Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, volks сказал:

А Зе вже не кандидат?

По суті можна? Чи до кожної букви будуть питання? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
28 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Він всі 5 років регулярно з ними спілкувався, коли новини не дивишся - беруть в нього якісь коментарі.

Ну цього в нього не віднімеш, стара партійна закалка - бла-бла, брехня, обіцянки... завдяки чому і обрався як бачимо...

28 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Тут - не ділом, не словом, а НІЯК

А навіщо зайве бла-бла? Ну якщо ти на таке ведешся, то розчаровують тебе класно, розумію... А з часом на справи подивишся! А 19-го тобі будуть відповіді і не важливо чи з По чи без нього, будуть журналісти і зададуть багатооо запитань! Почекай трохи, не хвилюйся... :)

P.S. "у вас за 5 років накопичилося до Президента багато питань, ви їх задати не можете, а я прийду і задам" - А у чому проблема? У своїх турах По багато відповідей дав на запитання від людей? :) Ну от Зе і взявся їх задати! А чи прийде По 19-го у 19.00 - от тут вже інше питання :) Хоча вчора на ICTV парочку конкретних задали і о-па - відповіді не було або стрибок у сторону! Браво! Ну наче штаби домовляються... Так що випей валер'яночки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, ForZa сказано:

5 років тому теж хтось хотів дебатів і один кандидат відмазався - війна! А тоді питання війни дуже хвилювало суспільство і було обіцяно за скільки закінчити? Ще питання?

Порошенко вже відоме і підконтрольне зло. Він не втіче в рашку, а в інших країнах його американці вирахують; тай не дуже нині люблять офшорників у світі, тому йому бігти нікуди, прийдеться домовлятись. Питань до нього уйма. Чи буду я за нього голосувати? Мабуть ні, але і за кота в мішку свій голос не віддам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, frv сказал:

Мабуть ні, але і за кота в мішку свій голос не віддам.

Ну це особисто ваше рішення і тут нічого сказати не можу, а лише подякувати за розуміння! Сам теж як-би... но дуже велика жага зміни, зламку СИСТЕМИ і тут, особисто для мене, не важливо хто це зробить, но набридло дивитись і слухати По, Ю, Парубіїв, Гройсманів... все те старе і системне кодло, що сидить у АП, Кабміні, ВР, ОДА, РДА... От і все, тільки зламавши і усунувши тих всіх, можна хоч на щось надіятись у цій країні, я так вважаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, frv сказал:

Порошенко вже відоме і підконтрольне зло

да ну ? ким підконтрольне ? яким чином відбуваєтся контроль ? що з допомогою контролю вдалося відмінити з того, що Порошенко хотів зробити не правильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 годин тому, ForZa сказано:

Сам теж як-би... но дуже велика жага зміни, зламку СИСТЕМИ 

Я запостив своє бачення лише з однієї причини: бажання змін на краще заставляє нас робити сліпий вибір; ми вибрали пороха, бо він обіцяв швидко закінчити війну; сьогодні 3/4 виборців готові вибрати Зе, бо він обіцяє зміни еліт. Нами маніпулюють і більшість не бачить цих маніпуляцій; ми не вміємо аналізувати обіцянки наперед, не вміємо ставити питання, які виводили б кандидатів на чисту воду, а іноді нам такого шансу і не дають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Між тим,якщо Порох відмовиться балотуватися на другий тур- Зеленському треба буде набрати 50 відсотків + один голос.

Тоді в бюлетені буде два кандидати 1-Зе

2-проти Зе.

Як ви проголосуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, AgentSmith13 сказал:

є новина, що штаби ОБОХ кандидатів підписали договір на п'ятницю з НСК "Олімпійський"

Впевнений? То ти меньше читай тих кого читаєш! То все вкидання від По, щоб показати, що ніби щось робиться, а насправді ні штаб Зе! ні НСК про це нічого не знають!!!

Штаб Зеленського та НСК "Олімпійський" поки не підтверджують домовленість про оренду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, Nokian сказано:

Між тим,якщо Порох відмовиться балотуватися на другий тур- Зеленському треба буде набрати 50 відсотків + один голос.

Тоді в бюлетені буде два кандидати 1-Зе

2-проти Зе.

Як ви проголосуєте?

здається тоді юлька замість пороха буде 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю новину

От цікаво,на кого це розраховано?

Порошенко не збагнув,що люди та світ змінюються,приходять нові технології - а він думав перемогти,як і в 2014

Президент и кандидат на эту должность Петр Порошенко утверждает, что в мае или июне 2019 года должен состояться саммит нормандского формата, который решит вопрос вывода российских войск из Украины.

Об этом он сказал во вторник в эфире телеканала "112 Украина".

"Уже в мае или в начале июня будут подписаны документы нормандского формата, где будет предусмотрен вывод российских войск с украинской территории, вывод тяжелой техники и артиллерии, разоружения незаконных вооруженных формирований и принятие решения о введении голубых касок ООН", – сказал президент.

Он отметил, что встреча, на которую пригласят президента России Владимира Путина, может произойти в День высадки союзников в Нормандии (6 июня – УП).

"И у нас есть четкая программа, что мы сделаем, чтобы наконец на многострадальную землю Украины пришел мир", – утверждает Порошенко.

Он добавил, что ранее такое соглашение не заключили, потому что "Путин очень ждал, что в Украине будет избран другой президент".

Кроме того, по его словам, 18 апреля будет объявлено пасхальное прекращении огня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, paksivatova сказал:

Читаю новину

От цікаво,на кого це розраховано?

Порошенко не збагнув,що люди та світ змінюються,приходять нові технології - а він думав перемогти,як і в 2014

Президент и кандидат на эту должность Петр Порошенко утверждает, что в мае или июне 2019 года должен состояться саммит нормандского формата, который решит вопрос вывода российских войск из Украины.

"Уже в мае или в начале июня будут подписаны документы нормандского формата, где будет предусмотрен вывод российских войск с украинской территории, вывод тяжелой техники и артиллерии, разоружения незаконных вооруженных формирований и принятие решения о введении голубых касок ООН", – сказал президент.

Он отметил, что встреча, на которую пригласят президента России Владимира Путина, может произойти в День высадки союзников в Нормандии (6 июня – УП).

"И у нас есть четкая программа, что мы сделаем, чтобы наконец на многострадальную землю Украины пришел мир", – утверждает Порошенко.

Он добавил, что ранее такое соглашение не заключили, потому что "Путин очень ждал, что в Украине будет избран другой президент".

Кроме того, по его словам, 18 апреля будет объявлено пасхальное прекращении огня.

Опять 40дней до победы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, frv сказано:

.. "жалкує", що нічого не може зробити з конституційним судом ...

Тим часом таке вимальовується:

Поки вся увага прикута до виборів. Слідом за відміною покарання за незаконне збагачення завтра Конституційний суд може скасувати ще одне критично важливе повноваження НАБУ.
Уявіть ви детектив, і розслідуєте корупційну справу. Які дві основні мети стоять перед слідством?
- Покарати винних
- Повернути гроші від афери державі
Нерідко афера полягає в укладанні якоїсь невигідної для держави угоди.
Наприклад, закупівля палива для потягів Укрзалізниці втридорога. Або залучення незаконного посередника, який замість держави збирає гроші за спожиту електроенергію, а потім зникає разом з грошима.
Так ось, законом про НАБУ цей правоохоронний орган наділили правом йти до суду і через суд розривати такі незаконні угоди, змушуючи повертати гроші державі. І детективи вже домоглися розірвання незаконних угод на 7 мільярдів гривень.
Але завод олігарха Ігоря Коломойського "Запорізький завод феросплавів" звернувся до Конституційного суду і домагається позбавлення НАБУ цього повноваження. Вже відбулось декілька засідань суду в закритому режимі - завтра чергове, і можливо, остаточне.
Якщо КС стане на бік олігарха - вигодонабувачем цього акту стане не тільки він.
Усі укладачі незаконних, невигідних для держави договорів на мільярди гривень - на основі рішення КС зможуть тепер обнулити всі попередні рішення про розірвання цих угод.
Це лише на перший погляд виглядає неймовірно.
Але ми вже бачили як Конституційний суд відмінив статтю про незаконне збагачення.
Тому ситуація цілком може повторитись.
Вже завтра о 10-00 - засідання Конституційного суду по цій справі.
==
Це теж ПОП? Чи гроші Бєні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, paksivatova сказал:

Найцікавіше, що в самому кінці сказав, що буде 19-го на стадіоні. Інтріга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, paksivatova сказал:

И у нас есть четкая программа

Цікаво, а інші учасники переговорного процесу про це знають? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, volks сказал:

Найцікавіше, що в самому кінці сказав, що буде 19-го на стадіоні. Інтріга.

Інтрига може бути лише в одному, чи прийде він на 19.00. Його чекають як і було заявлено. Якщо не почнуть віляти і знаходити якесь там підводне каміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, frv сказал:

Мабуть ні, але і за кота в мішку свій голос не віддам.

А есть кто, кому ты можешь доверять на 100%? Назови любого кандидата и тебе процент доверия опустят ниже 50)).

Даже свои обещания не всегда выполняются, а то предвыборные)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, romanc сказано:

А есть кто, кому ты можешь доверять на 100%? Назови любого кандидата и тебе процент доверия опустят ниже 50)).

Питання не в тому чи ми можемо на 100% довіряти, а в тому чи є достатня кількість фактів, необхідних для прийняття рішення. В кожної людини свої критерії для прийняття рішень: хтось аналізує обіцянки, хтось негатив, що виплив, хтось дивиться на команду кандидата;.. я ж привик аналізувати конкретні факти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 часов назад, paksivatova сказал:

От - побачимо в дії і тоді через місяць-другий поговоримо

В Запоріжжі вже можна дивитись
http://www.sin.zp.ua/ze-komanda-zaporozhya-soyuz-staryh-regionalov-chast-1/?fbclid=IwAR2WYDfyVZRFrmqMzdAHiZWqvHfmDUSVH6aZo5GZaWV-Ptf96SJDDoPuQL8

АПД: і в Одесі теж
https://dumskaya.net/news/novye-litca-revansha-v-izbiratelnyh-komissiyah-o-097800/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, paksivatova сказал:

У мене немає надій

Але є впевненість,що Порошенко розвивати країну не буде - він навіть не знає як це робити

У Зеленського є шанси направити державу на розвиток

Назвіть в команді зе хоч одне прізвище на яке можна покладати надії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, paksivatova сказал:

,чому ви так стали вимагати цього від кандидата в президенти?

Він має повне право вести свою передвиборну агітацію так,як вважає за потрібне

Знаєте,не словом - а ділом

Так він же ж нове лицьо,не совок,казав,що все буде відкрито і прозоро. То де те відкрито і прозоро? Чому людина з його штабу називає журналістів "цирком уродов"? Чому голобородько його не вигнав привселюдно? Не словом ,а ділом кажете? Та він шо наговорив,шо наробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаете, я искренне хочу проиграть все свои пари.

Хочу ошибиться в прогнозах. Оказаться неправым в опасениях. Я буду чертовски рад, если через год вы будете мне снисходительно рассказывать о том, в чем именно я просчитался. А я стану сокрушенно кивать и думать о том, что прогнозист из меня никудышный.

Хочу обнаружить, что Владимир Зеленский компетентнее и эффективнее Петра Порошенко. Что ему удастся освободить пленных моряков. Вытащить из тюрем политзаключенных и пленных. Хочу обнаружить, что новичку украинской политики удастся все то, что не удавалось его предшественнику.

Я буду чертовски рад, если Зеленский сохранит независимость Нацбанка. Не станет играть с печатным станком. Не будет превращать страну в Венесуэлу. Защитит Приватбанк от прежних владельцев, а госбюджет – от их претензий на компенсации.

Я буду аплодировать, если при нем в Украину не пустят на гастроли всех тех, кто отметился выступлениями в Крыму. Если армию продолжат перевооружать, а суверенитет – защищать. Если страна все так же будет дрейфовать в Европу и сотрудничать с МВФ, НАТО и Брюсселем.

Я не стану придумывать претензии, если коррупцию удастся снизить. Если судебную реформу получится реанимировать. Если прокуратура перестанет быть избирательной и неэффективной.

Я хочу убедиться в беспочвенности своих подозрений. Хочу обнаружить, что за молодым политиком не прячутся старые олигархи. Хочу узнать, что его команда профессиональна, креатуры – компетентны, а указы работают на страну. Я хочу, чтобы все, в чем убеждают меня его сторонники, оказалось правдой.

Чтобы при нем украинская экономика стала инновационной. Налоговое администрирование – простым. Правила игры – прозрачными и одинаковыми для всех.

Я стану посыпать голову пеплом и извиняться перед читателями. В тот самый момент, когда он начнет деолигархизацию экономики. Когда будет добиваться сохранения санкций против Кремля. Когда выведет экономику страны из тени.

Я обо всем этом читал в соцсетях. В неотвратимости этого сценария меня убеждают избиратели Владимира Зеленского. Те самые, которые упрекают меня в излишнем скептизиме и попытках дуть на воду. Те самые, которые уверены, что им никогда не жилось так плохо, как при действующем президенте.

Я не стану настаивать на всяких глупостях. Мне не нужно, чтобы президент моей страны ездил на велосипеде. Чтобы он не пользовался охраной. Чтобы он покупал продукты на рынке и катался на общественном транспорте.

Напротив, мне нужен президент, который знает цену деньгам. Который верит в рыночные механизмы. Который знает, как сводить дебет с кредитом и умеет держать слово.

В общем, мне нужен тот самый президент, в существовании которого штаб Владимира Зеленского убеждает всех последние три месяца. Президент, перед которым мне будет стыдно. За свое неверие, за свои сомнения, за свой скепсис. Тот самый президент, которого лет через пятьдесят мы будем печатать на деньгах. Тот самый, в честь которого внуки станут называть улицы.

И я готов к тому, что через пять лет буду рассказывать детям о том, как ошибался поначалу на его счет. Как подозревал его в некомпетентности и неискренности. Буду говорить, что его манера общения была обманчивой – и что за ней крылся недюжинный административный талант и потрясающая политическая воля. Я буду извиняться перед его сторонниками. Заброшу публицистику и начну писать тест-драйвы.

Я публично признаюсь, что недооценивал потенциал страны. Буду ликовать, когда президент разрушит коррупционный клубок. Когда мы удвоим экономический рост – распишусь в собственной профнепригодности.

Я буду самым счастливым проигравшим. Мне никогда так не хотелось ошибиться в прогнозах, как сейчас. И я с радостью публично стану говорить о том, что вы были прозорливее меня. Сумев разглядеть в Зеленском все то, что сегодня я никак не могу обнаружить.

Это будет мое триумфальное фиаско. Поверьте, я жду этого не меньше вас. Вы получите право на снисходительность, высокомерие и нравоучительные нотки. Но какая разница – если в этот момент мы будем жить в стране нашей общей мечты.

Только давайте условимся об одном. Если внезапно что-то пойдет не так – мы поменяемся ролями. Договорились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 хвилин тому, Volyniaka сказано:

Знаете, я искренне хочу проиграть все свои пари.

все перелічене порошенко також не може здійснити  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 часов назад, ForZa сказал:

Впевнений? То ти меньше читай тих кого читаєш! То все вкидання від По, щоб показати, що ніби щось робиться, а насправді ні штаб Зе! ні НСК про це нічого не знають!!!

Штаб Зеленського та НСК "Олімпійський" поки не підтверджують домовленість про оренду

Ага, Порошенко примусив УНІАН, що належить Коломойському, опкублікувати його вкид. Яка краса! :D

Як вчора приємно було дивитися на офігівшого Разумкова, коли один із журналістів в прямому ефірі відкрито назвав годину інтерв'ю сьогоднішнього з Зеленським (18:00), і його тріскотню "туда может набежать толпа журналистов"... Слабо дати пресуху ВІДКРИТО, а не інтерв'ю "обраним" десь в каптьорці, щоб ніхто не бачив?

Дивно, що тут мовчать про звільнену Савченко, так ото нагадаю присутнім...

Всі пам'ятають, який % населення щиро підтримував її , поки вона була в полоні, як їй давали звання Героя України? А після того, як вона справжнє обличчя показала, почала кататися в ОРДЛо (ЛДНР), і патякати все, що в неї на думці?

От того Зеленський і мовчить, уникає живого спілкування, дебатів і конкретних відповідей на запитання, щоб не всигнути перед виборами обіср*тися. Бо після виборів - це вже не буде мати ніякого значення - ПІЗНО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виборці Зеленського прекрасно знають,що президент може,а що не може.

Знають ,що Зеленський не зробить, і десятої долі обіцяного,бо це просто неможливо.

Але цим виборцям цього і не потрібно.

Вони ж не ЗА Зеленського голосують.

Вони ПРОТИ Порошенка голосують.

Так хочеться знайти винного в усіх особистих невдачах.

Так хочеться покарати його по повній,або хоч маленьку,але свиню підкласти.

Найбільш сумно,що так і нема в Україні людини,котра би всіх об'єднала, за котру би більшість була ЗА 

Може в сучасному світі,де суспільства все далі роздрбляється  та фрагментується ,вже й не буде лідерів з підтримкою хоча б 50 відсотків.

Може пора зробити термін президенства два роки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

Може пора зробити термін президенства два роки.

Рік "випробувального строку", не виконуєш викладених в програмі основних напрямків зовнішньої політики і політики в сфері оборони (що, на відміну від економіки, є точно прерогативою президента, і не може бути невиконане через голосування депутатів, чи неврожайний рік і ріст цін, чи ще яку "кризу", принаймні, левова частка) - значить, не слідуєш своїй же програмі, і посвідчення на стіл.

А публікація програми має бути обов'язковою в день реєстрації кандидата в ЦВК.

Якщо дії новообраного президента несуть реальну загрозу нацбезпеці - імпічмент негайно, не чекаючи року, у ВИНЯТКОВИХ випадках.

Тоді можна і експериментувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...