Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

2 хвилин тому, Юріч сказано:

Угу, тільки кожного разу кактус різний, і кожного разу говорять, що то щось нове, солодке і смачне.

Згідний, то що ти пропонуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
3 минуты назад, Ukrainec сказал:

Згідний, то що ти пропонуєш?

Вже нічого. Я вже нікому не вірю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вір-невір - це не релігія. Що саме сталося: 1) Ти за щось боровся, а люди тебе не підтримали, 2) ти сидів на дивані в певну неділю віддав свій голос, а кандидат почав гнути політику, яка тобі не подобається?

Ми продовжуємо жити в цій державі і весь бардак в якому ми живемо, це плоди нашої пасивності і лінії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Ukrainec сказал:

Має бути дуже цікаво!

От шо то я вам вірю.Початок вже дуже цікавий - "дайте дєнєг"

120091649_3502490446439320_5850165703602824688_n.jpg.4212fb29a218ee9deab6668dafc91328.jpg

От дивись, як-що зібрати команду з моїх друзів-знайомих з восьми чоловік(для легшої математики), то скинутись по триста умовних одиниць кожен зможе без проблем.При тому що там немає якихось потужних підприємців, провідних спеціалістів виробництва і інших сірьйозних дядь і тьоть.Мабуть навіть лигарі що в дворі за столиком щодня відпочивають думаю знайшли б ці колосальні кошти(нагадаю - 300 ує при умові що команда з 8-ми чоловік)як-би раптом захотіли змінити цей світ в кращу сторону за допомогою політичної діяльності..Вас там скільки в команді?Нема 8?Чи то #принципова_позиція - за чийсь рахунок?

А то шо люди зникли то недобре.В поліцію звертались?Може знайдуть і все буде добре.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Ukrainec сказал:

Просто відкинь стериотипне мислення.

Я тебе розчарую певно, але коло її апетитів не обмежується якимось женіком і якоюсь партією, це стратегічні ходи, які вона використовує для досягнення цілей: двори, дитячі заклади, проведення ярмарок, залучення до семінарів по ознайомленню громадян з їх правати і т.д. 

Пам"ятаєш колись я поточними потребами шкіл переймався, так тоді в міскраді домінувала Солідарність, а досягнути успіху вдалося лише завдяки співпраці з депутатом партії їх опонентів Б.Смалем. Тому так бігом його підтримали і задовільнили. Так і наталка намагала юзати їх всіх ))) когось білльше, когось менше, хтось більше йшов на контакт, але це в інтересах громади. Та й і депутати розуміли, що це був і для них піар.

Те  утворення, що пробивається зробитися зараз, абсолютно базується на інших принципах ніж ви знаєте до цього, вмисно не називаю це партією, а скоріш утворенням людей інтереси яких є фокус на потреби громади.  Є бажання щось змінювати - долучайся і ти! ;) 

Да ти мене розчарував. Бо скоріше антирекламу їм зробив чим рекламу. Спочатку вона Женіка використала, а тепер мене хоче для досягнення своїх амбітних цілей? Дякую, ви цей кактус якось без мене гризіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо сперечатись? Просто не треба йти і голосувати. Саме так я і роблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдина користь з цих місцевих виборів що перед ними хоч вулиці і двори в порядок кандидати приведуть, в нас перед під"їздом калюжу років 20 по газонам обходили а зараз бригаду пригнали плитку ложать. Треба кожен рік вибори проводити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, iiron сказано:

От шо то я вам вірю.Початок вже дуже цікавий - "дайте дєнєг"

120091649_3502490446439320_5850165703602824688_n.jpg.4212fb29a218ee9deab6668dafc91328.jpg

От дивись, як-що зібрати команду з моїх друзів-знайомих з восьми чоловік(для легшої математики), то скинутись по триста умовних одиниць кожен зможе без проблем.При тому що там немає якихось потужних підприємців, провідних спеціалістів виробництва і інших сірьйозних дядь і тьоть.Мабуть навіть лигарі що в дворі за столиком щодня відпочивають думаю знайшли б ці колосальні кошти(нагадаю - 300 ує при умові що команда з 8-ми чоловік)як-би раптом захотіли змінити цей світ в кращу сторону за допомогою політичної діяльності..Вас там скільки в команді?Нема 8?Чи то #принципова_позиція - за чийсь рахунок?

А то шо люди зникли то недобре.В поліцію звертались?Може знайдуть і все буде добре.:)

Коли в мене було бажання і я займався чимось таким для людей, в мене була ЗП менше 300$ я витрачав купу свого часу, відпрошувався з роботи тим самим ще більше йшов в -, але вважав що робив, щось корисне для громади, хоч мене теж звинувачували в корисності. І 300$ це є 300$ це ЗП вчителя середньої школи, тому якщо для вас це так легко, пробуйте хоча б місяць себе залучити до чогось громадського на безкоштовні основі і власним коштом: виставка-вернісаж, змагання для діток, фест якийсь.

35 хвилин тому, nickel сказано:

Да ти мене розчарував. Бо скоріше антирекламу їм зробив чим рекламу. Спочатку вона Женіка використала, а тепер мене хоче для досягнення своїх амбітних цілей? Дякую, ви цей кактус якось без мене гризіть.

Більшості людей не зрозуміти мотиви деяких інших людей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, Ukrainec сказал:

Більшості людей не зрозуміти мотиви деяких інших людей...

Це проблеми не більшості людей, а тих "деяких"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, nickel сказал:

Це проблеми не більшості людей, а тих "деяких"...

Угу, прям робінгуди якісь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава фігня виходить.

Різні гр.об'єднання / волонтери беруть на себе ініціативу проведення

Цитувати

виставка-вернісаж, змагання для діток, фест якийсь.

Держава, бачучи це, ніяк  не приймає в цьому участь, і лише перекладає подібні речі / ініціативи на, власне, плечі отих  самих "об'єднань", і тим самим, прописує їм в обов'язки (відповідним законом), згідно чого тепер подібні події на плечах об'єднань і за їхні кошти.

Коротше кажучи, хочете фест - прошу дуже в громадське об'єднання "Свідомі-і-Ти", вони зобов'язані це зробити за свої гроші. Ми тут ні до чого!   (ми потім тільки спишемо кусок бюджету, на проведення цього "фесту")

Це так. Думки вголос.

Бо як на мене, то подібні гр.об'єднання повинні виступати як рушій, мотивувати державу, вимагати і т.д.  А  не робити за власний кошт.

Слабо вірю я у ці широкі жести. Потім все одно скажуть "гони монету!".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zheny@ сказано:

Це так. Думки вголос.

Бо як на мене, то подібні гр.об'єднання повинні виступати як рушій, мотивувати державу, вимагати і т.д.  А  не робити за власний кошт.

Саме тому й цікаві ці люди, бо цим і займалися до цього і тому вирішили йти на вибори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Ukrainec сказал:

Саме тому й цікаві ці люди, бо цим і займалися до цього і тому вирішили йти на вибори.

А назвіть прізвища тих спонсорів, які пропали. Мені от дуже цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 хвилин тому, nickel сказано:

А назвіть прізвища тих спонсорів, які пропали. Мені от дуже цікаво.

Я не цікавився, бо не залучений безпосередньо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Ukrainec сказал:

Я не цікавився, бо не залучений безпосередньо.

Скажи лохторат цікавиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, nickel сказано:

Скажи лохторат цікавиться.

Сходи і сам поцікався... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Ukrainec сказал:

Сходи і сам поцікався... 

Так ти їм не допоможеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ukrainec сказал:

Сходи і сам поцікався... 

Микола не може, він на дивані лежить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, nickel сказано:

Так ти їм не допоможеш...

Ні, навпаки: цим ти собі допоможеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поняв, @nickel, тут треба ще в руку поцілувати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почистив тему.

Декого взяв на приціл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Ukrainec сказано:

Алелуя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше унас були проросійські та проукраїнські партії , а зараз з*явились ще проколомойські.

Слуги народу - ЗРОБИМО ЇХ РАЗОМ

палиця - ТІЛЬКИ РАЗОМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, toj_tu сказал:

Раніше унас були проросійські та проукраїнські партії , а зараз з*явились ще проколомойські.

Слуги народу - ЗРОБИМО ЇХ РАЗОМ

палиця - ТІЛЬКИ РАЗОМ.

Якщо обєднати Палицю і СН то можна йти з лозунгом - ТІЛЬКИ РАЗОМ ЗРОБИМО ЇХ РАЗОМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...