Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

5 часов назад, nickel сказал:

Де вас набралося стільки на ДПЗ? :)

Може просто борда - не луцький форум, а ДПЗешний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Як це дратує!

image.png.4c7b72991ee55f4f9b4e4a789696380b.png

Як це дратує!

Не знаю про кого мова, але точно: Зелені! Україна це не ви!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Volyniaka сказал:

Як це дратує!

А чому тільки це? А ЄС не дратує, яке перегавкується із ЗЕ як в дитячому садочку? А Пальчевський, який постійно світить мордою на сєпарських каналах? А "за майбутнє" того, хто не палиться, що створив вже десятків років тому нам майбутнє, в якому ми зараз живемо. Добре хоч баби жулі не видно.

І це ще в нас скромненько. В Києві он омельченківці і попівці обіцяють змінити Київ. Змінили вже, що простіше там все знести ніж навести порядок.

Коли вже ця вся демократія з цим брєдом закінчиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, volks сказано:

Коли вже ця вся демократія з цим брєдом закінчиться...

Хочеш пана з дрином? 

Звісно ті, про яких ти написав, теж більшості не подобаються. Але - при владі саме зе. І ніфіга вони не українці - малороси звичайні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, sergkots сказал:

Звісно ті, про яких ти написав, теж більшості не подобаються. Але - при владі саме зе

Бо реклама робить своє діло. Не думаю, що всі інші кандидати були гірші за По і Зе. Але мудрий нарід підвели до вибору саме цих двох. Тому так. Я проти демократії. Як можна довіряти вибір майбутнього країни тим, хто навіть сміття до смітника не може донести...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, Volyniaka сказал:

Як це дратує!

image.png.4c7b72991ee55f4f9b4e4a789696380b.png

Як це дратує!

Не знаю про кого мова, але точно: Зелені! Україна це не ви!

Ще нехватає надпису - зробимо їх в третьє !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:

Я проти демократії. Як можна довіряти вибір майбутнього країни тим, хто навіть сміття до смітника не може донести...

То право обирати та бути обраним як потрібно заслужити?

1. Тести  - як екзамен на профпридатність бути обраним та обирати.

2. Факт сплати податків - як доказ, що ти утримуєш (в купі з іншими платниками) цю державу та її структури.

3. Власний варіант.

Без підйо, реально хочу почути думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, sergkots сказал:

Без підйо, реально хочу почути думку.

Ти неуважно прочитав навіть те, що процитував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, volks сказано:

Ти неуважно прочитав навіть те, що процитував.

Аргументуй. Бо як на мене то ти неуважно мене прочитав.

Ти проти демократії:

6 годин тому, volks сказано:

Я проти демократії.

Я це правильно зрозумів?

6 годин тому, volks сказано:

Як можна довіряти вибір майбутнього країни тим, хто навіть сміття до смітника не може донести.

Ти говориш, що не можна давати право всім голосувати та вирішувати долю країни.

Так?

На що я задав питання:

4 годин тому, sergkots сказано:

То право обирати та бути обраним як потрібно заслужити?

Де і коли я тебе не так зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо я проти демократії, то про яке право обирати може бути мова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 minutes ago, volks said:

Ну якщо я проти демократії, то про яке право обирати може бути мова?

Spoiler

kim2.thumb.jpg.e3961d85b86c3b4f104dffc9697a7f98.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі про "ЗЕлених" в Луцьку і їх "нові" обличчя...

Листала сьогодні стрічку в ФБ і на очі попалась рекламна стаття де на фото був мужик на фоні одного знайомого будинку, з  тезами типу "крута ініціатива благоустрою будинку...".  Знаючи трохи історію "утеплення" того буднку, мене зацікавило яке відношення цей чоловік має  до того діла...

Прочитала статтю, звернула увагу що вона проплачена (доречі добре що ФБ це публікує і навіть ким проплачена теж), погуглила...  В 2014-му я взагалі мало цікавилась політикою а тим більше місцевою, тому те що я прочитала сьогодні  для мене було новиною...

Можливо тут є люди які також не в курсі "нових/старих" облич, тому рекомендую прочитати і взнати, або пригадати...

1. https://www.volynnews.com/news/authority/khto-ye-khto-na-vyborchomu-okruzi-22-roman-bondaruk/

2. https://www.volynnews.com/news/policy/khto-ye-khto-na-vyborchomu-okruzi-22-roman-bondaruk-chastyna-ii/

Наймовірніший майбутній кандидат в мери Луцька від слуг між іншим...  :huh:

Список кандидатів у мери, яких висуває «Слуга народу»

Піся всього прочитаного  хочеться лише процитувати старт пост даної теми... 

Спойлер

Не можна голосувати за злодія. Злодій не є носієм жодної ідеології окрім злодійства, яка б вишиванка чи який би чуб не прикрашав його. На Сході злодію не просто так руку відрубували. Справа в тому, що людина привчена до крадійства вже не зміниться. Ніби ж не складно? Але ти, українець, вперто обираєш злодіїв.
Не можна голосувати за брехуна. Навіть один раз вдало збрехавши важко зупинитись. А брехня, передовсім самому собі, перший крок до злодійства. Ні би ж просто. Але ти, українець, вперто віриш брехунам.
І тут приходить одкровення: якщо за злодіїв і брехунів голосувати неможна, тоді за кого голосувати?
На цій стадії політичної хресної дороги деяких професійних виборців накриває просвітлення: "Голосуємо за менше зло" .
Не можна голосувати за менше зло. Це найпримітивніша політична технологія, розрахована геть на дебілів. Завжди знайдеться якийсь шмельц, на фоні якого остання потвора буде виглядати Месією і Спасителем Світу.

Обираючи будь-кого з вище наведених, ти українець гарантовано отримаєш параліч розвитку на 5 років, зростання держборгу на N - мільярдів доларів, девальвацію гривні "куди Бог пошле". Все більше сусідів виїдуть на заробітки. Лікарні і ВУЗи в які краще не попадати. Олігархи стануть міцніше в списках Форбс. З'являться нові "успішні бізнесмени від влади".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часи Кучми повернулись: голосуватимемо "за менше зло".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Zeiss сказал:

Часи Кучми повернулись: голосуватимемо "за менше зло".

Колись було інакше? Ось так, щоб прямо хотілось голосувати за кандидата, бо знаєш, що він не буде а красти і по максимуму працювати для міста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, natalka) сказал:

Піся всього прочитаного  хочеться лише процитувати старт пост даної теми... 

господи.... 

Ви ж усі дорослі люди. 

Ви дійсно важаєте що в крупній політиці можливо досягти успіху повністю "чесним хорошим"людям?.... Можливо ще в Діда Мороза повіримо... 

Це ЗАВЖДИ вибір між одним злом і іншим... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Pavelix сказано:

Можливо ще в Діда Мороза повіримо... 

Так, це завжди такий вибір, але ми і досі продовжуємо святкувати новий рік. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 minutes ago, Pavelix said:

господи.... 

Ви ж усі дорослі люди. 

Ви дійсно важаєте що в крупній політиці можливо досягти успіху повністю "чесним хорошим"людям?.... Можливо ще в Діда Мороза повіримо... 

Спочатку йде вибір: грати у гру під назвою вибори, чи ігнорувати. І лише в першому випадку доводиться вибирати з різних сортів лайна. Всі ж дорослі люди, мали б розуміти це...;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Cherman сказано:

Ну, от чомусь в сферичній Німеччині мер може бути чесною хорошою людиною. Так, він може жити з мужиком і бути геєм, але при цьому, він не є підарасом, як наші політики.

У них такі як наші політики в тюрмі сидять - от головна відмінність. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Cherman сказал:

Ну, от чомусь в сферичній Німеччині мер може бути чесною хорошою людиною. Так, він може жити з мужиком і бути геєм, але при цьому, він не є підарасом, як наші політики.

А я чомусь думаю що навіть якщо таке і є, це швидше виключення. Там де є кар"єрна боротьба там перемагають не хороші і чесні а ті хто "йде по головам". Просто рамки допустимого в наших країнах різні...нажаль.

Хоча щоб бути хорошм менеджером не обов"язково потрібно бути чесним і хорошим :D На мою думку так взагалі навпаки частково...

Короч це вже філософські питання...

Початковий мій посил більше про те, що явно вони усі не варті того щоб ми гризли глотки один одному за них... Усі фігові... і це я зараз більше взагалі про політиків президентів і тд, не лише мерів.

Велика політика - велике болото з купою брехні маніпулювання і тд, де про правду тільки й мріяти. І на фоні цього усього бачучи як тут форумчани з піною...  той за того той за того, при чому їм за це не платять (хочеться вірити). 

Сумно це все..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, Pavelix сказал:

...Ви дійсно важаєте що в крупній політиці можливо досягти успіху повністю "чесним хорошим"людям?....

Якось в мене в голові не вкладається що в політику треба йти щоб досягти успіху...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Cherman сказано:

Це фотожоп чи реальний бігборд?

тут НЕ фотошоп:

Спойлер

429981.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Столяра нарешті звільнили, в прокуратурі рухи розпочались... Ніби непогано, спостерігаємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Прошу підтримати:

Зображення може містити: текст «вчора раптово зникли люди, як без жодних умов пдтримували нашу команду мали оплатити заставу кандидатв. тому вчора команда в режим sos в 22.00 збралася на ΟΦΙϹΙ. прийняли рішення йти до кінця. почали збирати грош MIж собою. допомагайте! потрбно 76 тисяч застава за кандидата на мського голову депутатв. номер рахунку монобанку 4441 1144 5118 1950 #час_принципових»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...