Перейти до змісту

Приставка для Internet TV

umtor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть обрати приставку для інтернет ТВ. Вибираю між Х96 на S905W nf  S905X. В кого є такі поділіться враженнями.

• Відповідей 207
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Я взяв приставку на пробу.  Правда укртелекомівську не андроїд.  В ній вже є 170 тв каналів, але в порівнянні з супутниковим тв  нічого нового.    Пошук в ютубі не сподобався, щоб набрати слово треба бігати стрілками по єкранній клавіатурі.  Краще купити довгий кабель ндмі від ноутбука до тв  і на єкрані буде все, що є в інтернеті через ноутбук.

Опубліковано
59 хвилин тому, Kiolan сказано:

Я взяв приставку на пробу.  Правда укртелекомівську не андроїд.  В ній вже є 170 тв каналів, але в порівнянні з супутниковим тв  нічого нового.    Пошук в ютубі не сподобався, щоб набрати слово треба бігати стрілками по єкранній клавіатурі.  Краще купити довгий кабель ндмі від ноутбука до тв  і на єкрані буде все, що є в інтернеті через ноутбук.

Такий варіант не зручно - повинен завжди включено ноутбук, а для керування можна використати аеропульт і блютуз клавіатуру, хоча мені лише аеропульта вистачає, клавіатура вискакує віртуальна і декілька слів для пошуку набрати не проблема. У мене аеропульт з клавіатурою, але не зручно на ній набирати, бо треба підсвітку.

Собі приставку брав тут на форумі з теми, влаштовує повністю, є рут права, Ютуб встановиd без реклами з 4pda

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=195226

Опубліковано (змінено)

Тобто  щоб наблизитись до ноутбука я маю купити приставку, а до неї ще аєромишку і клавіатуру ? То   це ноутбук незручно ? :)

Змінено користувачем Kiolan
Опубліковано
3 годин тому, Kiolan сказано:

Тобто  щоб наблизитись до ноутбука я маю купити приставку, а до неї ще аєромишку і клавіатуру ? То   це ноутбук незручно ? :)

Ви трохи неправильно зрозуміли, я мав на увазі перегляд на телевізорі. Собі купив телевізор без смарт-тв, наразі використовую андроїд приставку. Так ось, щоб керувати приставкою і користуюся аеропультом. Якщо ви думаєте перегляд ТВ, але контент з компа чи ноутбука, але цей варіант для мене не зручний, бо має бути постійно включений компьютер чи ноутбук.

До речі, аеромишку можна підключити до компьютера або ноутбука.

Опубліковано

Я правильно зрозумів. Телевізор купував років 5 назад , самсунг 46.  Брав без смарт тв , бо тоді швидким інтернетом не світило.  Недавно з.явилась можливість змінити 5 мегабіт на 50.  Але з умовою підключення на 3 місяці інтернет телебачення.Тому для проби взяв приставку тв.  І нічого нового в порівнянні з моїм супутниковим тв не побачив.  Тому якщо захочу  подивитись  на телевізорі щось з інтернету , то використаю  ноутбук. Який завжди включений і всім мене влаштовує. А приставка  мене зовсім не зацікавила.   Але це  моя думка, а кожен сам собі вирішить що йому краще.

Опубліковано (змінено)
26 хвилин тому, Kiolan сказано:

Тому якщо захочу  подивитись  на телевізорі щось з інтернету , то використаю  ноутбук. Який завжди включений і всім мене влаштовує. А приставка  мене зовсім не зацікавила.   Але це  моя думка, а кожен сам собі вирішить що йому краще.

Я спочатку теж думав підключити Інтернет ТВ (тариф Київстар - все разом? 100 мбіт), але передумав, бо вистачає всього контенту, і так голова уже болить від надлишку інформації :wub:. Підключено через Андроїд приставку по Wi-Fi (по суті, той же телефон, але екран здоровий (32 дюйма), і дзвінки не робить, хіба що через вайбер).

Ще одна найголовніша причина, по якій використовую приставку, тому що дружина не вміє користуватись компьютером і ноутбуком, а так з пульта включила і дивиться.

Змінено користувачем bormotuha
Опубліковано

Взяв приставку, бо з Т2 сутужно (взагалі, в місті т2 з кімнатною антеною працює?) - досить задоволений, сотні безкоштовних каналів, корисні додатки на плей-маркеті. А ноутбук вільний для роботи.

Опубліковано
9 хвилин тому, IronSun сказано:

Взяв приставку, бо з Т2 сутужно (взагалі, в місті т2 з кімнатною антеною працює?) - досить задоволений, сотні безкоштовних каналів, корисні додатки на плей-маркеті. А ноутбук вільний для роботи.

Що за приставка?

Зараз є з підтримкою Т2, і gaps(тобто вміє .apk)

Опубліковано
14 hours ago, Oli said:

Що за приставка?

Зараз є з підтримкою Т2, і gaps(тобто вміє .apk)

Брав на місці на олх (не хотів ризикувати з алі і китайськими прошивками)

Alfawise S95 (2 + 16 GB)
ОС: Android 7.1.2 Nougat
Процесор: Amlogic S905W 1.5 GHz, Cortex A53 64-bit (4 ядра)
Графічний чіп: ARM Mali-450 (5 ядер)
Оперативна пам'ять: 2 GB DDR3
Внутрішня пам'ять: 16 GB (після системи вільно ~11 ГБ)
Підтримка кодеків: AVS, H.264 ,H.265, RealVideo 8/9/10, RM/RMVB, Xvid/DivX3/4/5/6
Підтримка мереж: WiFi 802.11b/g/n, Ethernet (LAN)
Bluetooth: відсутній
Роз'єми та порти: 2 х USB 2.0, 1 x HDMI 2.0 A Type, 1 x AV (тюльпан), 1 x RJ45 (Ethernet), 1 x Micro SD (підтримка карт до 32 GB)
Розміри (Д x Ш x В): 10.5 x 10.5 x 1.5 см

З мінусів відзначу:

• ІЧ пульт просить чіткого направлення саме на приставку (хотів спочатку сховати її за тв, прийшлось придумувати поличку)
  • "підвисає" система (додатки відкриваються, але нічого не грузить. трапляється близько 2-3р/міс, лікується перезавантаженням)
  • 5 місяців потому...
Опубліковано
On 13.03.2018 at 08:00, IronSun сказано:

Брав на місці на олх (не хотів ризикувати з алі і китайськими прошивками)

Alfawise S95 (2 + 16 GB)
ОС: Android 7.1.2 Nougat
Процесор: Amlogic S905W 1.5 GHz, Cortex A53 64-bit (4 ядра)
Графічний чіп: ARM Mali-450 (5 ядер)
Оперативна пам'ять: 2 GB DDR3
Внутрішня пам'ять: 16 GB (після системи вільно ~11 ГБ)
Підтримка кодеків: AVS, H.264 ,H.265, RealVideo 8/9/10, RM/RMVB, Xvid/DivX3/4/5/6
Підтримка мереж: WiFi 802.11b/g/n, Ethernet (LAN)
Bluetooth: відсутній
Роз'єми та порти: 2 х USB 2.0, 1 x HDMI 2.0 A Type, 1 x AV (тюльпан), 1 x RJ45 (Ethernet), 1 x Micro SD (підтримка карт до 32 GB)
Розміри (Д x Ш x В): 10.5 x 10.5 x 1.5 см

З мінусів відзначу:

• ІЧ пульт просить чіткого направлення саме на приставку (хотів спочатку сховати її за тв, прийшлось придумувати поличку)
  • "підвисає" система (додатки відкриваються, але нічого не грузить. трапляється близько 2-3р/міс, лікується перезавантаженням)

У вас приставка до кабелю підключена чи дивитись через wi-fi? Бо канали Торент-тв  через вай-фай постійно зависають.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

І так, вирішив купити, але що - не знаю. Спочатку задумав Xiaomi 4K Mi Box 3 2/8GB. Але щось відгуки не надто позитивні, особливо після прошивки. Тож далі вагаюсь. Хто користується, і хто що скаже?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть з вибором ТВ бокса. Хотів Мі бокс брати, але, кажуть, там немає AV виходу, а мені треба саме з АВ. Хоча зустрічаються картинки Мі боксів де вказано АВ вихід. Підкажіть бокс з АВ виходом, щось з новіших. Братиму на Алі чи інших китайських магазинах, тому лінки вітаються.

HTB1cMskB5OYBuNjSsD4q6zSkFXag.jpg

• 2 місяця потому...
Опубліковано
7 годин тому, nickel сказано:

b9505a0d38883788b77a4a3b2348ba1c.jpg

Підкажіть хто в курсі, великі іконки можна міняти чи лише малі в нижньому рядку?

Якщо я не помиляюсь то ні, не можна. Тобто так прописано в стоковому лаунчері. Звичайно що якщо зміните прошивку або лаунчер, то відповідно і зміниться набір/вигляд цих іконок

• Дякую! 1
  • +1 1
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Усім привіт. Вирішив купити медіаплеєр. Допоможіть обрати хорошу модель, щоб працювала надійно із коробки. Основною задачею є перегляд телебачення, рідше ютуб. Бюджет 2000грн.

Опубліковано
5 минут назад, sergmaestro сказал:

Усім привіт. Вирішив купити медіаплеєр. Допоможіть обрати хорошу модель, щоб працювала надійно із коробки. Основною задачею є перегляд телебачення, рідше ютуб. Бюджет 2000грн.

Якщо не заморочуватися, то Xiaomi Mi Box S International Edition

Опубліковано

Це єдиний варіант? Просто тв буде дивитися старша жінка, їй потрібно вкл. і перемикати канали. Хочу підключити омегатв через ВОМ.

Опубліковано
21 минуту назад, sergmaestro сказал:

Це єдиний варіант?

Звичайно, що не єдиний. Є повно китайчиків, але там або лотерея або довге і нудне гугління відгуків.

Опубліковано
29 хвилин тому, sergmaestro сказано:

Це єдиний варіант? Просто тв буде дивитися старша жінка, їй потрібно вкл. і перемикати канали. Хочу підключити омегатв через ВОМ.

бери Fire TV stick (Amazon) і не думай

є в нашого бордівчанина шо продає підписку на мегого 

відразу і підключе мегого за 30гр в місяць

Опубліковано
8 минут назад, westboiuu сказал:

бери Fire TV stick (Amazon) і не думай

є в нашого бордівчанина шо продає підписку на мегого 

відразу і підключе мегого за 30гр в місяць

Українська мова меню є? Бо на Алло пише що немає, лише англійська.

Ну 1 гіг оперативки дуже скоро почне не вистачати, імхо.

Опубліковано (змінено)

все є в нього прошиті - не реклама

повірь іхні 1 гіг і 4 китайчика індентичні

Змінено користувачем westboiuu

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...