SergLutsk Опубліковано 19 Січня, 2024 в 19:51 #201 Опубліковано 19 Січня, 2024 в 19:51 Там не обов'язково торенти качати, в ній купа і онлайн кінотеатрів
nickel Опубліковано 19 Січня, 2024 в 19:57 #202 Опубліковано 19 Січня, 2024 в 19:57 5 хвилин назад, SergLutsk сказав: Там не обов'язково торенти качати, в ній купа і онлайн кінотеатрів Давай детальніше. Не для телефону, для телевізора цікавлюсь. Я в ній всі фільми качаю через торент.
MaestroA Опубліковано 19 Січня, 2024 в 20:42 #203 Опубліковано 19 Січня, 2024 в 20:42 2 години назад, nickel сказав: А LazyMediaDeluxe геть зажлобився, безкоштовно не дає краще 480. Тут лежить про'шка. Через впн. https://prosmart.by/index.php?newsid=19074 1
vampirich Опубліковано 20 Січня, 2024 в 05:48 #204 Опубліковано 20 Січня, 2024 в 05:48 9 годин назад, nickel сказав: Я ж не писав, що показ не працює Звичайно важливо, тому що дуже часто фільм обираю прямо перед переглядом, тобто в даному випадку на сайті. На Рєзці навіть назви фільму не видно без збільшення. Порівняй з Фільміксом Показати контент 1. Hdvideobox зараз показує в списку фільми на ресурсах, з яких вже відео через цю програму не працює. Там, коли вже вибрав фільм відкривається список джерел, то там буває сізонвар (чи якось так - який не працює в цьому додатку) і та ж рєзка. Якщо вибрати перегляд з рєзки то ніби іще працювало. Скріншот не можу додати бо див пункт 2. 2. Обновиш телефон чи обновиш андроїд до 13 - і цей додаток взагалі не буде працювати. Я теж часто дивлюсь щось на телефоні. То поки час від часу з толоки качаю те, що колись би хотів подивитись, і закидую на телефон.. хоча мабуть пора вже потрохи переключатися на нетфлікс і т д
SergLutsk Опубліковано 20 Січня, 2024 в 06:59 #205 Опубліковано 20 Січня, 2024 в 06:59 10 годин назад, nickel сказав: Давай детальніше. Не для телефону, для телевізора цікавлюсь. Я в ній всі фільми качаю через торент. Детальніше розписувати трохи довго, бо є цілі інструкції, як встановити різними способами і для різних платформ все тут: https://t.me/lampa_group/195951 Потім в саму лампу ставиш плагіни, які дають можливість перегляду певного контенту, як то онлайн кінотеатри, IPTV, торренти, ТВ, і навіть полуничку. По плагінах окрема група/тема https://t.me/lampa_plugins Ось тут інструкції для онлайна https://t.me/lampa_plugins/200270 Я користуюсь 1-им і 6-им пунктом. Деякі навіть не пробував, не було необхідності. А ставити все на купу не рекомендують, бо можуть одні з другими конфліктувати і не працювати толком. Вобщем ти спочатку попробуй, а вже як будуть якісь конкретніші питання, тоді може щось і підкажу. Бо так розписати все неможливо.
nickel Опубліковано 20 Січня, 2024 в 07:12 #206 Опубліковано 20 Січня, 2024 в 07:12 1 годину тому, vampirich сказав: 1. Hdvideobox зараз показує в списку фільми на ресурсах, з яких вже відео через цю програму не працює. Там, коли вже вибрав фільм відкривається список джерел, то там буває сізонвар (чи якось так - який не працює в цьому додатку) і та ж рєзка. Якщо вибрати перегляд з рєзки то ніби іще працювало. Скріншот не можу додати бо див пункт 2. 2. Обновиш телефон чи обновиш андроїд до 13 - і цей додаток взагалі не буде працювати. Я теж часто дивлюсь щось на телефоні. То поки час від часу з толоки качаю те, що колись би хотів подивитись, і закидую на телефон.. хоча мабуть пора вже потрохи переключатися на нетфлікс і т д Та в мене вже давно телефон обновився до 13, можливо тоді й перестав з ярлика запускатися, не вловив коли. Але через довгий тап можу зайти в Історію чи Закладки а там вже перейти куди мені треба. Але найбільша проблема, що перестав показувати, в програвачі висить на етапі буферизації і показ не починається, хоча ще пару днів тому дивився фільм.
vampirich Опубліковано 20 Січня, 2024 в 07:47 #207 Опубліковано 20 Січня, 2024 в 07:47 Значить андроїд 13 різний буває В мене на двох телефонах після оновлення все здехло
nickel Опубліковано 20 Січня, 2024 в 08:23 #208 Опубліковано 20 Січня, 2024 в 08:23 35 хвилин назад, vampirich сказав: Значить андроїд 13 різний буває В мене на двох телефонах після оновлення все здехло Спробуй так як я зайти
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти