Перейти до змісту

Існує сценарій, за яким Віктора Медведчука готують у президенти України

Basil

Рекомендовані повідомлення

Як вам такий сценарій? Наскільки він реалістичний?

У 2021 році Москва може зробити Медведчука "президентом України". Сценарій-пересторога від Віталія Портникова

десь посинаючи з 27:50 хвилини про про сам сценарій:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, Медведчук ж зовсім не публічний, він може бути лише в якості прямого "генерал-губернатора" (образно).

Якщо брати публічну політику, то Бойко більш небезпечний - проросійські ЗМІ вже почали його розкрутку на предмет виходу в другий тур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, snouden сказал:

то Бойко більш небезпечний

Як побачив вчора його привітання на тв, то ригнути захотілось. А потім ще й Новинського. Коли такі люди починають говорити про бога, про перемогу добра над злом, то хочеться їх до психіатра відправити. Ті, хто краде найбільше, починають щось про добро розповідати.

Хоча з нашими кандидатами може бути що завгодно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не! Укрепят гривню и сделают доллар по 2 гривни, комуналку по 100 гривень. Вообщем кто пообещает  КОММУНИЗМ :)  тот и президент .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сценаріів думаю може бути безліч. Питання який сценарій дасть суспільство реалізувати?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це треба бути повним дибілом щоб поставити галочку за кума хуйла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, hmara сказал:

Сценаріів думаю може бути безліч. Питання який сценарій дасть суспільство реалізувати?!

Любой, вопрос только во сколько это станет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 hours ago, hmara said:

На то він і сценарій щоб суспільство було впевнене що то його власний вибір. Все що запланують ‒ все дамо... як і завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, hmara сказал:

Сценаріів думаю може бути безліч

Один з них... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Революція показала що влада не поміняється, вже б краще зменшили кількість депутатів в ВР в два рази по принципу такому.

Почати треба з прогулів за рік порахувати прогули, день прогулу 1 рік в'язниці. Проголосував за когось 30 років в'язниці одразу отримав.

Для острасткі можна сотню другу розстріляти - думаю хуже не буде.

А так то по суті нема різниці хто прийде до влади, всеодно накрадуть, показали це навіть ті, кого якби революція обирала і що? В того ж самого Лапіна десь квартир пару з'явилось і не тільки в нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, sanbOK сказал:

це треба бути повним дибілом щоб поставити галочку за кума хуйла

А яким треба бути дебілом, щоб проголосувати за безграмотного двічі несудимого промосковського уркагана з партії ригів, а потім за однотурового засновника цієї самої партії? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, MrFirst сказал:

А яким треба бути дебілом, щоб проголосувати за безграмотного двічі несудимого промосковського уркагана з партії ригів, а потім за однотурового засновника цієї самої партії? 

ХЗ. Мій кандидат "проти всіх"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, sanbOK сказал:

ХЗ. Мій кандидат "проти всіх"

Нахіба взагалі гроші викидати на вибори, якщо нових достойних облич немає, а від перестановки старих всеодно нічого хорошо не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, volks сказал:

Нахіба взагалі гроші викидати на вибори, якщо нових достойних облич немає, а від перестановки старих всеодно нічого хорошо не буде.

От я задаюсь питанням нахіба бюджетні гроші ідуть на цей цирк.

Через те і проти всіх. Зараз тільки кричать про побудову нової держави з новою владою, а рила то ті ж самі біля кормушки залишаються і вибирають ті рила за гречку люди, які мозгами ще в совку. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От доречі з Вакарчуком сценарій біж реалістичний.

Хоча його політичної активності якось замало для заяв про президентські перегони

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, hmara сказал:

От доречі з Вакарчуком сценарій біж реалістичний.

Ну якщо люди це вже обговорювати почали, то немає про що казати - нація, нажаль, хвора :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По реалістичності сценврій з Медведчуком та Вакарчуком  випереджають лише кандидатуру Ромахи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...