаражів і шугання курців? От вчора був в Чарукові на рибалці, і під вечір зі сторони траси якась пи.дота таки підпалила сухий комиш... Лебеді вже плавають, гніздитися готуються...

Штраф мінімальний за підпал - має бути від 20000 грн., за масштабні збитки, або повторне скоєння злочину - тюрма від 3 до 5 мінімум. ТІЛЬКИ кримінальна відповідальність, навіть штраф - не адмін. Максимально жорсткі затримання, як терориста, з кийками і кайданками, з висвітленням у ЗМІ з пикою потовченою крупним планом і паспортними даними. І бажаючих "традиційно" підпалити траву/комиш стане в рази менше зразу. Досить панькатися!

Цікаво, мудаки, ті, що палять траву біля водойм, половити рибу після того там пробували? Куди не торкнись - одяг чорний... Досвід є, колись на Стоході в Углах довелося спінінгувати з рюкзаком весь день на спині і без можлмивості присісти через таких ідіотів - ВСЕ чорне.

P.S. В місті, де з року в рік в тих самих місцях палять - можна тихенько, взимку, без зайвого шуму і піару в новинах, поставити пару "фотоловушок" прихованих з датчиком руху і передачею фото через мобільний інтернет. Ото не купити муніципалам пару айпадів - і грошей на це різко вистачить, а користі буде більше в рази. Бо без явного доказу - фото, не зловленого на гарячому не дуже і притягнеш до відповідальності. І ще - ДУЖЕ люблять у нас МНС-ники "попереджати відпочиваючих" - так ото жодного разу, коли б причиною пожежі були рибалки/мисливці/НОРМАЛЬНІ відпочиваючі (а не буха вхлам компанія) - НЕ бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

On 13.04.2018 at 09:24, AgentSmith13 сказано:

Ото сигнал для міської влади - хай муніципали не за продажем пляшки пива після 22-00 бігають чи штормлять пенсіонерів за грядку в дворі та курців по місту ловлять, а приносять користь. Цілодобове приховане чергування - єдиний метод,

On 13.04.2018 at 10:24, AgentSmith13 сказано:

муніципалам припинити шлятися в пусту по місту, всі в "гражданку" і на чергування..

23 годин тому, AgentSmith13 сказано:

Ну, елементарно організувати чергування наша міськрада може? Чи муніципали то для зносу гаражів і шугання курців?

 

Ти ЩО?! Їм нема часу і недостатньо людей! Вони злісніших палії вистежують і штрафують! Поміж хатами, правда...

Цитувати

Щодня ми інформуємо населення про ті загрози, які несе спалювання сухої рослинності та гілля в місті, але лучани продовжують свої діяння з вогнем. Сьогодні вкотре інспекторам відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти доводилось виїжджати на прохання містян, щоб запобігти можливому серйозному загорянню. Люди, як ні в чому не бувало стоять на своєму: із здивованими обличчями відповідають, ніби вперше чують, що розводити багаття заборонено. Як результат – двоє мешканців вулиць Градний Узвіз та Львівська отримали за свої незаконні дії адміністративні протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. А це – штраф в розмірі від 340 грн до 1360 грн.

Світлина від Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.Світлина від Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Тут же ш простіше, тут ловити нікого не треба, відразу є на кого прОтокол писати

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Герої, мля, просто! Цікаво тільки, на підставі чого вони на приватну територію лізуть? Тепер за приготування шашлика на своєму подвір'ї теж буде припиратися «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти? Цікаво, як технічно вони того протокола напишуть, коли будуть тупо послані  через 2-метровий паркан, за яким алабайчик якийсь бігає... Чмирити "пересічних" в них гарно виходить, минулого тижна на ДАЧАХ в кінці Володимирської промишляли. Щиро бажаю посіпакам "Юльки-гараж" нарватися таки на свою "пі*дюдину фігурну" від небеззахисних громадян, і бажано - в СУДОВОМУ порядку - може, мозок нарешті включать, хоча... там ниточка напевно, щоб вуха трималися.

От - дача на Львівській, здається, ну, явнор, олігарха якогось вотчина, якого штрафувати треба аж бігом! ПАЖААААР КАРАУУУУЛ! А в той час, коли вони людей обдирають на порожньому місці, десб пожежа починається СПРАВЖНЯ! Ну простіше ж, судячи по їх фотках, ганяти студентів з пляшкою пива біля Стиру в парку і трясти часний сектор, ніж паліїв справжніх ловити! (фото з їх фейсбуку):

30657152_2027849244148760_10891899299321

При наявності державного акту на землю летіли б вони в мене з тої ділянки, яко соколи, низько-низько, зі своїми претензіями. По факту - вони НЕ поліція, НЕ держвиконавці і т.д., вриватися на чужу територію права тупо не мають.

Всі пам'ятають, як взимку ті памороки біля автостанції сфоткали машину чиюсь, типу Рено Кенго з ЗВИЧАЙНИМ БІДОНОМ всередині, і вихвалялися, що "знайшли самогонний апарат", та ще й виклали фото з номером і т.д.? А хто їм взагалі дозволив протирати сніг з скла чужого авто і фото робити?

Скоро від них у дворах багатоповерхівок та на дачних масивах загони самооборони почнуть організовувати :D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Цікаво тільки, на підставі чого вони на приватну територію лізуть?

Тож ти ж глянь на фото - вони на територію не лізуть :) з-за забора пише... І, певне, чіпляє на дротину забору... АЛЕ ПРАЦЮЄ! РЕЗУЛЬТАТ-КІЛЬКІСТЬ ДАЄ! Зарплатню відпрацьовує! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...